Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- One mobilszolgáltatások
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
válasz
Agyzuzo
üzenetére
igen koszonom, pont ezt akarom elkerulni

Mas, kozerdeku informacio: vanuj vanhelsing class dlc: Arcane Mechanic. Jofajtanak tunik
. -
maross
nagyúr
Van valami olyan addon, ami lement minden szoveget, ami az osszes steam chatwindowban zajlik?
-
pigster
senior tag
válasz
bigyo108
üzenetére
Google: bullet hell games
Does Steam have any Bullet Hell games? -
djculture
félisten
-
Mate
nagyúr
válasz
djculture
üzenetére
Nem olvastam el a cikket és nem értek a dologhoz, de egy pendrive könnyen megfogható. Ha eladom pl. MO-n akkor fizetek utána.
De egy Amerikába bejegyzett cég szolgáltatására az EU hogyan vet ki bármit is? Honnan tudja meg, hogy én egyáltalán igénybe veszem a szolgáltatást?
-
djculture
félisten
Ja csak az árban ezek nincsenek belekalkulálva egyelőre szerintem, na mindegy remélem nem lesz ebböl semmi mert alapvetően megrengetheti az egész internetet. Utána olvastam és pl ha ide a fórumba feltöltesz a fórumos tárhelyedre egy saját képet már az után is illetéket kellene fizetni a beterjesztett javaslat szerint

-
djculture
félisten
Franciáknál megint alkotnak beterjesztetek az ep-nél egy javaslatot hogy minden felhőszolgáltatásra illetéket kelljen fizetni. Steam-en is van felhő nem, meg a sok ingyenes email fiók és egyebek. Az ingyenes Steam-nek is alávághat ez a hülyeség, meg minden másnak...
-
bigyo108
aktív tag
Sine Mora -at azt vágtam, várólistán van

A bundli nem lett volna kifizetődő csak emiatt .Természetesen köszönöm .
Lehet valami más is ?
Manapság mi ennek a megnevezése ? ( tower def , könnyed...stb ... )
Vagy ilyen szűkítéssel nem fogok találni semmit ? -
bigyo108
aktív tag
Sziasztok,
Bocs az offért, egy másik topicban már feltettem a kérdést, de most vettem észre, hogy kb egy hete "halott" .
Tehát :
Segítség kellene :
Olyasmi játékot keresek, mint a régi Aero Fighters .
Mindegy hogy lentről felfelé vagy balról jobbra kell haladni, csa ZÚZDA LEGYEN !!!!

Köszi előre is .
-
válasz
Hun Mallior
üzenetére
legelső mondat, legalábbis angolul:
"The account must have a successful purchase older than thirty days, but not older than a year."
-
Hun Mallior
tag
Én amit pillanatnyilag tudok:
-Aki még nem vásárolt steamen (és nem töltöttél walletra), nem adhat el marketen semmit.
-Aki vásárolt (bármi értékben), 1 hónapnál régebben legyen az bármilyen régen, az nyugodtan használhatja marketet, adhat vehet és akár 0 wallettel is.
-Ezt még ha jól tudom egy dolog üti ki, a gépváltás. Ha új gépen vagy, 2 hétig nincs trade.(A marketban itt viszont nem vagyok biztos, de lehet azt sem használhatod). Csak steam store-ban vásárolhatsz, ingame költhetsz (pl:tf2, dota..)
(Javítsatok ha rossz...)
-
válasz
djculture
üzenetére
egy éven belül volt váráslásod a steam store-ben (ami ugye nem a steam market), ha több ilyen vásárlásod is van, akkor a legkorábbinak több, mint 30 napja kellett történnie. hivatalosan ez a szöveg, de nem tudom mi történik, ha valakinek van egy vásárlása 370 napja meg egy 20 napja, akkor 14 napig nem érheti el a marketet úgy, hogy előtte elérhette, meg utána is elérheti. szal kicsit érdekes ez a feltétel.
-
djculture
félisten
Viszont azt ne felejtsük el hogy market-en való eladás csak ugy lesz aktiv eleve ha már vett valamit az ember a steam-en. Pontos időpontot a vásárlás után nem tudom mikor aktiválják a market használatát de majd aki jobban tudja az beirja.
-
Bad Pritt
félisten
Remek, köszi srácok, akkor eladogatom őket

-
Bad Pritt
félisten
Sziasztok,
A game cardokból való "bevételt" üres walletbe is megkapom, vagy előbb mindenképpen fel kell töltenem 5 euróval a steamtárcámat? -
ayo
veterán
válasz
maross
üzenetére
ja de azert jo lenne ha play store is erzekelne hogy eredeti es auto abbol frissitene pl nem itt apk kat tolt le es azt installal. gondolom csak kezi segitseggel lehet letorolni a hib altal letoltott apkt mert ha ramegyek az appban akkor eloszor a jatekot torli es utana az apkt. egyelore sztem fapados megoldas ahhoz kepest ahogy a storebol vasaroltat kapod ezert is hasonlit inkabb a warezhoz ahol szinten ott van az apk es csak akkor frissul ha te ugygondolod hogy megnezed es frissited hatha. igazabol ez max annak lehet gond aki direktbe csak a telo miatt vette meg a mostanit es szeretne ugyanazt az erzes mint a bolti vasarlasnal. en tulelem ezt pl mert annyira nem izgat, mivel inkabb steamen jatszom, mivel ott van achi is

-
Mate
nagyúr
-
ayo
veterán
pedig anno a jetpack joyride aszem amikor fizetos volt v fruit ninja nekem ugy lett hogy redeem kodot adtak itunesba. szoval akar lehetne is... mondjuk ott kb mindent meg lehet szerezni ingyen mert ott azaz akcio hogy korlatozott ideig ingyen van, szoval tulelheto. ticket to ride is volt par napig ingyen vagy 2x is, ettol fuggetlen orulnek a sokszinusegnek
mellesleg azert google playbe adhatnanak vmi kodot nem csak apkt, hogy ott is egybe legyen minden
ja es a ticket to ride szornyu mobilon. kb 1:1 atirat semmi nagyithatosag, nyomkodni is rossz, tableten gondolom mar jobb, de egyelore maradok a pc s verzional -
Mate
nagyúr
Elvileg van új humblebundle. Nem egészen világos még a dolog, de elvileg androidra és stem-re is kap kódot az ember, bár lehet én értettem félre.
Mindenesetre ezek vannak benne:
Worms Reloaded
The Bard's Tale
Ticket to ride +DLC
Greed Corp
Incredipede
Anodyne -
Hegasus
senior tag
lenne néhány kérdésem:
1. szóval akivel megosztom annak is kell egy steam fiók, és barátnak kell lennünk egymással és lesz egy közös könyvtárunk, ahová én bepakolhatom a megosztani kívánt játékokat? (és azt a könyvtárat akár 3-an is használhatják?)
2. tényleg ha elindít egy bizonyos játékot, akkor más nem játszhat azzal a játékkal addig?
3. ha farmolják az acsikat meg a mentéseket az én fiókomba kerülnek?+1(nem ezzel a family sharing-el kapcsolatos): az megoldható, hogy tesóimnak a gépén belépek(gondolom jó macerás lesz a steam guard miatt), majd offline-ba teszem, ők addig játszanak a telepített játékokkal, farmolnak acsikat, majd időnként belépek online, hogy a mentéseket, acsikat beszinkronizálja a fiókomba?
-
Arkennys
addikt
érdekesnek tűnik a film, pm ben elküldöd hogy találom meg?

jól elkanyarodtunk a témáról. Amúgy persze, gondoltam, hogy a mi van ha szakítasz dolog miatt ódzkodnak sokan. De egyrészt egyikünkén se folyik semmi olyan, amivel ok lenne a bajra, másrészt ennél felnőttebbnek ismerem őt is, magamat is, mintsem ebből legyen marháskodás. Ha ott tartanánk, hogy egymás elől titkolgatunk dolgokat etc, akkor minek a kapcsolat fenntartása egyáltalán?

-
válasz
Arkennys
üzenetére
azért ha ne-adj-isten szakítani akarsz vele, akkor előbb változtass jelszót, mint, hogy közölnéd vele. hidd el, ő is pontosan ugyanígy tenne. (legalábbis, amire gondol, hogy meg kell változtatni, facebook tuti.)
volt is egy díjnyertes kisfilm (sajnos már nem publikus youtube-on), aminek pont az volt az alapja, hogy egy srác gyanakodni kezdett a barátnőjére, aztán körbenézett a fb-ján és elszabadul a pokol.
(az egész film amúgy egy "screenshot", azaz egy képernyő képét látjuk a srác arcát is csak akkor van szem előtt, amikor skype-ol, meg chatroulette-ezik. -- a film utóbbi miatt amúgy NSFW, mert tele van péniszekkel.)
-
ayo
veterán
raadasul ha valaki olyannak adod a jatekot aki csal lop stb akkor teged is banolhatnak. ahogy irtam mar tobbszor is nyilvan ok se akarjak hogy egy valaki megveszi a jatekot es az megy korbe korbe mert az nem erne meg nekik. nekunk persze az lenne a legjobb. ez tuti csak steam stream v machine temahoz gyartottak le na meg arra ha valaki megosztja a fiokjat akkor kulon achi es mentesek legyen stb. jovo zeneje egyelore

-
maddionmax
senior tag
Nálunk nincs jelszavazás. Laptopon nincs jelszó, akkor használja amikor akarja.
Telefon ugyanez. Tabletről le van tiltva,mert az munkaeszköz, ezért kapott Ő is egyet.Nincs mit titkolózni

-
-
horvathd
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Sajnos ez nem fog működni, ha valaki játszik egy megosztott játékkal, akkor más nem tud játszani semmivel.
-
dejaris
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Izgi eleted van

-
Mate
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Bizony

Vagyis továbbra is tartom, hogy nem fapados a kicsike, csak így szűrik ki, hogy megbízható, gyakorlatilag lakáson belüli illetővel oszthasd csak meg.
Én bevezetném az ip szűrést is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sagem
addikt
Ez ok, de ahogy te írod is eddig megadhattad a családtagnak a fiók jelszavad, s akkor belépett, s használta a te profilod. A megosztás meg elvileg arra szolgál, hogy a saját profilját használva éri el a te könyvtárad
Ezek alapján továbbra is tartom a véleményem, hogy fapados
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nekem meg nyilvános mindenem, és nyugodtan alszom...lehet nem velem van a baj.
-
hmm terraria egész jó árban van

-
Arkennys
addikt
válasz
djculture
üzenetére
Hát, nincs olyan ismerősöm, akinek átpasszolgatnám. Nekem se kell, mert több van így is, mint amivel játszani tudok. Egyetlen olyan személy, akinek lenne értelme a családi megosztásban átpakolnom bnőm, de ő meg természetesen tudja a jelszavamat, így nincs ezzel se probléma. Ha lenne más családtagom is, aki játszana, neki is megadnám. Részemről ezért totál useless

-
sagem
addikt
válasz
djculture
üzenetére
Én használom már egy ideje, de amíg nem voltam benne azt hittem, hogy jóval egyszerűbb lesz az egész: pl. hogy barátlistáról felveszem xy illetőt a megosztási listámra, és hurrá, onnantól kezdve tudja használni a könyvtáramat. Ezzel szemben a valóság az (legalábbis eddig így volt), hogy nem személyeket, hanem gépeket lehet engedélyezni. Ami a gyakorlatban annyit tesz, hogy a barát/családtag gépén be kell lépni a te Steam fiókodba, hogy fel tudd venni a listára. Szóval, ez így elég körülményes azok számára akik nem egy fedél alatt laknak. Szerencsére távoli belépéssel megoldottuk, de ez így eléggé fapados

-
-
djculture
félisten
indul a Family Sharing béta tesztje,
-
x_o_n
veterán
frissiteni kell és ha a sikerült a nehézségnél ranger fog szerepelni
-
Mate
nagyúr
Metro2033-at mennyire ismered?
Nem igazán világos. Elvileg ingyenes a dolog, de én összesen a két nehézségi szintet látom a játékban. Semmi mást, amit elvileg hozzáadott a DLC.
x_o_n: Igen, és elvileg steam-es tulajoknak ingyenes. Bár nyomát nem látom, hogy lenne DLC aktiválva.
Jofi81: Szerintem ez nagy szemétség.
-
ruti
Közösségépítő
meg tudná valaki mondani, hogy a Dead Space 2 steam gift beaktiválásakor ad Originre aktiváló kódot?
mint pl. az első része? -
Mate
nagyúr
Lehetséges, hogy egy játékot nem lehet DLC nélkül 100%-ra (achievement) megcsinálni?Metro2033-on ügyködöm épp, de 1-2-t nem tudtam megcsinálni és neten utánanézve kell hozzá a DLC.
Ezzel két bajom van.1. Szemétség
2. Nem kapni a DLC-t.Közben megtaláltam. Ingyenes a DLC, ezért nincs shop-ban.
-
Jofi81
őstag
Valakinek megvan már a Mark of the Ninja Special Edition DLC-je? Megéri az 5€-s árat, vagy érdemes várni egy akcióra?
-
maddionmax
senior tag
Beszéltem elég hosszan az ARMA gyártójának, a Bohemia Interactive ügyfélszolgálatával.
Akinek ARMA kulcsa van és cserélte (nem csak mostanság!), érdemes megnézetni.Korrektek, nem büntetnek, nem keménykednek, de igen hatásosan felderítik a csalással, hitelkártya lopással szerzett kódokat és azonnal tiltólistára teszik azokat. Jobb a békesség, egy emailbe kerül és nyugodtabban alszik az ember.
Bocs, az offot!
-
djculture
félisten
Toilet tycoont is biztos azért találták ki mert már wc-re járni sincs idő
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csaba951
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Egyrészt mert otthon csak nagyon kevés embernek van jó minőségű billiárd asztala és felszerelése. Másrészt meg egyre nehezebb (család, munka) a barátokat összehívni egy közös játékra. Ez a játék mindkettőre egy jó (kompromisszumos) megoldást kínál. Hát ezért!

-
csaba951
veterán
Pool Nation
Előrendelhető a Steamen kapható egyetlen billiárd játék! Aki most vásárol az megkapja majd a Exclusive Object Pack-ot is, ha majd megjelenik. Később lesz hozzá Box of Tricks dlc is (variety of objects, including Ramps, Pikes, Loop the Loops and Speed up strips). Xbox360 és PS3 játékosok szerint szép a grafikája, fizika résszel sincs gond. Van benne multi és kártyás!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Revolut
- Assetto Corsa EVO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- PlayStation 5
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- További aktív témák...
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Apple iPhone 13 512GB eladó! 100%, Szép megkímélt állapot, 12 hónap garancia
- Cayin ha 3a csöves fejhallgató erősítő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)