Hirdetés
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cyberkind
félisten
Abból lehet gond, hogy ha Steam-en nézek egy DLC-t ott nem látja, de a kliensben ott van a játéknál?
Már nem az első játék ami csinálja ezt. -
Diopapa
addikt
Van egy 75%-os Feist kuponom. Valakit érdekel? 3.75€ így...
-
Out
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Köszi, bogarászom

-
Out
addikt
Lehet látni olyan kimutatást a Steam-ről, hogy adott játékkal a világon hány órát játszottak összesen? Esetleg,hogy hányan játszottak végig egy adott játékot (bár ezt kétlem, hogy tudják figyelni)
-
genndy
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Az a külön fájlokat (modok) nem menti tudtommal, csak amit a Steam saját maga felrakott.
Ryder62: Oblivionnál nekem működött/működik (persze Steames). Föltettem, szétmoddoltam, aztán tömörítve én is átraktam máshová. A Steam még mindig úgy tudja, hogy föl van telepítve, pedig egy bit nincs a könyvtárában. Amíg nem kell hozzányúlnia a fájlokhoz, addig nem érdekli hogy tényleg ott vannak-e, de ilyen több éves játékokat már úgyse patchelnek, szóval nincs gond. Ha visszatenném, simán menne.
Ne felejtsd el a AppData plugins.txt-s könyvtárát meg a mentéseket is elrakni hogy nehogy amiatt legyen gond. -
Ryder62
őstag
Halihó!
A Fallout 3 - Game of the Year kiadás már évek óta a gépemre van telepítve, rengeteg moddal, amiket több óra volt összevadászni. A kérdésem, hogy ha a komplett játékmappát átmásolom egy külső vinyóra, mint backup, és esetleg valamikor visszamásolnám a Steam könyvtárába (másolás pillanatában nem lenne telepítve) akkor működne a játék? Felismerné a Steam?
-
bepken
veterán
válasz
maross
üzenetére
micsoda egér gyilkos!
(anno egy egeremnek a Clicking Bad tette ba a kaput
) -
Rendo84
senior tag
Nekem most az Idle Master elkezdett olyat csinálni, hogy kiírja "Badge page didn't load, will retry" és számol visszafelé, szóval próbál folyamatosan csatlakozni.
Mi lehet a probléma? Az authentication data-nál kellene frissíteni vagy beírni valamilyen adatot esetleg?
Köszi előre is a segítséget!
-
SP4C3
veterán
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Nincs steam service (admin jogokkal indul) és a frissítések is le vannak tiltva. Nem, nem jelenik meg, idle áll...

-
EmptyParadox
senior tag
Elvileg az elején frissítéseket keres/update-el/konzisztenciát vizsgál.
Ha a Task Manager-ben a Details-ben nézed, akkor sem jelenik meg semmi azonnal?Ez a Processes nézet nem is értem mire jó, kb. semmit sem ír ki értelmesen. :/
Bár azért a 30 másodperc kicsit sok. Nekem nincs túl izom vasam, szóval ez normális, de gondolom egy jobb gépen gyorsabban kellene indulnia.
-
maross
nagyúr
Klikkelgetos jatekok es a $$ szerelmeseinek, kijott az open betaja az Adventure Communistnak, elore elvtarsak, termelni termelni termelni !
-
-
Out
addikt
Észrevette más is, hogy az összes kártyát már 2 órán belül kidobják a játékok?
Tegnap a Witcher 2 dobta ki az összeset másfél órán belül, ma pedig két másik játék is. -
Unteroff
aktív tag
Üdv!
Nem találtam a problémámhoz kapcsolódó témakört, de valamennyire idetartozik.
Ismeri valami ezt az oldalt? Facebook rakta elém (habár Adblock bevan kapcsolva), és játékok vannak leárazva Steam kulccsal. Vásárlásnál bankkártyát kér. Némelyik egész jó árban van, a Resident Evil 6 ára megtetszett.
Előre is köszönöm a választ!

-
Heavyrain
őstag
válasz
maross
üzenetére
My friend has already redeemed my gift, can I still get a refund?
Én úgy értelmezem,hogy refundolhatod,de a pénzt nem te fogod megkapni,hanem aki vette.
-
grosy
senior tag
-
Spet
addikt
-
grosy
senior tag
Sziasztok!
Véletlenül rossz mentést töröltem ki a játékban. Van lehetőség a STEAM-en keresztül visszaállítani valahogy? -
sagem
addikt
-
Heavyrain
őstag
Steam visszaadja a No Man's Sky árát,akkor is, ha több mint 2 órát játszottál vele

-
30z.Samu
titán
válasz
lukaszokni
üzenetére
Valamit mindig tanul az ember.
Köszi! 
-
lukaszokni
aktív tag
válasz
lukaszokni
üzenetére
Köszönöm a segítségeket!
Úgy oldódott meg, h egy régebb óta aktív barátunk bejelölt minket, és megkerestük egymást a barátlistájában. -
yozsee11
aktív tag
válasz
lukaszokni
üzenetére
Hozz létre egy csoportot a másik csatlakozzon bele és máris fel tudjátok venni egymást.
ollie:
Nyár elején még működött úgy, hogy csak fel kellett tölteni, nem kellett elkölteni. Akkor lehet módosítottak rajta azóta. -
válasz
lukaszokni
üzenetére
Nem elég feltölteni, el is kell költeni annyit. Az általad idézett írás pont a költést említi.
-
lukaszokni
aktív tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
"Miért nem tudok hozzáférni bizonyos Steam funkciókhoz?
Hogy védje a felhasználókat a spammeléstől, adathalászattól és egyéb visszaélésektől, a Steam gátol bizonyos fiókokat egyes közösségi és társasági funkciók elérésében.
A rosszindulatú felhasználók gyakran olyan bábfiókokról tevékenykednek, amelyeken nem vásároltak semmilyen játékot, tárgyat, vagy töltöttek fel Pénztárca-összeget. Hogy nehezebbé tegyük e rosszindulatú felhasználóknak a spammelést, mások becsapását és az adathalászatot, korlátozzuk a hozzáférést bizonyos közösségi funkciókhoz, amíg egy fiók el nem költött 5 USD-t a Steamen."
Ez volt a magyarázat, hozzá kellett adni a steam pénztárcához 5 dodót, vagy eurót, és így már nem spammelek, elvileg.
Hozzá is lett adva, meg is jelenik, látom is. El is költhetném, de inkább játszanék, de nem tudok, mert nem jeleníti meg a kereső a spanomat.
Hátha ez segít: [link]
-
30z.Samu
titán
válasz
lukaszokni
üzenetére
Várjál, ez nekem új. Barát felvételéhez minek 5 dollár?
-
lukaszokni
aktív tag
Sziasztok!
Arra van valami magyarázat, h nem tudom felvenni a barátomat barátnak, és ő sem engem? Az 5 dollár ki van fizetve, a profil aktív.
-
VGYke
addikt
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Köszönöm mindenkinek a GetGamesGo válaszait!
Természetesen elmentettem a kulcsokat (ami 2 lépcsős volt: 1 GetGamesGo, ott belépve az 1 kulcs szerint kiírta a 2 Steam kulcsot)
Most minden ott vásárolt játékot "aktíváltam" a Steam alatt, 1 kivételével minden ok.
Az 1 kivétel a Hitman Sniper Challenge:
Amire azt írja a Steam, hogy érvénytelen... igaz a kód formátuma xxxxxx-yyy-zzzzzz-qqq, tehát nem is csodálokozom... -
genndy
addikt
válasz
1NST1G8R
üzenetére
A játék az accodhoz van kötve, nem géphez, úgyhogy föl lehet tenni több helyre.
A mentésekre figyelj, mert lehet hogy nem viszi majd át automatikusan ha nem felhős, aztán lesz majd csodálkozás (és ha felhős se biztos hogy szinkronizálja a mentéseket, bár általában igen). -
1NST1G8R
senior tag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Praise the Gaben!

Valahol olvastam régebben hogy ez amiatt tilos hogy ne lehessen végtelen mennyiségben duplikálni a játékokat, de akkor ez hülyeség ezek szerint.
-
-
1NST1G8R
senior tag
Több gépen lehet futtatni a Steamet? Van egy két játék amit laptopon játszanék, ha asztali gépre van már felrakva Steam akkor működik?
-
[Prolixus]
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Jah, ez mondjuk igaz, bennem fel sem merült, hogy nincsenek meg legalább valami doksi fájlban, felhőben a kulcsai.
-
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Hát, ha "kimentette" a kulcsokat akkor igen... ha nem, akkor sehonnan se tudja már előbányászni.
-
[Prolixus]
addikt
Természetesen az aktiválatlanokra gondoltam. Ha jól vettem ki, akkor a témát elindító hozzászóló is arra volt kíváncsi, hogy a felhasználatlan kulcsai mehetnek-e a kukába, vagy ugyanúgy értékesíthetők/aktiválhatók, mert érvényesek az eredeti értékesítő oldal megszűnése után is.
-
eami
Topikgazda
válasz
[Prolixus]
üzenetére
milyen kulcsok? amit aktiváltál azok már nem, amiket meg nem azok nyilván igen

-
[Prolixus]
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Amúgy ilyen esetben a kulcsok még érvényesek maradnak, nem? Vagy ezt nem lehet általánosítani?
-
-
Amúgy miért nevezted át? Nem kötekedésből, csak érdekel.
Itt nem kell foglalkozni azzal, hogy hová telepíted (mint a régi dobozos és virágbolti változatok). Nem is ajánlja fel a lehetőséget, csak ha több partíciód van. A játékok a kliensben vannak, parancsikon az asztalon. Ha törölnéd a parancsikont, de később mégis kell, a kliensből csak jobb gomb a játékon, és megcsinálja.Tényleg csak annyi a dolgod, hogy beszerzed a játékot, a kliens letölti, ha kell mellé valami extra (DirectX, MS Visual csomag, esetleg .Net framework, vagy valami), a kliens azt is felpakolja. Még a VGA illesztőjét is segít letölteni, ha szükség van rá.
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Lemaradtam valamiről? Mi a fene van a GetGamesGo lappal?
Már csak azért mert vásároltam ott egy csomó steam játékot, csak még nem adtam hozzá a Steam könyvtáramhoz...
-
Xynis
csendes tag
Üdv!
Lenne egy kis gondom...
Átneveztem a steam játékok mappát (talán "common" volt az eredeti neve nem biztos) "games" -re és azóta nem találja a játékokat. Ott vannak de a steam nem ismeri fel azokat és a telepítést ajánlja fel ergo nem tudok addig játszani míg fel nem rakom (újra). Örülnék ha valaki tudna segíteni egy ilyen balf@sznak mint én
Előre is köszi.
Szerk. Ja és a steamlibrary "játékok" mappa külön meghajtón van-volt a steam eredeti mappájától (steam- C meghajtó SSD, játékok- D meghajtó HDD)
-
Źşë'
addikt
válasz
DrTechnoid
üzenetére
ezeket tartalmazza a deluxe verzió ha azt vetted/veszed
- DJ Scully character, with unique voice pack and set of face/body skins
- Additional cosmetic items (each with multiple selectable variants):
- “Scullyphones” headphones for DJ Scully, Mr Foster, Hayato Tanaka and Donovan Neal
- 3D Glasses for Ana Larive and Hayato Tanaka
- Bowler Hat for Mr. Foster and Reverend Alberts
- Killing Floor 2 Soundtrack
- Killing Floor 2 Digital ArtbookAND a copy of the first Killing Floor!
-
sgery
őstag
Ahoy!
Egy gyors kérdés csupán
Anno megvettem a GTV5-öt dobozosan, dvd-set... szóval steamben a kódot felhasználtam mikor felraktam.
A kérdés: ettől függetlenül másnak el tudom adni? Ő még fel tudja tenni, teljes értékűen tudja használni? -
-
Dinasti
senior tag
Köszönöm mindenkinek a gyors választ!

Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(anno egy egeremnek a
)
Az AdCapből is már csak az utolsó két achi van hátra, ami meglesz kb egy hét alatt.

... Hm, pont most nincs pénzem, meg időm se megnézni...