Hirdetés
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
-
wjbhbdux
veterán
Hol kért hogy szavazzál? mert nincs ilyenre lehetőség a Steamen. Ez akár átverés lehetett egy Steamesnek látszó weboldalon, ha bejelentkezést is kért közben. írd át a jelszavad amíg nem késő, steam oldalán jelszó emékeztető menüben zongorázd végig a pontokat ha nem tudsz belépni.
-
De4d
őstag
Üdv. Valami nagy gebasz lett az accommal 10 perce még semmi erre valami tiltást kaptam,
steam acc is violated
-
De4d
őstag
Steamen esetleg lesz 1-2 napos "blek frájdéj?"
-
Apollyon
Korrektor
válasz
iceQ!
üzenetére
Kezdésként azonnal változtass jelszót.
Ha már a two factor login kódot küldi, az azt jelenti, hogy tudják a jelszavad.Másrészt a steam account name, meg a display name nem ugyanaz, utóbbit bármikor bármennyiszer meg tudod változtatni, előbbi meg fix ami a loginhoz kell és, amit egyszer lehet ingyenesen cserélni, utána fizetni kell érte. Nem kevered esetleg a kettőt?
Akárhogy is, változtasd meg a jelszavad. -
Abrion
senior tag
melyikre gyűjtsek?
a decemberi jobb szokott lenni? -
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Serpiko
üzenetére
November hónap még ősznek számít, 24-30 között lesz amúgy a szél. Most is volt halloweenkor egy nagyobb leárazás.
De a két nagy szél az a nyári, június végén, meg a téli, december végén. Ill. még tavasszal is talán van valami, de szerintem a nyár és tél ami szignifikáns. -
-
Serpiko
addikt
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Majdnem karácsonykor érdekes ez október közepén kéne hogy legyen szerintem. Mindegy azért örülök neki.
-
-
Abrion
senior tag
mikor jön a nagy vásárlás szezon?

2 két múlva? -
oberschurke
csendes tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nos igen. Ezt mar nyaron is tudtak, ergo hazudtak. Azt a legkonnyebb. 👎
-
l.skywalker
titán
2022. februárra csúszik a Steam Deck [link]
-
bepken
veterán
-
esezmiez
tag
Szerintem csak olyan játékhoz adnak csomagot, amit a steamen vásároltunk, nem csak kulcsot aktiváltunk.
-
-
válasz
po1son
üzenetére
Szerintem nem pontos a fordítás. Addig oké, hogy jogosult vagy bónuszcsomagra, de a bónuszcsomagot véletlenszerűen kapja meg a sok jogosult egyike, és minél magasabb szintű valaki, annál több esélye van arra, hogy ő kapja meg. Bónuszcsomag meg ha jól emlékszem akkor keletkezik, ha valaki jogosult lesz rá, de mint fentebb írtam, ezt bárki megkaphatja.
-
po1son
addikt
lol, más felhasználóknak van köze hozzá?
én úgy tudtam ez egy fix drop, mint a tf2/cs:go-ban és a faq-ból is erre lehet következtetni.
no mindegy, sokat nem vesztek vele, ez a steam úgyis csak lefelé megy a lejtőn már 5-6 éve.Hogyan kaphatok bónuszcsomagot?Miután minden megkapható kártyát megkaptál, jogosulttá válsz egy bónuszcsomagra, ami olyan 3 kártyából álló csomag, mely normál és fóliás kártyákat is tartalmazhat. A bónuszcsomagokat a jogosult felhasználók véletlenszerűen kapják, ahogy a közösség tagjai újabb kitűzőket készítenek. Ne feledj hetente belépni a Steambe, hogy jogosult maradj.
Miután jogosulttá váltál, Steam-szinted növeli bónuszcsomag-szerzési gyakoriságod:10. szint: +20% gyakoriság20. szint: +40% gyakoriság30. szint: +60% gyakoriság40. szint: +80% gyakoriság50. szint: +100% gyakoriság (vagyis dupla akkora)Stb. -
po1son
addikt
steam-en a bónuszcsomag drop az bugos? nem játszok kb egyáltalán, de azért néha beszoktam lépni és soha nem kapok, pedig lvl 111 vagyok, régen dobálta rendesen...
-
ddekany
nagyúr
válasz
JoolsNOS
üzenetére
Mikor fizetésnél kiválasztottam, hogy Paypal, oda volt írva, hogy: "If your billing address is not in Hungary, please set your store region preference". Ez talán segített volna esetedben.
Amúgy én is inkább csináltam egy Paypal fiókot. Van feltöltős weben vásárlós kártyám, így aztán voltam olyan merész, hogy hozzáférést adtam a Paypal-nak, így 0 Paypal egyenleggel is lehet vásárolni Paypal-el. Tehát OTP+MasterCard -> Steam felállásba beszúródott középső szereplőnek a Paypal. Értelmetlen komplikáció, és mégsem az...
Annyi extra költséget látok, hogy 376 Ft volt az EUR, Paypal kihagyásával azt gondolom 365 körül lett volna, talán. -
Šolaire
veterán
válasz
JoolsNOS
üzenetére
Nekem be van állítva online mastercard. Utóbbi időben telefonról steam kliensből nem megy a vásárlás, asztali gépről meg simán igaz akkor kéri nyissam meg a smartbankot és olvassam be a QR kódot. A bankok szigorították az online vásárlást gondolom ezért van igaz nem sokat vásárolok már ami kell már rég bezsákolva.
-
JoolsNOS
veterán
Csináltam magyar paypalt azzal már jó lett. Csak az angolon van pénz, azt lett volna jó elkölteni
-
ddekany
nagyúr
válasz
JoolsNOS
üzenetére
Nálam pl. van OTP Webkártya. Először várt vagy 10-30 percig a Purchase megnyomása után, aztán "Your purchase may have been completed, but there was a problem checking on the status of this transaction." Látom sehol semmi, szóval próbáltam újra rendelni, erre azt mondja nem lehet, mert folyamatban van tranzakcióm. Aztán kicsit később jött e-mail, hogy "There was an error with a recent Steam purchase.", és próbáljam újra ha akarom. Ugyan az a döglődés, kivéve, hogy most már levelet se kaptam. Látom gond nekik ez a Nov 1-ig tartó akciózás...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy mikor webkártyával vásárolok máshol, akkor kéri az SMS kódot. Steam-en még mikor tavaly vásároltam sikeresen párszor (ugyan ez a webkártya), lazán levonta, semmi két faktoros vacakolás. (Sőt, azóta lett ez a 3 jegyű fix biztonsági kód is az OTP-nél, nyilván erre sincs felület, hogy ez bekérje.)
-
Segal
veterán
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Nálam ugyanez. Paypal mindig működik
-
-
Pangelus
tag
Uff, Steam-en a Bónuszcsomag-készítő lapon van a "Válassz játékot:" lenyitható végtelenített lista nincs valakinek valami ötlete, hogyan tudnám ezt az egészet kimásolni/lementeni?
*[A Kitűzők oldalon a "Bónuszcsomag-jogosultság megnézése" lista nem játszik hiába hasonló és könnyen másolható de a két lista teljesen más elemeket is tartalmaz]
-
Anulu79
addikt
válasz
JoolsNOS
üzenetére
Bankkártyás vásárlásnál én is rendszeresen járok így, hogy sokszor nem sikerül elsőre megvenni valamit. Volt, hogy annyira felcseszett, hogy már nem is próbálkoztam többször. Mondjuk ennek van jó oldala is mert maradt egy kis pénzem.
De gondolom ez valami rendszerhiba náluk vagy az itthoni bankszolgáltatásokkal lehet valami. -
-
JoolsNOS
veterán
Sziaszok!
Másnál nincs gond a steam fitetésnél. Tegnap óta próbálok megvenni valamit. Első próbálkozás paypal. Oké az kidob, mert angol a apaypal accom, teszem hozzá ez sehol máshol nem gond. De azóta 5* próbáltam kártyával megvenni. Megjön a kétlépcsős sms kód, beütöm, aztán fekete képernyő.
Elsőre még emil is jött hogy valami gond volt fizetésnél, azóta már az sincs. -
csaba951
veterán
válasz
Cs1csó
üzenetére
Steam kliensben:
(bal felső sarokban) Steam -> Settings -> (bal oldalon) Downloads -> (jobb oldalon) Content Libraries -> (megjelenik a Storage Manager) "+" jel -> és itt szépen elnavigálsz a D meghatón lévő könyvtáradra -> (alul) Select gombStorage Manager - Ez tényleg valami viszonylag új dolog. Régebben ez jóval egyszerűbben nézett ki.
-
Cs1csó
titán
Üdv, újratelepítettem a Windows-t - ugye a "C" meghajtó egy SSD - és van egy másik SSD a "D" meghajtó és arra van telepítve a játék de a kliensben nem tudom hol lehet hozzáadni, hogy megtalálja frissítse stb. a játékot, régebben ez ment most valahogy nem találom.
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Hátha valaki nem tudja: 28-án este elrajtolt a halloweeni vásár.
-
pimpi001
tag
skacok. Teknikai help kellene. Behalt a sony tv-m es hirtelen csak eggy hisense lett helyette aminek az app store-ja bizony nem rendelkezik steam link-el. Namost hogyapicsbe toljam ki ide a steamet? Otlet?
-
cyberkind
félisten
-
Steam mobil appról kérdeznék.
Most váltottam androidról ios-re, ott nem jön meg a bejelentkezési kód értesítés formájában?
Szóval itt mindig meg kell nyitnom az alkalmazást ha szeretném látni a guard kódot?
-
Segal
veterán
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Kizártnak tartom hogy ne jelenne meg steamen. Én is arra tippelek hogy 1 évvel a megjelenés után jönni fog.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Az első remaster a szokásos 1 éves Epic exkluzivitás után jött Steamre.
-
AsakuraDave
őstag
Arról nincs véletlen valami infó, hogy a Crysis 2 és 3 Remastered lesz-e majd Steam-en? Sztím pöcsik miatt inkább itt húznám be de most 5ropiért lehet az egyiket megvenném Epicen...
-
Imilenni
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Remélem a Bloodborne lesz a következő

-
bepken
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
magának a létezésének a tényét már sikerült feldolgozni....de az mi, hogy 50 eurós áron indít egy ilyen kaliberű cím PC-n!?

szerk.: most nézem, hogy többi Sony cím is ezen az áron indított, akkor így még nagyobb respekt
-
l.skywalker
titán
It's happening
God of War - SteamDB
-
Imilenni
addikt
Sziasztok
Orosz régióban vagyok a Steam szerint, Humble kulcsot tudok aktiválni? -
wjbhbdux
veterán
válasz
cellpeti
üzenetére
Milyen értelemben kapcsolni? GOG Galaxy 2.0 kliensben be tudod állítani hogy az indítsa a Steames játékokat más platformokkal egyetemben, de amögött ugyanúgy kell futnia a Steam kliensnek. illetve régen volt "gog connect" ami megadott pár játékot a gogon ha megvolt Steamen de évek óta nem csinálják már ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Samsung Galaxy A21s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial T705 4TB Gen5 SSD, 14100MB/s
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezért nem értem, hogy én miért kapok ilyen emaileket.

Annyi extra költséget látok, hogy 376 Ft volt az EUR, Paypal kihagyásával azt gondolom 365 körül lett volna, talán.
De annyira nem lényeg, mint mondtam máshol nem rinyálnak ha azzal akarok fizetni ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Elsőre még emil is jött hogy valami gond volt fizetésnél, azóta már az sincs.

mert akkor beruházok a Cyberpunkra