- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fatal` #111048 üzenetére
Semmi sem változott, csak egy új USA-beli fogyasztók megtévesztése ellen bevezetett törvény miatt nem lehet már ezt a tényt apróbetűs részben elrejteni, hanem a vásárlók szeme elé kell tárni. A Steamen meg általában ha 1 országban bevezetnek valamit mint pl az EU miatti 2 hetes refund kötelezővé tételét, akkor az globálisan is úgy lesz, ezért mi is látjuk a figyelmeztetést.
Kivéve a belga lootbox tiltást, azt megtartották csak oda/s
-
válasz
fatal` #110039 üzenetére
Steammel is lehet valami gubanc. Miután megcsináltam, amit lentebb írtam, egy ideig töltött 60-70 megával, aztán visszalassult, majd meg is állt és a download gombra nem is reagált utána. Újraindítottam Steamet és úgy megint 70 megával folytatta. Ilyenre még nem volt példa nálam, remélem hamarosan helyreáll a rend.
-
válasz
fatal` #109916 üzenetére
És igazából ez jelenleg is egy valós veszély, de nem csak az, hogy nincs internet, hanem az, hogy van internet. Ott van pl. az áramszolgáltató és a kórházak. Mindkettőt lehet támadni a neten keresztül és már volt is rá példa nem egy, hogy támadták is. Emlékeim szerint Németországban már azért volt halálos eset, mert egy kórházban a megbénult hálózat miatt nem tudtak valakit ellátni.
Na és az áramszolgáltató? Attól függ minden és mindenki, az üzemanyag ellátás mellett az adja az ország vérkeringését.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
válasz
fatal` #108453 üzenetére
Hmm, akkor vagy keverem valamivel, vagy hiba van a mátrixban.
Talán a blizzard / battle.net accounton lehetett még ilyen? Már oda se léptem be, ezer éve, mert nem starcraftozunk már.De jelenleg emailt vagy telefonszámot kér mint felhasználónév.
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
válasz
fatal` #108249 üzenetére
Próbaképp indítottam egyet neked, megvártam a stabilizálódását is, látszik a grafikonon, hogy nem egy pillanatra ennyi csak (Hungary a régió is, sose piszkálom).
Nekem mindig ilyen kb... az a meglepő, hogy másnál nem, számomra.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
válasz
fatal` #108190 üzenetére
Kösz az ötletet, de nem szeretem a szürke oldalakat, mármint legit a kod de illegális egyben ha én venném meg, mert az ár hát érted, nem kell elmagyaráznom miért kerül ennyibe.
de meglátom, lehet így fogom megvenni, ha jan 12 lesz 25e forintmajd csak elden ring + valamelyik olcsó játékot veszek steamról mint i am fish vagy stray
-
válasz
fatal` #107939 üzenetére
Köszi a segítséget, a kétlépécsős azonosítás be van kapcsolva. De akkor változtatok mindenhol jelszót.
[ Szerkesztve ]
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, Asus RTX 4080 ROG Strix OC, LG 34GN850-B, PS5 Pro, Xbox Series X, Nintendo Switch Oled, LG OLED 77C21LA, Steam Deck Oled 512 Gb, PS Portal
-
-
-
-
válasz
fatal` #106597 üzenetére
én csak próbaidőszakra fizettem elő GamePass-re és több játékot is ki tudtam próbálni, viszont mivel van hogy heti egyszer (se) jutok úgy gép elé, hogy épp játszani tudjak, számomra teljes áron nagyon nem megérős... de én az átlaghoz képest is speciális eset vagyok, mert a Steam könyvtáramban évek óta bent csücsülő - egyébként fantasztikus - játékok közül is sok-sok olyan van, amit elkezdtem, valahol feléig elvittem és utána vagy elakadtam vagy jött valami, ami jobban érdekel....és hát így csak ott áll szegény félúton
szóval egyetértek az álláspontoddal, miszerint hosszútávon nem éri meg 3000 forintos havidíjon bérelni egy olyan "könyvtárat", amiben nincs fix kínálat. persze folyamatosan bővül, nagyon brutálisak a "day-one" ajánlatok, de tényleg! viszont több olyan cím is kikerült már, amibe azért bőven lehetett volna még beletolni pár órát adott esetben.
tehát visszakanyarodnék a hozzászólásom első mondatában elhangzottakra: "ki tudtam próbálni" játékokat, ami tök jó és vélhetően lesz még rá máskor is alkalom ilyen 300 forintos havidíj akcióban, amivel élni is fogok. előfizetni viszont biztosan nem fizetnék rá.
a Steam könyvtár lényege a gyűjtögetés, a birtoklás illúziója
- nyilván nem így van...de sokaknál mégis erős érv a havidíjas rendszer ellen
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
-
válasz
fatal` #106575 üzenetére
"10 év múlva is előszedheted, a passnál ez kizárt."
100+ játékom van Steam-en, és sosem szedem elő őket. Elavulnak.
10 év múlva egy játéknak már gyakorlatilag nincsenek szolgáltatásai. Ellenben bármikor megvehetsz egy 10 éves játékot 1EUR-ért."Inkább fizetek egy igazán jó játékért egyszer."
Csak az a probléma, hogy a mai AA játékokban a kontent nem 300+ órára van kalibrálva.
A többség simán pörgethető 15-30 óra alatt. Szomorú de ez van."Nem baj, ameddig van más lehetőség. Én pl. nem szándékozom "bérelni" a játékokat (havidíjas formában)."
Ha birtoklási vágyad akarod kiélni bátran. de ezért a többség nem akar 70 EUR-t fizetni...
A te preferenciádnak megfelel, mert ahogy írtad kevés játék sok óra.Persze várni is lehet 2-3 évet mire 50%-os kedvezmény lesz rá...
"Mire kilép egy játék a szolgáltatásból, már bárhol megkapod olcsón általában (lásd Control, Medium, stb...)"pontosan
Én 3 hónapja próbálom ki a PC Game-passt és azt hiszem előfizető leszek.
A felhozatal meggyőzött.Íinkább kiegészíti ez a Steam-et mint leváltja. egyelőre ...
[ Szerkesztve ]
-
válasz
fatal` #106573 üzenetére
Pedig az egyik legjobb dolog ami történt mostanában a játékiparban. Rengeteg játékot kitudtam így próbálni, amiket valószínűleg nem vettem volna meg. Gyakorlatilag egy demo szolgáltatásnak használom, ha valami nagyon megtetszik akkor megveszem Steamen.
Ha nagyon ragaszkodsz egy játékhoz, akkor megveszed mikor "kilép" a szolgáltatásból. Ilyenkor amúgy is kedvezményesen szokták adni.
Azt a havi 10 eurót simán megéri, főleg ha beleveszed az első napos AAA játékokat (Forza, AoE 4, stb...) Torrentel már rég nem éri meg bohóckodni.
Én nagyon örülnék ha valamilyen formában Steamen is megjelenne.
-
válasz
fatal` #106575 üzenetére
+1 Teljesen egyetértek. Illetve annyit tennék hozzá, hogy valóban nem full áron kell megvenni a játékokat, vár az ember fél-1 évet és simán behúzható ~50% körül is már.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
válasz
fatal` #106182 üzenetére
Nem szivesen csinálom végig a felsorolt kb. 7db játékkal ezt a pénzvisszaigényléses procedúrát mire megtalálom azt az egyet ami érdekel. Ennyit nekem nem ér. Mellesleg azt sem tudom hogyan lehet visszaigényelni, aztán ha elrontok valamit megy a pénz a levesbe.
Köszi, hogy ígyelmondtátok mi a helyzet manapság. -
válasz
fatal` #106146 üzenetére
Aha
Nem emlékszek de régen kitűző után kapott kártya kapott tiltást?
Mintha nem.Most tesztből kiraktam egyet mondom felrakom piacra erre ilyen van rajta
Cserélhető 2021. 12. 23. 9:00:00 után.
Kitűző készítésekor kaptad.[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
válasz
fatal` #104960 üzenetére
Nekem pl nincs meg az első aktivált kulcsom, igaz, én 2016 közepén regisztráltam, és az első beaktivált játékom a Speedrunners volt, ami GameStar újságban volt. Még múltkor megkérdeztem, meg utána is néztem, és még sok egyéb mást is elfogadnak. Az első beaktivált kódot ha jól tudom akkor nagyon régi fióknál kérik.
-
válasz
fatal` #104546 üzenetére
Ez a jogi hercehurca a bolti játékok miatt van, csak a Steam tette lehetővé a kulcsok országonkénti korlátozását ezért voltak bevonva. Ez már évek óta húzódó dolog, de emiatt nálunk is megtörtént már az áremelés hiszen ha olcsóbb lenne és nincs korlátozás aktiválásra akkor menne a kulcsboltokba a magyar áru is.
/s
-
-
válasz
fatal` #103997 üzenetére
Black Friday Sale egész biztosan nem lesz! Azért, mert az egy konkrét nap. Nem 1-2 hét vagy hónap ahogy a magyar cégek hirdetik. És most nem is beszéltem a zöld manós cégről, ami már tavasszal (április, május?) is tartott egy Black Friday akciót.
Logikusan Thanksgiving Sale-nek kellene lennie, de ez kirekesztő lenne a nem keresztényekkel szemben. Úgyhogy a political correctness jegyében a semleges Autumn Sale nevet kapta. És ilyen névvel már rögtön lehet több napos is, nem zavarják össze a vevőket.
Hasonlóan political correctness okból nincs Christmas Sale sem. Van helyette semleges Holiday Sale.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
fatal` #103807 üzenetére
Nem erre gondoltam... mondok egy példát, pl van az ASF program, ami a kártyákat farmolja, ha beállítod neki a token-t, utána nem kell mindig belépni és magától tudja menedzselni a fiókokat, akár egymás között is... tudsz tranzakciókat csinálni stb. A böngészőben mikor bejeleölöd, hogy jegyezze meg, hasonlóan jár el... stb.
Tehát, ha elcsórnak egy ilyen token-t, akkor hozzáférnek a fiókodhoz jelszó és akármi nélkül...
Ha pedig bent vagy akkor email csere már csak egy modosítás és még egy azonosítás amire a token akár jó lehet ismét. Ha pedig az a módosítás végigment sikeresen, már ővék minden, és bármit tudnak módosítani az új mailcímmel, a guard és minden más leszedhető róla, mert van opció hogy nem éred el és akkor a steam azonosít ahogy tud, pl az új mailre küldött megerősítéssel.De igen, mint írtam is, valszeg van még mellé valami rés/hack/trükk is, amit megtaláltak.
De önmagában egy token simán tud jogosulttá tenni bármire, ez a lényege, hogy kiváltja a jelszó/usernév párost.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
válasz
fatal` #103805 üzenetére
Nem tudom a steam hogy csinálja pontosan, de elég lehet.
Egy login elég a mail változtatáshoz, a megerősítés már az új emailcímre megy... ha a mail megváltozott sikeresen, onnantól mindent lecserélhetsz az új emailcímre kérve a megerősítéseket... (i.e. opció hogy nem férsz hozzá a mobilodhoz, régi guardhoz).
Tehát elméletileg bőven elég lehet egy belépés.
+ persze az oroszok találhattak valami nem publikus rést a Steam rendszerében, ami a tokennel együtt már elég.
Az ilyenek nem szoktak kiderülni.(valszeg erről lehet szó)
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
fatal` #103197 üzenetére
hát főoldalon ezt írja az idei nyári logóval:
"EXPLORE GREAT DEALS ONE GAME AT A TIME
Plus, get a free trading card each day just by exploring your Discovery Queue."végigmentem rajta és kaptam, ill. ezt írja utána:
"You've completed your queue and have unlocked 1 event trading card!
Come back tomorrow to earn another card by browsing your Discovery Queue!"tehát jár a cucc, csak napi 1 darab
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
-
-
válasz
fatal` #102215 üzenetére
Ha megnézed steamstat.us -t , még ilyet nem is láttam mostanában. Teljes agyhalál jelenleg.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
válasz
fatal` #102145 üzenetére
Annyit megjegyeznék, hogy a Telltale Walking Dead szériája visszakerült Steamre. Persze most csak -25%-ot kaptak, gondolom próbálják egyelőre meglovagolni a dolgot.
Talán a Divinity: Original Sin 2 olcsóbb, mint eddig, de mást nem láttam.phenomHUN: Tehát most vásárlás nélkül nem lesz meg a kitűző? Ilyen sem nagyon volt még.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
fatal` #101928 üzenetére
sztem ezek a limitálások és "rewardok" globálisak, mind1 hogy mikori az akkuntod
mindegyik bekraftolt kitűző növeli 100TP-vel a profilod, egy játék kitűzője max 5 szintű lehet, kivéve a fóliásat, mert annak 1 szintje van (bár volt karácsonyi kitűző amit többszintűvé lehetett kraftolni -fóliásat és simát egyaránt-ez a biznisz valvenekha nem tudod elkölteni a pénzed akkor segítenek benne, csinálnak végtelenített kitűzőt - ez halál komoly, van jópár figura akik több (tíz) milliót költöttek már el erre), minél magasabbra mész annál több TP kell majd az újabb szintlépéshez, 50es szintet még viszonylag egyszerű elérni, főleg az eventeknek köszönhetően
(#101927) Joccc07 meg tudod nézni mennyire vagy jogosult (profilodon katt a szintre, majd van az oldal tetején egy Bónuszcsomag-jogosultság megnézése opció ) ha valóban akad a listán játék és nem kaptál az lehet az miatt is mert ritkán lépsz be az akkuntodba, azt hiszem hetente legalább be kell lépni ahhoz hogy kapj, de ez le van írva az előző linkelt FAQ-ban
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
válasz
fatal` #101924 üzenetére
vagy gondolhatsz arra is hogy növeled a steam profilod szintjét, kapsz egyéb extrákat mint pl barát lista bővítés stb, és nagyobb esély (pl *) arra hogy boostereket kapj, kb heti 1db jön nekem pl. 50es szint fölött vagyok - ezeket el tudod adni stb, bár aprópénz ez is10-20cent attól függ milyen játékból dobja
*Miután jogosulttá váltál, Steam-szinted növeli bónuszcsomag-szerzési gyakoriságod:
10. szint: +20% gyakoriság
20. szint: +40% gyakoriság
30. szint: +60% gyakoriság
40. szint: +80% gyakoriság
50. szint: +100% gyakoriság (vagyis dupla akkora)
Stb."Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
válasz
fatal` #101921 üzenetére
Gépre váltani akkor érdemes, ha aránylag sokat ad (20+), vannak kártyák, amiket akár 10 centért is el lehet adni/darab. A fóliások közül van, amiért egy eurót is fizetnek (a fóliás ritka, mint a fehér holló). Mást nem tudsz. Vagy szórod centekért, vagy gemet csinálsz, 1000 darabonként lehet zsákba rakni, és azt eladni (20-30 cent/zsák) vagy booster pakkot veszel (általad választott játékhoz 3 véletlenszerű kártya egy csomagban. A csomagot egyben is eladhatod, vagy kibontod, és darabonként.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
válasz
fatal` #101685 üzenetére
Öregedtünk is, sokan családot alapítottak, vagy sokat dolgoznak, a fiatalabbak pedig lehet nem a ph!-t tekintik elsődleges felületnek.
Ha csak magamból indulok ki, tudom hogy tized annyit nem ülök itt a gép előtt, pláne nem töltök annyi időt játékkal. Pedig régen, jellemzően harmat gyenge konfigjaim voltak, mégis toltam a címeket ezerrel.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
válasz
fatal` #101685 üzenetére
Hát nem tudom
Régen ahogy megjelentek a kártyák csak úgy pezsgett az élet, mindenki számolgatott , adott vett cserélet
Kíváncsi lennék hogy Csaba csinálja e még, régen nagyon nagyba tolta
Ha holnap kezdődik és lesz kártya akkor ellő kell túrnom a jelszavakat, nem is tudom mikkor léptem be a fiókokba(most ránéztem 11hónapja)
Kis érdekesség, van olyan a barátlistámon aki 4éve nem lépet be
(1814 napja)
, és több is[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
válasz
fatal` #101544 üzenetére
A helyedben várnék vele,
Hátha Lesz
még olcsóbb. ITAD grafikon.Más:
Ha valaki nem látta volna, a Steam díjak oldal alján van egy, tizenegy hátérképet tartalmazó Zip letöltő link Én is csak most vettem észre.[ Szeretkezve ]
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok