Hirdetés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz
SenorGrande
üzenetére
Ez már megvan, oda került a PH-s név (ha eltér a Steamestpl). Viszont ennek a külön csoportnak egy játéknevet szeretnék adni.
-
csaba951
veterán
Van arra lehetőség, hogy a barátlistán lévő bizonyos embereket egy külön csoportba tudjam összefogni?
-
válasz
polonic
üzenetére
8.1 alatt sok más se működik még, új oprendszer mindig ilyen. Én tartom magam ahhoz hogy mindig várok vele vagy 1 évet, addigra már minden használt program normálisan szokott érdekesen működni. Mikor meg kijön csak a szenvedés van vele. Elég beleolvasni a 8.1 topikba bétatesztelőnek nézték a népet, probléma és hiba hegyek vannak oldalakon keresztül..
-
Mate
nagyúr
Rendbe raktam a barátlistám és elég sok itteni embert is töröltem.
Nem kell hátsó szándékot keresni a dologban, simán csak túl sok "inaktív" ember gyűlt össze

-
SenorGrande
senior tag
-
polonic
félisten
Nektek win8.1 alatt van a játékokban steam overlay? Win8-ról való frissítés után megszűnt működni.
-
MoRT2195
tag
Van olyan oldal ahol a steam kuponjaimat egyszerűen eltudom cserélni valamire? (Mint mondjuk a steamcardexchange.net vagy a http://backpack.tf csak olyan legyen ahol a kuponokat is el lehet cserélni.)
-
-
halisa
tag
Sziasztok!
Segítsetek nekem. Kollégámnak keresek Call of Duty Black Ops II játékot. Találtam is itt egyet megfizethető áron. Dobozos használt, de hogyan tudom kideríteni, hogy nem bannolták vagy jó-e a széria szám. Ha a kollégám acuntjával belépek és regisztrálom a játékot rögtön kiderül, ha valami nem jó?
-
Heavyrain
őstag
Keresésnél be lehet állítani,hogy CS:GO-s tárgyakra keressen+ fegyvernél akár még skint,stb-t is lehet pontosítani.
-
Mate
nagyúr
Rengeteg oldal van, ahol lehet TF2 cuccokat cserélni egyéb tárgyakra, játékokra stb.
CS:GO tárgyaknak nincs még ilyen oldala?
-
Heavyrain
őstag
válasz
Domaaaa
üzenetére
Every time anyone submits a game, every member of the site, excluding the giveaway creator, receives 5 percent of that gifts value (in USD) in points. For example, if a $50 gift is created, every user on the site receives 2.5 points. And, if a $20 gift is created, everyone would receive 1 point. These points can then be spent on entering giveaways.
FAQ -
Domaaaa
tag
köszi a választ,és még az lenne a kérdésem hogy a pontokat, amikkel beléphetek a giveaway-okra, azokat mi alapján kapom?
-
törölt tag
Szerintetek lesz olyan, hogy a nem használt játékaimmal lehet majd valamit kezdeni?
-
Domaaaa
tag
hello,lenne egy kérdésem: ugye az nem gond ha steamgiftsen cd kulcsom van,nem giftem,és azt ajánlom fel?
-
törölt tag
Na én is végeztem az ingyenes Mafia 2-vel. Nem volt annyira jó mint az első de azért tetszett.
Azt viszont hiányolom, hogy nincs valami free roam mód miután végigvittem a játékot, így ha valamit gyüjtögetni akarok vissza kell töltögetni chaptereket. -
MoRT2195
tag
Valaki nem tudja, hogy a Terraria nevű játékot hol lehet olcsón beszerezni most? Az elmúlt napokban feltűnően sok Terraria volt Steamgifts-en, ez pedig csak akkor szokott megtörténni ha már szinte ingyen adják a játékot.
-
Mate
nagyúr
Nincs valami hely, oldal ahol lehet hátteret+emoticont pl, játékkártyára cserélni?
Van 25 hátterem és kb. 30 emoticon-om ami baromira nem kell, eladogatni sincs kedvem. Jó lennel csomagban elcserélni 3-4 kártyára.
-
cashback
őstag
Kérdés:
Market használatához elegendő venni valamit store-ban... pl 0,99€ játék/dlc vagy fel kell tölteni 5€-t a wallet-re? -
ayo
veterán
válasz
DeFranco
üzenetére
van valasztasod a jatekban valamennyi szoval neki lehet menni azert megegyszer tovabba ott a regi mod amit meg ingyen is lehet tolni, addig meg erdemes varni egy bundle-re vagy oszi teli akciozasra. ennyiert termeszetesen nem eri meg sztem se, max ha tamogatni akarod oket
-
MoRT2195
tag
Másnak sem jó most a steamgifts?
-
Wolverine
félisten
válasz
maddionmax
üzenetére
Ahhoz privát vagy group giveawayeken kell részt venni, vagy mázlistának lenni
Nekem 1188.-ra sikerült az első játékot megnyernem. (mondjuk utána egy hónapig hetente nyertem megint
de ennek a mázlis sorozatomnak már vége) -
válasz
maddionmax
üzenetére
Lehet nyerni, csak türelmesnek kell lenni!

A Batma: AA achivmentek mennek már?
-
válasz
DeFranco
üzenetére
nekem is wishlist-en van, de ennyit még sokallok rá. a demo tetszett, bár a legnagyobb poén a legeslegelején volt, amikor majdnem egy percig vártam, hogy betöltsön és nyomkodtam minden gombot (space, escape, enter)... azt viszont hiányoltam a demóból, hogy nincs több út, mint a mod-ban volt (legalábbis állítólag, de nem teszteltem. például nem álltam 20 percig mozdulatlanul mikor kérte.)
btw. achievement lista, csak hogy sehogy se lehessen 100%-os a teljesítményed.
-
Arkennys
addikt
válasz
maddionmax
üzenetére
Én ezeket eddig, de soká volt, mire első összejött. Olyan 1800 nevezés körül.

-
válasz
wwenigma
üzenetére
Lassan a simába meg értelmes dolgot nem lehet nyerni most is televan szrva mafia2-vel meg civ V-el. A nyamvadtok csináltak ötezer akountot és befarmolták a játékot azok előtt akik tényleg játszanának is ezen játékokkal. Az ilyen embereket én szégyenkalodába záratnám és minden arra járó pofándobhatná őket egy rohadt almával.
Még azt megtudom érteni ha mindkettő játék tetszik neki és csinál két akountot de hogy 3-10 db mafiát befarmol azt már nem nagyon az ilyenek egy férgek, -
BigBlue69
őstag
válasz
maddionmax
üzenetére
Csak egy COD: BO2 előrendelést...Nem tom .. AZ elég értékes?

-
válasz
maddionmax
üzenetére
Az oil rush bundle-t 3 hónapja meg a Faerie Solitaire 1 éve mindenki megnyerte aki rákatintott.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
maddionmax
üzenetére
Hát úgy ezeket: [link]
-
maddionmax
senior tag
Steamgifts-en egyébként valaki - a tapasztalaton kívül - nyert már bármi értékeset?
Igaz, én még bundle játékot sem nyertem, de jó lenne tudni, hogy van esély
-
batman-ek mióta kártyásak?

-
-
-
ayo
veterán
erkezik a naci zombi 2
biztos jok az eladasok de nekem az jutott eszembe hogy minek?
a sima zombimentes mondjuk ezerszer izgalmasabb, annak varom a foyltatasat jovore, ez meg gondolom ugyis apropenz lesz hamar -
Üdv. Regelnél a sztímgiftsz-re, de nem engedi ugyanis 100 zöldhasú értékben kell legyen az acc-on játék. Namost nekem eddig 9,99-et írt, azóta aktiváltam egy 3 részes Overlord-ot, de még mindig csak 9,99-t ír. Hány órás cache van az oldalon?

-
Wolverine
félisten
válasz
albert8
üzenetére
A mentésekre van tipp Vistaboy hírének topicjában (amit linkeltek már máshol is; a Steam Communityn írták le). Az achikat viszont nem fogod tudni importálni a GfWL-ből a Steambe.
-
albert8
veterán
Valaki tud valami okosságot, hogy a sima Batman ACben kapott achikat átvinni a GOTY-ba? vagy a mentéseket? vagy a DLC kulcsokat nem lehet a simába beirni? Nem akarnám újra elkezdeni

-
free mafia 2 kijátszva, igen jó volt

-
-
Heavyrain
őstag
Family Sharing-nél hol lehet beállítani,hogy melyik játékokat használhassa,és melyiket nem az illető,akivel megosztom?
-
genndy
addikt
válasz
DeFranco
üzenetére
Az 'In Progress' fülön mutat minden olyat, amit még nem farmoltál ki (és szerintem nem is tűnik el amíg van benne kártya, meg ott van mellette nagy zölddel hogy 'Játék', mármint hogy a játék elindítása). A kifarmoltak tűnnek el kb. egy hét után ha nem játszol velük, de ha mégis elindítod akkor újból megjelenik a kártyás rész.
-
Woodslave
félisten
ez medieval jól meopatott, feleslegesen túráztattam egész éjszaka a gépet azt hittem örökre enyém ingyen

-
maddionmax
senior tag
Dogfight 1942-höz hasonló játékot tudnátok ajánlani?
-
DeFranco
nagyúr
Azt meg tudom valahonnan állapítani, hogy ha megvan egy játék, vajon kifarmoltam-e már a kártyákat belőle? Nem vagyok benne biztos, de mintha nem tettem volna meg, de nincs is a badges lapon hogy még van belőle x kártya.
-
Agyzuzo
addikt
Steam Controller - ha valaki nem ismerte volna... Most kiderült a titok.

-
A Green Light Bundle elkezdte kiküldeni a Steam kódokat. Nem is emlékeztem, hogy megvettem.

Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Interactive Brokers társalgó
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gumi és felni topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 300 - i7 10870H - RTX 3080 8GB - FHD 144Hz IPS - 16GB / 1TB SSD - OLVASS!
- T14 Gen3 27% 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de ennek a mázlis sorozatomnak már vége)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami