Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eami
Topikgazda
válasz
üzenetére
nekem még P széria van prociból, 4gb ram, és ati hd 4570 (nem mai darab), simán megy vele a darksider2.
Az elsőhöz képest több RPG elemet kapot, kevésbé "csőben" szaladok előre és hentelek, talán kicsit többet is kell mindenfele ugrabugrálni. Kamera mozgás szerintem rosszabb és általában az irányítás is furcsa az előshöz képest (controlerrel). Nem mondanám, sem jobbnak, sem rosszabbnak mint az első. Látszik hogy sokat dolgoztak rajta. -
sagem
addikt
kaptam egy ilyen kupont (hogy miért azt nem tudom, mindenkinek dobott?): 25%-KAL OLCSÓBB Volgarr the Viking . Ha esetleg kell vkinek szóljon.
-
Hun Mallior
tag
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Hun Mallior
üzenetére
Kitöltesz egy kérdőívet, utána folytathatod a seftelést.

-
Hun Mallior
tag
"You have created 160 listings this year. Before you can sell or list more than 200 items in a calendar year, we are required to collect certain information from you. Please click here to provide the necessary information. To find out more about this requirement, please visit the FAQ. "
Űha..lesz itt nemulass... - nem is tudtam, hogy van ilyen steam marketen. -
törölt tag
Szokásos kérdésem: Humble Weekly Bundle tartalmához szerintetek elég a notim? (i3;3GB ram; 520MX)
Leginkább a Darksiders 2 érdekel belőle, az első részt anno kimaxoltam PS3-on. Aki játszott már vele meg tudja mondani milyen az elsőhöz képest?
-
genndy
addikt
Jahaja.
Merthogy több helyen is írja:
- adatlap (kiadó által megadott szép kerek, eltúlzott érték)
- telepítés kezdetekor megadott 'lemezen elfoglalt hely' - vagy igaz, vagy nem
- telepítésnél letöltés közben látható érték (letöltendő adatmennyiség, de ez lehet hogy kevesebb annál mint amennyit majd a lemezen elfoglal, igen)
- a te képeden lévő értékek, de ezek meg csak a már telepített játékoknál látszanak, de patchekkel együtt értendők, emiatt aktuálisak és jók -
válasz
genndy
üzenetére
arra ment válasznak, hogy amit letöltés közben ír, hogy mennyit fog letölteni, az nem egyenlő azzal, hogy mennyit fog elfoglalni a lemezen.
amiről Te beszélsz az egy másik dolog, de nem is csoda hiszen patche-elgetnek, formátumot változtatgatnak a store page-et közben pedig sose frissítik.
amúgy (persze csak a telepített játékoknál írja, de tényleg semmibe nem kerülne ezt feltöltenie a steam kliens-nek az adatlapra olyanoktól, akiknek telepítve van [és nem moddolnak, nincsenek dlc-ik, stb.]):

-
Arkennys
addikt
kártyás lett az xcom
-
KRi2
aktív tag
X-Com, és gondolom a többi játéknál is.
Store page szerint 20GB szabad hely kell neki.
Install indít 13GB kell neki.
Ennek így rém sok értelme van. Félreinformálnak.
Egy kis script-el igazán kiírhatnák hogy a steam-nek valóban mennyi hely kell a játék tárolásához. -
Prof
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
En is most vettem meg az XCOM-ot de a Gamersgate-n mert ott fix 9.99 USD.
Nagyon elvezetes jatek, meg ha harc resze lehetne bonyolultabb is. Egybol megvettem az Xcom complete pack-et is 3.74 dollarert.
Bar a Gamefly-on a DLC-k olcsobbak, meg a game is ugyanannyi, csak azt kesobb talaltam.
Termeszetesen Steam kulcsot kapsz es USA olcso aron
-
DeFranco
nagyúr
Felvett egy Juci1985 steamen barátnak... ismeri valaki?
-
na awesomenauts milyen frissítést kapott?!

-
-
ussseal
tag
Úgy tudom szürke kulcsos oldal leginkább kelet-európai forrásokból, de javítsatok ha ha tévedek
Én eddig egy Starcraft II HotS-ot vettem náluk, teljesen rendben volt a dologLengyelekkel elméletben egy régióban vagyunk általában besorolás szempontjából, viszont az már más kérdés, hogy mennyire szeretnél lengyelül játszani...

-
Niczo
senior tag
Ez a go2arena megbízható oldal?
-
Joci93
senior tag
[Weekly Sale] nem is rossz

-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Megvan, köszönöm
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Lista nézetben látszik egyszerűen és gyorsan.
-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Hol kell sasolni a felhőt?
-
genndy
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ez igaz, de ha szándékosan / véletlenül nem törli, akkor nem veszik el a mentés (tehát az ingyenes hétvége lejártakor csak a játék törlődik, a mentés nem).
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Cloud csak ott van ahol a játék címe mellett ott a pici felhő ikon.
A többinél neked kell gondoskodni a mentésről.

-
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Igen.
Sőt, az achik is! -
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Meg kell maradnia, ha nem törlöd le a vinyóról a mentéseid. Még talán cloudba is menti neked a Steam, legalábbis nem hiszem, hogy ez máshogy működne free weekendek alkalmából.
-
Sziasztok,
Ha feltelepítek egy pár napig kipróbálható játékot Steamen, majd valamikor a későbbiekben megveszem, a mentéseim meglesznek?
Az XCOM-ra gondolok jelenleg. -
BigBlue69
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
De és ezt ekkorában kell?
Tényleg? -
BigBlue69
őstag
Nálatok is ott az a nagy szem "kitűző " alul?

-
Heavyrain
őstag
Ha GFWL-es változatban van meg a Bioshock 2,akkor hogy lehet regisztrálni steamre? A sima termékkulcsot elfogadja,vagy supporttól kell kérni?
-
Hun Mallior
tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Véééégre, már fél éve várok rá. GFWL el lesz törölve, nem fog kelleni hozzá, már pár játéknál elkezdték mondogatni ezt. Végre van előrelépés. A dlc és updatenek már ideje volt, azt elvileg megkapja minden tulaj. Nálam is benn van.
-
BigBlue69
őstag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Akkor majd valaki csak megerősíti.. Én addig nem töltögetek..Tényleg adatlapján is ugy van.. akkkoor hajrá.. Remélem Batman is hamarosan erre lép.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
BigBlue69
üzenetére
Szerintem ezzel a frissítéssel azt is élesítik.Szerk.
Működnek az achik. -
válasz
SenorGrande
üzenetére
Hoppá, én is megkaptam, ezek szerint ingyen megkapta mindenki, a GFWL megszűnése alkalmából.
-
Jéé, az XCOM Enemy Unknown kártyás lett.
-
SenorGrande
senior tag
Steam nekiállt letölteni 3.3GB-ot Bioshock 2-höz; ráadásul megjelent ma a Minerva’s Den DLC hozzá, amire nekem máris azt írja, hogy megvan, pedig GFWL-n nem vettem meg. Tud erről valaki valamit?
Szerk: Nem is tudom magamnak megvenni a DLC-t. Megkaptuk volna ingyen?
-
cashback
őstag
Családi megosztásról tud valaki valami hasznosat?
Beállításoknál már ott van, de hogy tudom kijelölni kikkel osztom meg?
Vagy ez csak egy gépre vonatkozik és távolra, másik gépre nem lehet megosztani? -
Mate
nagyúr
Steam-en csoportnál hogy lehet képet beilleszteni hozzászólásba?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
headhunter86
üzenetére
Az összes új Ubisoft játék kijött Steamen is. Szerintem nem kockáztat sokat az, aki Steamre is várja.
-
Én lekopogom... de nálam semmi probléma nem volt még Steam-el. Mostanában sem.

-
-
Mate
nagyúr
válasz
maross
üzenetére
Meg nálam

Bár nálam van egyéb gond is.
Pl. kliensből a piac nem megy már 3 hete
Tegnap beszélgettem egy gyerekkel steam-en, majd néztem barátlistámat és nem jelezte, hogy online van, ráadásul azt írta ki, hogy legutóbb 7 órája volt fent.
Játékban viszont jelezte, hogy fent van. -
Arkennys
addikt
a steam egyre hulladékabb fejlődés helyett. Régen nem volt ilyen, de mostanság csomószor kivág szerverről, hogy megszakadt, vagy offline ba rak. Holott a net kábelen át jön, stabil és folyamatos.

-
csaba951
veterán
Steam Wallet-nek van valami maximális limitje? Pl.: 380 €?
-
-
Wolverine
félisten
válasz
Hun Mallior
üzenetére
Itt is W7 64 bit van, telepítettem, elindult, a Steam a Big Picture-ben látta is a VJoyt, csak épp hiába bindeltem, mégsem működött a button2. A Portal 2-vel és a Shankkel próbálkoztam, amik full kontroller supporttal érkeztek, de mégsem ment.
#52390: ofkorz
És a billentyű letiltása is megvolt. Valamiért mégsem akarta csinálni a dolgot... -
tibur5555
csendes tag
Mi történik akkor, ha most megveszem a Batman Arkham Origins-t, és mondjuk 2 év múlva 2 ezerért a teljes, GOTY változatot is? Akkor 2 Batman lesz a játékaim között, vagy a GOTY változat felülírja a régebbi, dlc nélküli verziót?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De már nem tudom kitölteni a doksit sem és csak az accountomra dob rá ha ki akarom tölteni. Mindegy most úgysem akarok eladni épp. Volt valakinek ilyen problémája?![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ollie-t is megtalálta, csak nem találom már a hsz-ét, lehet hogy kipusztították az offokkal együtt.

eami