Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HS 2142
őstag
Amint elkezdődött az akció, ledobott a tf2.
(hl2.exe működése leállt) -
KubanitoS
veterán
Dead Island gyorsan visszakerült 33 euróra.

-
TazLeacher
nagyúr
Portal 2 módosítva! 75%
-
TazLeacher
nagyúr
Portal 2 -50% 11,24€
Dead Island -83% 8,49€
Duke Nukem -50% 9,99€
AC Brotherhood -33% 33,49€
Witcher 2 -33% 26,79€Ezt már látom...
-
GoZoL
senior tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
2 millió ember nyomogatja az f5-öt! Szerinted?

-
jozsi252
veterán
Valami van mert Dead Island bevan ragadva napi ajánlatba, illetve nagyon levan lassulva minden. 75-90%os complete pack leárazások, nagyon durva.
-
maross
nagyúr
elobb meg 43 special volt ,most mar 1431

szerk: sacred bezzeg csak 33%-os

-
BigBlue69
őstag
nesze:
Error 503 Service Unavailable
Service Unavailable
Guru Meditation:XID: 1764046002
Varnish cache server
Szerk: Visszajött.. eddig semmi..

-
maross
nagyúr
pff mennyi complete pack omg
. 757 helyett 74 
-
GeneraL_XTX
veterán
wow ez belassult mint állat

-
maross
nagyúr
apa kezdodik

-
BigBlue69
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
De nem ma.. sztem!
Már 10 euro dead island.. 
-
Debilon
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
11.24 a portal 2
-
TazLeacher
nagyúr
1 perc!
Portal 2-t és Witcher 2-t a népnek -75%-ba!

-
BigBlue69
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Dead island 8.4 euro.. figyljé csak..
-
GeneraL_XTX
veterán
nah 4 perc
csak nehogy nagyot koppanjunk és ne legyen semmi ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TazLeacher
nagyúr
Percek kérdése....

-
BigBlue69
őstag
NAPI AJÁNLAT! Az ajánlat végéig: 28:12:34 Valaki four pack?
-75% 7,49€KÜLÖNLEGES AJÁNLAT TOPIC TELE! OTT vannak a PACKOK!
-
BigBlue69
őstag
Srácok akárhogy lesz..
és ma beindul az eksön én nyomok egy printscreent merrt nyomba hétkor frissitek egyet rajta..
és ha kiadaknak a szerok legalább kép lesz rola
-
Fear 2 Complete 3.39 EUR
-
szacsee
nagyúr
-
KubanitoS
veterán
A mostani sztímes leárazáson én is valami Assassin Creed pakkot várnék. Már régen szerettem volna kipróbálni a sorozatot.
Jövőre majd jön a DIablo III, a Mass Effect 3 és a GTA 5. Ezeket megjelenéskor meg fogom venni és akkor egy ideig nem lesz gondom a sztímre.

-
Amantius
senior tag
Na ez kell. Jó tippek vannak. Van olyan, amit nem is értek, miért nincs még meg.
-
Ilsyde
őstag
válasz
maross
üzenetére
Nekem is az elso tetszett, a masodik viszont nem jott be.
Az Armageddon a negyedik ha minden igaz. Elott volt a Guerrilla, ami egy amolyan Far Cry 2 szeru sandbox, de rombolhato epuletekkel. Tetszett az is. (A Far Cry 2 viszont kozel sem
)Itt figyel nalam is a wishlistben, a Ghostbuster mellett. Ezt is ajanlom, ne tevesszen meg a nev mert fantasztikus TPS-t takar. Szorakoztato, hangulatos, erdekes. Megvan benne minden ami kell.
@KubanitoS gondolom azert, amiert - peldanak kedveert - a fentebb emlitett Ghostbusters is eltunt, pedig a jelenlegi jatekok 99%-nal jobb mindketto. Nincs a cimukben sorozatszam.
-
JSaN
addikt
válasz
szacsee
üzenetére
Nekem ebbol a listabol 28 jatek van meg, kerdes menyihez lesz kedvem acsizni. Biztos nem veszek jatekot csak ugy, mar valahogy semmi nem erdekel igazan. Ha csak nem lesz tenyleg par ujabb dolog nagyon olcson. Esetleg Indie kategoriaban valami jobbat. Nekem Diablo 3 kell, ha az meg jelenik a steamet is elfejtem jo idore.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Воланд
üzenetére
Assassin's Creed valamelyik részét válaszd, lehetőleg sorban a sztori miatt, igaz nem az első rész a legteteje, de sok olyan érték van benne ami a többiből hiányzik. Akár mind a hármat megveheted (ezeket ismerem) nem fogsz csalódni. Nekem az első három a polcomon figyel dobozosan, pedig nagyon megnézem milyen játékot veszek meg.
Én szerencsésen bevásároltam a múlt hónapban (Portal 2, ME2, AC
, Vice City, Fable + 2 Humble) így egy évre elég is lesz azokkal együtt, amik még régebbről várnak.@maross: a Hard Reset 5 és 10 EUR között nagyon jó játék. Igazi klasszikus hangulata van, frankó atmoszférával, és minden jósággal, ami nem konzol (van tár, van életerő, van jó bonyolult HUD, powerupok, fejlesztések nyamm...) Nekem néha egy kicsit sok benne a Serious Sam féle selátsehall dara, de egyébként szuper játék.
-
Nordic
Közösségépítő
Heroes 5+kieg.-ek, Heroes 6, Deus Ex:HR, Witcher 1-2, Dead Island(tudom, most is akciós, de még nekem így is sok, minimum 66%-ra várok), Hard Reset, Stalker: Clear Sky, Divinity 2: Dragon Knight Saga, Prince of Persia Összes
DeFranco: Jah, a Trine 2 majdnem kimaradt a sorból.

-
DeFranco
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Lara Croft GOL, HL1 collection, és Trine2 (de ezt biztos nem lesz most erősen akciózva).
A wishlistem többi tagját csak alibiből tartom ott

-
Воланд
titán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Assassin's Creed, Assassin's Creed Brotherhood, Assassin's Creed II, Assassin's Creed Revelations, Batman: Arkham Asylum GOTY Edition, Batman: Arkham City™, Bulletstorm, Dark Messiah Might and Magic, Darksiders, From Dust, Hard Reset, Mass Effect, Metro 2033, Sniper Elite, Star Wars Republic Commando, Warhammer 40,000 Space Marine
ezek kozul valamit, minel olcsobban.

-
válasz
TazLeacher
üzenetére
Az a vicc, hogy semmi extra kívánságom nincs. Esetleg fiatalabb korom kedvenceit venném meg szívesen: Kane and Lynch duo, Just Cause... de más nem nagyon kell most.
Ja de: Universe Sandbox

-
kovsol
titán
válasz
Kareszovics
üzenetére
én is dragon age -t várom, gondolom originbe is regelhető a cd key
-
TazLeacher
nagyúr
Azt összeszedhetjük, hogy ki milyen akcióra vár...

-
Kareszovics
addikt
Mivel idén "puszira" vettem magamnak egy Skyrim-ot ezért kimarad a nagy karácsonyi sopping.
Azt kell tolnom amim van. 
Az egyetlen befektetés amit eszközölni fogok, az a D2D-s Dragon Age 2 lesz 23-én, ha tényleg 3.74 fontért akciózzák.
A karácsonyi Achik meg remélem "beválthatósak" lesznek, mint a múltkor és azokból a játékokból lesz, amik nekem is megvannak.

-
Holnap Steam karácsony

Akinek marad pénz a kártyáján vasárnap után is, kiesik a játékból

-
cskamacska
addikt
válasz
szacsee
üzenetére
Achivement whores

Idén szerintem erősen hanyagolom a Kiváló Sztahanovista Játékos kitüntetések kergetését, az meg végképp nem jöhet szóba, hogy csak azért vegyek meg valamit, hogy egy ilyen bohócmedált kapjak érte.

Viszont remélem megint csinálnak olcsó indie(vagy nem indie) csomagokat mint tavaly, azért 4,5 euroért 4-5-6 jobb játékot kapni nem rossz dolog.

-
szacsee
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nekem sincs meg sokkal több, Cs:S, TF2, DD már megvan, Audiosurf is. Toki Torit most csinálom, de lassan billentyűzetet és monitort kell cserélni, de nem tudom melyikkel verjem melyiket.

zseko: Így vagyok én is, bár amiket megvettem nem bántam meg. Talán a Wings Of Preyre lehet beruházok, ha jó áron lesz, ha nem akkor marad a kitűzött cél.
2-3 játékot kiszemeltem, amit meg szeretnék venni, de csak akkor, ha 75%-ra leárazzák őket. Egyik sem mai gyerek, így már csak az a kérdés, hogy le lesznek-e árazva. -
szacsee
nagyúr
válasz
Geri12345
üzenetére
Toljátok ezerrel akinek megvan, lehet olyasmi lesz mint cetligyűjtéskor...

-
Geri12345
tag
"A new game starts tomorrow. Check back to join in on the excitement!"
Valamilyen játék kezdődik holnap, de nem úgy hangzik mintha a karácsonyi akcó lenne... -
Serpiko
addikt
válasz
BigBlue69
üzenetére
Azért késtem 4 percet mert a steamon rosszalkodott nem jött be előbb a napi cucc.

(#12422) polonic: Nincs nálam gyorsabb ha steam napi ajánlatról van szó.

(#12424) kovsol: Nincs fészbukom, de mindjárt csinálok egyett csak ezért.
viszont van steam csoportom oda is firkáltam erről az akcióról. -
olly
aktív tag
napi deal: dead island -50% 25€
-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: Dead Island
-
JSaN
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
En 21 szerdara tippelem a karacsonyi akcio kezdeset.
-
7
addikt
Káromkodtam egy cifrát. Nekiültem a karácsonyi Beat Hazardos achievementeknek, ahol 5, 10, 15, illetve 20 percet kellett végigvergődni Survivalban egy karácsonyi rádiócsatornát hallgatva. Játékon belül meg is kaptam az achievementet, de mivel a drágalátos Steam szerverek pont azalatt a 20 perc alatt határozták el, hogy ők bizony megdöglenek, a Steam maga nem adta meg...
-
viharhozo
addikt
Complete Packokat szoktak learazni? Konkretan a Valve Complete Pack erdekelne.
-
jozsi252
veterán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Ma szerintem semmi esély rá, mert eddig mindig karácsony hetébe kezdődött, tehát leghamarabb valószinű hogy holnap. Viszont lehet hogy kicsit korán lenne mert ugye 24. -e odébb van lehet hogy csak kedd szerda fele lesz elkezdve?

Fene tudja, vagyis Gabe tudja

-
KRi2
aktív tag
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
tavaly 21.-én indult
tavaly előtt 23.-án
na most legyünk okosak
-
GeneraL_XTX
veterán
Hi
van rá esély hogy ma indul a karácsonyi leárazás? Vagy csak holnap? Nem tudni erről semmit?
-
KRi2
aktív tag
Plusz szerintem azért sem bánja a Valve hogyha behal, lelassul a rendszer a nagy akciózások során, mert nem olyan nagy érdeke hogy jó olcsón adjon el olyan játékot amit másnap duplájáért is eltudna. Gondolom a hírverés, akciózás jó reklám, úgy mint a tesco-nál egy vmi szonyat olcsó, dehamár ottvagy, megismered stb, veszel mástis.
-
Reinqe
csendes tag
válasz
jozsi252
üzenetére
Szerintem jó folytatása / kiegészítője a Anno1400-nak.
Én a cdgalaxisban vettem 8000-t a megjelenéskor (most is annyi). Jó netes funkciói vannak, új küldetések, térképek időnként.A véleményem... hogy jobban is meg lehetett volna csinálni. Több repülő és sci-fi elem kellett volna, mert így kicsit olyan, mintha csak átszínezték volna az Anno1400-t.
A harcrendszere sokkal egyszerűbbé, kezdetleges rts-é lett, ahol kijelölsz és támadást nyomsz, mint pl a warcraft3-ban.szerk:
DRM - másolásvédelmi funkció, itt azt jelenti, hogy max 3 gépre másolhatod fel, utána közli, hogy nincs több cukorka. -
jozsi252
veterán
Van steamen ez a Anno 2070 jónak néz ki, véleménye van valakinek erről?
Külső másolásvédelem (DRM): Solidshield Tages SAS
3 gépenkénti aktiválási korlátez mit jelent pontosan?
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Villanyszerelés
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gumi és felni topik
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- OnePlus 15 - van plusz energia
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- 10 db egyben : Cisco AIR-CAP3602I-E-K9 - Access point , Jelerősitő -
- Ruckus ZoneFlex R310 - Beltéri Access point - Több db - Hozzáférési pont
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(hl2.exe működése leállt)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.

, Vice City, Fable + 2 Humble) így egy évre elég is lesz azokkal együtt, amik még régebbről várnak.

eami