Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- iPhone topik
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
Még nem tudom, mert nem vettem meg. Tavaly óta van csak Steamen, fórumtársak nagyon ajánlották! Monolith csapat készítette, akik a Fear 1-et is csinálták. Én egy misztikus elemekkel tűzdelt akciót várok.
Idáig max. -50%-ot kapott, annyiért nem akartam megvenni. Sokáig úgy volt, hogy a 2013-as Steam Holliday Salere összesen 800 rubelt tudok költeni, így nagyon-nagyon megválogattam, hogy előtte milyen játékot veszek meg, mert ebből a pénzből fog hiányozni. Szerencsére mostanra rendeződtek a dolgaim, így ez most nem gond. Meg most amúgy is -75%-ot kapott, megyek is megvenni!

-
csaba951
veterán
válasz
Scholes9
üzenetére
Sokat elárul az, hogy a legjobb élményem az volt, amikor a végigjátszás után kb. 30 másodperccel töröltem a játékot, és visszakaptam kb. 30 GB szabad helyet! Need for Speed: The Run is rossz játék volt, de ott végigjátszás után még 30 percig próbálgattam a játékmódokat. Na, MP3-nak nem adtam meg ezt az esélyt!

MP3-ban eljutsz egy ajtóhoz. Kezedben mondjuk 2 db UZI teli tárakkal. Ajtó. Na, itt egy átugorhatatlan videó jön. Utána amikor visszakapod az irányítást, 1 db Magnum (baromi lassú fegyver) van a kezedben. 5 ellenfelet kell likvidálnod, azonnal. Fejenként 2 db golyót igényelnek. Na, szóval a játék végig ilyen jelenetekkel van tele. Forgatókönyvíró gyakorlatilag nem volt, több helyen is ellentmond saját magának a történet.
-
Scholes9
nagyúr
Walking Dead nem világos, most abban benne van mind az 5 epizód
Ejj, milyen gyöngyszemet találtam 
-
pityeszka
őstag
Na, Halloween-re sem lesz occó Skyrim.
-
MP3-at majd bundle-ban vagy max 2,5€-ért. A multi nem érdekel, a single is csak a kompletista mivoltom miatt, de igazából még a sztori is sokkal gyengébb és ezerszer laposabb a hangulata, mint az eredetinek.
És a zene! Össze se vethetőek a régiek az újjal, már az önmagában egy bemutatás, hogy a Max Payne "theme dallam"-ból itt összesen 5 hang hangzik el. Anno az első két résznél, néha csak hagytam, hogy a menüből szóljon a zene, amíg mást csináltam. (Most is fenn van telefonon mindkét rész menü zenéje).@(#54182) Scholes9
Azt viszont nagyon tudom ajánlani: 100+ óra szórakozás. Meg egy rahedli wiki olvasgatás. Nagyon sokat elvoltam vele, hogy meglegyen az összes achi. (Persze egy-két alkalommal kihasználtam ismert glitch-eket.)más:
Alien CM DLC adnak valami értelmeset a single story-hoz? (Még mindig nagyon ennyi ezért a játékért, de ha a DLC még plusz lehúzás, akkor megvárom míg kiadnak egy "GOTY"-ot --
-- és annak az ára megy le 3€ alá.) -
ayo
veterán
válasz
Scholes9
üzenetére
szemelyszerint az egyik legrosszabb vasarlasom, barcsak lett volna family share es haver fiokjabol letoltam volna. sajnos nem hozza a regi hangulatat, scriptelt, kiszamithato a tortenet, amely a jatek 50%-at tartalmazza, folyamatosan azt vartam hogy vege legyen a videonak es lojjek. bementem egy szobaba video, nyitom az ajto de mar megint video - ja es video utan mar az alap bena fegyverrel vagyok mert ugye a jol megirt script. boss fight is meg sok resz olyan, ha nem azt csinalod amit akkor jon a video hogy meghaltal. vegigtoltam, de csak kinbol. achik: vidd vegig az elso fejezetet szintu kategoriak az online resz meg sztem kuka, kb tombraider szintu benasag, hogy megvegye az is aki csak a multiert vesz jatekot.
ettolfuggetlen van ismeros aki elevzte es tobbszor vegigtolta, ez csak az en tapasztalatom.
-
Arkennys
addikt
2 vampire bloodlines, 1 deadlight, 1 penumbra coll pack, 1 prototype, 1 rise of triad, 1 darksiders 2 season pass
Kész is a bevásárlás részemről halloween sale-en

-
Scholes9
nagyúr
May Payne 3 megéri a mostani akciós árat? Esetleg tud valaki olcsóbban, ami Steames?

-
AxBattler
félisten
Mercenary Kings 4-Pack
Lenne kedve valakinek beszállni?
-
csaba951
veterán
Jó játékok, olcsón:
* Primordia; -75%; 2,49 €
* Condemned: Criminal Origins; -75%; 2,49 €
* The Swapper; -66%; 4,75 € -
nincs badge?!

-
Domaaaa
tag
a payday 2-re mikor lessz már valami komolyabb leárazás?nagyon szeretném már megvenni de eddig aszem egyszer volt leárazva, akkor is 10%-al
-
danih
veterán
Hahaha, tanuljunk gyorsírni: The Typing of The Dead: Overkill

Koncepció ismerős lehet régebbi játékokból, de 3d-s környezetben még nem láttam... (Videó - bár úgy látom konkrétan nem ez, de látszik miről van szó) -
Mister_X
nagyúr
Üdv!
Olyan lenne agondom, hogy a Steam nem akarja elindítani a Sacred 2-t. Már kétszer is letöltöttem, de az eredmény ugyan az: duplaklikk, utána semmi sem történik. ha gyorsan indítanám egymás után, akkor nagy eséllyel beszól a program, hogy hibaüzenetet dob fel, miszerint már fut a program. WTF?

-
BigBlue69
őstag
Left 4 Deadből ne vegyetek Bundle-t Elég a 2 is.
-
Spet
addikt
És megkezdődött: Halloween sale
Szerk.: megelőztek

-
KRi2
aktív tag
-
Arkennys
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nem éreztem úgy, hogy magamra vegyem, csak eléggé szélsőségben gondolkoztál-zol az olyan embereket illetően, akik használják a tradelés lehetőségét. Már ha a véleményed tükrözi a leírt pár sor. Ha egyszer próbálnál így valamihez jutni, amit szeretnél, de épp nincs meg, akkor is simán átvághat bárki (sőt, akkor igazán). Emiatt éreztem, hogy azért hozzászólok a dologhoz, de nem szaporítom a szót tovább fölösen a témát illetően.

Más emberek, más megoldások. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
Arkennys
üzenetére
Nem érted. Nem kövezlek meg. Nem zavar, amit csinálsz egyáltalán, sőt! Szemesnek áll a világ. Sosem zavart, ha valaki "nyerészkedik" bármin is. Ha ügyes, csinálja! Nincs bennem semmiféle ellenszenv ezzel kapcsolatban, pusztán azt mondtam, hogy ennek megvannak a veszélyei...
Szó szerint idézve a hsz-em:
Nem tudom. Valószínűleg a "trade mániások" meg a "majd én megszerezem olcsóbban" meg a "minden csoportba belépek, mert az a tuti" emberek járnak pórul. Titeket naponta keresnek meg csereajánlattal, engem a 7 év alatt egyszer, az is TF2 item volt.
És ezek után úgy csinálsz, mintha nekem lenne gondom. Neked van gondod, mert a fenti hsz-t magadra vetted és valamiféle sértésnek fogtad fel. Pedig nem az. Ez tény. Téged ezért tudtak átverni, engem ezért nem. Ennyi. Ezek után mindenki döntse el magában, hogy miért, milyen rizikót vállal. Szó sem volt itt arról, hogy pálcát törnék a fejed felett.
-
Arkennys
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Én nem is rohantam sírva steam bácsihoz, mikor egyszer átvertek. gondolsz amit gondolsz, én nem többszörös haszonnal adok túl átlag a dolgokon, ha pl akciós steamen valami, esetleg veszek egyet, hogy elrakva 1-2 hónapra utána rendes áránál még mindig jóval olcsóbban továbbadjam, valami akkor épp akciósért cserébe pl. Kövezz meg, ha jólesik, de nem érzem magam bűnösnek.

Nem csomagolgatok be semmit szépen, mert nem célom meggyőzni téged, de azért elmondtam az álláspontom. Ha nem egyeznek, hát nem, üsse kő. Azért tudok nyugodtan aludni a "nyerészkedések" után is. (egyébként a kereskedés és a nyerészkedés nem szinonimák azért, csak mert írásodból úgy jön le
) -
KubanitoS
veterán
válasz
maddionmax
üzenetére
Ez ebben a formában életképtelen lenne. Mivel mindenki arra menne, hogy átverje a másikat, így egyetlen tréd sem zajlana le.

Amúgy meg jer1choval értek egyet: ami nekem kell, azt megveszem, ami nem kell, azt nem veszem meg. Nem mondom, hogy nem nézem meg, honnan lehet az adott terméket a legjobb áron megvenni, de nyilván nem megyek bele különféle baromságokba, hogy 200 forinttal olcsóbb legyen az adott játék...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Arkennys
üzenetére
Márpedig ez kereskedés, vagy nyerészkedés, akármilyen szépen is csomagolod be. Azért veszel meg valamit, hogy azt utána haszonnal (ami jelen esetben ugye egy drágább játékra való elcserélés) szabadulj meg tőle. Olyan dolgot veszel meg olcsón, amire nincs szükséged, csak a jövőbeli haszon reményében.
Nincs ezzel gond, ahogy írtad, mindenki úgy okoskodik, ahogy tud...csak ne mond azt, hogy nem a nyerészkedés a cél. Már hogyne az lenne....semmivel sem másabb, mint az, aki megveszi, majd pénzért eladja, és az árából másik játékot vesz magának...hívhatjuk akárminek. Keresed a "balekot", aki nem tudta 1$-ért megvenni a cuccot, amit neked sikerült.
És igen, az ilyesfajta tőzsdézésnek vannak veszélyei. Más meg azt a balekot keresi, akit lehúzhat. Nem szép dolog, de én a Steam helyében lesz@rnám. Ott van, ki van írva, elfogadtad, utána meg megy a rinya. Ha haszon reményében kockáztatsz, holott még ki is írják, hogy ne csináld, aztán nem mindig jön be. Ez egy ilyen sport.
-
Arkennys
addikt
válasz
maddionmax
üzenetére
Hát, eddig úgy alakult, nem pár napos újoncokkal cserélgettem itt, velük persze itt is óvatosabb lennék. De akinél látszik, hogy nem egy eldobható nick, hanem aktív, abban tudok bízni. És, mint nekik is elmondtam, külön öröm végre magyarul megbeszélni egy cserét.

Van itt pár jó társaság, ami topicocba bejárok, ott sok aktív ember is, mint pl itt. Anno egy laptopos kérdés miatt jöttem ide PH-ra, és megragadtam

-
Arkennys
addikt
válasz
maddionmax
üzenetére
Ez jó kérdés, nekem itteni steam trade topic tökéletesen elég e célra, most még steamen is egy csoportot én legalábbis fölösnek érzek erre.

-
Wolverine
félisten
válasz
maddionmax
üzenetére
Egyetértek. Rögtön kevesebb sztori lenne arról, hogy valakit átvertek; és ha mégis megtörténne, gyorsabban el lehetne intézni a dolgot fórumon belül.
-
maddionmax
senior tag
válasz
Arkennys
üzenetére
És akkor tisztelettel kérdem én, akik itt a kemény mag, miért nem hoznak létre egy zárt csoportot Steam-en kifejezetten csere-bere céljából? A kereskedés szót kerülném,mert azt nem tudom kereskedésnek tekinteni, hogy egy adott bundle megvásárlása után a nekem nem tetsző játékokat elcserélem másokra

-
Arkennys
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Én (és sokan mások akik tradelnek játékokat) pl nem nyerészkedek, hanem ha van valami töredék áron oroszoknál pl, és nálunk aktiválható, hülye lennék nem elcserélni. Nincs is ebből gondom eddig, nem is hiszem, hogy lesz. Teljes és főleg steames áron vegye aki tudja-akarja. Mindenkinek más a fontos, és máshogy intézi. Sokszor még nagy hiper akciózások áránál is olcsóbban tradelhető valami, nincs nyerészkedés szerintem abban, ha az ember magának ezeket beszerzi olyankor. Én is szeretek játszani, ha van időm. Akkor már eredetiben lehetőleg, semmint virágboltival, de amilyen steames árak vannak pl, azon néha nézek egyet. Így megoldódik a dolog. Szerintem nem bűn spórolni

Más: Eszembe jutott közben, hogy akikkel innen aktív tagokkal eddig cseréltem bármit is, ott milyen szépen ment minden, és mivel tudtuk egymásról, hogy nem nyírjuk ki itteni pályafutásunk egy ilyen dologgal, hogy másik cuccát behúzzuk, már üzletet lefixáló PMben cseréltünk is kulcsot, nem volt vita, ki jöjjön először, stb. Szóval innen egyöntetűen pozitív tapasztalataim vannak eddig trade ügyben, steamtrades valóban, ahol óvatosnak kell lenni és ésszel élni.

-
TazLeacher
nagyúr
válasz
maddionmax
üzenetére
Lám...lám...én azt sem használom. Ami kell, megveszem, ami nem kell, nem veszem. ÉÉééééés ENNYI! Semmi más titka nincs a dolognak. Ahogy a kolléga is írta, aki bizniszelni meg nyerészkedni vesz játékokat, annak ezt bele kell kalkulálnia.
-
maddionmax
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Szvsz sosem kerestek meg csoportból. Ellenben Steamtrades-ről valóban rengetegen. Jó lenne ha akadna más kulcs csere forma is,mint a Steamtrades, de sajnos nincs, így meg a csalók megtalálnak.
Utópia, de milyen lenne egy olyan rendszer, ahol beadod a kulcsokat, leellenőrzik, hogy élnek e még, megadod mit keresel érte és a rendszer összehozza az üzletet a másik féllel és le is bonyolítja

Még csak közös nyelv sem kellene és nem lenne ennyi átverés. Jó persze szép álom...
-
törölt tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Soha nem volt szuksem nekem sem semmi trade-re ahhoz, hogy normalis aron beszerezzek barmit is. Akiknek meg ez a kockazat megeri azoknak neha ezt is be kell vallalni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
maddionmax
üzenetére
Nem tudom. Valószínűleg a "trade mániások" meg a "majd én megszerezem olcsóbban" meg a "minden csoportba belépek, mert az a tuti" emberek járnak pórul. Titeket naponta keresnek meg csereajánlattal, engem a 7 év alatt egyszer, az is TF2 item volt.
-
Arkennys
addikt
válasz
maddionmax
üzenetére
Hát, gondolom. Engem annyira ez a játék nem hozott lázba, hogy megkockáztassam.

De persze, két emberen függ minden. Eddig átlag pár percen belül mindketten aktiváltuk is amit cseréltünk, és mindenki ment a maga dolga után.
-
Arkennys
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
Hát, okés.
Nemtudom, engem egyszer vertek át sikeresen,első üzletemnél. Azóta 100 körül tartok, ebből kb 80 rep van steamtrades-es profilomon, de mivel körültekintő vagyok, nem akadt elsőn kívül gondom. Ha mindenáron zéró, vagy minimális pozitív visszajelzéssel akarja elsőnek kapni a cuccot, hogy nem tudom, látok e viszont valamit, inkább megmondom hogy sajnálom, de ez nekem így nem buli, akkor keressen mást, aki ebbe belemegy így.Érdemes még figyelni aránytalan ajánlatokra is, nagy része becsapás lenne, főleg ha még rájátszik, hogy gyorsan kell, stb, mert reménykedés elég szép vakfoltot eredményez. Stb.

Én se vagyok rendes trader, de ha olyan, akkor utánajárok annak, ami kell.
Armás ügy ismerős, assasins creedre akarták elcserélni velem is, de mondtam, hogy aggaszt ez a nagy tételű lopott pénzen vett kulcs van belőle a piacon így passzolok. Végül jobban is sikerült kijönnöm a dologból.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
maddionmax
üzenetére
Ilyenkor sajnálom, hogy nincsenek a közelemben hülyék.

-
mrhitoshi
veterán
válasz
maddionmax
üzenetére
Hehe. Én 10 éve ismerem a Steamet (fú de rühelltem anno, annyira idegesítően béna és lassú volt, de nem volt más megoldás, mert kellett a CS 1.6-hoz
), és 5-6 éve komolyabban használom (sajnos már nem a régi profilom van meg
), de eddig egyszer sem volt semmi ilyen problémám. -
csaba951
veterán
válasz
Arkennys
üzenetére
>Nem a te problémád (ha nem érdekel, minek adsz tanácsot?
),
>csak mondom, hogy így kezdve soha nem haladsz előrébbFélreértettél! Csak arra célzok, hogyha én tudtam magamnak "építeni" egy "komoly" fiókot, akkor más is veheti rá a fáradságot!
Custumer care tényleg nem az erősségem. Többek közt ezért nem vagyok Trader! Marketen nincs ilyen probléma!

-
maddionmax
senior tag
válasz
Arkennys
üzenetére
Eddig az alig több,mint 2 hónapos Steam-es működésem során ha 200 csalóval nem találkoztam, akkor eggyel sem.
Tényleg nagyon alaposan ellenőrizni kell a Steamtrades-Steamcommunity profil kapcsolatokat,mert rengetegen élnek vissza mások profiljával. Volt ahol, elmondtam, hogy kezdő vagyok, de gyanús nekem a dolog és legyen oly kedves, küldje előbb el a kódot/giftet.Normális eladó, ha látja, hogy a fiókodban több,mint 100 játékod van és már 1-2 rep is figyel a neved alatt, simán elküldni a játékot előre. Eddig - lekopogom - egyszer sem vertek át, azonban nagy sértődések voltak, amikor nigériai srác fiókjánál jelzett a Steam, hogy csaló és nem voltam hajnlandó üzletet kötni vele.
Egy szó,mint száz...érdemes nagyon odafigyelni és olyan emberektől vásárolni/cserélni, akik abszolút megbízhatóak.
Jó példa erre: ArmA 2 Complete-emről kiderült lopott, tiltásra kerül. Szóltam a srácnak akitől kaptam. 2 napja jelezte, hogy küld egy másikat,ami garantáltan jogtiszta lesz (őt is átverték az elsővel), de kéri ellenőriztessem le,mert nem szeretne több kellemetlenséget okozni. Nem kellett balhézni, követelőzni, fenyegetőzni.
Más: Nincs egy fórumos Steam címlista?
-
Arkennys
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
Nem a te problémád (ha nem érdekel, minek adsz tanácsot?
), csak mondom, hogy így kezdve soha nem haladsz előrébb. Elég ésszel és gyanakodva eljárni és nem vernek át egykönnyen. Ez amit mondasz, már a ló túlfele, hogy ittvagyok vérpisti, tegnap regeltem, egy üzletem sincs, de dobd át előbb te a játékkulcsot, hiába van 80 plusszod. Azért...na 
Engem nem jelölgetnek, nem tarhálnak (részint ezért is privát pl az ajándékkészletem), aki meg igen, azt eltüntetem, és ennyi. Ilyenen nem idegesítem magam.
-
csaba951
veterán
válasz
Arkennys
üzenetére
>Azért kezdőként így akkor az életben nem jutsz előrébb.
Ez nem az én problémám!

Naponta legalább 2-3 meghívót utasítok el hasonló fiókkal rendelkező személyektől. Ezek mind csak ingyen tarhálni akarnak valamit, vagy át akarnak verni valamilyen számomra kedvezőtlen cserével. Nem kár értük!
-
Arkennys
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
Azért kezdőként így akkor az életben nem jutsz előrébb. Én se adnám a játékkulcsom csak így ki frissen regeltnek steamtrades-en. Látja a repjeim, ellenőrizze én profilom adja e ki, utána tárgyalunk, de ha nincs magasabb repje mint nekem, én biztos nem adom előre a bazárt... Na jó, sokszor van hogy ha már egy harminc fölött jár, akkor hajlandó vagyok. Természetesen lecsekkolva, hogy tényleg ő az.
-
csaba951
veterán
válasz
Heavyrain
üzenetére
És még a módszer is ugyanaz! Naiv felhasználó átküldi traden a cuccait, majd utána csodálkozik, hogy a kapott kulcs nem jó.

Na, pont ezért kell minden esetben előre kérni a kulcsot, és csak a sikeres aktiválás után küldeni Traden a cuccokat! Ekkor nincs vita, hogy nem jó a kulcs. Aki ebbe nem megy bele, azzal nem kell üzletelni. Ennyi.
Ja, és minden linket figyelmen kívül kell hagyni amit ő küld és a fiókjára mutat! Szinte kivétel nélkül mindig más, hamisított fiókra mutat. Mindig csak olyan linkekre szabad kattintani amiket nem a felhasználók adnak meg, hanem a Steam rendszeren belülről származnak.
-
Heavyrain
őstag
válasz
Domaaaa
üzenetére
Úgynézki,aznap nem te voltál az egyetlen,akit átvert, Egy másik felhasználó is pont tegnap írt negatív kritikát róla. ( Ő is feljelentette
) -
csaba951
veterán
válasz
Domaaaa
üzenetére
1) Ezt mindenképpen úgy kell csinálni, hogy ő adja a kulcsot, te rögtön aktiválod. Sikeres aktiválás után tradeled a giftet. Ha nem megy bele, akkor keresel mást.
2) SERZh
Ellene:
- 1 éves fiók
- összesen 14 db játék, amiből csak 2 nem bundle vagy free
- csak Steam level 4
- gyakorlatilag csak Dota 2 fut nála éjjel-nappalEzek után eleve meggondolom, hogy akarok-e vele üzletelni. Simán lehet alternatív, csalásra létrehozott fiók.
Összességében elmondható, hogy te nem voltál kellően körültekintő, óvatos a cserénél. Máskor legyél óvatosabb, mert mint látható, rengetegen vannak olyanok akik lehúzzák/átverik a naivakat!
-
Miért szólt volna a kiadó előre egy olyan időpontról, amit ő sem tud? Egy sikeres játék akár 5+ évig is sikeres lehet, ebben az esetben nyilván nem állítják le a szervereket. Egy nem sikeresnél meg elég hamar. Nézd meg az EA-t, az is folyamatosan állítja le a sportjátékai szervereit, van amikor már 1 év után.
(#54118) Źşë': ezek a nem Steam szervereken játszható verziók. Az új, Steam only már csak 1 sorban van.
-
Cheesus
senior tag
Szerintetek az Assassins Creed 4-nek lesz Big Picture vagy játékvezérlő támogatása?
Mert eléggé megtetszett, de sztem az AC kontrollerrel élvezetesebb, mint egér+bill kombóval.
Csak azért kérdeztem, mert elgondolkodtam az Xbox-os verzió beszerzésén is. -
ayo
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
sztem tuti azert, folosleges a regit megtartani ha ott a steam jobb verzio
-
Źşë'
addikt
válasz
1 among many
üzenetére
a listában fennakadt a szemem ezeken
49. Company of Heroes
50. CoH: Opposing Fronts
51. CoH: Tales of Valorpedig ezeket még lehet kapni, nem tudom mit keresnek ott
-
Mate
nagyúr
Én is kb. ezen a gondolat és véleményvonalon vagyok

2 dolog nem világos, ami nélkül nehéz megítélni a dolgot:
1. Csak hivatalos szerveren lehet nyomni a játékot vagy továbbra is lehetett volna játszani vele?
2. Steam küldött egy üzenetet, hogy ezért és ezért törlik a játékot vagy sunyin csinálták?Ami szintén kérdéses, hogy ingyenes vagy fizetős játék volt. Ha fizetős szóltak előre, hogy 3 év után vége lesz? Mert valljuk be ha nem szóltak, akkor a kiadó is elmehet a francba.
-
törölt tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Mert borzalom az ami TF2-ben vagy Dota2-ben van ha nem ismerosokkel megy az ember. Tobb a szenvedes/idegeskedes mint a szorakozas.
Maga a F2P egy nagy magnes ami miatt sok a jo jatekos de ugye mivel free ezert noveli a sok kellemetlen jatekosok szamat is akik csak azert vannak ott mert semmibe nem kerult. -
lostprophet
aktív tag
Erről tud valaki valamit? Régiókorlátos, van-e benne angol (oldal fordítása szerint orosz, de volt már ilyen, hogy más nyelvet is tartalmazott).
http://yuplay.ru/product/14684099/ -
válasz
1 among many
üzenetére
Szerintem igazad van, de kérdés, hogy lehet-e ez ellen tenni bármit is.
mod: ja, hogy multiplayer only? Akkor még elmegy kategória, de így sem volt szerencsés a törlés.
-
törölt tag
válasz
bladegery
üzenetére
Ameddig nincs errol hivatalos adat csak talalgatni lehet.
Az biztos, hogy a F2P elorelepes volt csak a jatekos kozossegen ez mindig meglatszik (barmilyen mufaj). Ezert szeretem jobban azokat a jatekokat ahol nem kell csapat hanem lehet egyedul is szorakozni barmikor. Igy elkerulom a hyperkockakat akik mindig mindent jobban tudnak es az ember agyara mennek

-
törölt tag
válasz
lordjancso
üzenetére
Az nem biztos, hogy sokkal nagyobb a beveteluk.
-
lordjancso
senior tag
válasz
1 among many
üzenetére
Melyik játékodat törölték? Ezt a tankos akármit?
Gondolom mivel multiplayer only játék volt, megszűnt a szerver support, így kivették a listából, mert tényleg csak a menüt tudnád nézegetni, aminek valljuk be, semmi értelme... Valószínűleg a kutya sem játszott már vele tovább, így teljesen felesleges. Vagy neked ez volt a kedvenc játékod?
Az, hogy a CS:GO ilyen módon "evolválódik", az a Valve dolga. Ha nem jó irányba haladnak, úgysem fognak vele játszani az emberek.
A TF2-nél a F2P pedig nagyon bejött nekik (és elég sok játéknál, MMO-knál is bevált), mert biztos, hogy sokkal nagyobb a bevételük, tehát elérték a céljukat, és többen is játszanak a játékkal, ami szintén fontos dolog. -
horvathd
aktív tag
Az ok egyszerű, a multiplayer only játék szervereit kikapcsolták. A törlést pedig valószínűleg nem a Steam magától csinálta, hanem a kiadó Square Enix kérésére.
Whilst we have loved seeing some of you enjoy playing Order of War on Steam, unfortunately it is no longer viable for us to continue to run the servers due to the low volume of traffic and so we will be stopping the servers on September 1st, 2013. The multiplayer aspect of Order of War and Order of War: Challenge have subsequently ceased to function, and customers will notice that Order of War: Challenge has been removed from their Steam library. For those who have been playing our game, we thank you for your support and hope you had fun. [link]
-
-
Mate
nagyúr
válasz
1 among many
üzenetére
A CS-vel nem értek egyet, ahogy az írás nagy részével sem.
De mi az, hogy törölnek egy játékot a steam profilból?
Ez számomra is megdöbbentő és számomra is elfogadhatatlan kategória.
Amennyiben valóban teljesen megszűnt a játék támogatottsága és valóban csak egy menü maradt belőle, akkor viszont töröljék nyugodtan.
-
1 among many
tag
Üdv!
Megérett bennem, hogy leírjak pár gondolatot a steam-ről és az inkorrekt üzleti magatartásról az első, felhasználóktól ellopott játékkal kapcsolatban.
Keresővel nem találtam eddigi bejegyzést itt erről:
Games removed from sale on Steam - v3.0 - itt a 148. tétel:
Order of War: Challenge September 2013 (First game to be stolen from owner's libraries!)Sokan valószínűleg nem tudják, mi a különbség aközött, hogy valami már nem kapható többet, és hogy törlik az adott játékot / programot a felhasználók fiókjairól. Legelőször is azzal kezdeném, hogy nagy különbség.
A fenti esetről kb. egy órája szereztem tudomást, nem tudom, pontosan mi áll a hátterében, de nem is igazán lényeges. A steam iránti bizalmam eddig pontosan az adta, hogy nem tudtam ilyesmiről.Az, hogy a harmadik fél által biztosított támogatás folytonosságát és fennmaradását nem tudják garantálni, természetes. Az, hogy csak multira alapozó játékok e nélkül gyakorlatilag értéktelenné válhatnak, különösen, ha bot-support sincs, azt is tudjuk, gondolom, és együtt éltünk vele.
De ez, ami múlt hónapban történt, valami más.
Nekem is van jó pár játékom, ami már nem kapható, de az utolsó felkerült verzióját továbbra is használhatom mindnek. A steam-en azért fizettem, hogy ez így is maradjon, függetlenül attól, hogy mi az utóélete az adott szoftvernek. A fejlesztők és kiadók mellett a vásárlási árból a valve számára juttatott résszel egy felhő-szolgáltatásért fizetünk, arra a bizalomra alapozva, hogy aminek a hozzáférését megvettük, az, akár egy lemezes verziónál, (az esetleges havidíjas szolgáltatásokat nem ide sorolva) onnantól a rendelkezésünkre álljon, akármi is lett az értéke, vagy a support él-e még stb.
Ha támogatás nélkül másra nem lehet használni, mint a főmenüt nézegetni, akkor azt biztosítsák nekem, hagy ha kedvem van, nosztalgikus gondolataimba merülve nézegessem a semmi másra nem jó főmenüt.A tf2 f2p modellbe váltása is már igen aggályos volt. Aztán, gondolom, mivel a valve megtette, hát engedték ugyanezt a forge fejlesztőinek is, pedig ez egy kifejezetten inkorrekt dolog. Amit a cs:go-val csinálnak, ugyancsak elég gáz, bár (egyelőre?) nem f2p, de hülyegyerekes idétlen szeméttel fosták tele az egészet. Amikor fizettem érte, nem voltak benne uv-zöld és hupilila csíkos "fegyverekkel" rohangáló alakok.
Nem az a legfőbb baj, hogy szart csinálnak, hiszen a sok milliárd légyen lehet igazán meggazdagodni. Nem jó ez így, de érthető. Ami viszont már nagyon inkorrekt dolog, ha veszek egy krémest, és mikor már ettem belőle pár falatot, hirtelen kicserélik a tányéromon egy adag lószarra.Viszont ez az eset, ami miatt írok - egy játék / program törlése a fizető felhasználók fiókjából - az eddigi legdurvább inkorrektség.
Kezdenek egyre gyakrabban előjönni olyan, és egyre súlyosabb dolgok, amik miatt - legalábbis a vásárlók egy részének - teljesen át kéne értékelniük a valve-hoz és a steam-hez fűződő viszonyukat. Én sem nem azt mondom, hogy nem fogom többet használni a steam-et, de kezd az elmúlt hónapokban nagyon megváltozni az ottani vásárláshoz való viszonyom.
Nem kívánok az eset megítéléséről vitázni senkivel. Sajnálom, ha sokakat nem foglalkoztat, vagy nem ítélik súlyos dolognak, mert rontják a hozzám hasonló véleményen lévő emberek esélyeit, hogy korrekt szolgáltatást kapjanak, hiszen mind legfeljebb a pénzünkkel szavazunk, a demokráciásdi csupán színjáték a nyájnak. De a lényeg, amiért írtam ide, hogy tudomást szerezhessenek róla itt is azok, akiknek számít ez az eset.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Assetto Corsa EVO
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- A felhőbe ment terv: adj ötmilliárdot, kapsz százmilliárdot!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Audio technica ath adx5000 hifi fejhallgató extra kábelekkel
- SZINTE ÚJ Corsair Virtuoso RGB Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- REVELAL K2Y-PRO16 16BIT ISA HANGKÁRTYA
- ÚJ! Raspberry Pi 4 Model B 4GB+táp+ ház+sd kártya+micro hdmi
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ÚJ - XFX Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hát, akkor ez most kimarad, ahogy láttam, nem nagy dolog ha ekkora akcióban van a SP hozzá

Ejj, milyen gyöngyszemet 
-- és annak az ára megy le 3€ alá.)
Lehet, h inkább egy Fallout New Vegas Ultimate Edition lesz

eami