- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
francz'70
senior tag
válasz
gab1ka #161989 üzenetére
"érdemes lenne egy "kép visszaállítása"-ra nyomni a Haladó/Szakértői beállításokban (alul) amikor egy HDR film fut, azaz HDR módban van a tévé és utána csak a Normal módot kiválasztani.."
Visszaállítottam és így Normál módban tényleg jó a HDR, bár még így is néha kicsit sötét a kép, de ez már annyira nem zavaró, nem úgy mint pl. Film módban, ott zavaróan sötét és nem is nagyon tudok világosítani rajtaTöbbi beállítást se piszkáljam HDR alatt? Pl. Így Normál módban a Helyi sötétítés és a Kontrasztjavító is most maxon van, ja és a Háttérvilágítás is, de ahogy néztem azt az összes módban fullra teszi, gondolom kell is mivel ezek a HDR filmek eléggé sötétek.
Tulajdonképpen jó így csak azért tudnék kicsit finomítani rajta, de ha ez a Netflix-es HDR ilyen, akkor sincs gond, így Normál módban már rendben van (számomra)
-
ProdyG
őstag
válasz
gab1ka #162017 üzenetére
Oké, ezt én is így gondolnám, és mi még ettől is "gyengébb" ütemben fogjuk használni a TV-t (egy nyaralóba került).
Csak pl pont te is írtad, hogy "megannyi más nyűgje baja van már ezeknek a vackoknak" - szóval ez az amit én nem annyira tapasztalok, mint amennyire mindenki mondja, nekünk ha tönkremegy bármi a háztartásban, az általában 10 év fölötti cucc. lehet csak szerencsések vagyunk
de az akkor is túlzás szerintem, hogy manapság csoda, ha valami 5 évig működik... mert ezt már annyiszor hallottam. -
-
francz'70
senior tag
válasz
gab1ka #161983 üzenetére
Hát igen, ezt a Film módot pláne meleg 2 -ön a Normál módhoz szokott szemem elég nehezen emészti
...egyedül filmeknél tudom elviselni ezt a mozihatást, sőt ott sokszor kimondottan igénylem is, de azt se meleg 2-ön.
Az a helyzet ez HDR feladta a leckét mivel Normál módban sem az igazi, bezzeg a HD-k kicsattannak, nagyon szép a kép Normálon, de a HDR ...hááát nem tudom, valahogy nagyon nem jön be. Na mindegy, majd még sanyargatom magam hátha sikerül kicsit megszoknom...
Köszi az infót és a segítséget! -
nokia123
aktív tag
válasz
gab1ka #161962 üzenetére
Szia! A telekomnál is van és jóval olcsóbb [link] gondolom ugyan az mint a samsung.com [link] szolgáltatás nélkül,listaáron lenne 579480-FT de ha váltok csomagot (havidijas elöfizetésnél) eddig volt 50GB ugy lenne 30GB a többi maradna. 515 597 Ft lenne egyösszegben,részletben nem is gondolkozok.Most azt kell eldönteni hogy elége a 30GB de szerintem igen.Mert a samsung.comon ireálisan magas az ára 809.901 Ft. Szerintetek?
-
nokia123
aktív tag
válasz
gab1ka #161956 üzenetére
Sziasztok! Köszönöm a sok segítséget, de lehet hogy elengedem a matt kijelzőt,zavarna a nappali fénynél hogy a fekete szürkés. Szeretem az oledet van egy 48 colos c2 de azon minimális tv adás megy. És a B6 helyére menne ott visszont sokat megy tv (RTL-TV2 stb) Ezért is gondolkozom mini ledbe. Maradnék az LG vagy a Samsungnál. [link] vagy [link] Szerintetek melyik a jobb választás. Előre is köszi a segítséget. Az LG wbáruházba kapok egy 10% kupont de ott május végén lesz a 93 LG igy nem tudom hogy mennyiröl indul az ára.
-
ddmb
aktív tag
-
sunci_02
aktív tag
válasz
gab1ka #161665 üzenetére
Én is így gondolom hogy egy 400e Ft-os tv-n nem kellene sokat állítgatni.
Sajnos gyári beállításon nekem élvezhetetlen volt a sima adás. Próbáltam sok mindent, de az volt a kegyelem döfés az egész vásárlásba amikor melléraktam a régi tv-t. Pff... Nem lehet összehasonlítani. A stream adással nem volt gond, az szódával elmegy. A youtube 4k HDR NEw york, vagy Costa Rica pazar volt. Sajnos ez van, cancelt nyomtam. Várom a pénzem vissza. Marad a régi tv, majd később újra próbálkozom. Azért köszönöm neked és a többiek segítségét.
-
vyce21
tag
válasz
gab1ka #161417 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors, részletes válaszod
Meg próbálom akkor, hátha
A PTZ 10% jól jönne, plusz akkor az app 5% plusz decemberben kaptam egy 10%-os szülinapi kupont ami még működik is
Meg szerzek a rokonságból egy rossz tv-t az még -10k
Ha ezek mellé még a CRP is műkődne és minden kombinálható lenne akkor jackpotA 75"-os Q70D már is nagyon baráti áron lenne
540 helyet ~ 250 körül
Úgy érzem ideje cserélni a UE65RU7402-t a maga 24400+ használati óra után -
Mr President
senior tag
válasz
gab1ka #161373 üzenetére
Köszi a gyors választ, erre akkor rápróbálok. Aliról sokáig tartana, elég kényelmetlen jelenleg telóról irányítani, meg párom se szereti
így vennék egyet a héten. Kinéztem egy újabb fajtát, ezt jól gondolom hogy ugyan úgy lehet párosítani a tv-mhez? Azt írja gyári távirányító.
-
viperabácsi
addikt
válasz
gab1ka #161364 üzenetére
Érdekes mindenki más tudott normálisan kommunikálni , 50 felett nem kell el tűrnöm a kioktatást , ha egyszer hibázol ismerd el , fél infókat csepegtetsz majd utána visítasz gratulálok !
Érdekes mód a többiek el tudták mondani mit hol hogyan köszi inkább ignoráljuk egymás hszeit ! -
-
hyppo!
aktív tag
válasz
gab1ka #161226 üzenetére
Persze , mindenhol lehetnek fennakdások. Nekem is volt amit töröltek utólag , de még így is jól jöttem ki belőle (15% bánatkupon). Családi házban élek, raklapnak mindig meg van a helye és tényleg nagyon segítőkészek voltak a srácok.
Nekem is remegett az ujjam a megrendelés felett, hogy rendeljek egy újabb oledet. Csak újabb családi viszályt nem akartam a pénzügyminiszter asszonnyal. -
Vhiktor
nagyúr
válasz
gab1ka #161086 üzenetére
Teszt nem lesz róla ,csak kalibralason volt nálam, teszthez sokkal több idő kell.
Hdr eseteben sincs black crush, legalábbis kalibralas utan, gyárilag nem néztem. A 2 és 20 pontos wb is tökéletesen működik, legyen szó film/filmmaker sdr vagy hdr modrol.
Game mod Samsung tvken gyarilag már nagyon régóta ilyen. Sőt qd oleden van amikor 12ig le kell venni.
Fekete közeli részletek vizsgalatahoz van direkt ehhez készült teszt video, illetve normális muszerrel mérhető is. I1d3 sajnos nem elég hozzá.
Koszi a részletes leírást
-
warren29
aktív tag
válasz
gab1ka #160791 üzenetére
Sosem veszek alsópolcost.
Mindíg a csúcskategória amire beruházok több okból is. (elégedettség, vizuális-audio élmény, technikai "időtállóság")De nem ástam még bele magam, hogy OLED-ből mit lenne érdemes.
A rengeteg marketing videó szembejön a YT-on de ott mind a Sony-LG-(Samsung) csúcskategóriás OLED-jét egyaránt az év tv-jének kiáltják ki kis túlzással. -
warren29
aktív tag
válasz
gab1ka #160785 üzenetére
Igazad lehet mert az Rtings is ezt írja:
" Since this TV is 120Hz, 'Auto Motion Plus' can be used on 30Hz and 60Hz signals..."
Majd lentebb:
" Most of the tested inputs works except for 120Hz. To get 4k @ 60Hz @ 4:4:4, 'HDMI UHD Color' has to be enabled from the picture menu..."
Vajon ez áthidalatatlan?
A panel 120Hz-es és egy egyszerú HDMi csatlakozó miatt nem megy akkor a 120 Hz? -
dom1n0
őstag
válasz
gab1ka #160363 üzenetére
Volt reset, valami mélyebbet is csinált a Samsung support távolról, de sajna ugyanaz.
Amióta rákötöttem a PS5-öt van ez az őrületaz elején próbáltam saját kútfőből megoldani, aztán gondoltam hátha valami speckó beállítás vagy valami van ami okozza ahogy láttam többen is belefutottak már, de ahogy olvastam sok embernek sok megoldása született rá, talán a pcb csere amit többen is írtak, reméljük hamar eljutunk oda és az tényleg segít, mert amúgy szép képe van a TV-nek, pedig eddig LG oled-jeim voltak/van is 2 darab másik szobákban
alaves: Igen 2000-es utsó fw. Csináltam én is egyet, meg a nőci is, elég tanácstalan volt, mondjuk valóban spéci hiba
Reméljük az megoldja -
dethroner
veterán
válasz
gab1ka #106503 üzenetére
A beépített lejátszó nálam (H6400) nem tud 24p lejátszást, csak MP-vel. Nélkül minden 60Hz. De nincs az MP-ben semmi ördögi, próbáld ki bekapcsolva 0/0-án hajtani. Nálam így ment a 24p, de semmi szappanoperás jelenség nem volt. Más kérdés hogy én szeretem a folyamatos képet, így nálam 10/4-ben megy a tévé.
A vga beállításokban PumBa olvtársnak van türelme segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest