- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
blakey
titán
…3-adszor jött vissza a szervízből és továbbra is hibás (BT + a távirányitó állandóan leakad), így várhatóan csere lesz…
- a bluetooth-t, bármennyire is hihetetlen, de egy rossz Wifi-hálózati beállítás, router USB portjának nem megfelelő árnyékolása is erősen tudja zavarni, nekem nem TV-vel hanem egy laptoppal és egy másik eszközön használt BT egérrel volt gondom, mindennek egy router volt az okozója, másik gyártóra való váltás után, de előtte sem volt soha, semmilyen gondom, azóta is problémamentes minden BT csatlakozás. -
fardavid
csendes tag
Hát igen, de az elég gány, csak 15 mp-t ugrik, amit kb. 5 mp alatt tölt be, vagyis marad 10 mp ugrás. Amúgy meg csak a saját szoftverén keresztül számítógépről. NAS-ról maximum elindul és leáll a film. Se tekerés, se pause, se jelenetválasztás, de felirat, se hangváltás... Tiszta gáz, hogy ezt nem oldja meg a Samsung...
-
Imifej
senior tag
Ez az AllShare progi egy csúcs! Eddig nem tudtam a számítógépről vezérelni a lejátszást (vagy csak béna voltam), de ez mindent tud. Még a TV hangerejét is tudom a laptopról szabályozni. Most azzal szórakozok, hogy ha az asszony nézi a Való világ fost, akkor bejátszok neki egy kis horrort! Köszi!!!
-
nicu71
addikt
win 7 alatt a hálózati megosztást is konfigurálni kell/otthoni csoport/
Nekem nincs külön progi,a win media player visz mindent,kivéve az mkv-t de arra más módszerem van.
Próbáld meg a "lejátszás a következőn"opciót,ott látnia kell a tv-t.Ha nem látja akkor még dolgozni kell a beállitásokon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- Filmvilág
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest