- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
darkrock
aktív tag
válasz
trialboj #71551 üzenetére
a-13-legjobb-30-perces-vigjatek-sorozattal-ugy-eltelik-a-nyar-mintha-sose-lett-volna
Ezzekből az Office-t, a 99-et, meg a Szilícium Völgyet láttam, ezek tudom ajánlani.
-
ROBREGGAE
tag
válasz
trialboj #60025 üzenetére
A Danger 5 nem veszi magát túl komolyan.
Évekkel ezelőtt láttam már, de megmaradt a rengeteg hülyeség belőle. Már, ha az ilyesfajta paródiasorozat fekszik.
https://geekz.444.hu/2014/09/07/danger-5-a-kemsorozat-amire-mindig-is-vagytal
-
Louro
őstag
válasz
trialboj #59608 üzenetére
Persze csöpögős lett, de talán azért tűnt fel, mert ezt nem hálivúd kreálta. Mivel sorozat és spanyolos, így nem kellett Michael Bay szintű robbanásokat várni. Persze kicsit fura, hogy így kiengedték őket és kissé latymatag lett a vége valóban. Persze be lehetett volna kötni, hogy az EU nem akarja ellenőrizni a készletet ekkora botrány után. Na meg azt a rengeteg aranyat csak úgy rájuk hagyja az állam? Persze a végén is volt +1 csavar, hogy mi lehetett a papíron. Mire gondolhatott az unokatestvér. Ő is át lett verve vagy rájött, hogy az államot akarják zsarolni. Nekem talán azért is tetszett végig a sorozat, mert nem az amerikai sablont követte.
-
Miklós315
aktív tag
válasz
trialboj #53223 üzenetére
Kb. 10-11. évadig bírom, aztán teljesen közömbös lesz. Egy fentről lefelé szálló ívet rajzol a sori nálam. (Az elején, míg "geek-normális" viszonyban ülnek a poénok, addig jól működik, aztán lassan átmegy standard kapcsolati "vígdrámába", végül csak a női nyomásra terelgetett "uncsiboyok" maradnak... teljesen leül, és "unalmasan - nem poénosan - önismétlővé" válik.)Más:
The Last Kingdom S01-02
Szappanopera.
Az első évad szórakoztató, de már hamar látszik, hogy túl nagy léptékben rohan át a korszakon a sztori. A másik fő bajom a főhős: egy "Jon Snow light", aki még "annál is kevesebbet tud"Egy barom. A legtöbb konfliktusát a hülyesége okozza.
A második évad már nettó Barátok közt a forgatókönyv/izgalmas fordulatok terén.Sajnálom, mert nagyon vonz e korszak és vidék, de ez így nem nekem való. Mondjuk, a Vikingeknél jobban bejött: az meg túl lassú, uncsi volt.
-
rétisün
veterán
válasz
trialboj #53223 üzenetére
én is épp mostanában kezdtem újranézni, szintén amolyan 'kajáslós' sorozatnak, kb. hasonló vélaményen vagyok. igazából nekem onnantól lett elég gagyi(?) amikor feltűnnek a lányok (amy meg bernadett) főleg az elején, amilyen karaktert hoznak
később, mikor már házasság, gyerek, na onnan meg aztán teljesen átmegy jóbarátokba, vagy fene tudja milyen szappanoperába, tényleg kár érte, de hát amerikában megkajálták, folytatni kellett.......mondom ezt úgy, hogy még mindig a kedvencek között van, de csak az első 4-5 évad miatt.
-
S e t h
nagyúr
válasz
trialboj #52569 üzenetére
Osztom az álláspontodat.
Három olyan sorozatot néztem meg az utóbbi időben, amelyek körül volt némi hype, de nem nevezhetőek kimagasló produkcióknak.
Az Ozark volt a fekete ló, nem tudtam hová tenni, sem a sztori, sem a szereplők nem hívták fel magukra a figyelmet, aztán a megnézése után töprengtem, hogy helyet foglalhat-e az all time favourite pantheonban, de nem. Néztem, de egyszer sem éreztem, hogy vmi olyat látok, amit eddig nem és hiányérzetem támadna-e ha egyik napról a másikra befejezném a nézését. Abszolút gyilkolta az élményt a főszereplő habitusa. Lehetsz te könyvelő, a számok embere, de ennyire érzelemmentesen tolni a sztorit, miközben atomjaira hullik körülötted a világ? Ennyire pszichopata attitűdöt kevés sorozatban láttam eddig, de itt karakteridegen volt.Ellenberger a Kívülálló tetszett és pont a karakterek miatt, de ebben semmi meglepő nincsen, ha egyszer Stephen King alkotta őket. Itt talán csak annyi róható fel a sztorinak, hogy aki nem ismeri a mester műveit, annak kicsit szokatlan lehet a befejezés, mert ugye mitől is félünk a legjobban, az ismeretlentől és King nem adja meg azt az élményt, hogy meg is ismerjük az ismeretlent, így néhányan befejezetlennek érezhetik a sztorit.
Holley Gibneyt viszont nem fogom elfelejteni, köszi Stephen.És aztán el is érkeztünk a La Casa de papelig.
Sokáig kerülgettem a sorozatot, mert nem szeretem a "sci-fi" ezen formáját, amikor olyat mutatnak meg nekem, ami bár nem a jövő, de egész egyszerűen elképzelhetetlen, plusz az Ocean Eleven( twelf? thirteen?) sem voltak azok az alkotások, amelyekért sorban álltam volna a jegypénztáraknál.
Már azt sem értettem, hogy netflix, de spanyol sorozat, wtf?
Aztán némi olvasás után rájöttem, hogy a sorozat maga spanyol, de a netflix rátette a kezét, de bár ne tette volna!
Az ötlet jó, a karakterek nemkülönben, a sorozat ugyan nem kiemelkedő, de jó, aztán történik vmi.
Amikor lezáródni látszik a történet és nem is rosszul, akkor hirtelen azon kapjuk magunkat, hogy folytatódik a sorozat, de amit eddig láttunk az szinte fullra megismétlődik újra, ismét, de már nem a megszokott spanyol rigmusokat halljuk, hanem tele van a sorozat angol, francia betétekkel és vmi. elképesztő mennyiségű érzelmi töltettel, ami totálisan elviszi a figyelmet a korábbi részek elsődleges lényegétől.
Korábban egy sakktáblát láttunk, ahol a két oldal lépéseinek következtében egyre jobbra izgulhattunk, hogy végül ki adja be a mattot, de később, mivel ezt újra le akarták ezt nyomni a torkunkon, ki kellett találni hirtelen vmit és hipp-hopp mindenkinek lett magánélete egy 10-es fokozatú konfliktus közepén. Így aztán megtudhattuk miért is jobb két férfi intim kapcsolata egy heteroszexuálisnál, plusz minden karakter magánélete beszivárgott a sorozatba és tette ezt a leglehetetlenebb szituációkban, amikor éppen rágnád a körmöd, de folyamatosan flashbackek szakítják meg a történetet.
Mi itthon csak néztünk, hogy mi az isten történt ezzel a sorozattal. Köszi netflix.A negyedik évad elején tartunk, de már nagyon várjuk a végét és nem azért, mert kíváncsiak vagyunk. -
Mik76
senior tag
válasz
"Mikor ennyire nagy a verseny a sorozatok között, szerintem jobb taktika lenne az első pár résszel odaverni kicsit hogy megfogják a nézőket, aztán vissza lehet venni, de ami már az elejétől vontatott arra kevesen szánnak időt."
Vagy az is lehet hogy pont nem az akciofilmek es sorozatok kozonsegenek gyartottak... Merthogy ilyenek is leteznek. Ez kb olyan mint amikor egy negyvenes csavo azon nyavajog hogy a mai fiatal lanyok hogy neznek mar ki? Azokat a lanyokat pont nem a negyvenes figura velemenye erdekli. Nem o a celkozonseg. El kell engedni.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Más meg máshogy lássa
"Lehet hogy jó sorozat az Ozark..."
Lassú, igen, Végre. Ki kell várni a karakterek kialakulását, a sztori nem lesz gyorsabb (hál'istennek). Ha nem tetszik, akkor nem Neked való, de ettől még egészben szemlélve messze a felsőházban játszik.A kis szőke gengszter csaj parádés jellemfejlődést mutat és példamutatóan jó színésznő. "A casa de papel, egy remek sorozat az elején"
Még a végén is, de az első két évad kifejezetten üt az új hangvétellel, ami egyáltalán nem amerikai. A halivúdi befejezés meg úgy kellett bele, mint egy falat kenyér. Ez déli film, nem koreai gyomorfekély.Jobb lett volna, ha mindenkit lecsuknak és közben vért fröcskölve el is patkol? Szóval no offense, csak kategorikus kijelentések nem vezetnek sehova, hisz mások vagyunk.
Én pl rühellem a Brékingpadot, de ettől még elismerem, hogy igen jól elkészített mű, remek színészekkel. Csak maradjon a négy fal között -
Apollyon
Korrektor
válasz
trialboj #52308 üzenetére
The Office ez nálam top 10-ben benne van.))
Silicon Valley is elég jó még, de az utolsó pár évad már inkább tragikomédia lett (jó sok dráma, úgy értem). -
ígyvanferi
addikt
válasz
trialboj #52308 üzenetére
A Bojack Horseman egyáltalán nem egy művészkedős, bután rajzolt kis mese. Viszont kajálás közbeni háttérzajnak való igaz, hogy nem való.
Ha a Jóbarátok bejött, akkor abból a korai sitcom stílusból ajánlom a Seinfeldet. De ilyesmi rövid epizódos limonádé még a Two and a Half Men, a 30 Rock vagy a Will & Grace pl.
-
gyuromoj
veterán
-
k-adi
nagyúr
válasz
trialboj #45448 üzenetére
Nem kell isteníteni martint
a GoT is kesze-kusza volt az első pár évadig (az utolsó megy egyenesen pocsék lett), sőt alig lehetett követni ki kicsoda, mert ott meg már túl sokan voltak.... a Homeland-et nem dobnám még a helyedben, igaz a 3. évad nem a legjobb.. de vannak utána jobb évadok... illetve ha úgy néznéd, hogy tudod akkor mi volt az aktuális politika arrafelé, akkor másképp látnál pár dolgot.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
trialboj #45443 üzenetére
S Homeland egy rendkívül szerteágazó sorozat, egyértelműen kontroll csoportra írták sokáig (talán szelidült a tendencia mára). Felkapnak szálakat, aztán úgy ejtik el, mintha m3g sem történtek volna, tele van logikai bakikkal, stb. Ez a nehézség benne, ami sokakat elriaszt előbb-utóbb. Én is utáltam.
Valami mégis visszavitt elé mindig, nem tudom pontosan, mi. A konzekvensen remek színészi játék, az évadról évadra erősödő aktuálpolitikai utalásrendszer (konkrétan minden évad az adott év egyik legégetőbb problémarendszerével foglalkozik szerintem). Nem emlékszem az egyes évadokra és valóban voltak kifejezetten gyengébbek, de az ellenkezője is igaz. Szerintem adj neki még esélyt. -
-
RetepNyaraB
veterán
-
gabo91
aktív tag
válasz
trialboj #43472 üzenetére
Following nekem is kedvenc, az olyan "körömrágós" kategórai. Pörgős, egymásra épülő részek,
Homeland mehet. Ami ilyen végig izgulós és napi 1 rész esetén ezen fogsz pörögni akkor Killing-et ajánlom
1-2 évad egy történet. 3. új, van némi kapcsolat. a 4. évadot pár év kihagyás után csinálták rövidebb a történet, de beteg mindegyik(van olyan beteg mint a following)
-
gabo91
aktív tag
válasz
trialboj #43449 üzenetére
Better Call Saul: BB egyes szereplőinek a korábbi életét mutatja be. Érzelmek, döntések és a hangulat nagyon erős. Kötelező ha BB-t nézted.
Fargo: Sajna durván 2 évente jön csak (lemegy az évad kitalálják mi legyen... tavasz... várni kell a hóra hogy lehessen forgatni) Minden évad külön álló történet, új szereplők. B**szó egy sorozat
igaz történet alapján megy, csak a neveket változtatják meg Minesota államban játszodik. 60' 70' 80'-as évek mikor mi. kegyetlen kemény a story mindig, brutális. nem egy Happy End sorozat
Nekem nagyon bejön az ilyen, ami kemény "körömrágós dráma" igaztörténet alapján, megmarad a valóság talaján. Ajánlott
True Detective: Első évad nekem kicsit elvont volt, amolyan Hannibálhoz hasonlítottam, 3x futottam neki az első résznek. Néha kicsit belassul sok a szöveg meg a semmi.... ha van egy szabad hétvége akkor egybe érdemes ezt ledarálni. Ha jól emlékszem szintén igaz történet alapján. Itt is minden évad más story (más szereplők) Most jön majd a 3. évad. Második évadot sokan lehúzták nekem jobban bejött az a környezet ahol játszódott, illetve pörgősebb volt. Sok a csavar itt is, elcseszett szituációk/sorsok.
The Wire: elkezdtem, de talán 2 részt kínlódtam végig... össze vissza kicsit. Kicsit olyan mint a régi klasszikus filmek
kezd a többivel
House of Cards: Most lett vége pont, sajnos az utolsó évad már egy kiherélt évad. USA politika. Van benne egy furcsaság, a főszereplő gyakran a nézőre néz, és hozzá beszél, kérdez tőle, ezt meg kell szokni ... oda kommentel gyakorlatilag. Pörgös igazi szarkavaros story, nagyon ajánlott. Utolsó elötti évad pl hozta aktuál politikát is
Boardwalk Empire: Szesztilalom - szeszcsempészet beindítása és erre egy birodalom építése. 4. nekifutásra jutottam túl az első két részen, "sok a szöveg kevés a tett" sokszor ez inkább a "körömvágós sorozat" régi idők, más kúltúra szokni kell, főleg mondjuk a HoC után. Egybe kell nézni itt is az évadokat, úgy már kemény a történet, szintén egyik kedvencem volt. Főszereplőt itt külön kiemelném (Steve Buscemi) ő egyébként bent lesz a The Sopranos-ban is.
The Sopranos: Pont a napokban volt 20éves évfordulója a sorozatnak, nem mai darab... Sok párbeszéd, (sokszor 1/3 -1/2 csak ül és mondja a főszereplő) 90'-es években játszodik, olasz maffia. Itt már a mutyi megy szemétszállítás nők, klubb, szakszervezeti mutyi. Több részt érdemes egybe megnézni, karakterek alakítása nagyon erős, itt tényleg színészkedés folyt még. Nem egy pörgős akciódus sorozat. Kötelező darab ez is. Már csak a befejezés végett is érdemes megnézni
(ha végignézed rájösz miért mondtam)
olyan amin rágódni fogsz évek múlva is
Homeland: Mára már teljesen más lett mint az elején volt, 3 részre bontanám.
-első 3 évadot Damian Lewis vitte mint főszereplő, kül-bel viszály "terrorizmus USA-ban"
- utánna külpolitikára fókuszáltak, arab térség, európa (bevándorlók, migráció ---> terrorizmus EU-ban)
- most visszatértek USA-ba és inkább belpolitika, 2016-os választás óta gyakorlatilag lekövetik a valóságot, kicsit átszínezve de arra építenek
Nagy kedvencem, remélem nem kaszálják el (vagy kaszáltatják) Ajánlom ezt is.Narcos: Pablo Escobar
első két évad róla szól, harmadik pedig halála után a keselyűk hogy vették át a hatalmat, stb. Van egy narrátor aki itt is bekommentel a nézőnek, megállítja a cselekményt, mond kiegészítő tényeket háttérinfókat. spin off: Narcos Mexico mindegyik kötelező
Mad Men: egyszer régen (lassan 10 éve, még 1X koromba nekifutottam de unalmasnak lassúnak találtam, túl sok szöveg, kevés izgalom... Klasszikus ez is, ide is megkell érni mint a sopranosnál. Már letöltve, közeljövőben neki akarok állni. Marketing/sales beállítottság nem árt hozzá, hogy élvezze az ember
köszi ha végig olvastad Kérdés: Hol lehet ilyen ajánlást találni, honnét szedted ezt?
Better Call Saul, Fargo, True Detective, Homeland, (Narcos Mexico) ami még futó sorozat
-
Ventur@
senior tag
válasz
trialboj #43449 üzenetére
Broadwalk Empire-ről nem hallottam, de a többi a maga kategóriájában alapműnek számít. Már amennyire olvasgattam róluk. Én a nem kihúzottakból a The Sopranos-t (itthon Maffiózók néven ment) ismerem és a gengszter sorozatok legjobbika, a magyar szinkron meg egyszerűen zseniális hozzá. Karakterek, történet, hangulat mind mind 10 pontos. Részemről a maximálisan ajánlott sorozat
.
-
Maxxy10
addikt
válasz
trialboj #42985 üzenetére
Koszi
A weboldal ajánlása alapjan elkezdtek nezni a Manifest c. sorozatot az elso ket resz utan nagyon tetszik(#42993) madgie:
En anno a tronok harcaval is igy voltam.. ha jol tudom ez a sorozat is egy konyv adaptáció ami ugyan attol az irotol szarmazik szoval adok neki meg egy eselyt -
mike1334
veterán
válasz
trialboj #36326 üzenetére
Én végignéztem vagy tíz éve. Nekem nagyon tetszett, egyik első sorozatos élményem, amit kifejezettem daráltam. Nagyon sötét, nem könnyű darab, az Orange kutyaf***a hozzá képest dráma szempontjából, jó párszor kellemetlenül éreztem magam közben, de ajánlom, mert megéri megnézni.
-
Ragnar95
félisten
válasz
trialboj #36303 üzenetére
Én a 10.résznél járok még csak, de nekem egyelőre sokkal jobban tetszik, mint az előző évad. Ott sokkal több volt a flashback és sokkal idegesítőbbek voltak számomra, mert nem kapcsolódtak épp a sztorihoz túl szorosan. Ebben az évadban viszont a nagy részük azt magyarázza meg, hogy az illető miért épp azt a döntést hozta meg, amit.
Szerintem a történet is folyamatosabb, illetve gyorsabb volt, mint az előző évadban. A valóban elnyújtották kicsit, de szerintem nem lett idegesítően hosszú. Ha rákeresel, a valóságban islázadást 25 napos volt a leghosszabb angol börtönlázadás például. -
Pearce
aktív tag
válasz
trialboj #36271 üzenetére
A 24 inkább akciósorozat, mellette látod a politikai szálat. Nem hasonlítanám a HoC-hoz, az full politika, mély témákkal, ilyeneket itt nem találsz.
Egyébként ez a sorozat: [link]
Volt egy 24: Redemption c. film is, ami a 6. és 7. évadot kötötte össze, meg most volt ez az új évad más főszereplővel...elég vérszegény lett, ahogy lehet olvasni róla a véleményeket.
-
brownus
veterán
válasz
trialboj #36253 üzenetére
sztem az utolsó évadban voltak tök jó részek. ennyi évadon át csak a kocka -bénázásokat nézni is uncsi lenne. az emberek fejlődnek, becsajoznak, szülők lesznek, stb... tőlem jöhet még 1-2 évad, miért ne? bírom őket.
én is voltam kocka, a mélypont a WoW korszakom volt, arra se volt időm, hogy kiverjem
aztán azóta hatalmasat fordult a világ, velem is
(#36254) btf, nektek semmi se jó
ha meg bepasiznak az a baj
amúgy lásd It crowd, azt is rég befejezték, ennyi volt a témában, csak ebben a szegmensben.. asszem 5 évad.
ha nem láttátok még akkor nézzétek meg, zseniális! -
kisgyerek85
senior tag
válasz
trialboj #36213 üzenetére
Gondolom lesz folytatás, de ez nem az a sorozat amit évről évre várni lehet. Amikor kijön a következő évad örülni kell
, de addig gondolni se kell rá
1. évad 2011 év végén lett bemutatva
2. évad 2013 február
3. évad 2016 októberébena itt keress logikát, hogy mikor jön a 4. évad
ja még volt egy karácsonyi rész.Közbe ránéztem imdb-n és lesz 4.évad, elvileg még ebben az évben [link]
-
zoli03
őstag
válasz
trialboj #36158 üzenetére
Ausztráliában lehet máshogy vannak a törvények a börtönből telefonálásra. Az gondolom elég furcsa lett volna a nézőknek, hogy a sorozatban tök máshogy működik a rendszer, mint a valóságban. Én ahogy emlékszem, nem is intéztek semmilyen ügyet telefonról, csak személyes beszélgetések során. Gondolom a telefonhívásokat ott is monitorozzák.
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
trialboj #36158 üzenetére
Talán ezt bepróbálhatnád. 1 évad az egész, le van zárva az évad és folytatása sem lesz.
The Night Of -
tepenzed
őstag
válasz
trialboj #35551 üzenetére
igazából nem sokat lehet beszélni róla, egy logikátlan összecsapott szar lett, amit iszonyat gyorsan lepörgettek nagyon sok buktatóval. Nyomtak bele akciót persze, de közben nevetséges volt a kivitelezés és a történet nagyon gyenge.
Erőltetett volt ez az évad, a készítők csak akkor mennének bele új évadba állításuk szerint, ha tényleg egy nagyon ütős történetet tudnának összerakni, amiről egyelőre nincs ötletük, viszont én úgy látom, itt se nagyon volt
Ez az évad csak arra volt jó, hogy megnyugtatta a nézőket, hogy nem
, amit egyébként egy részben is meg lehetett volna oldanihalt meg Michael
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- További aktív témák...
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Sealed: Ugreen 25000mAh PD 145W Power Bank Abyss Blue
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest