- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Milu_PH #247355 üzenetére
persze azért ez az egyszerű solar mást képvisel, mint bármelyik Presage, a SARB széria pedig kézben nyilván máshogy jön le. terveztem megnézni vásárlás előtt mindenképp a Cocktailt, de mivel nem sürgős, egyelőre nézegetem a 035-öt is. aztán majd előbb-utóbb valamelyik nyer. új versenyző, ahogy az elmúlt éveket nézem, nem nagyon fog jönni.
bár az egyszerűbb, letisztult darabok egyre jobban elvisznek, a fentebb linkelt AW1640 is kegyetlen jó, azon az áron pedig főnyeremény. nagyon tetszenek még JDM Oceanus és Eagle Citizenek is, de az egy nullával hosszabb lenne, annyira még nem győztek meg : )
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz
Milu_PH #203273 üzenetére
Sikerült egy balf*ék mozdulattal felcsatolásnál a betonra ejteni a Navigátort. Baromi frusztrált vagyok most, mindjárt én is kitöltöm itt valakin.
Bár ezzel a hozzászólással szerintem nem versenyezhetek, ehhez nincs bennem elég mélyről eredő frusztráció...
Komolyabbra fordítva a szót olyan ügyesen van kialakítva, hogy a számlap körüli tükörpolír gyűrű homorú, így a két élnek köszönhetően össze-vissza karcolt felület és lepattant zafír helyett megúsztam két apró hangyf*ejnyi ponttal, ahol az él találkozott a betonnal. Imádom az ilyen kis apró figyelmességeket és örülök, hogy nem történt nagyobb baj, bár az első sérülés mindig baromira fáj... Ilyenkor egy darabig viselni/ránézni is rosszul esik, de össze kell szednem magam, mert elvileg holnap érkezik valami hozzá...
-
Mamuska
őstag
válasz
Milu_PH #203213 üzenetére
Figyelj, te tényleg nem tudsz olvasni? Miket írt fagyálló pár oldallal korábban, ennyire vak vagy és nem tudsz olvasni? Durván sértegetett egy embert.
"Csak azért tudok felelősséget vállalni amit leírok, nem azért amit megértesz belőle."
Egyelőre az értetlent te játszod itt. -
Mamuska
őstag
-
Narakh
senior tag
válasz
Milu_PH #202245 üzenetére
Itt is ketyeg egy 035, nagyon szeretem. Még diplomaosztós ajándék volt, igaz, irányítottam kicsit a család kreativitását...
Illene írnom lassan pár szót a Tisell Pilotról is.
A Jézus valami rakétán hozhatta, mert 9 nap alatt ért ide Koreából (karácsonyi csodaként vám nélkül
). Kicsit megpihent még itthon a fa alatt, mielőtt 24-én rátehettem végül a mancsomat, és elkezdtünk barátkozni. 40 mm ide vagy oda, a 49 mm-es hossztól kicsit tartottam, mert elég ropi a karom, és a szépérzékem is a SARB visszafogott dimenzióihoz szokott, meg aztán ennek nincs túl vastag kávája (van erre jobb magyar szó?), ami levenne a számlapból. Szerencsére ez a félelmem alaptalannak bizonyult, a cucc elégedett kiscicaként simul a csuklómra (sőt, ahogy a mellékelt ábra mutatja, még az asszonyon is jól mutat). A tok finise kicsit baltával faragott, de egészében véve tisztességgel összepakolták az órát. A minőségi összhatásból egyedül az elképesztően zajos rotor von le, aminek nem használ igazán az üveg hátlap (viszont cserébe csinos a Miyota 90S5).
A steril számlap a kékített mutatókkal meseszép – jóformán órás érdeklődésem kezdete óta vágytam egy ilyen órára, és nincs okom panaszra. Nagyon jót tesz neki a bevonatos (ezáltal tök átlátszó) zafír, ami eddig indokolatlanul kimaradt az életemből. Külön bónusz, hogy a minimál számlaphoz gyakorlatilag minden szíj remekül passzol, így kisvártatva fel is pattintottam a jószágot egy vidám NATO-ra (amiből a vidám és a NATO is precedens nélküli). A gyári bőrszíja eléggé kis hitvány, és meglepően rövid; egy vastagabb csuklójú emberen már nem biztos, hogy elférne. Nem hiszem, hogy valaha visszakerül rá.
Járáseltérés tekintetében eddig napi +3 másodperc alatti az állás, ami önmagában is menő volna, de 24-e óta jelenleg összesen +15 másodpercnél tartunk, ami figyelemre méltó(an szerencsés), ha azt vesszük, hogy nem szoktam a pozíciókkal kísérletezni, csak lerakom a jószágot estére számlappal felfelé. Nem tudom, hogy ez hogyan alakul még, de eddig bíztató, amit látok. Azt viszont be kell vallanom (hogy panaszkodjak is), hogy a gyémánt alakú korona nem a legkényelmesebb, amivel valaha találkoztam. Cserébe legalább vagányul néz ki. Barátkozunk.
Jó hosszan ömlengtem egy 200 dolláros óráról, de legalább rossz minőségű fotók várnak a végén:
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz
Milu_PH #200767 üzenetére
Hú, bomba!
Mióta az eszemet tudom szerettem volna valami zöld sunburst számlapos órát (nyilván ebben a Rolex Hulk az etalon), a Kronometer cikk óta pedig teljesen rá vagyok kattanva erre a darabra.
Ami egyelőre visszatart az az 1:1 koppics volta.
Azért ha eladó lesz, ne feledkezz meg rólam.
Zöld számlapos órához kapcsolódva: esetleg van valami tippetek 60k-s plafonnal? Ami lényeges lenne számomra: zöld sunburst számlap, ha búvár akkor koronazáras, de nem feltétlen kell búvárnak lennie; mechanikus (kvarc max 35k-ig...). Rengeteget nézelődtem már a témában, de hátha elkerülte valami a figyelmemet. Moddolós, összerakós téma is szóba jön, ha nem kell semmit faragni hozzá.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest