Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
bepken
üzenetére
Üdv, újra itt!
Előszó: kérlek olvasd végig mielőtt válaszolsz!

Nos nem akarom egy értetlen hülye benyomását kelteni, de gondolom ezzel már elkéstem

Egyetértek abban, hogy lehet, hogy kevertem a szezont a fazonnal, viszont ha nem ignoráltad volna a teljesen a másodikként beszúrt képet, akkor Te válaszod sem csak a családi nézetről szólt, szólhatott volna, ugyanis a 2. képen látottaknak, igenis ahhoz van köze amivel nekem van gondom. Mint írtam, lehet hogy belevontam ide feleslegesen a családi nézetet is, de az nem jelenti azt, hogy ne csináltam volna meg elvileg mindent a családi könyvtármegosztáshoz is. Egyébként pl. ebben a videóban is ugyanazokat csinálja végig a készítője amiket én is, beleértve a Family View beállítást is. Mellesleg ahogy olvasom, a kevés hozzászóló közt, is vannak olyanok akiknél nem jelennek meg a megosztott játékok, hozzám hasonlóan.Nos tovább próbálkoztam a dologgal, és próbáltam tisztalappal indulni.
Kivettem a pipát a "Könyvtármegosztás engedélyezése ezen a gépen" elől, a "Más számítógépek kezelése"-nél, korábbi hozzászólásom második képén látható felület alatt pedig mindenkitől megvontam a jogot. Újraindítottam a Steam-et, visszakapcsoltam a megosztást, majd kiléptem és beléptem a párom fiókjával, majd újra a sajátommal, visszakapcsoltam a "Könyvtármegosztás engedélyezése ezen a gépen" funkciót, kipipáltam a Jogosult fiókoknál az ő fiókját, ami ugye újból elérhetővé vált miután bejelentkeztem az ő hozzáférésével, de ugyanúgy nem jelenik meg egyikünk játéka sem a másik könyvtárában.
Egy érdekes dologra azonban figyelmes lettem és lehet ez áll az egész dolog mögött, amit viszont nem tudok értelmezni. Szóval az van, hogy a "Könyvtármegosztás engedélyezése ezen a gépen" engedélyezése után, a "Más számítógépek kezelése"-nél, Ami ugye a "Családi könyvtármegosztás kezelése" felületet nyitja meg (ominózus 2. kép ugye
) és itt, olyan eszköznevet ad a listához, ami jelenleg csak 1 eszközt tartalmaz, amiről nem tudom, hogy mi az
Elvileg a saját számítógépemnek a neve (azonosítója) kellene, hogy legyen, de nem az, és nem is a párom laptopjának az azonosítója, viszont nála, a laptopon ugyanezt megnézve, itt a laptop, neve, azonosítója szerepel. A saját gépemen újból megvontam a jogokat, kikapcsoltam a megosztást, majd vissza, és újból ugyanaz az ismeretlen eszköz adódott hozzá ami előtte volt. Egy kis registry turkálással elvileg vissza lehet keresni, a gép előző nevét, viszont az enyém nem lett megváltoztatva, a gyárilag generált van, de ennek ellenére megnéztem, és nem az amit ott találtam, és nem is a párom gépének az előző neve, az ő gépéjé, volt egyébként változtatva, de az sem mostanában.Nos ha úgy jó, elfogadom továbbra is, hogy én vagyok a balek, de lenne olyan jó valaki, hogy ha módjában áll akkor kipróbálja élesben a dolgot és leírja lépésről-lépésre a dolgokat? Elég sok dolgot sikerült már megcsinálnom, akár nem hivatalos és/vagy idegen nyelvű leírások alapján, nem gondolom, hogy egy ilyen egyszerűen beállítható dologba kellene, hogy beletörjön a bicskám, pedig ez a jelenlegi helyzet, viszont nem kizárt, hogy valami anomália okozza a háttérben. Az úgy eléggé elnagyolt, hogy a többiek már leírtak mindent
Szerintem én is leírtam már mindent is amivel próbálkoztam. Tényleg kíváncsi vagyok, hogy mi a megoldás!Köszönöm!
-
maross
nagyúr
na, ebbe beletenyereltunk rendesen

-
bepken
veterán
válasz
Danecay
üzenetére
az első képig olvastam és továbbra sem értelek, ne haragudj. miért állítod, hogy végig egyről beszélsz, amikor végül csak beraksz ide két képet a Steam két, egymástól teljesen függetlenül funkciójáról? még inkább furcsállom, hogy miért nézed hülyének csuklóból a másikat, amikor próbál erre rávilágítani, de ez most más tészta...
lényeg: "Családi könyvtármegosztás" ≠ "Családi nézet"
a lista, amiről bedobtad a képet a könyvtáradból kiválasztott azon játékok listája, amit a "Családi nézetben" látni engedsz. kvázi egy szűrő, mint egy mezei böngészőben pl...
(ez egyébként az általad feltöltött képeken is le van írva, bár lehet, kissé másképpen fogalmazva) -
Danecay
addikt
válasz
bepken
üzenetére
Az az oldal ahonnan ez bemásoltam félrevezető információkat is ír amire hoztam fel példát:
"Meg tudok osztani konkrét játékokat?
Nem, a könyvtárak teljes egészükben kerülnek megosztásra. Nem tudsz konkrét játékokat kiválasztani megosztásra vagy kihagyásra."
A fenti ábra szerint lehet külön játékokat megosztani. Feltehetően az van, hogy a leírás nem frissült párhuzamosan a szoftverrel, így, ezen logika mentén másban is lehet eltérés..
Tehát arra jöttem rá, hogy valószínűleg az a gond, hogy az alábbi képen, a felső mezőben nem jelenik meg annak a másik számítógépnek az azonosítója amelyikbe beléptem, ami jelen esetben a szomszédos szobában lévő laptop, nem pedig egy uzbegisztani számítógép
, ugyanúgy mint ahogyan a laptopon sem adódik hozzá az asztali gép mint engedélyezett eszköz, ugyanakkor az egyel lentebbi mezőben, ahol a Steam azonosítók kerülnek engedélyezésre, ott mind a laptopon, mind pedig az asztali gépen megjelennenk kölcsönösen a Steam azonosítók. Remélem ez így érthető!
Én sem tudom mi a baj, ezért is bátorkodtam itt a Steam topikban segítséget kérni, és az a helyzet, hogy már rég jobban izgat a probléma megfejtése, mint amennyire használnám ezt az egészet

Hogy, a hozzászólás OFF részére is reagáljak.
"ha már így kerekperec elvárod ezt a többiektől a lényegretörést"
igen, inkább a lényegretörést várnám el, nem pedig a mellébeszélést, főleg nem azt, hogy gyanúperrel éljenek, hogy én tulajdonképpen az ő elképzelésük és fantáziájuk szerint mire szeretném használni a Steam eme hivatalosan is támogatott megoldását. Én elfogadom, hogy valaki nem tudja a választ, de ezt ne gyanúsítgatással fedezze

Továbbá amit még felhoztál, azt részemről alaposságnak nevezném. Próbáltam ismertetni, a szándékot, az eddig megtett lépéseket, és a felmerülő problémákat és az eddig kapott válaszokat, megspórolva ezzel több olyan kérdést amire már van válaszom, több olyan javaslatot amit már kipróbáltam. Mindeközben igaz, és nem is tagadom, hogy talán átláthatatlanabb lett a hozzászólásom, és a sok megjegyzés között elveszhetett a lényeg, de mint írtam próbáltam elébe menni a legtöbb kérdésnek, felvetésnek amivel próbálkoztam.
-
bepken
veterán
válasz
Danecay
üzenetére
pedig az az oldal, ahonnan a szöveget bemásoltad, szórol szóra leírja, hogyan is kell csinálni. valamint az első hozzászólásod óta többen is leírták már, hogy hogyan kell csinálni (olyan emberek ráadásul, akiknél be van/be volt már beállítva ez a funkció) - így tehát az alapján, amiket eddig leírtál, számomra(számunkra) sajnos egyelőre nem derül ki, hogy egészen pontosan mit nem csinálsz jól.
bár őszintén szólva, ha már így kerekperec elvárod ezt a többiektől a lényegretörést: szorítkozhattál volna Te is a lényegre a kérdés feltevésénél, valamint a probléma leírásánál
de ez már csak egy nyilvánvalóan rosszándékú, udvariatlan és minden építőjellegtől elhatárolódó hozzászólás rész volt csupán részemről, ami miatt így utólag is az elnézésedet kérem! -
Danecay
addikt
Nem lehetne a probléma megoldására szorítkozni a helyett, hogy mit diktál a Ti etikettetek?

Beilleszt ismét a hivatalos Steam leírás ide vágó részét:"Megoszthatom a játékaimat olyan felhasználókkal, akik nem velem laknak? Bár a Családi Megosztás működhet olyan felhasználóknál, akik nem ugyanarról a helyről csatlakoznak a Steamhez, a technikai korlátok miatt e funkció olyan problémákba ütközhet, melyekhez a Steam nem tud támogatást nyújtani."
Ezzel ezt a kérdést szerintem rövidre is zárhatjuk.
#105693 wjbhbdux
"A neve családi megosztás.. arra lett kitalálva hogy apuka megossza a fiának a rég nem játszott gyűjteményét a másik szobába egy biztonságos környezetben, nem arra hogy a világ másik felére a haveroknak hozzáférést adj"
Pontosan ebben kértem segítségeteket, a szomszédos szobában lévő laptopnak szeretnék jogosultságot adni, hogy hozzáférjen az asztali gépen használt Steam fiókom játékaihoz, és fordítva, nem pedig egy uzbegisztani fiók tartalmát akarom megosztani magammal
Erre próbáljunk inkább rákoncentrálni
"(igen, csinaljak (csinaltak?) paran)"
Ha ez működik, akkor annak is működnie kell amit én szeretnék
-
maross
nagyúr
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Igy van. Es van default wines tavoli asztal is, nem kell hozza teamviewer. De alapvetoen nem azert van, hogy haveroknal ingyen zengjen a zene, vagy uzleti alapon adj ki uzbegisztanbol egy regios jo aras egy darab AAA jatekot tartalmazo steam accountot a csoro nyugatiaknak (igen, csinaljak (csinaltak?) paran)
-
Danecay
addikt
válasz
maross
üzenetére
Ez az egész bejelentkezés a másik gépre telepített Steam-re, számomra eleve kifogásolható, megkérdőjelezhető eljárás, amennyiben ezt nem saját maga a felhasználó megy. Ellenkező esetben kapásból követelmény, hogy mindkét gépen legyen telepített, de legalább portable TeamViewer vagy valamilyen hasonszőrű alkalmazás, vagy legalább engedélyezve legyen és beállítva a távoli asztal hozzáférés, ami nem minden esetben olyan egyszerű, főleg ha még a portokkal is variálni kell.
-
Danecay
addikt
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Jó hogy szóba került, mert így újra megnéztem a linkelt felületet, ahol a párom fiókja ugyan szerepel az engedélyezett fiókok között, viszont a eszközök között nem szerepel az ő gépének az azonosítója. A felhasználók közé csak akkor került be az ő Steam azonosítója amikor beléptünk vele az én gépemen, ki is lett pipáltam, engedélyeztem a hozzáférést, de azt nem tudom, hogy akkor az engedélyezett eszközökhöz hogy lehetne hozzáadni az ő gépét?
-
csaba951
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
>de akkor telefon resetnél mit kell csinálni hogy minden
> a helyén maradjon?1) Megnyugodsz és nem állítasz/kapcsolsz át semmit.

2) Átvihetem a hitelesítőmet egy új telefonra?
Kövesd az utasításokat amik ebben a fejezetben le vannak írva! Pár perc alatt gond nélkül meg vagy az egésszel. Nagyon fontos, hogy ez csak akkor működik megmaradt a Steam-en megadott telefonszámodhoz a hozzáférésed.Egyébként erre is van megoldás (se mobil, se telefonszám), amire viszont most kell felkészülnöd. Nagyon ajánlom, hogy csináld végig ezeket a lépéseket kb. 0:40-től!
-
maross
nagyúr
válasz
Danecay
üzenetére
Esku nem ertem pontosan mi a gondod, akkora szoveget rittyentettel. rakeresel hogy hol lehet bekapcsolni (settings/family), aztan rakattintasz ahova mondja. Ha te osztod meg a jatekaid, akkor neked kell teamviewerrel ralepned az illeto gepere, es ott belogolnod a steameddel. Senkinek nem kell megosztania a steam jelszavat senkivel (kiveve persze ha az illeto gepe keyloggeres, akkor szivas van, egyebkent nincs). Nem emlekszem az egesz folyamatra, de eleg egyertelmu volt, csak el kell kezdeni.
ui: extra problema lehet esetleg, ha nincs steam guardod - kell steam guard. -
EmptyParadox
senior tag
válasz
Danecay
üzenetére
Akkor, itt nem látszik az engedélyezés, ugye?
https://store.steampowered.com/account/managedevicesSzerintem, csak a Settings → Family-nél bepipálod az "Authorize Library Sharing on this computer" mezőt, miután beléptél azzal a fiókkal, amit meg akarsz osztani. Bár rég csináltam én is ilyet már.

-
Danecay
addikt
válasz
Farkas86
üzenetére
Köszi a hozzászólást! Igazad lehet, hogy a családi nézet és a családi könyvtármegosztás nem ugyanaz a dolog, viszont úgy gondolom, hogy az általam leírtakból egyértelműen kiderült, hogy mi az amit meg szeretnék oldani, és bár hasznos lehet, hogy tisztáztad a fogalmakat, de ez az én problémám megoldásában nem sokat segített
Az utolsó bekezdésben mellesleg, mindkét dologra, Te magad is a Családi Nézet megnevezést használod
Tehát, tud valaki segíteni a #105677 hozzászólásban vázolt problémámban?
Köszönöm!
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
tárgytalan, megoldottam
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
csaba951
üzenetére
azért mert nem tudom mit kell pontosan csinálni, hidd el most már tudni fogom, de azért megköszönöm a tanácsokat, mert a telefon állítottam vissza alap helyzetbe és ilyenkor ugye minden adat veszik

remélem azért helyre fog állni, vagy nem tudom mi tévő legyen-bár a legfontosabb a gép kliens, szóval remélem holnapra megjavul
szerkesztésedre, amit fent írtam akkor jutottam el oda hogy a mobil app újra telepítésnél szerettem volna újra belépni és kérte a mobil guard kulcsot, amit ugye nem tudtam megnézni...
ekkora lehet nem jót választottam, és jött hogy kapcsoljam ki vagy mi a fenét ír ilyenkor, ekkora emailban írtál hogy folyamatban van a kikapcsolás a mobil guardnak...
majd utána a sok próbálkozás miatt már jött a fenti hsz-ben lévő szöveg.
kb másfél óra után, már a kliensbe beengedett, egy emailban kapott kulccsal, de a többi helyre, web, mobil app már nem enged be."telefon cserekor/telefon resetnél nem kell leszedni." de akkor telefon resetnél mit kell csinálni hogy minden a helyén maradjon?
-
csaba951
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Minek szedted egyáltalán le? Telefon cserekor/telefon resetnél nem kell leszedni. (Ez csak akkor működik, ha a telefonszámod maradt ugyanaz.)
#105679 Lacielvtárs
Szerintem inkább egy nagy levegőt vegyél és írd meg, hogy jutottál el ide!
Mik történtek idáig? Meg legfőképpen, hogyan kezdődött ez az egész? -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Segal
üzenetére
érdekes mert a kliensbe már beenged, de weboldalon no meg a mobil appban még mindig ugyanazt írja, - Rövid idő alatt túl sok sikertelen belépés történt a hálózatodból. - Kérjük várj, és próbáld újra később. - esetleg írjak nekik? vagy inkább várjak reggelig? hátha addigra letelik az egy óra

még soha nem jártam így...
vagy kérjek jelszó cserét esetleg?
-
Farkas86
senior tag
válasz
Danecay
üzenetére
A családi nézet és a családi könyvtármegosztás nem ugyanaz a dolog.
A Családi Nézet olyan funkció szülők és családok számára, amellyel saját szabályokat határozhatnak meg arra, hogy a Steam mely elemei legyenek elérhetők.
A Családi Nézet használatával korlátozhatod egy fiók hozzáférését tartalmának és funkcióinak egy csoportjához. A Családi Nézettel a Steam Áruház, Könyvtár, Közösség és Barátok tartalmaihoz és funkcióihoz való hozzáférés egy titkos PIN megadásához köthető. -
Danecay
addikt
Üdv!
Előszóként annyit, hogy véletlenül más topikba sikerült beírni a kérdésemet, de végül is ott is próbáltak segíteni, így a lenti eredeti hozzászólásomat kiegészítem az ott kapott infókkal.
Egy kis segítségre lenne szükségem. Nem tudom jól emlékszem e, de régebben Csalási megosztási lehetőséggel a tesómmal felváltva játszottunk egy játékot. Most is ilyet szeretnék, beállítottam a családi megosztást, adott játékot, pin kódot, biztonsági kódot, stb, de arra nem jövök rá, hogy hol lehet beállítani azt, hogy ki férjen hozzá az adott játékhoz. A párom laptopját szeretném pl, de marhára nem sikerült még rávennem, hogy megjelenjen nála az általam megosztott játék, amin részben nem is csodálkozom, mert sehol nem tudtam még hivatkozni az ő Steam fiókjára. Hogy is működik ez pontosan, mert számomra még a megnézett Youtube-os tutorial videókból sem derül ki? SZERK: közben kiderült, hogy ha minden igaz, akkor a kölcsönzőnek legalább egyszer be kell jelentkeznie a játéktulajdonos gépén lévő Steam-be, és ezek után a beállítások / Család fül alatt ki lehet választani az engedélyezhető fiókok közé.
Már az is eszembe jutott, hogy lehet, hogy rosszul emlékszem és csak az adott gépen más fiókkal bejelentkezők között lehet megosztani a játékot, de ez minden bizonnyal nem igaz, mert a CSALÁDI KÖNYVTÁRMEGOSZTÁS KEZELÉSÉNÉL ezt írja:
"A Családi Könyvtármegosztás lehetővé teszi kiválasztott fiókoknak játékkönyvtárad használatát az engedélyezett számítógépeken, mikor te nem játszol. Legfeljebb 10 számítógépet engedélyezhetsz egyszerre."Ezen a felületen viszont nem találok hozzáadási funkciót, csak jogmegvonásit, és itt az előzményeknél szerepel pl. a tesómnak a hozzáférése, aki már nagyon rég nem itt lakik. SZERK: a fiók megoldás a fentiek szerint elvileg megoldva, bár amennyiben ez így működik úgy az elég nagy baromságnak tűnik, mert akkor használjak pl. TeamViewer-t, vagy valami más távoli hozzáférést, esetleg adjam meg a saját titkos jelszavamat a családtagnak, havernak, hogy be tudjanak jelentkezni a fiókomba a saját gépén. Az azért mégsem olyan dolog amit az ember csak úgy megad, főleg ha más felületen is ugyanazt a jelszót használja.
Na mindegy is, elvileg így működnie kellene, amit meg is erősít a hivatalos Steam leírás is:
"Megoszthatom a játékaimat olyan felhasználókkal, akik nem velem laknak? Bár a Családi Megosztás működhet olyan felhasználóknál, akik nem ugyanarról a helyről csatlakoznak a Steamhez, a technikai korlátok miatt e funkció olyan problémákba ütközhet, melyekhez a Steam nem tud támogatást nyújtani."
OK, elfogadom, hogy az éppen megosztani kívánt játék nem kompatibilis ezzel a megoldással, és a hivatalos leírás szerint nem is lehet konkrét játékoz megosztani, csak egyben az egész könyvtárat:
"Meg tudok osztani konkrét játékokat? Nem, a könyvtárak teljes egészükben kerülnek megosztásra. Nem tudsz konkrét játékokat kiválasztani megosztásra vagy kihagyásra."Ami viszont nem teljesen igaz, hiszen a Családi nézet kezelése alatt ki lehet választani az összes megosztani kívánt játékot, vagy konkrétan azokat a játékokat amiket meg szeretne osztani az ember.
Nos a lényeg, hogy bármilyen módon próbáltam beállítani a Steam klienst, már kölcsönösen fel lett véve a két gép, kést fiókja a megosztott fiókok közé, hol egyik, hogy másik, de mindkét fiókban egyszerre is aktív volt a családi megosztás, a lényeg, hogy semmilyen módon nem sikerült láttatni a másik géppel a megosztott játékokat, egyet sem, oda-vissza.
Mi a baj, mit csinálok rosszul?
A segítséget előre is megköszönöm!
-
Segal
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
általában 1 óra kb
-
Lacielvtárs
nagyúr
sziasztok, jó estét.
ha a Steam ezt írja, akkor mennyi idő az a később?
mobil guard eltávolítás miatt írja, remélem nem kell óráik vagy napokig várni
'Belépés: Rövid idő alatt túl sok sikertelen belépés történt a hálózatodból. Kérjük várj, és próbáld újra később.'
-
BigBlue69
őstag
válasz
batyuska100
üzenetére
Amig állitod csapd magad offline-ra.
-
batyuska100
senior tag
-
wjbhbdux
veterán
válasz
batyuska100
üzenetére
eszerint csak addig kéne hogy mutassa amíg állítgatod, ha a háttérben fut akkor már nem, illetve az .exe kézzel futtatása segíthet steames indítás helyett.
-
batyuska100
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehet elrejteni egy játékot hogy ne mutassa tevékenységállapotnál se?Megvettem a Wallpaper enginet és akárhányszor megnyitom hogy valamit állítsak akkor a barátaimnak megjelenik hogy játékban vagyok.
-
csaba951
veterán
válasz
chris0000
üzenetére
De igen! Csak szükséges hozzá egy egyszerű regisztráció is.
Steam-es verzióhoz kell kell látogatni a játék oldalára.
Join the Age of Empires IV Technical Stress Test résznél klikkelj a Request Access gombra. A Steam-en regisztrált e-mailedre kapsz egy értesítést, amikor engedélyezték számodra a hozzáférést. Erről kezdve a Steam kliensben már le tudod tölteni a szokásos módon ezt a verziót. -
chris0000
őstag
hi. az Age of Empires IV-et nem tagnaptól lehet kipróbálni steamen is, szep. 17-20ig? üdv.
nyílt béta... -
Golden9
veterán
Két napig ingyen játszhatóak.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
wjbhbdux
üzenetére
A képeket már lövöm is felfelé, kösz a tippet!
A win telepítés után feltelepítem a Steam-et, visszamásolom a dolgokat ezzel egy csomó file-t felülír, és utána indítom a steam.exe-t? Nem lesz így galiba?
A játékok a G:\Steam mappában vannak telepítve, az a default nálam, tehát ezt nem érinti a dolog. -
-
tibaimp
nagyúr
Üdvözlet mindenkinek!
Kérdésem lenne a Steam-el kapcsolatban.
Újra akarom rakni a Win-t, így a C:\ tartalma ugrik. A Steam által készített játékokból a screenshot képeket, hogy ne vesszem el, elég ha ezt a könyvtárat kimentem, majd újratelepítés után visszamásolom és felülírom, ami benne van?C:\Program Files (x86)\Steam\userdata
Vagy célszerű az egész Steam mappát kimenteni és ha igen akkor miket és honnan?
Köszi előre is. -
Golden9
veterán
Öt napig ingyen játszható a Stellaris.
-
törölt tag
Lesz itt valakinek walletből eladó BF2042?
-
redingitell
senior tag
Sziasztok!
Egész véletlenül nincs valakinek infója a Crowz megjelenési dátumával kapcsolatban? -
modflow
veterán
A F.i.s.t.: forged in shadow torch mikor jelenik meg PC-re?
-
Golden9
veterán
Három napig ingyen játszhatóak.
Tom Clancy's Rainbow Six Siege
F1 2021
Madden NFL 22 -
-szabi-
addikt
válasz
SenorGrande
üzenetére
Rendben.
-
-szabi-
addikt
Működik, steam C, játékai a D meghajtón vannak
Régen win újratelepítésnél ha a Steam könyvtár ott maradt egy másik meghajtón elég volt a steam.exe futtatása és megjavította önmagát.
Köszönöm mindkettőtöknek.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
-szabi-
üzenetére
Steam.exe-t ha jobbklikkelve adminként futtatod egyszer akkor telepíti a szolgáltatást a gépre.
A beállítások/letöltések ablakban létre tudsz hozni minden meghajtódon egy steamapps könyvtárat, ezek közt lehet szabadon másolgatni az egész játékokat, fontos hogy kerüljön át a hozzá tartozó steamapps/appmanifest_xxxx.acf fájl is (xxxx a játék kódja amit az áruházi oldal linkjében is látni pl) ne csak maga a játék a steamapps/common mappából.
A játékok mentései, ha nem Steam Cloud támogatott akkor azok minden játéknál máshol lesznek. pcgamingwiki oldalon megtalálod a helyüket.
-
fatal`
titán
válasz
-szabi-
üzenetére
Vedd fel a librarybe a d:\-t (illetve az almappát, mert root folder nem lehet) és másold oda a steamapps mappát utána.
A mentések általában a dokumentumokban vagy az appdataban vannak, de ez játékonként változik.
"A régi módszer, hogy futtassam a steam.exe fájlt és megjavítja önmagát már nem él?"
Mire gondolsz? -
-szabi-
addikt
Hi
Újratelepítés után szeretném használatba venni a steam-et.
Összefoglaló alapján telepítsem a steam-et és másoljam vissza a steamapps mappát.
Viszont én szeretném, hogy steam a C meghajtóra települjön, míg steamapps maradjon a D meghajtón.
Erre is van mód?
Illetve a játékok mentései is a steamapps könyvtárban vannak vagy máshol?
A régi módszer, hogy futtassam a steam.exe fájlt és megjavítja önmagát már nem él?
Előre is köszi. -
Executioner
tag
-
vorosmarti
senior tag
válasz
bepken
üzenetére
Köszönet a sok válaszért. Nekem legalább 20-25 refund-om volt amióta létezik ez az intézmény a steam-en, de az igaz, hogy a kártyákat nem nagyon nézem. 1 hete vettem meg a Code Vein-t, az dobott kártyát bőven 1 óra alatt is, de mondjuk számomra nincs olyan nagy jelentősége. Azt hittem h a refund-ra mondanak nemet, attól elég morcos lennék

-
bepken
veterán
válasz
vorosmarti
üzenetére
refundot szerintem megkapod, függetlenül attól, hogy hanyadikról van szó. viszont 1-2 refund után valószínűleg már nem fog kártyát dobni első két órában. max ennyi hátrányod lehet.
-
De4d
őstag
válasz
vorosmarti
üzenetére
Amikor még 2 óra alatt ki lehetett farmolni a kártyákat egészen biztos, többen is írták nekem anno. Régen még akkoriban én is akartam egy refundot és nem tudtam hogy megy, volt egy játék ami akkora csalódás volt. Gondolom ezen nem változtattak azóta a valvenél, de lehet pont ezért lett bevezetve a 2 órán át nem dob kártyát dolog.
Régen egészen biztos hogy így ment. -
phenomHUN
senior tag
válasz
vorosmarti
üzenetére
Egy múltkor a rivjúk miatt linkelt Steam fiókon is kb. mindegyik címnél írta, hogy refundolták.

-
vorosmarti
senior tag
-
chungee
addikt
Reggelt!
Amikor elindítom a steam-et a felbukkanó akció ajánló ablakot hol tudom újra megnyitni

-
Golden9
veterán
Hood: Outlaws & Legends - Három napig ingyen játszható.
-
De4d
őstag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Processzor: Intel Core-i5 2550K 3.4GHz / AMD FX 8120 3.1 GHz
Ez a hivatalos proci igénye minimum, már ha a Mafia első rész felújított változára gondolsz hogy új mafia.
Amúgy inkább a VGA a mérvadó az esetek többségében.
Steamen van refund ha 2 hétnél korábban akarod vissza a pénzed és nem játszottál 2 óránál többet. De azért kell hozzá indok a supportnak, és ha "jó"szokásod a refund akkor lehet nem fogják már visszaadni ismét a pénzed. -
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Valaki próbálta már az új Mafia-t? Az első rész felújított verzióját? Mennyire nagy a gépigénye? Ryzen 5 5500U procim van, ezen elfutna? Igazából a kérdésem az lenne, hogy ha megveszek egy játékot, de nem fut rendesen akkor van visszatérítési lehetőségem?
-
Ryder62
őstag
Sziasztok!
A könyvtár kategóriákat a steam tárolja vagy a gépen vannak a beállítások egy fájlban?
-
Golden9
veterán
Holnap estig ingyen jászható a Pathfinder: Kingmaker - Enhanced Plus Edition.
-
Golden9
veterán
válasz
Heimdallr75
üzenetére
-
Heimdallr75
őstag
Sziasztok,
biztos nem a jó topicot választottam, de jobb helyet nem találtam.
Segítséget kérnék, mivel elég ritkán játszom már. Kérdésem amiben segítséget kérnék a következő lenne.
Pici fiú imádja az autókat, 4 éves, előkapartam a kormányt a szekrény mélyéről, és nem tudom milyen játékot tegyek fel. a lényeg hogy számára is átlátható legyen, leginkább csak a kormányt keljen tekergetni
-
Golden9
veterán
Ingyen játszhatóak.:
Battlefield V - Két napig.
SCUM - Három napig. -
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Hát nem!

-
Golden9
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Én be vagyok jelentkezve, de a másodikat így sem látom.
-
törölt tag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
A Gorky17-et elvittem volna, de már valaki nem köszönte meg... A másikat nem próbáltam, de ugyebár nagy az esély, hogy magyarok vagyunk, és már az sincs meg...
Azért köszi!
-
-
esezmiez
tag
Will Glow the Wisp ingyenes a Steam-en.
-
bepken
veterán
válasz
VGYke
üzenetére
naaa.....értem én, hogy becsületesnek kell lenni, de azért nem hiszem, hogy az életben minden helyzetben maxolni kell a becsületességet
szerintem ne foglalkozz vele többet. pláne, hogy ha jól értem, magyar felirat nélkül nem is nagyon fogsz vele amúgy sem játszani.ha észlelik majd a bakit (mert ez amúgy tényleg baki), az illetékesek intézkednek. lényeg, hogy Neked ebből bajod nem lehet, legfeljebb pár hét/hónap után kapsz majd egy csúnya sárga keretes felugró ablakot a kliensben, hogy visszavonták a kulcsot. aztán ennyi

-
eami
Topikgazda
szerintem csak idő kérdése és leveszik. fanatical jelzi annak akitől vette a kulcsot aztán az majd intézkedik.
-
VGYke
addikt
válasz
ollie
üzenetére
bepken és ollie:
Nem vertem át a Fanaticalt, max. google fordítót használnak és nem értettek meg. Lehet magyarul levelezni én pedig ezt írtam, magyarul:
"Tisztelt Support! Tévedésből megvettem a Mafia III: Definitive Edition játékot és a kulcsot be is váltottam a Steam áruházban. Tévedésem oka: azt hittem a játék tartalmaz magyar nyelvi lokalizációt.
Szeretném visszaadni a játékot. Ez lehetséges?"
8.99 € összegről van szó. Csak hogy teljesen korrekt legyek, írjak a Steam-nek, vagy a Fanatical-nak hogy érdemtelenül birtoklok egy játékot, vagy fogjam be? -
MegalodonS
őstag
-
bepken
veterán
válasz
ollie
üzenetére
ezek szerint key revoke csak fejlesző által kezdeményezhető, 3rd-party áruház által ilyen esetben sem?
#105609 - VGYke! tudom, hogy etikátlan ezen agyalnom...
de mégis hogyan indokoltad a Fanatical support felé, hogy "meggondoltad magad" egy kulcs aktiválását követően? annak tükrében kérdeztem ezt, hogy ha csak nem százasával költöd náluk a dollárokat, ennél szerintem komolyabb indoklást kellett volna kérniük a refund-nál 
-
válasz
VGYke
üzenetére
Aktivált játékot nem tudsz visszaadni, ha tudták volna, nem kapod vissza a pénzt. Ez most olyan, hogy gyakorlatilag átverted az eladót, mert bukta ezt az összeget.
12. REFUND POLICY
Certain restrictions apply to digital products sold through our website. Refunds will not be issued due to your dissatisfaction with the product or if your computer does not meet the minimum Product requirements. If you feel you qualify for a refund please contact Fanatical Customer Service:support@fanatical.com
NO REFUNDS WILL BE OFFERED FOR TITLES WHERE THE SERIAL KEY HAS BEEN DISCLOSED TO YOU ON OUR WEBSITE OR SENT BY E-MAIL. ALL SUCH SALES ARE FINAL UNLESS IT CAN BE VERIFIED AND PROVED THAT THE SERIAL KEY IS FAULTY.
Refunds or credits will be issued solely at the discretion of Fanatical. Refunds may be offered if all the following conditions are met:
The game has not been activated or downloaded. The time of your request for refund/credit is no more than 14 days from time of purchase. Steam, Elder Scrolls Online or other platforms required to access the product have not withdrawn the product from their online catalogue within 14 days of your purchase. We find your request reasonable due to special circumstances.
Egyébként nagyjából sehol nem lehet visszakérni olyan játék árát, ami már aktiváltál valahol. -
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Vettem egy "Steames" Mafia III: Definitive Edition játékot a Fanatical áruházban. A kulcsot aktíváltam a Steamen. Ezután meggondoltam magam és a Fanatical áruházban visszaadtam. Elfogadták, vissza is kaptam a befizetett összeget. Viszont a Steam fiókomból nem tűnt el a Mafia III: Definitive Edition játék. Bár játszani nem próbáltam vele, de:
Ilyenkor mi a teendő? -
Franklin
addikt
válasz
EmptyParadox
üzenetére
És valaki ezt kitalálta, hogy a menü tetején legyen az Apply, valaki jóváhagyta, valaki leprogramozta, mind megkapta érte a fizetését... és senki nem verte nyakon őket, hogy "miajóistentcsinászmáheeee, nem láttál még normális game menüt???"

-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
EmptyParadox
üzenetére
hát igen, mert vagy automatán menti vagy rákérdez és ott ment, de hogy a menüsor elején legyen, azt még nem láttam eddig
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Nem a leglogikusabb helyre rejtették el.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
EmptyParadox
üzenetére
nem mondod?

köszönöm hazaérek és meg is próbálom, de ismerős ez a kép
tudtam hogy én vagyok a balf@sz
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Belenéztem egy YT videóba, fent elvileg van egy Apply Changes a Video felirat alatt. Próbáld meg azt.
[link] -
Lacielvtárs
nagyúr
Srácok, adj isten, nem tudom ilyen kérdésekkel hova forduljak, így ide írok

ha baj, akkor bocsi
vettem egy játékot a Steamon, Wolfenstein: Youngblood a játék címe.
Maga a játék megy de valamiért az istennek nem tudom magasabbra állítani mint a fullHD felbontás, 3440 X 1440 lenne az ideális, meg is találom a beállítások között, de nincs mentés gomb, csak egy kérdés hogy ha visszalépek a beállításokban hogy kilépek e mentés nélkül, és bármelyik választ nyomom (enter vagy escape) nem menti el.
biztos hogy én vagyok a láma
de hol tudom menteni az adott beállítást?
hátha valaki más is játszik azzal a játékkal és volna tanácsa, amit előre is köszönök
-
A_Papa
senior tag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Köszi a választ!

-
Reddit-en szintén mindenki írta, hogy senki nem kapott semmit, mint ahogy én sem. Úgy látszik aki 20.-án nézte az kapta meg a cuccokat. A vicc ebben az, hogy erről az egészről semmi infó nem volt sehol, hogy most akkor Steam-en live nézésért lesz valami drop
Helyette aki lemaradt róla, az megveheti az egészet 10k pontért, nice.A_Papa: A !drop command Twitchen szokott lenni, nem tudom a sok fogyatékos minek spamelte tele vele a chatet
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB - 2 év jótállás - 94% akkumulátor - rengeteg ajándék tok
- ASRock J3355M alaplap + 8GB RAM
- HDZero goggle + dronok
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

de ez már csak egy nyilvánvalóan rosszándékú, udvariatlan és minden építőjellegtől elhatárolódó hozzászólás rész volt csupán részemről, ami miatt így utólag is az elnézésedet kérem!
közben már észrevettem.. csaba951 neked is! thx. üdv.

eami