Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Arkennys

    addikt

    válasz Csapoati #83209 üzenetére

    hű, bizony. a 33% a párcentes dolgoknál jön ki, és éppúgy semmitérő látványelem, mint amennyire a 2GB os DDR3 videokártya kis adat sávszéllel :) Emiatt sem lennék túl hálás. Nyeljék be a kedvezményüket, ha a trade késleltetés nem kényszerítene rá, biztos nem használnám.

    TE kártyákból kiszedtél 100 eut, ez tökjó. Másnak lehet nincs hatezer játék amivel megtehetné. Konkrétan most szedtem ki egy rakás kártyát, és eladni nem érdemes, mert kapnék érte 1-2 centet kb kártyánként. Ennyi erővel bevágom őket drágakőnek, bár annak is kb zéró értelme, de ennél még jobb. Mostanság kb itt tart a kártyabuli. Ágálok ellene mivel kb vagy megszivatnak, vagy muszáj lesz használnom egy nekem tök fölösleges vackot (írom ezt le kb hatodszor. de nem baj). NEM az anyagi károkozás miatt zavar, hanem mert teljesen fölöslegesnek tartom mégis muszáj lesz használnom. Support meg nem hiszem, hogy ettől javulni fog. De majd az idő megmutatja.

    (#83211) eami ismét az így jártál, pusztulj meg hozzáállás :U akkor aki WPt választott, az csssze meg magát, ne károgjon.

    [ Szerkesztve ]

    Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra

Új hozzászólás Aktív témák