- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bubaaa #238228 üzenetére
Nem csak templomba járt vele, hanem mindenhol használta. Önfeledten, parák nélkül, stresszmentesen. Persze használhatta volna úgy is, hogy a bal keze mindíg a háta mögött van, az órára ráhúzva a vastag pulcsi, és suli végén remegő lábakkal botorkál haza, mert a jó ég tudja hogyan, mégis lett rajta egy nagyonhalvány csakszögbőllátható mikrokarc. Mert elég egy szeles-poros napon sétálni vele, és a pulcsi ujja alá került por már el is intézi az óra üvegét.
-
dzsi23
addikt
-
BloodRay
veterán
válasz
Bubaaa #227971 üzenetére
Jó lenne ha legközelebb kiírnád hogy putrioldal linkje, hogy ne kelljen ilyen fosra kattintani feleslegesen...
Remélem most megint ezt a szart reklámozza majd nekem minden...
Elnézést a hangnemért, de a t@k@m kivan ezzel a csaló bandával, nem kell nekik még a reklám is... -
dzsi23
addikt
válasz
Bubaaa #227901 üzenetére
Nincs baj azzal a lyukkal, nekem nagyon bejött a kistesója, bánom is kicsit, hogy eladtam.
Azt meg tudjuk, hogy nem jönnek be mindenkinek az open heart órák, és van, aki ennek minden egyes alkalommal hangot is ad, mintha kötelező lenne (mint amikor MK órák kerülnek szóba).
Nekem meg a narancs órák nem jönnek be, mégsem dől össze a világ.
-
BloodRay
veterán
válasz
Bubaaa #224993 üzenetére
Az enyémben egy Seiko SPB071 van gyári fémszíjon, ez 176g, ezzel semmi gond, de ugye ez egy darabos forgató.
Nem, nem nagyon zavaró a hangja, csak teljesen csendes szobában, vagy pont mellette ülve hallatszik ha épp forgat.
Nálam mindig be van kapcsolva ha benne az óra, de persze ilyenkor sem forog folyamatosan.Szerintem nem húzza fel teljesen az órát, de még meg se állt benne. Annyit vettem csak észre, hogy a forgatóban 15s-et kezd el naponta késni az óra, míg hordva ez 5s/nap.
Ajándékba kaptam, szeretem ezt a forgatót, de magamnak már csak prémium forgatót vagy semmilyent vennék.Inkább férjen bele kevés óra, de legyen profi, mint csak csináljon valamit.
-
Sir Pocok
őstag
-
törölt tag
-
SOAD19
addikt
válasz
Bubaaa #219823 üzenetére
Igazán nincs mit!
Nekem is itt ajánlotta valaki, ezt a "trükköt". Amúgy korábban nekem is sietett, napi 8-9 mp.-et, viszont mostanában, mióta huzamosabban hordom átment 3-4 mp. késésbe. Tavaly nyáron vettem, lehet bejáratódás lehet az oka, vagy nem tudom. Szóval, szerintem is érdemes lenne még várnod mielőtt elvinnéd beszabályoztatni. Meg szerintem, nem is olyan rossz az a napi 7 mp. eltérés.
-
SOAD19
addikt
válasz
Bubaaa #219809 üzenetére
Mennyi eltérés fér bele Neked a pontos időhöz képest? Nekem 1 perc eltérés még belefér. Ha ennyi belefér Neked is, az azt jelentené, hogy hetente egyszer elég lenne pontosítanod az órát (ugyebár egy hét alatt 49 mp-et siet az órád). És korábban ajánlotta nekem itt valaki, hogy sietés esetén állítsam a pontos időhöz képest -1 percre. Azaz az első héten a mesterségesen generált késésből, közlekedik a pontos időhöz. Így nekem elég volt két hetente pontosítanom. Persze, lehet, hogy Neked az egy perc eltérés a pontos időhöz képest már túl sok. Korábban írta is valaki, hogy neki 15 mp.-től több már sok.
-
@mriya@
őstag
válasz
Bubaaa #219809 üzenetére
Volt egy órám, ami "nyersen" 10 másodpercet sietett naponta. Az óraszervizben azt mondták, emiatt nem érdemes piszkálni. Engem zavart, egy ismerősöm beállította vibrón 0-ra, amit forgatón is hozott napokon keresztül. Elkezdtem hordani, 16 óra alatt késett ~2 másodpercet. Éjjel ha jó hőmérsékletre és jó pozícióban raktam le, visszasietett cirka ugyanennyit. Volt úgy, hogy fél év alatt csak a dátumot állítva óraátállításnál 3 másodperc volt az eltérése. Később még kettő hasonlóan viselkedő karórám volt, mindháromban ETA-2824 szerkezet ketyegett.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Bubaaa #219461 üzenetére
"Valószínűleg a lünetta védte meg,mert az picit feljebb van mint maga az üveg."
Az simán lehet, mert az Ecozillámat mindig hozzáverem valamihez, mert néha rosszul mérem fel a kézmozdulatot, és az óra a méretei miatt könnyen elakad egy-két tereptárgyban, de eddig semmi karc sincs az üvegen (kopp-kopp), amiről nagy eséllyel a lünetta tehet.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Bubaaa #219450 üzenetére
Van egy Citizen CA4283-04L-em másfél éve, és csak havonta párszor viselem, de akkor általában nem éri semmilyen fizikai benyomás. Múlt héten mégis sikerült megkarcolni az üveget, fogalmam sincs hogyan.
Bezzeg a zafíros BM7251-53L 2 év alatt nagyon durván kapott az élettől (tavaly augusztusig majdnem minden nap hordtam), ami a szíjon és tokon jól látszik, de az üvegen egy nanométeres karc sincs. -
-
válasz
Bubaaa #219257 üzenetére
Az, hogy gratula hozzá, nagyon fasza kis óra. Eredeti német. A jogelőd a Junkers volt, aki gyártott maga órát, csak az amcsi piac miatt váltott nevet. Nem kínai szart kapsz, és ez pedig eleve egy pilóta óra.
Nekem megfelelt a Junkers is, de jó a Vas Böske is. Az Iron Anne volt a Vas Böske magyarul... Ugye tudod, hogy bombázókat és vadászokat csinált a cég, ezért fáj a köcsög amcsiknak a név... Itthon is volt a cégnek gyára a háború alatt.ETA/Selitta. két szerkezettel kapható, és akkor a magyarnál ez most ETA. Tök mindegy szerintem, sokaknak jobban tetszik az ETA, mint a seli.
-
Bubaaa
aktív tag
válasz
Bubaaa #219257 üzenetére
Mindjárt bele is futottam az első kérdésbe.
A legtöbb helyen ezt írják: ETA/ Selitta 2824/SW200 Swiss made
Egy két napja a tutuéknál csak SW200 volt feltüntetve. Most viszont ahogy belinkeltem már ETA van írva. Ha megrendelem,azt honnan tudhatom meg hogy melyik van benne?? -
fagyalllo
őstag
válasz
Bubaaa #219132 üzenetére
Az Orient márkaszervizt esetleg meg lehet kérdezni a témában, de a legutóbbi infók szerint nagyon korlátozottak a lehetőségeik, csak a garanciális órák javítását vállalják.
Seikónál például az SKX búvárra simán rámegy a kis Seiko 5 tokok hátlapja. Arra viszont számíts, hogy egy nyers Orient szerkezet nem valami szép látvány, teljesen dísztelen:Ubulhun: tökéletesen használható, ha tetszik a kiszemelt óra, egyáltalán ne tartson vissza a kézihúzás hiánya
-
válasz
Bubaaa #212945 üzenetére
Mi a kérdés? Ez egy létező márka. Igaz semmi érdekes nincs egy történelemmel nem rendelkező matricázó cégben. Ha valóban annyi és tudják így neked garantálni, akkor gondolkodhatsz, hogy megveszed.
Lehet hogy a legutolsó akcióban valami beragadt. Vagy nem vettél még onnan elég cipőt meg szoknyát.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest