Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MoRT2195
tag
Ez mondjuk nem a Steamhez tartozik, de azért lehet érdekel pár embert: A német GameStar oldalon ingyen Prince of Persia: The Forgotten Sands CD kulcsot adnak, amit a Uplay fiókotokhoz hozzátudtak adni. Ide kattintva érhetitek el az oldalt, a játék borítójának a képére kattintva pedig meg is kapjátok a CD kulcsot.

-
JoolsNOS
veterán
Na megkaptam végre az első fóliás kártyám. Risen 2 boosterben volt.

-
Benjament
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
bundli accba be se léptem
-
-
Benjament
tag
Hali!
A Humblebundle-én egyik ismerősömtől megkaptam a pakkot, hozzá is adtam a játékokat a könyvtáramhoz, gondoltam meglepem az öcsémet is ezzel a pakkal , de nem tudom az ő könyvtárához hozzáfűzni mert az írja h megvan neki a játék.
1 gép két külön account
ötlet erre a problémára?
-
-
dobost
senior tag
Sziasztok!
Ma beléptem a steam-re és az várt, hogy van 1 új kuponom, amivel 40%os áron tudom megvenni az egyik játékot!
Más is kapott ilyet?
Miért kaptam és kitől?
Üdv,
Tamás -
Mate
nagyúr
Van egy jó kis újítás steam-en

Kitűzőnél már nem csak azok a kártyák vannak alul, amik megvannak 1-1 barátnak, hanem mind és egyből 1 gombnyomásra rá lehet keresni piacon vagy fórumban.

-
törölt tag
Van valami lista arról, melyik játék megy Ubuntu alatt és melyik nem?
CodeBlocks miatt felraktam másodlagos oprendszernek egy Ubuntut, aki tapasztaltabb ebben, jobban futnak itt a játékok, semmi különbség vagy rosszabb?
-
Arkennys
addikt
hát én restartoltam is, miegymás, de lófütty nem történik idestova lassan fél órája
-
Ryder62
őstag
Jah, oké megvan. Akkor tehát nincsenek kulcsok hanem: automatically adds the game to your account
És ezt hogy oldották meg?
compass1997:
No, igen ezt írták anno is de ... hol van az az azonosító? Mert én úgy vásároltam mindig hogy Humble oldalára fel, legalul kiválasztottam a PayPalt, majd feljött a PayPal oldala ahol kitöltve az adatokat lement a tranzakció.
De én nem láttam sehol azonosítót.

-

Ez mennyire normális? Medal of Honor, Crysis 2 Maximum Edition, Burnout Paradise: The Ultimate Box aktiválásánál is ezt írja

-
Arkennys
addikt
hát már jópár perce engedélyeztem a cuccot, semmi nem történik
-
-
Heavyrain
őstag
válasz
Ryder62
üzenetére
Ez hülyeség

Nekem is volt olyan,hogy nem adott semmit,mert meghalt az oldal közben,írtam a supportnak,10 perc után küldték a kódokat.
Keresd vissza, a vásárlásod azonosítóját Paypalon,és küldd el nekik.mukibuci: Steam bug,valószínüleg a játéklistádban sem fognak megjelenni,csak ha az Áruházi oldalról indítod őket,egyenként,utána már berakja a könyvtáradba.
-
-
Ryder62
őstag
válasz
Heavyrain
üzenetére
Olyat olvastam mostanság hogy mivel ez elméletileg adományozásról szól nem biztos hogy kapsz is valamit miután fizettél. Tehát fizetsz és nem kapsz játékot.
Bár már én egyszer adományoztam 1 dolcsit mikor múltkor egy hiba miatt félbeszakadt a tranzakció és lenyúlta a pénzem viszont nem kaptam semmit mert olyan mintha nem történt volna fizetés sem.

-
Arkennys
addikt
Egnél rámentem a csatlakoztatásra, engedélyeztem. Visszarakott alapoldalra. Mikor jelenik meg a cucc? Vagy mi a gáz? És most akkor csak amire mentem vagy mindent benyom? (mert nem akartam mindent beaktiválni, van ami meg is van azt meg nemtudom így tovább lehet e adni ha okosan mindent benyom ilyenkor)
-
Źşë'
addikt
toplistás 1. hely adakozó Bruce Wayne
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
MoRT2195
tag
Warner Bros játékok a Hublebubdlén.

-
genndy
addikt
válasz
MoRT2195
üzenetére
Ne írj be semmit. Itt a javítás: http://www.steamgifts.com/forum/GUbDV/psa-fix-for-steamgifts-plus
-
törölt tag
válasz
maddionmax
üzenetére
Úgy vették , hogy ingyen játékot akartál kunyerálni .
-
maddionmax
senior tag
Na kaptam 3 napos tiltást Steamgifts-en, csak mert fórumba be mertem írni, hogy aki többet is vásárolt az AC4/Watch dogs játékokból és nem kell neki, az írjon rám. Kemény trader vagyok

Ez azért picit szánalmas.
-
-
-
MoRT2195
tag
Ma fellépve a Steamgifts oldalára a képen látható üzenet fogadott. És mindig ha rámegyek valamira a steamgifts-en ezt kidobja. Letöltöttem már egy ideje SteamGifts Plus cuccot, de eddig ilyet soha nem dobott ki. Ha rámegyek hogy mégse akkor folytathatok tovább mindent, de az alap skinnel, tehát olyan mint ha nem lenne fent a plus. Ha beírom a nevet és a jelszót, akkor nem tudom mi történik... Ez is lenne a kérdésem. Beírhatom nyugodtan ide a nevemet és a jelszavamat? És mit is kell pontosan ide írnom?
Steam, google, vagy milyen fióknév kell ennek?
-
törölt tag
November 20-án érkezik a The Incredible Adventures of Van Helsing Complete Pack 20 dolláros áron .
-
Heavyrain
őstag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Javítani akartam,amit írtál,de végülis érthető,hogy egy megosztott fiókot a 10+1 ember közül egyszerre csak egy ember használhat,csak kicsit furcsán fogalmaztad meg.

-
Agyzuzo
addikt
Ismét egy játék ami kártyás lett és csak így vettem észre, hogy megvan, mert megjelent a Badges fülön.
Satazius -
Mardel
őstag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
A pulcsimat ha elajandekozom egyszerre ketten tudjak felvenni. Te is ajandekozd sziami ikreknek.
-
Heavyrain
őstag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
maddionmax
üzenetére
Ez teljesen korrekt. Bnőm bátyjával indítanék elsőnek..
Egyedüli problémám vele, hogy ha egyik ember játszik a megosztott játékkal, akkor egy másik fél (akivel szintén meg lett osztva), már nem tud ugyanazzal a kulccsal. -
eami
Topikgazda
válasz
maddionmax
üzenetére
én hozzáadlak ha megadod a jelszavad
trololol -
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
eami
Topikgazda
válasz
H4RDC0R3
üzenetére
felesleges ezen gondolkozni... nagyobb összeget úgy sem fogsz kapni, mert az eredeti tulajdonos bármikor vissza tudja szerezni a fiókját, ezért nem éri meg max pitiáner összegért megvenni.
Ha nem akarod használni, akkor ne használd, majd egyszer ha mégis akarnád akkor meg ott lesz. ennyi.
-
-
H4RDC0R3
csendes tag
sziasztok! bocsi hogy ezt írom de mit csináljak a steamemmel.nekem nem kell nincs rá többé szükségem és el szeretném passzolni egy méltányos összegért valakinek de, sehol nem lehet steamet hirdetni, haverjaimnak nem kell viszont én se akarom hogy több mint 130 játék a feledésbe merüljön. És amúgy miért nem lehet hirdetni és eladni? Steam elég jól részesedett abból hogy sok játékot steamen belül vettem meg. Én tulajdonom nem amiért fizettem vagy mi? Vagy ha írók a steam staffnak hogy törölje le az egészet akkor törli?
köszi a segítséget -
-
maross
nagyúr
válasz
Csapoati
üzenetére
Oreg hiba, mar a regiekkel is az volt a gond, hogy valodi asztalt probaltak szimulalni, ahelyett hogy kihasznaltak volna a korlatlan lehetosegeket. Mint pl most captain america tablan amin a jelenlegi verseny folyik: egyik kuldetesben savat ontenek a palyara, es azon a teruleten belassul a golyo. Biztos hogy oltari sikere lenne egy flipperteremben, de sajna be kell erniuk kevesebbel.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
DeFranco
üzenetére
Abszolút Fable, nekem is ez jutott eszembe róla. És végre egy agytekervényeket igénybe vevő, kedves mese, nem egy +1 zombihent.
Amúgy elég komolyan össze kell hangolni benne az ember kezeinek a mozgását, mert a két testvért a két kezeddel irányítod egyszerre és bizony néhol elég jó időzítés és koncentráció kell hozzá. Billentyűzettel szerintem no change, ha valamire kitalálták a kontrollert, hát az ez. 
-
Crytek
nagyúr
Tippeket kérnék!
Risen 2 játékba beleraktam anno 13 órát, semmi baj nem volt vele!
Minap játszottam volna tovább és a logo után fekete képernyő majd visszadob az asztalra mindenféle hibaüzenet nélkül.Kb 20x eltávolítottam már, feltettem újból több helyre is hátha az a gond , frissítettem dx-et physx-et vcredistet mindent amit csak lehet,de semmi.
Helyi fájlok ellenőrzésekor érdekes módon minden egyes vizsgálatnál valamit leszed.Mi a szar lehet a gond ,hogy nem akar indulni amivel már 13 órát játszottam és semmi nem változott??
-
Cheesus
senior tag
válasz
genndy
üzenetére
De a TV-m nagyobb mint a monitorom

Bár hozzátartozik az is, hogy akár a gépet is ráköthetem a TV-re, illetve beszerzek egy kontrollert és ugyanott vagyok kb mint a SteamBox-nál, de amilyen batár gépem van, nem szívesen hurcolászom ide-oda
Csapoati-nak is teljesen igaza van, nálam, mint fentebb is írtam csak akkor játszik a SteamBox, ha olyan árban jön ki, hogy megérje azt a pénzt a kényelmi funkció megtartása végett.
-
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Villanyszerelés
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gumi és felni topik
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- 10 db egyben : Cisco AIR-CAP3602I-E-K9 - Access point , Jelerősitő -
- Ruckus ZoneFlex R310 - Beltéri Access point - Több db - Hozzáférési pont
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung Galaxy A14 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(mindkettő, az Asylum és a City is)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(mielőtt elolvastam előzményt, meglepődtem no)