Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• andrew01

tag

válasz fagyalllo #243889 üzenetére

Én 4 hete töröltem kedvencekből a topicot, valami számomra értelmetlen civakodás miatt.. tegnap néztem vissza Moonswatch miatt.. hát nem fogom visszavenni a kedvencekbe :D
    Gondoltam mesélek kicsit a bécsi élményekről, ami fenomenális volt.. miután az ember konstatálta és elfogadta már, hogy nem lesz ilyen órája : D
    Mivel már nyitásra elfogyott a készlet, mert 1 órával előbb kinyitott a bolt.
    De az, hogy összefutottunk magyarokkal, és a számtalan órakedvelő között jó diskurzusokat lehetett folytatni önmagában élmény volt.. még kronometeres Dáviddal is találkoztam, akivel szintén tök jól el lehetett társalogni.
    Maga Bécs élménye volt jó, ez a Graben része, mint egy kánaán, minden második kirakatban órák, luxus órák. Most volt először a kezemen Zenith, Omega, Oris, Tudor, Breitling, Jaeger .. tudom, hogy Pesten is megvalósítható ez, de itt még szép lovaskocsikat is kerülgethetsz kilépve az üzletből :D és a kiszolgálás színvonala is páratlan volt.
    Moonswatch élőben amúgy meg kissé csalódás.. kezemen nem volt, de videókon jobban bejöttek, mint élőben látva a kirakatban.

Új hozzászólás Aktív témák