Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Így készül egy Earfun headset
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz Golyófejű #9792 üzenetére
Köszi az információkat, hasznosak, de azt nem magyaráztad meg, mennyiben függenek ezek össze a C9000 bevilágításával és felhősödésével?
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Golyófejű
csendes tag
válasz Golyófejű #9825 üzenetére
és ezeknek a lapos tévéknek a falra felszerelésénél nagyon körültekintően kell eljárni főleg 9000 szériáknál különféle távtartókat kell használni amit adnak a tévéhez mert a tv könnyen hajlik
és okozhat foltokat a képen,
más téma ami eszembe jutott most 20 meghibásodott tévéből 2 biztos a nem megfelelő tisztítástól megy tönkre,az új kijelzők "alul vezéreltek" alul van a kijelzőt vezérlő T-Con panel stb stb,vagy plazmáknál is ,tehát ablaktisztítót vagy tisztítószert vadul ráfújva ami lefolyik az a tévé halálát okozhatja pár héten belül -
Sztif
aktív tag
válasz Golyófejű #9826 üzenetére
a mostani samsung ledes tévéknek plexi borításuk van? a kisebb tévéknél, 32" miért jelentkezik felhősödés, ha kisebb területet kell bevilágítani két sor leddel, mint a nagyobb kategóriában egy ledsorral semmi hiba, mint amelyikről beszéltél.
32" ba melyiket ajánlod? c5000; c5100; c6000 ,és miért?
köszi a választ!- Kérsz egy rágót? - Milyen ízű? - Formalinos. - Utálom a formalint.
-
Golyófejű
csendes tag
válasz Golyófejű #9828 üzenetére
[pár ajánlat]
ezeken kívűl még nagyon sok típus -
BBéci
legenda
válasz Golyófejű #9825 üzenetére
Az említett hibákat kivéve, elégedett voltam az 55 colos C9000 képével, de a felénél, ami 750000 Ft, nem ér többet. Meglepő,de a B7000 alig volt bevilágítós,ebben visszafejlődtek.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
vlevi
nagyúr
válasz Golyófejű #9861 üzenetére
Serviio.
Kikapcsolható benne az átkódolás, tekerni lehet vele, és a file nevével megegyező nevű feliratot is áttolja. Nem rontja el a képarányt.
Samu tévével pedig tekerni úgy lehet, hogy tovább nyomod a balra gombot, akkor nem csak 15mp-et teker bele, hanem akár 1 percet is. De abban igazad van, hogy közben a média szerver berregteti a vinyót rendesen, és ez kicsikét lassúcska. USB-ről lejátszás valóban kényelmesebb.[ Szerkesztve ]
-
Balázs 1.3 J
csendes tag
válasz Golyófejű #9889 üzenetére
Szia.
Talpon van. Én is arra gondoltam, hogy össze vissza nyomódik a kijelző. Esetleg rosszul szerelték össze.... Nem tudom....
De undorítóan néz ki. Csak nem tudom, hogy ilyennek kell lennie, mert akkor az árát kérem vissza, ilyen sz** tv nekem nem kell, vagy valami baja van, akkor viszont csak cseréltetném.... (Persze ha az eladó belemegy)Üdv:Balázs
-
jackpcsm
tag
válasz Golyófejű #9890 üzenetére
Köszönöm sikerült beállítani a csatornákat, de a régi csöves sonyhoz képest elég sokat kellett gondolkozni hogy hol is van ez a beállítás
Amúgy pozitívan tapasztaltam hogy avi, wmv és mkv is megy rajta hibátlanul, feliratot is beteszi ahogy kell.
Már csak arra leszek kíváncsi hogy mi sül ki ebből a SMART TV dologból. Pl jó lenne ha a D6500 alatti sorozatok is megkapnák a korlátlan web böngészőt, mert a mostani progik elég korlátozottak. Persze jó az index és a google maps, a youtube meg tökély, de egy origo vagy bármi más hírportál meg egy gmail után egy pc-t le is lehetne selejtezni otthon.....
-
Imifej
senior tag
válasz Golyófejű #10019 üzenetére
De én pont azt mondtam, hogy jobb a c650 képe analóg adásnál, mint a CRT tévémen. Az egyébként egy nagyon jó Phillips. DVB-T adást is fogok, és az SD adás nem sokkal jobb mint az analóg. Illetve az analóg nem sokkal rosszabb. A HD az egészen más. Van az a koreai sorozat most az M1-en az csúcs (A királyi ház titkai).
Marantz PM7000N, JBL TLX500
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest