- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
fagyalllo #244818 üzenetére
Most észtétikai hibája van, nem funkciónális: ferdén lett felrakva egy index. Nem márkaboltból vettem, szerintem ott ilyen feltűnő hibával nem adnák el, de komolyabb óraboltban sem. Amúgy zsír új, fóliás, nem hiszem, hogy utólag lett rosszul visszaragasztva, inkább a gyárból szökhetett ki valahogy ez a selejt.. vagy nem tudom.
-
dzsi23
addikt
válasz
fagyalllo #244692 üzenetére
Csak azért lepődtem meg, mert én eddig tervezési bakinak gondoltam, hogy a fülek között nem kapott homokszórást, amit pl. az SRPG35-nél már kijavítottak. Vagy esetleg spórolásnak is gondolhattam volna, ami a 100 ezres SRPG-nél már belefért a büdzsébe, az SNZG-nél meg nem, de a polírozás (ha rendesen megvan csinálva) drágább, mint a homokszórás. Volt egy Pulsar PS6053X1-em, az is homokszórt volt a tokfülek között is, cserébe szép nagy políros stoppergombjai voltak.
-
rbalint88
addikt
válasz
fagyalllo #244651 üzenetére
Igen, az elmeletet en is igy matekoztam ki, csak gondoltam hatha te probaltad mar gyakorlatban is, amennyi ora megfordul nalad
eleg nehez egy csatot kulon eladni, ha megse lenne jo
egyebkent a 3 ev deskdiving elegge meglatszik a csaton, a ket szele fele tele van mikrokarccal. Hiaba na, nem egy tissszoo
-
-
SOAD19
addikt
válasz
fagyalllo #244531 üzenetére
Igen, akartam is kérdezni, hogy tartósság szempontjából van jelentőssége, hogy ilyen préselt, nem túl vastag, bizalomgerjesztő a csat, vagy csak lehetne jobb is, de azért a célját teljesen jól ellátja. Igazából, csak azért zavar a dolog, mert anno a dw-5600-asomhoz aliról vett szíj csatja is kicsit komolyabbnak tűnik, és azért jó lenne, ha egy 130-140k-s órához legalább egy ilyet adna a Casio. Itt egy kép róla, kb. két mm vastag a csat belső része: [kép]
De simán lehet, hogy a Casio gyári csatja is tartósnak bizonyul majd, csak kicsit spórolásnak tűnik. Azt ugye jól gondolom, hogy ilyen órába, nem igazán lehet zafír üveget rakatni majd idővel? -
TechN7ne
nagyúr
válasz
fagyalllo #244481 üzenetére
Kértem ki Garnd Seiko-t is csak próbára de már rögtön észrevettem ,hogy vékony ,csörömpölős fémszíja van és lehetséges üreges is.
ITT meg ajánlottak egy 100+k-s Casio-t ami tutira király ,aztán elsétáltam egy óra üzletben és felprobáltam - nagyon gyenge eresztés volt szegényke.
Nagyon jó órákat gyártanak a Japan-ok de a fémszíj nagyon nem megy nekik és ezt nem értem ,hogy miért...?
Talán egy tömör ,minőségi fémszíj elkészítése sokkal nehezebb mint egy minőségi szerkezet ,tok ,számlap ,stb.? -
TechN7ne
nagyúr
-
-
rozsgyi
tag
válasz
fagyalllo #244270 üzenetére
A világ legjobb sorozata! Tudom, hogy egy fantasy liberal buborék, de tök jó elmerülni benne. Vagy tíz éve egy videotéka felszámolásból megvettem a teljes sorozatot dvd-n. Ezután édesanyám szülinapjára, karácsonyra stb. mindig egy évadot kapott tőlem, amit aztán egy hétvége alatt rögtön le kellett darálnunk. Akkoriban még 24 részes évadok voltak...
-
hallador
addikt
válasz
fagyalllo #244012 üzenetére
Mondjuk azt nem értem miért kell szórakozik ma már bárki is solaros mutatós órával, ok különlegesség, de ma ott tartunk, hogy pl a Ronda 715Li filléres quartz 120 jahre elem élettartammal, és ezt tudja egy cr2016-al, és vannak ilyen szerkezetei a Casionak, az ETA-nak is. Az az a sarki órás is cseréli, nem kell cél szervizbe vinni, ahol egy sima Tough Solar Casio esetén sem ússza meg 10 000 Ft alatt a kondenzátor cserét. Vagy épp el sem vállalja az átlag órás, mert nincs hozzá elem sem egy átlag órásnál az ilyen solar-os órákhoz, meg a szakértelem is hiányzik ezért a szerviz költség is megugrik azonnal.
És akkor nem is ilyen Sinn UX (EZM 2B) ETA ETA 955.652 15 jahre elem élettartamos szerkezet van benne, ahol az óra karbantartását a gyáron kívül nem nagyon vállalja senki, mert azért elég speckó az óra.
Szóval a szerény véleményem szerint ha nagyon nem fejlődnek a sima mutatós solarok valahova nem nagyon éri meg foglalkozni velük.
-
SOAD19
addikt
válasz
fagyalllo #244218 üzenetére
Én még kicsi vagyok, hiszek a csodákban.
Bár vasárnap megint szembejött a valóság... El kell fogadnom, hogy ez Abszurdiztán, nem a nyugati világ értékrend ügyileg. Sajnos még mindig aktuális a Tankcsapda, eme száma: [link] (videó)
"Magyarország mi a fasz van veled mondd csak?
Beteg vagy vedd észre felment a lázad
Semmi okom nincs rá hogy pezsgőt bontsak
Mer' amit látok meg amit hallok az gyalázat" -
Veron
addikt
-
momcrew
tag
válasz
fagyalllo #244042 üzenetére
Nekem a Seiko ezekkel az órákkal kezdődik és a Tuna-vál és a Turtle-vel fejeződik be.
A 2005 körül egy évig néztem a déli pályaudvarnál lévő órás kirakatában egy ezekhez hasonló Seiko 5-t. 14.500 Ft volt akkor ára, sokallottam, mert 9.900 Orientet lehet kapni. Egyszer láttam a villamoson valaki kezén egy hasonlót és ki voltam akadva, hogy egy ember akinek egy automata Seiko 5-öse van, az hogy hordhatja olyan helyekre, mint a villamos. -
andrew01
tag
válasz
fagyalllo #243889 üzenetére
Én 4 hete töröltem kedvencekből a topicot, valami számomra értelmetlen civakodás miatt.. tegnap néztem vissza Moonswatch miatt.. hát nem fogom visszavenni a kedvencekbe
Gondoltam mesélek kicsit a bécsi élményekről, ami fenomenális volt.. miután az ember konstatálta és elfogadta már, hogy nem lesz ilyen órája : D
Mivel már nyitásra elfogyott a készlet, mert 1 órával előbb kinyitott a bolt.
De az, hogy összefutottunk magyarokkal, és a számtalan órakedvelő között jó diskurzusokat lehetett folytatni önmagában élmény volt.. még kronometeres Dáviddal is találkoztam, akivel szintén tök jól el lehetett társalogni.
Maga Bécs élménye volt jó, ez a Graben része, mint egy kánaán, minden második kirakatban órák, luxus órák. Most volt először a kezemen Zenith, Omega, Oris, Tudor, Breitling, Jaeger .. tudom, hogy Pesten is megvalósítható ez, de itt még szép lovaskocsikat is kerülgethetsz kilépve az üzletbőlés a kiszolgálás színvonala is páratlan volt.
Moonswatch élőben amúgy meg kissé csalódás.. kezemen nem volt, de videókon jobban bejöttek, mint élőben látva a kirakatban. -
ricsik
őstag
válasz
fagyalllo #243809 üzenetére
Ez a jó szó, köszönöm: komolytalan.
Szép és jó, buli meg minden egy swatch és hasonló műanyag 10 grammos órák, de komolytalan. És az a legszebb, hogy a 20-30 ezres műanyag játékszerből az omegalogó és a többi miatt 100 ezer lesz. Illetve ebay-en milliók olyan gazdag gyíkok miatt, akik nem tudnak várni még pár hetet. -
-
dzsi23
addikt
válasz
fagyalllo #243678 üzenetére
Nem fair; a cápának nem volt G-Shockja.
tomsolo #243679:
Nem csúnya, nem is elérhetetlenül drága (900$), de ez a márkanév... nem zavar, ha totál ismeretlen neve van, és a kutya sem ismeri fel az órámat, de ha nem 50 dollárért rendelem aliexpressről, akkor ne csengjen bugyután.Nem mintha tudnám, hogyan kell kiejteni nevüket, de egyik tippem sem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest