Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomsolo
addikt
válasz
maross
üzenetére
Ja belevertem már vagy 16 órát

A pár centes ajánlatokhoz ajánlom még a Rolling Sun 0,49-ért ami rövid, de szép kis puzzle. (Van bundle sub is nem sokkal többért aki sorokat is gyűjt.)
De ajánlom még a Fatal Fight-ot is ami egy One Finger Death Punch klón, nem olyan jó de el lehet lenni vele 0,98€ -ért.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
csaba951
üzenetére
Akkor ezek ugyanazt csinálják, mint a mobil app? +A lassúság miben értendő?
(mobilszám már meg van adva, azzal ok vagyok)(Az authentikáló-email hiánya, még mindig fennáll... erre tipped van-e?)
Szerk1: ja hogy ez a Bluestacks android emulátor, szóval, G+ meg minden... így kiesik, de köszi, jó tudni hogy van ilyen!
-
-
csaba951
veterán
válasz
ledgeri
üzenetére
Nincs. Ha nem akarod használni, akkor 14 napig nem kerülnek ki az ajánlataid a Market-re.
Ha azonnal akarsz kereskedni, akkor használnod KELL a mobil megerősítést. Kész, nincs vita. Ha nincs megfelelő mobilod vagy valamiért nem tudod/akarod használni a meglévőt akkor használsz valami segédprogramot.
A mobil telefonszám megadását egyiknél se úszod meg. Nincs korlátozva, hogy 1 mobil szám mennyi fiókhoz lehet felhasználva. Viszont a Steam-nél úgy veszik, hogy ekkor az összes fióknak ugyanaz a tulajdonosa. Ha rosszalkodsz/megszeged az SSA-t, akkor az összes fiókodat korlátozzák, nem csak az az egyet, ahol az eset történt.
Ezek ajánlottak:
* BlueStacks
Ótvar lassú, de cserébe az eredeti Steam App-ot tudod használni. Ha frissítik, átírják a működését, akkor is tudod majd azonnal használni* Steam Desktop Authenticator
3rd party fejlesztés, tehát nem hivatalos, nincs rá support sem ha valami gond lenne. Meg ugye meg kell bíznod a fejlesztőjében. Sokan használják a fórumtársak közül, eddig nincs vele gondjuk. Ja, és persze gyors. -
Sziasztok!
Tudtok valamit, hogy miért nem tudom a korábban már bejáratott paypal fizetést használni steamen? Paypal hibátlanul működik, külön a PP accountomba be is tudok lépni, de amikor steam kliensben kifizetném a kosaram tartalmát és átdob egy másik oldalra, hogy lépjek be a PP accountomba, akkor megadom a működő adataimat, és hitelesítési hibával elutasít, majd közli hogy az összeg nem került levonásra és visszatér az áruházba.
Máskor is így használtam, de most nem megy. Ötlet?
-
Rula
tag
Üdv!
Van 1.95 euro alatt normális játék, amivel akár több órán keresztül el van az ember?
(Super Meatboy-on kívül
) -
ledgeri
nagyúr
válasz
ledgeri
üzenetére
Meg kérdezném, hogy valamivel megkerülhető, kiváltható ez a mobilos ellenőrzés? A mostanim egy régi, és majd veszek, ha meghal, de ha veszek sem lesz Androidos, és IOS se nagyon... (csak kliens eldugott pipája, másod-harmadlagos email címek megadása szintre gondolok.... csak ezt így le kell írni...)
-
ledgeri
nagyúr
-
csaba951
veterán
válasz
ledgeri
üzenetére
1) több ablak - Én ezt mindig böngészőből szoktam intézni, onnan a legkényelmesebb és leggyorsabb. Több itemnél mindenképpen ezt érdemes használni.
2) Jelenleg komoly gondok vannak a beléptetéssel, Inventory kezeléssel, Market működéssel kapcsolatban. Már biztosan dolgoznak rajta, de senki nem tudja mikor jön rendbe.
Update: Már megy is!

-
Spet
addikt
Amikor már 4 helyről próbálkozom, hogy hitelesítő kódot kapjak, felbecsülhetetlen.
-
genndy
addikt
válasz
ledgeri
üzenetére
Kliensben is lehet most már új ablakot nyitni - középső egérgomb, vagy Ctrl+klikk. De a böngészős többablakos megoldás is simán működik.
Ha már azonosított a gép és a böngésző, mert bejeletkeztél róla és elmentetted, akkor nem feltétlenül kér kódot, de csereajánlatoknál mindegyiknél igen, megerősítésnek. -
ledgeri
nagyúr
Üdv!
Egyfelől érdeklődnék hogy egy klienset futtatva lehet-e több ablakot (raktár, csere-ajánlatok összegző) egymás mellett használni? -vagy oda vissza kell ugrálgatni ami nem megy...
Vagy
Ezek a felületek elérhetőek-e böngészőből?Meg: Mitől lehet az, hogy egy bongésző-ellenörző email nem érkezik meg, de ha csereajánlatot hozok létre kliensből, akkor az megjön?
-
-
bepken
veterán
WP Unofficial appot használom jelenleg. ha visszaállítom a hitelesítést emailre, majd a hivatalos alkalmazással bejelentkezek, akkor is kapok 15 napos zárolást vagy sem?
-
válasz
cattus
üzenetére
Nekem kell várnom. Csak az asztali gép böngészőjéből tudok eladni, a mobil app és a mobil Chrome-on belül is írja a várakoztatást. Azt speciel nem értem, hogy akkor asztali Chrome alól miért megy, de végülis mindegy. Nekem eddig bejött ez a hitelesítő, kicsit macerás, de nagyobb biztonságot ad.
-
-
Bjørgersson
félisten
Köszi mindkettőtöknek!
-
Agyzuzo
addikt
Sajnos többnyire bejön... Ilyenkor elkezdek gyanakodni, nézek pár gameplay vidit, néhány részletesebb véleményt és ha ezek után is ki akarom próbálni akkor virágbolt - de többnyire csak megerősítést kap a köz véleménye. ELLENBEN ami overwhelmingly negative, az gyanús hogy bejövős lesz.

-
[Prolixus]
addikt
Nekem a wishlist-em minimum fele ilyen. Eleve fejben van egy értékkorlát sok esetben, hogy 5 eurótól többet nem adok érte. Technomancer is marad rajta, csak az értékelések alapján ennél is belőttem ezt az értékkorlátot az értékelések alapján. De lesz ez még bundliban is, ettől is olcsóbban.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ayo
veterán
refund minek van?
amióta van én lazán megveszem őket, max kukába kötnek ki 
-
Out
addikt
válasz
maross
üzenetére
Annyit én sem adok ki egy játékért sem, akármilyen pozitív is legyen az értékelése, majd ha olcsó lesz, akkor megveszem. Ha így értetted, hogy nem kell azonnal a játék, mert nem kapott jó értékeléseket azt megértem. Viszont mostanában a Deus Ex: The Fall játékkal játszok és Többnyire negatív (2500+) az értékelése, de nekem tetszik és ez a lényeg

Szerk: Everybody's Gone to the Rapture ez nekem is rajta van a kívánságlistámon, de megvárom amíg 90%-os leárazást kap. Van úgyis sok játék a könyvtáramban amivel tudok játszani, minek vegyem meg "ilyen" drágán

-
maross
nagyúr
Igen, nagyon keves olyan jatek (igazabol egy se jut eszembe) ami mixed es en kiadnek erte otszamjegyu osszeget
. De meggyoztel, megnezem fel ora erejeig a viragboltit (steames-refundolos nem az en modszerem). Legutobb pl ezzel sporoltam egy talicska pénzt, pedig ezt is nagyon vartam. -
maross
nagyúr
-
Out
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Igen, jól érted. Authentikátor nélkül 15 napig nem kerül fel a piacra a tárgyad.
Viszont ha most bekapcsolod az Authentikátort, akkor is várnod kell talán 5 vagy 7 napot, nem tudom pontosan.(Cattus szerint már nincs ez a korlátozás
) -
-
cattus
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
A Sale végén el fognak tűnni a raktárból.
-
Out
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Igen, ha nem akarod eladni őket

Napról-napra egyre kevesebbet érnek... -
Bjørgersson
félisten
A trading cardok eladásával érdemes megvárni a summer sale végét?
-
wjbhbdux
veterán
Kijött a hivatalos Steam Windows phone app [link]
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Mindent fejleszt a Valve csak azt nem amit kellene

-
Diopapa
addikt
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Köszi!
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Kinsiinoo
üzenetére
Én ezt értem, nem is kérdőjelezem meg, hogy neked volt ilyen nagy értékű szériaeladásod. A hozzászólásom lényege az lett volna, hogy ez a dolog a steam felhasználók egy elenyésző részét érinti. Szóval a helyzet az, hogy bármennyire is logikus ez a kártyánkénti megerősítés dolog ezeknél a drága kártyáknál, a kártyák 99,99%-nál csak felesleges, idegesítő nyűg.
Éppen ezért tényleg nyugodtan bevezethetnének egy értékhatárt erre.
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
2016-os játékok egy részénél a kártyák 1-7euro között is lehetnek, nem beszélve arról, hogy az anime játékok kártyái is néhányszor verik a 10eurot. De ahogy mondtad ezek a játékok vannak ha 40-en összesen, és a nagy részük az első hétben visszaesik értékben.
De nem ritkán van amikor összejön 20~ eladásra, másnál persze ez jóval több is lehet.
Én csak saját tapasztalatból beszéltem. -
[Prolixus]
addikt
-
Diopapa
addikt
Ebben a packban vajon mit jelent a Stronghold 2 játék? Mert ilyen nevű játék nincs, csak Stronghold 3 vagy Stronghold Crusader 2...

-
[Prolixus]
addikt
válasz
Kinsiinoo
üzenetére
Azért nekem úgy tűnik, hogy alig van pár játék, ahol többe kerül a kártyák átlagára, mint 1 euró. [link] És hány kártyás játék is van?
Nyilván ez jelenlegi állapot, szóval lehet korábban több ilyen aranyáron futó kártyás volt. De meglepne, ha sokkal több. Szóval kétlem, hogy 5-6 eurós kártyaeladások olyan gyakran fordulnának elő a felhasználók 99,99%-val.
-
TheProb
veterán
"neked úgy is feküdne" ezt kifejethetnéd...
(#88439) Kinsiinoo: Biztos én vagyok a noob, de én örülök ha 1 centért be tudok rakni már kártyákat. Egyébként meg ha beállítanék magamnak értékhatárt és valószínűtlen módon vmi hackerek futtatta kávézóban lépnék be és ellopnák az accomat és eladnának mindent, akkor nem én lennék a hibás? De, akkor meg megint nem lenne okom okolni senkit, magamon kívül...
De akkor mindegy, zárjuk le a témát sztem. Lényeg, hogy nem lehet értékhatárt beállítani.
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz
TheProb
üzenetére
Érdekes, hogy pont a kártyákat nem akarod megerősíteni hogy eladod e amikor eaminak igaza van és nem egy kártyát ad el az ember ami 6-8euro!
Inkább megerősítem de nem kockáztatom, hogy 20-30 ilyen kártyát benyeljen valaki vagy valami hiba folytán eltűnjön.
Lehet pepecselős a megerősítgetés, de az egyik leghasznosabb dolog
-
1 among many
tag
válasz
TheProb
üzenetére
Ez nem lenne egy hülye ötlet, hogy mondjuk napi 1-2 $ / € értékig és csak kártyákat lehessen mozgatni szabadon, mint régen. Így a gyöngyház berakásos, rozmárpéniszbőrrel bevont nyelű bugylibicskák sem lennének megint nagyobb veszélyben és lehetne megint normálisan cserélni.
De mivel ezzel a túszul ejtéssel is a piac forgalma nő, hiszen ki kéne várni a csere napjait, aligha csinálják meg.
-
eami
Topikgazda
válasz
TheProb
üzenetére
€6-7 körül is mentek már el kártyáim

attól még simán előfordulhat visszaélés. pl netkávézóban, havernál, atombunkerben, nem a saját gépedről lépsz be aztán elfelejtesz kilépni (és persze csak azért mernél ilyen helyen belépni mert a 2FA annyira megbízható), de ne offoljunk el ebbe az irányba. neked úgy is feküdne... ezért inkább valami olyan kellene hogy lehessen nyilatkozni ilyen esetben, hogy a steam semmi féle kárpótlásra nem kötelezhető.
amúgy pusztán kíváncsiságból milyen nagyságrendről beszélünk a kártyaeladásod kapcsán?
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Pár nap óta minden egyes gépindítás után gyakorlatilag be kell lépnem steam-be és kéri a telefonos kódot is. Elég unalmas már... Nincs esetleg tippetek h mi lehet a gond?
+1: Nem állítható be értékhatár marketre kirakott cuccoknál, hogy x össze alatt ne kelljen megerősíteni? Konkrétan ne kelljen már <1,2 centes kártyákat egyesével megerősítgetni... Ez is amúgy kb fél éve van csak így.
-
Spet
addikt
Illetve nem csak a láda nyitogatás megy ezerrel, hanem az online fogadások itemekkel.
Pl most fog indulni majd a Cologne ismételten, ami megint borít majd a piacon.
Én kb megvettem amit szerettem volna (3 játékot, de meg elötte kíváncsiságből megnéztem, hogy pl. Cdgalaxis-ban olcsóbb-e), max talán még pár DLC és kifuj a dolog, a számla sem rokkan bele.
-
gmx9
aktív tag
-
Ryder62
őstag
válasz
csaba951
üzenetére
Mondom megnézem hol tart már a fickó, hogy elérte-e már az ezret. Telitalálat.

Más: Látom, másnak is hiányoznak a régi sálak. De nem kell visszamenni olyan régre, tavaly, az a monster game jópofa volt. Most semmi ilyesmi nincs. Community choice sincs, flash szélek sincsenek. Mióta megújult a Steam webes felülete, még szél alatt is olyan semmilyen a dizájn. Emlékszem, anno, a főoldal elég pofás volt és mikor véget ért a vásár olyan fura volt a standard dizájn. Most így nem tudom pontosan de a 2013-2014-es évek vásárjaira mindig kitaláltak valamit, és azóta hirtelen semmi.
-
csaba951
veterán
Ma se éltünk hiába, megvan a lvl 1000! PalmDesert

-
Źşë'
addikt
"Remélhetőleg télre talán kitalálnak valamit"
már kb 3 vagy 4 éve is mindig ehhez hasonló bizakodással indul a vásárra való rákészülés
itt már nem lesz semmi sztem ami a vásárlóknak kedvező lenne élményileg - csgo hozza a bevételt a piaccal, mondjuk nem tudom meddig mert azt olvastam h sok fiatalnál szenvedéllyé vált ez a ládázás, kb annyira mint maga a félkarú rabló 
-
S1M0N
senior tag
Szerk.: Megoldottam...
-
Szokott lenni olyan, hogy a kiadók akciózzák a játékaikat, ilyenre lehet számítani?
Ha nem, akkor én 0 (nulla) eurót fogok költeni ezen a vásáron, ilyen még nem volt....
...illetve ezt megveszem, de csak azért, hogy vegyek valamit. -
De legalább a market pörög... Igaz az sem a régi már.

-
Spet
addikt
Szerintem túlontúl gyorsan ellőttek sok tervet amit nem kellett volna (2011-es nyári téli sale dolgokat biztos sokan visszasírják így vagy úgy). Remélhetőleg télre talán kitalálnak valamit, de igaz mondani szokták nincsen folyamatos növekedés, valamikor az megáll. Úgy tűnik ez most jött el.
-
bul07
nagyúr
Jól jelmezi ezt a vásárt hogy este 7-kor megvolt a váltás de még sincs itt egy hozzászólás se
Jó tudom végig egy akció de akkor isHiányzik a napi várakozás
Tele van az egész steam ilyen olyan korlátozással, ami megkeseríti még a sima játékos életét is, mintha visszafele fejődne az egész
-
gyugyo79
addikt
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lafaty80
üzenetére
Kollégám agyalgat a linken, Én a controller-rel szemezek. Bár ezért kérdeztem így, hogy az Elite-hez viszonyítva milyen lehet. Ha olyan a játék, akkor Én is XO controller-rel tolom, néha az elite-tel. Azért csak néha, mert utána újra kell párosítani a konzolhoz, ha kábellel pc-n használom.
Viszont, kíváncsi vagyok, hogy miként működik ez az érintős dolog, attól függetlenül is, hogy Én is a 2 analóghoz vagyok szokva.

A kérdés, vevő van hozzá, vagy kábellel működik? Csak steam-es játékokkal működik, vagy más játékok alatt is?
-
lafaty80
addikt
válasz
hackeeeee
üzenetére
Most van steam link-em, szerintem jó kis megoldás ha mondjuk külön szobában van ahol játszani szeretnél (mint pl. én). Eddig annyi bajom van vele, hogy nem steam-es játéknál (akár felvettem a könyvtárba, akár külön indítottam) a kontroller nem üzemel kontroller-ként (ha ezt javítanák valahogy, vagy megoldanák, akkor 10/10)
Volt egy kontrollerem is, de eladtam, most megint megrendeltem. Ami furcsa és számomra akkor nem volt megszokható, az 1 joy. Már veterán xbox360/one kontroller használó vagyok (erre álltam rá kiosztás szerint is), de hamar rá lehet érezni a steames-re is egyébként. Tapintásra, működésre nagyon jó, külön érdekes a tapirész működése (rezeg, kattog), nekem nagyon tetszett.
Ami zavaróbb lehet a sok-sok user által készített konfig, amik nem mindig jók persze elsőre, tehát lehet hogy egy játék első 1 órája csak a kontroller beállításával megy el, ehhez nekem mondjuk nem sok türelmem szokott lenni
-
hackeeeee
Jómunkásember
Steamlink-et, controllert használ valaki?
Főként a controller minősége, milyen? Főként ez az érintős téma miatt kérdezem.
Xbox One elite controller-hez képest milyen?Steamlink is foglalkoztat, bár úgyis inkább monitoron játszok.
-
Vesa
veterán
Jó ez a wishlist...Teljesen random jelzi -vagy nem jelzi-, ha akciós valamelyik játék. Jellemzőbb, hogy egyáltalán nem értesít emailen...
-
törölt tag
A napokban szep uj ikonok lettek kirakva a fokepernyore de az arakkal valami nem stimmel, mikor kezdodik amugy a Sale?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
meg kellett változtatnom a steam jelszavam, ezért zárolták a piacot. van rá esetleg valami mód, hogy idő előtt feloldjam a korlátozást? jó lenne elpasszolni ezt a halom kártyát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- A Ubisoft lerántja a leplet az Assassin’s Creed IV: Black Flag remake-ről
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Diablo IV
- Haditechnika, harcászat
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Építő/felújító topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- További aktív témák...
- Dell Precision 7710 i7-6920HQ, 16GB DDR4, Quadro M4000 4GB, 250GB SSD
- Gyors Creality Ender 3 V3 KE +kamera +fúvóka +Hyper-PLA
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S23 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)