Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
Helló
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Ebben az esetben mi a teendő, mozilla ff-ot használok.
Thx -
bul07
nagyúr
Hogy tudnám azt elérni hogy az alkalmazás(android) megjegyezze legalább a felhasználónevet
Régen tuti megjegyezte csak talán telefon váltás után nem csinálja
-
De4d
őstag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Köszi.
-
Apollyon
Korrektor
Nooooooooo
Eltűntek steamről a régi smiley-k, most már a chatben is az új debil emojik vannak...Valakinek nincsenek meg a régiek esetleg?
-
-
De4d
őstag
A steampontokon vett hátterek eladhatóak? Vagy az magától lecserélni a saját jelenlegi háttered a profilon?
Illetve a Szezonális kitűző csak egy ideig marad meg? Jár érte xp? -
bepken
veterán
úgy nézem, teljesen felesleges 5 cent felett feltenni ezeket a kártyákat, igaz? (100 db felett már nem teljesen mindegy azért, hogy 3 vagy 4 centet kapok értük
de egyelőre úgy tűnik, ez a teteje) -
Segal
veterán
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Köszi az infót ezt nem is tudtam
-
-
Segal
veterán
-
De4d
őstag
Ezeket a Steam pontokat meddig lehet gyűjteni? Innentől nem nullázódik a következő sale-ig sem? Illetve valami értelmes dologra el lehet majd költeni? Ezek az avatar keretek, meg hátterek, matricák oly felesleges dolgok...
-
Shadowguard
senior tag
Én csak olyat veszek, amivel biztosan fogok játszani. Vagy amivel már játszottam a warezes időkben, bár lassan sikerül kipörgetni azokból teljes készletet (eltekintve azoktól amiket nem lehet kapni). Ami nem érdekel azokat ingyen se szoktam beszerezni, de a bundlikból is csak bedobom a szomszéd topicba.
Az más kérdés, hogy heti 40-50 játékórával is csak szaporodik a backlog (le kéne szokni az ow cuccokról). De úgy vagyok vele, hogy most megtehetem, ki tudja mi lesz fél év múlva

-
gejala
őstag
válasz
Shadowguard
üzenetére
Ez olyan, mint a nők is megvesznek csomó ruhát, amit egyszer vagy annyiszor se vesznek fel aztán. Én ugyanígy vagyok a Steames játékokkal. A 250+ játékom között van több tucatnyi, amivel garantáltan soha nem fogok játszani, de akkor is kell az oda.

Na meg néha elkap az érzés, hogy muszáj venni valami újat. Csak az újdonság varázsa miatt.Én most azt fogadtam meg, hogy jövőre a backlogomat pörgetem és csak minimálisat költök újakra (bundli vagy pár eurós dolgokra). Ez annyiból nem volt jó ötlet, hogy őszi-téli széleken így most vettem vagy 20 játékot.
De befejeztem, a százas wishlistem 90%-a még meg se jelent. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bul07
nagyúr
Nekem 956 játék van a könyvtáramba, ebből jó ha 30-40-el játszottam komolyabban
És vagy 4-5éve nem vettem magamnak játékot, max az ingyeneseket adtam hozzá jó lesz az valamire alapon
És legtöbbjénél csak azért van játékidő mert farmoltam a kártyákat belőle
-
válasz
Shadowguard
üzenetére
Én is ilyen vagyok, viszont én általában indie játékokat szoktam vásárolni, abból is az olcsóbbakat. Van olyan, amivel azóta se játszottam de majd talán egyszer
Három Tomb Raider játékkal is így vagyok, summer sale-n megvettem őket összesen 3eu-ért, és azóta nem tudom rávenni magamat hogy játszak velük. -
batman91
őstag
válasz
Shadowguard
üzenetére
Én viszont soha nem gyűjtök be kismillió játékot, amivel nem is játszok. Mindig megválogatom és végigjátszom azokat amiket megveszek. Nem szoktak ott csücsülni a fiókomon fölöslegesen, mert olcsó volt és beszereztem. Kis sem bírnám.
-
Shadowguard
senior tag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Nem vicces, én az öreggel értek egyet
Sosem lehet elég játékod.... SOHA
-
-
A_Papa
senior tag
válasz
Golden9
üzenetére
Szia!
Valójában, az összes modul kipróbálható!
[Hivatalos oldal] . A különbség annyi, hogy lehetőség van közvetlen a fejlesztőtől vásárolni. A Steam a DCS esetében elhagyható. Vagyis vagy a Steam-en vásárolsz, vagy a fejlesztőtől, úgy mint pl, az Elite esetében. -
Golden9
veterán
Tegnap adták a második madarat, el ne felejtsétek begyűjteni.
-
phenomHUN
senior tag
válasz
bul07
üzenetére
Ha tradable, akkor egyszerű trade után a fogadó invetnory-jába kerül.
Ha nem tradable, csak emailben / ajándékba tudod küldeni, akkor az emailben kapott linkkel együtt ő még tovább tudja adni, de eltárolni nem tudja későbbre mint saját különálló gift.
---
Nekem is lenne egy kérdésem:
Steamről hogy lehetne a Walletet kevés mínusszal kivenni? A játék giftelés jó módszer mindaddig, amíg ki nem kapcsolják a Walletból vásárlás funkciót... Esetleg Steam VR szettet enged már Wallet pénzből venni? -
bul07
nagyúr
válasz
föccer
üzenetére
Játékot tudsz küldeni
Kosárba teszed és Ajándékba vásárolom
És az illetőnek a Barát listán kell lennie úgy tudod kiválasztani hogy kinek............................
Mindenkihez
Mi a helyzet a Raktárban lévő játékokkal?
Azt látom hogy azt még lehet e-mailbe küldeni
De mi a helyzet a fogadó oldalon?
Ő továbbra is tudja a raktárába tenni vagy csak a fiókjáraVan vagy 150 játék a raktáramban

-
föccer
nagyúr
Hello!
1000 éve shoppoltam steam-en. Most ajándékba küldenék kódot. Ellenben most nem látok ulyan opciót, hogy kód kérése e-mailen, ami régen működött. Van ilyesmire még lehetőség?
Köszi!
FG
-
korpas15
tag
Sziasztok! Szerintetek van rá esély hogy a Nioh is kap akciót a téli leárazásban? Mert multkor levolt akciózva 15€-ra, de lemaradtam róla.
-
Golden9
veterán
A DCS World Steam Edition négy DLC-je ingyen játszható Február 5-ig.
DCS: A-10C II Tank Killer
DCS: AJS-37 Viggen
DCS: F-14A/B Tomcat
DCS: NS 430 Navigation System -
verti1
aktív tag
Sziasztok!
Telepíthető COD-nál csak a single player vagy csak a multi külön? Vagy csak egyben lehet?
köszi! -
válasz
Executioner
üzenetére
Jah, nyilván azon felül naponta...

Mindegy nem sok vizet zavar, csak érdekes.
-
Segal
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
több profil
-
Executioner
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
A szavazással kapsz még 11 darabot. Utána viszont csak a vásárlás marad.
-
Most jól látom hogy csak napi 1 kártyát lehet szerezni?

Vagy van még valami trükk/cselekvés amivel lehet a queue nézegetésen kívül?
-
De4d
őstag
válasz
Serpiko
üzenetére
Gondolom az idő és pénz, de mivel így jön könnyen a napi "betevő" minek erőltetnék meg magukat? Pedig ez tényleg egyre rosszabb, nem csak hogy évek óta ugyanaz, itt van a "vírushelyzet" jóformán többet van az ember otthon, még inkább azt gondolná az ember durrantanak valami jobbat a szokásosnál, esetleg valami extrát is, de nem.
-
Redneck
nagyúr
Most volt időm belépni, hogy ránézzek a vásárra. A szavazást megcsináltam, és a napi felfedezési várólistát is. Van még valami, vagy ennyi a lehetőség, ha kártyákat akar az ember?
-
Primary92
senior tag
Sziasztok!
Jól értem, hogy ha csinálok egy családi könyvtármegosztást, akkor csak akkor tud játszani a kölcsönző bármivel is, amikor én éppen nem játszom semmivel?
-
A_Papa
senior tag
válasz
Executioner
üzenetére
Köszönöm a választ! Sajna 3x lehet próbálkozni, de 2x már rossz értéket adtam meg, így kivárom a 25-ét, akkor jár le a bünti.
Mondjuk azt sem értem, ha 2 nap után ez magától feloldódik a bünti hitelesítés nélkül, akkor mi értelme az egésznek?
-
A_Papa
senior tag
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy most engem miért nevel a Steam? Évek óta erről a kártyáról vásárolok.. közvetlen róla, de utalni is szoktam a Steam pénztárcára..
Erre most kapom ezt:Steam Pénztárcádhoz nemrég olyan hitelesítetlen bankkártyával adtál pénzt, melynek használati gyakorisága mostanában nőtt meg. Megpróbálhatod hitelesíteni most, vagy várhatsz, míg a korlátozás automatikusan megszűnik.
MEGJEGYZÉS: Az összeg ellenőrzése nem feltétlenül működik minden banknál vagy bankkártyánál. Ha nem tudod hitelesíteni kártyádat, meg kell várnod, míg a Steam hitelesíti a fizetési módot. A Steam Támogatás nem tudja megadni vagy átváltani az ellenőrző terheléseket, és nem tudja eltávolítani ezt a korlátozást. Több infó...Annyi volt, hogy:
Megvettem a megjelenés előtt 2 nappal a CP2077-et, de nem támogatta az AVX-et, így visszaváltottam. A pénzt megkaptam. Plusz tegnap mobilon keresztül megvettem a BATTLETECH és a The Forest gammákat... meg persze a piacon nyomom elfelé a kártyákat (tegnap még olt olyan hogy 0,15-ért sütöttem el kártyát, háttérképet, közvetlen indulás után
), és veszek értük drágakövet.
Ez a hitelesítés is egy vicc... levont olyan 1 körüli összeget 2x.. majd kérte, hogy adjam meg euróban(!!!) mennyit vont le... köszi, amikor én forintban látom, és én honnan tudjam, h a Steam milyen árfolyamon vált?Járt már valaki így?

Köszi a válaszokat! -
bul07
nagyúr
válasz
SenorGrande
üzenetére
Régen sokkal többen csinálták mégse szakadt be az első napon a kártya ára
És még nyáron se volt ilyen alacsony nyitó ár
-
bul07
nagyúr
válasz
SenorGrande
üzenetére
Nem, köszönjük az elb@szott kártya osztásnak
Ha nem első nap adnának 11kártyát akkor nem lenne ennyi eladó kártya a piacon
Így már első nap teljesen lenyomja az árakat ami már utána se áll helyre
-
bul07
nagyúr
válasz
Pedro78
üzenetére
Ha nem sok van akkor meg kell nézni hogy az adott játéknál(ha sok van akkor sok idő végignyálazni és nem biztos hogy megéri az a pár cent)
Mennyiért mennek a kártyák, legolcsóbbat nézve, és legolcsóbb áron
Majd meg kell nézni mennyért megy el a Bónuszcsomag
És ki kell számolni hogy külön a kártyákat eladva vagy egyben a Bónuszcsomagot eladva jön be több fityingNekem most csak 19db Bónuszcsomagom van
-
Pedro78
senior tag
Hali,
Booster packokat egyben vagy bontva erdemes eladni inkabb?
-
bul07
nagyúr
Akkora redva ez a piac is
Éjfél körül raktam ki a kártyákat néztem is hogy elég kevés kártya van kint
Minden vásáros kártyánál 0.05€-ér 6-8e , és 0.06€- 8-10eErre most nézem hogy minden kártyánál majd 200.000 eladó kártya van 0.06€-ért
Olyan sz@r a steam rendszere hogy nem igaz, sose volt ilyen sz@r
-
Joccc07
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszi. Már mennek is.
-
-
bul07
nagyúr
Miért nem tudok cserélt elfogadni
Ezt kapomCSERE ELFOGADÁSA
Hiba történt a csereajánlat elfogadása során. Próbáld újra később. (28)Legszebb az egészben ha bezárom a csere ablakot akkor egyből úgy látja hogy törölve lett a csere kérelem
Lehet újra csinálni a csere ajánlatot -
Joccc07
addikt
Sziasztok,
A kártyákkal várjak vagy menjen fel most?
-
A_Papa
senior tag
Azt nem tudjátok, külön téli kitűző nem lesz?
-
bul07
nagyúr
Amúgy röhej hogy első nap és a fóliás kártyák már csak 0.14-0.13€ mennek
Meg kell dolgozni a kis potya pénzért
Amúgy akinek több fiókja van és egy idő után nem tud felfedezési listát nézni mert hibát dob, csináljon egy új Ip címet és menni fog utána
Szerintetek az első napi kártya dömping miatt zuhantak be az árak, és talán már holnap is kicsit feljebb kúsznak az árak pár centet
-
Golden9
veterán
válasz
ZsZso
üzenetére
És ingyenes madármatricát is adnak minden másodika nap, jó ez a vásár.

Szerk.: Ráadásul animáltat!
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB - 2 év jótállás - 94% akkumulátor - rengeteg ajándék tok
- ASRock J3355M alaplap + 8GB RAM
- HDZero goggle + dronok
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de egyelőre úgy tűnik, ez a teteje)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)