Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
nagyúr
válasz
Dottorei
üzenetére
Egyértelműen a Trónok Harcát - Vikingeket akarták lemásolni, de kevesebb mint több sikerrel. És még az indokolatlan csöcsözések sem derítettek jobb kedvre, pedig azokat kifejezetten tudom értékelni ha egy színész a szerep miatt bármire képes úgymond. Itt inkább erőltetettnek éreztem. Az Ulászlós aktus utáni párbeszédet már egyszerűen annyira kínosnak éreztem, hogy már hangosan mondtam, hogy legyen már vége gyerekek. Talán Fekete Ernőt tudnám kiemelni az egész gárdából.
Mindenesetre magyar alkotáshoz képest nagyon jó, szóval nem azt mondom, hogy szar csak nyilván nézek más, külföldi sorozatokat is aztán nagy a kontraszt. Nem óriási, de nagy. Az utolsó kettő rész pedig tényleg üt.
-
nagyatt
tag
válasz
Dottorei
üzenetére
Nekem is magasan az E03 vitte a prímet. Mintha kilépett volna a TV-ből és megjelent volna a szobában a jelenet. Nagyon jó játék volt a szereplőktől. Szerintem ez az egy vágásos koncepció miatt hathatott még valóságszerűbbnek. Egy 10/8 at adok rá, idén ez volt a legmaradandóbb sorozat emlékem eddig.
-
arcitec
addikt
válasz
Dottorei
üzenetére
Szerintem meg, nem volt az rossz. Sokkal rosszabb alkotások vannak manapság, sőt.
Amúgy lehet mutatni jobbat.
Ez legalább nem tobzódott a CGI akcióktól. Az északi alkotások ilyenek, nem a látványra mennek. A közepétől, mikor érkezik a "DNS vizsgálat" lesz igazán érdekes. Amúgy lehet találni még hasonló több évados érdekes északi sorozatokat. Szerintem és senki ne vegye magára.
-
-
dellfanboy
őstag
válasz
Dottorei
üzenetére
en sztem amilitary temaju dolgokat de sztem kva gyenge lett ezekaz allando visszaemlekezesek.meg ez a tulel mindenkit es mindent..

marmint en marvel bohocon kivul nem nagyon tudom ilyen pozira elkepzelni. hiaba schwarzi veje..
nekem a terminal list csalodas, a jack reacher sori sokkal jobban bejott.boys 3x8 haat ezt se igy kepzeltem el, az utolso3 percbe csak en gondolom, hogy sok lett a politika?
az uj vp mint AOC, aztan a trump hivo kapitolium ostromlo -
válasz
Dottorei
üzenetére
Nyugodjon békében!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Azt hiszem veszek egy nagy levegőt, megszabadulok minden elvárástól és elkezdem a Halo-t.We own this city
Mocsokjó zsarusorozat! Nálam betalált, kiakartam várni az egész évadot, hogy daráljam, de nem bírtam a véremmel. Tetszik, hogy úgy nyúlnak kényes politikai témákhoz (is), hogy nem nyomnak le propagandát a torkunkon, mint a Nyetflix. Nálam egyelőre 10/9-en áll, aztán majd meglátjuk.
Jaime Hector meg tök jó választás volt a morális iránytű-szerű karakterre. Már a The Wire-ben és a Bosch-ban is bírtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez legalább nem tobzódott a CGI akcióktól. Az északi alkotások ilyenek, nem a látványra mennek. A közepétől, mikor érkezik a "DNS vizsgálat" lesz igazán érdekes. Amúgy lehet találni még hasonló több évados érdekes északi sorozatokat. Szerintem és senki ne vegye magára.

Janaboy