Hirdetés
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
erikke17
őstag
Üdv, most nézem Steambe is van olyan lehetőség hogy Backup game, hogy érdemesebb lementeni játékot? Ezzel a lehetőséggel, vagy setamapps mappát másolni?
Mert mikor elinditottam játék letöltését telepitette játékot, kérdés hogy majd csak visszamásolom steamapps mappát mit fog tenni?
Előre is köszönöm. -
Winne
nagyúr
Az achikkal volt gond mindkét résznél, volt aki mindet elveszítette, én volt olyan, amit azóta sem kaptam meg, pedig többször meglett. Ugyanilyen volt MW2-nél is. Ez van.

-
chatran
őstag
válasz
chungee
üzenetére
Hasonlót tapasztaltam én is, a L4D-nél. 3-an vittük végig a legutolsó kampányt, a generátorost. Én voltam Billel, feláldoztam magam, a többiek túlélték. Én megkaptam az achit, a kampány végigviteléért, ők nem.
Ja és a L4D statisztikája köszönőviszonyban sincs a valósággal, a L4D2 azért már jobb. -
chungee
addikt
Aki rendelkezik Darksiders nevű játékkal kérdeznék. Hogy 2x végigvittem a gémet, de nem kaptam steam zacsit. Miért

-
ruti
Közösségépítő
sziasztok, SSD-re átköltöztetésben kérnék szépen segítséget, mi a leggyorsabb megoldás?
az SSD-n üres oprdsz van jelenleg, a steam az SSD-re kerülnecél: letöltött game fájlok átkerülnének HDD-re, telepítéseik viszont az SSD-re menjenek
kérdések:
0. a letöltött vagy telepített játékok csak biztonsági másolatból álíthatók vissza az új kliensbe?
1. VALVE-s játék (ami az ugye a profilnév mappába települ) mklink-es áthelyezésénél ha a steamapps könyvtárt mklink-elem, ahol a gcf-ek vannak, a települt mappát meg hagyom SSD-n, akkor ez így fog működni?
2. egyéb játék, ami most a HDD-n a steamapps/common alatt van, széttagolható (új telepítés során?) valamilyen módon, hogy a letöltött fájlok HDD-n legyenek mklink-el, a telepítése viszont az SSD-re menjen, a steam könyvtárba?előre is köszi a válaszokat

-
-
Just Cause 2 - 3.49 GBP (Steam-es)
Nagyon jó, GTA szerű, sandbox lövölde!
-
Pekkk
aktív tag
Sziasztok!
Megpróbáltam létrehozni egy Steam accountot, de nem sikerült.
Odáig eljut, hogy creating account, majd azt írja ki, hogy failed, valamint nem elérhetőek a steam szerverek. Már egy hete próbálkozom, de nem megy sajnos...
Segítsetek plz!Köszi: Pekkk
-
Nordic
Közösségépítő
Midweek Madness:
Nem az én műfajom, de biztos vagyok benne, hogy sokaknak jó lesz
. -
polonic
félisten
-
Serpiko
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
"Csinálj egy csoportot, rakd bele, és rejtsd el..." Mi van? Hogy kell ezt csinálni?
-
rvn_10
senior tag
válasz
KubanitoS
üzenetére
Ugye beengedett a steam és láttam a játékokat, hogy megvan, de nem engedett se jelszót módosítani se semmit. Meg valami olyasmit irt hogy a jelszavam már nem aktuális ezért adjak meg neki újat.
Igazából nem vágom mi a steam guard. De már elküldtem nekik a magyar steam által adott útmutatás alapján a a lopott fiókról az infókat. 2 db játékom volt mind2 nek elküldtem a képét a kapott emailoról. Aztán mivel nem milliárdos családból származom, nem nagyon van kedvem új fiókba megint megvenni ezeket a játékokat. Reménykedem a pozitív elbírálásba.
Mert ugye kértem jelszó emlékeztetőt is de nem jött.
-
KubanitoS
veterán
Őszintén szólva nem tudom mi történhetett, hiszen a Steam nem szokott olyat csinálni, hogy egyszer beenged, egyszer nem. A jelszó sem szokott "lejárni". Az általad adott infó alapján valószínűleg ellopták a Steam fiókod.
Írnod kell a Steam Supportnak és tőlük kérni segítséget. Írd azt, hogy nem működik a jelszavad és szeretnél másikat, erre kérni fognak egy képet egy játék dobozáról, amelyen látszódnia kell a steames kódnak, de elég a bankkártyainfód is. Ezzel bizonyítod, hogy tiéd a fiók.
A Steam Guard be volt kapcsolva?
-
gtamate2
veterán
Bleedoutot valaki próbálta? Érdemes letölteni?
Én a War.Inc. Battlezone-t próbáltam te valami szörnyen gagyi. -
-
-
BandiHUN
veterán
válasz
Akos2110
üzenetére
biztos nem,én multizok a Borderlands-al,de a mappa kábé 5gigával nagyobb,mint alap,a saveok is rommá editálva

szereintem a populáris multi gémeken ívül nem izgat a mod senkit,wallhack,aim tilos,tudtommal mêg a cfg is ki van írva a vac leírásában,hogy szabad...populárisabb modokat is.max ami gond lehet,hogy egy frissítés vagy ellenőrzés visszaâllíthatja a gémet könnyen origira ha nem figyelsz.Cfg-vagy filemodnál emiatt érdemes írásvédetté tenni a cserélt,moddolt fileokat... -
HS 2142
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Itt most az összes játék listáról van szó, teszem azt zavarja, hogy feltűnik a Spiral Knights az AAA játékok mellett.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Serpiko
üzenetére
Csinálj egy csoportot, rakd bele, és rejtsd el...
Egyébként ezért nem vásárolok össze minden szir-szrt. Nem régen megkérdezte valaki, hogy XY miért nem kell, amikor ingyen van...ezért, mert fölöslegesen ne legyen olyan játék a profilomban, amit sosem fogok használni, csak hogy +1 játékom legyen. Ha még ingyen is van...
-
polonic
félisten
Megérkezett a steam supporttól a válasz.
Nyilván azt írták, hogy nem lehet törölni a játékokat. Nem vártam mást egyébként.De rendesek voltak, mert ötleteket adtak, hogy tudom megcsinálni, hogy ne lássam a szükségtelen játékokat.
-
Mukorka
addikt
Nem akarok ünneprontó lenni de én lazán töltöm a demot előrendelés nélkül. Szerintetek miért lett hír is belőle gamepodon?

-
-
cskamacska
addikt
Előrendelés, DLC, demó, ha egyáltalán van, csak előrendelés után. Szép új világ..

Tán kicsit megkésve, de 13,25€(3500 forint körül) a Men of War Colletor Pack a GamersGate-en, még úgy reggel 9-ig.
Igen jó stratégiák melyek közül a legújabb főleg multiplayerben erős Assault Squad a Steam-re is regisztrálható(amely kvázi szükséges is a gyakori bővítgetések miatt). Érdekessége még az AS-nak, hogy a fejlesztők által aktívan támogatott(ami 1C játéknál igen ritka
, igaz nem is ruszkik a fejlesztők hanem németek
), és a stratégiák között a Dawn of War II mellett talán ennek van a legjobb kooperatív játékmódja(viszont a DoW-hoz képest plusz, hogy publicban is lehet jó koop meccseket játszani).
Akit érdekelne némi magyar társaság, az még mindig elérhet a steam community oldalamon.
-
gtamate2
veterán
válasz
Serpiko
üzenetére
Azt hiszem pont ezzel a kártyával volt itt probléma, hogy a karácsonyi akciók közben pont nem fogadta el a kártyát. Ami elég idegesítő lehet, ha akarsz egy játékot és pont látod hogy akciós is de a kártya miatt felejtős.
mod:az első videóban 0:25-től az Englishman in New York, midiben ha jól halom
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gtamate2
veterán
Új F2P játék a steamen, Bleedout
vélemények?
-
Nordic
Közösségépítő
Nektek engedi letölteni a WH40K:Spacemarine demóját? Én hiába kattintok rá semmi sem történik.

-
Serpiko
addikt
-
Serpiko
addikt
Pontosan a webbes kártyámat így használom annyit teszek rá amennyibe kerül a gém. Ha esetleg valami galiba történik ellopják vagy lenyúlják a lét róla csak annyit tudnak amennyi éppen rajta van. Pont ezért csináltattam ilyen webbes kártyát használtam már több felé steam, zavvi, webbáruházak stb. Gond eddig nem volt mindenhol működött rendesen.
Ezt a steames izét hogy lehet feltölteni? Első hsz.-ben nem találtam erről semmit lehet bamba vagyok. Nagyon meleg van itt meg a gép is fűt. -
gtamate2
veterán
válasz
Serpiko
üzenetére
Azért mert a team fortress 2 amikor ingyenes lett akkor kezdtem és vásárolni kellett az ingame storeban, hogy tejes tag legyek. Amúgy meg nagyon gagyinak érzem hogy beraktam 5€-t, vettem egy Garrys modot 1.99€-ért és az ingame storeban 0.39€-ért egy teljesen felesleges cuccot (ez volt a legolcsóbb), és maradt 2.62€. De úgyse lesz olyan játék ami pont ennyibe kerül majd, akkor a maradék pénzzel mi lesz? vissza biztos nem küldik... Tehát a pénz egy része ott marad a steamnek letétbe..
-
jozsi252
veterán
-
válasz
Serpiko
üzenetére
Pl. lehet olyan, hogy valami nagy akciónál több, alacsony áru játékot veszel, és mondjuk különböző okok miatt nem egyszerre. Ilyenkor jól jön egy ilyen walletes dolog, mert ha sokszor egymás után terheled a kártyádat, a bank visszaélésre gyanakodhat, és letilthatja azt.
-
Akos2110
tag
Ha pl. GTA IVhez modokat rakok fel steam azért ugy nem bannolnak? Vagy ha egyéb single player játékokhoz rakok fel modokat?
Előre is köszi a válaszokat!
-
rvn_10
senior tag
Hello! Mostanában elég érdekesen viselkedik a steam. Van mikor beenged a jelszóval van mikor nem és elég lassú, meg mikor be is enged akkor azt írja, hogy lejárt a jelszavam, de ha változtatnék rajta akkor meg nem engedi:S Van valakinek valami ötlete?
-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat Combat Wings: Battle of Britain -50% 2,49 euro
-
Youri
veterán
Levonja, de mielőtt megjelenne végleg, vissza lehet mondani.
-
Scholes9
nagyúr
Space Marine demóját csak én nem tudom installálni? Ráklikkelek, de nem csinál semmit, pedig kíváncsi vagyok milyen

ollie: uh, tényleg most olvasom, elkerülte a figyelmem, köszi

-
chungee
addikt
A felhőim mért kérdőjelesek

-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: Jamestown -50% 3,99 Euro
- Javítottam.
[ Módosította: Ndruu ]
-
válasz
SenorGrande
üzenetére
De, bizonyos játékoknál nem kell megvárni, hogy az egész lejöjjön ahhoz, hogy elkezdj vele játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Wuthering Waves
- Rendszergazda topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ASUS routerek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amiről tudom, hogy megcsináltam az unlock-olva is van.

.

, igaz nem is ruszkik a fejlesztők hanem németek
), és a stratégiák között a Dawn of War II mellett talán ennek van a legjobb kooperatív játékmódja(viszont a DoW-hoz képest plusz, hogy publicban is lehet jó koop meccseket játszani).
Nekem 2.62€-ig kellene valami jó kis játék, annyi van a steam walletba, de ha közbe jön egy TDU2 5€-ért, egye fene rakok még rá 

eami