Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
gejala
őstag
-
Laci.M
senior tag
BBéci ezzel azt akarta neked mondani, hogy marketing bullshit az egész LED-es téma...
Ezek a tv-k is ugyan olyan LCD TV-k, csak fénycsövek helyett LED-ek vannak elhelyezve benne. Ennek vannak előnyei, de inkább hátrányai. Az ne érdekeljen vásárláskor, hogy de most a LED a menő... Olvass pár hozzászólást vissza, ez a téma már milliószor ki lett itt tárgyalva, de mindenki sz@rik használni a keresőt.A lényeg: a LED-es tv-k valójában LCD-k, csak a marketing szempontjából hívják LED TV-nek. Jönnek majd pár év múlva valójában a LED TV-k: OLED, AMOLED, de erre még várni kell.
Aláírás
-
Szabo.Peter
csendes tag
Nem hiszem hogy működne, ki lehet éppen próbálni, de lehet hogy kockázatos. Engem az érdekelt régebben h hogy tudnék egyidejű hozzáférést biztosítani a TV-nek és a PC-nek is a külső vinyóról. Úgy néz ki ezt csak költséges módon (NAS, usb-s router, médialejátszó LAN-nal, stb..) lehetne megoldani, úgyhogy marad az ADIDAS módszer (séta a gép és a TV közt)
-
Jag
senior tag
Nekem is ez volta a gondom. Elég sokat kutakodtam annó és végül ezt a megoldást választottam.
Akkor ez volt a legolcsóbb minőségi megoldás. Ezt beleraktam egy régi erősítő házába és összekötöttem a tv optikai kimenetével állandóra. Kb. fél éve muzsikál eddig hibátlanul. Így van a tv-n is hang és a fülhallgatón is. :-)
-
Jag
senior tag
Igen, tápot én is itthon vettem, de nem jössz ki sokkal olcsóbban.
E-bayen vásárlás teljesen biztonságos, pláne ha paypal-al fizetsz. Rengetegszer vásároltam már ott.
Rendszerint kb. 2 hét alatt ér ide a cucc.
Oda van írva, hogy 10 dolcsi a szállítás. Tehát össz. 26 dolcsi a cucc.
Garit nem tudom, rá kell kérdezni.[ Szerkesztve ]
-
gejala
őstag
Röviden: műszer és szoftver kell hozzá, szemre lehetetlen (hacsak nem vagy olyan állat, mint fotós ismerősöm, aki szemre belőtte 6450K-re a monitorát ).
Elképzelhető, hogy neten találsz olyan beállítást, ami közel visz az igazsághoz, de azon is lehet láthatóan javítani. Persze ehhez megint tudni kell, hogyan is kellene kinéznie a dolgoknak, hogy meg tudd állapítani, melyik beállítás a legjobb...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest