Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Yettel topik
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxell014
senior tag
legyen szíves valaki erre is válaszolni
köszönöm !
-
sittes79
addikt
Köszi akkor valójában miért kérnek +30.000-et?
Szóval, Mi került ezen a fotelon 7200 Ft-ba?
De öreg vagyok már... -
Pharaoh
aktív tag
Hi!
Egy 32GB-os Pendrive-ra mennyi műsoridőt tud egy TV felvenni? SD és HD esetén?
-
sittes79
addikt
válasz
szilacus
üzenetére
Köszi a választ, hát nem tudom a 2 szemüveg ugye nem tétel, mert 5000 HUF kb. illetve most egy boltban adnak is hozzá ajándékba. A távirányító se érdekes, mert egyből kap egy logitech billentyűzetet.(ha jó tudom működnek a tv-vel ezek a billentyűk, K400r)
Egyedül a 400Hz,ami piszkálja a fantáziámat, de mivel első 3d tv-ém lesz, és nem is vagyok vájtszemű annyira.
Látni kellene, de nem nagyon tudom hol ezt megtenni.
És a 30.000 difi az 30.000

(#68288) w333 Ez trollkodás volt vagy tényeken alapszik a hsz-ed?

-
apszi
őstag
válasz
zeusz55
üzenetére
Belegondolva nem is biztos, hogy nálad ment be. Szellőző réseken, hangszórónál esetleg be tudott mászni, de valahogy akkor is nehezen tudom elképzelni, hogy bepasszírozta volna magát a panelhez. Lehet, hogy megejtenék egy telefont a szerviz, esetleg a Samu ügyfélszolgálat felé ha garis, hogy ugyan ez, hogy lehet. Ez egyébként plazma, vagy led? Esetleg bekérdeznék az LED tévé hibákkal foglalkozó topikba, hátha tudnak a szakik ott valami épkézláb ötlettel szolgálni.
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok
Szeretnék venni egy 82cm-es TV-t max 75-80 ezer Ft-ért. Nem kell okos tv-nek legyen 3d sem kell csak FULL HD legyen ebből az árból a legszebb képpel. Számítógépre lenne rákötve és filmeket néznék rajta, esetleg ha usb csatlakozó van rajta az jó lenne. Mit ajánlotok ? -
sittes79
addikt
Sziasztok,
Végső döntés előtt állok:
-Samsung UE48H6400
vagy
-Samsung UE48H6200Nem tudom megéri e az a + 30k felárat azok a dolgok, amit a 6400 nyújt? Egy fórumtárs írta már, hogy nem, de érdekelne mások véleménye is.
Ha 6200 mellett döntök akkor hol tudok hozzá venni 3d szemüveget, amivel működik.
Köszi
-
-
apszi
őstag
válasz
zeusz55
üzenetére
Ne haragudj nem rajted nevetek, csak a helyzeten...ez nagyon komly
Az is lehet, hogy a távol-keletről érkezett
Viszont nehéz helyzet. Ha garis a tévé, akkor megprobálnék megbarátkozni vele. Ha nem akkor csavarnyúzó. Mondanám, hogy próbáld lemaszírozni, de nem biztos, hogy jót tenne az eszköznek, és lehet, hogy csak szétkenődne 
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok!
Van e valakinek ötlete hogy hogy kerülhetett az oda, és hogy ha lehet hol tudom kiszedni!
Ha nem látszana jól, az egy döglött muslinca a képernyő üveg (vagymi) mögött és a világító panel előtt!
És szokott egy pár lenni a lakásban, és hát nem örülnék ha fél év múlva tele lenne mint a lámpabura! 

-
vzoli1987
aktív tag
most nézem van új soft az 5300-ra ez már 2000.x néven fut, vki próbálta már? online frissítés még nem érkezett a tv-re
http://www.samsung-blog-news.de/2014/08/29/samsung-bringt-update-t-mst12deuc-2000-2-fuer-led-tv-f5xxx-f6xxx-serie/
-
n.kema76
csendes tag
Sziasztok,
Boldog megelégedett tulajdonosa vagyok egy 32B550-es Tv-nek!
Hely hiány miatt falra kellett aplikálnom a gyereknél eme csodát így az Usb-s dvd lejátszónak nem marad hely ezért az 1hsz-ben leírt módon usb video lejátszást beállítottam!
Szuperül működik!
Persze evés közben jön meg az étvágy.....szóval a heckelt B550=>B650 kezeli az usb wifi adaptert?
Esetleg vkinek tapasztalata, ötlete érdemes ebben próbálkoznom?!
Mellesleg most szemezek egy UE46F6550-essel 234eFt utolsó dobozos példány!
Szerintetek jó választás/döntés?
Köszi Üdv Kema
-
Gombinyó
őstag
Jött új firmware az F szériához. [link] Próbálta már valalki? Changelogot nem találok hozzá.
-
elektropocok
tag
válasz
Genesistibi
üzenetére
Hang beállításoknál alapértelmezett eszköznél kiválasztod TV-t.
-
Genesistibi
tag
Szisztok!
Laptop->TV HDMI kábellel van összekötve, hogyan tudom beállítani, hogy a TV-n szóljon a hang ne a laptopon?
-
korcsi
veterán
Sziasztok!
A UE32H5030 (elvileg a külsőt leszámítva ugyanaz mint az 5000-es) az edge-led vagy backlit típusú?
Válaszokat előre is köszi!
-
dvd_R+
őstag
Sziasztok adott 1 Samsung UE32C5000QW típusú tv
samsung share programmal gépről hálozaton filmet játszok le róla , és feliratos filmnél a betük ilyen össze vissza betük főleg az ékezetek nem lehet elolvasni viszont pc-n jó mi lehet a probléma ?
-
petya2012
őstag
gondoltam az a legjobb a 3 közül

voltam ma a MM-ben megnézni és láttam egy ilyet UE40H6203AWXXH
de ilyet még a samu oldalán se találok és itt a neten se(vagyis találok az extreme-nél,de az MM-ben teli talpas volt),az volt odaírva a lapjára,hogy nem 3D-s,viszont smart tv(Allshare play,böngésző)és 10000-el volt drágább,mint a F6100valaki tudna infót adni erről a tv-ről??(UE40H6203AWXXH)
-
windlord
őstag
válasz
gboszi
üzenetére
Konkrét kérdés, hogy árgépen nézegetem a webshopokat, kitől érdemes vásárolni?!
Ha ebben tudnátok segíteni, hogy mi a tapasztalat azt nagyon megköszönném. -
Dani Pécs
tag
Kint volt a Samsung szervizes ember.
Ő nem látta amit én természetesen, amikor meg mutattam neki pontosan, azt mondta, hogy ez ilyen. Mondtam neki, hogy nekem ez nem felel meg ennyiért, erre pedig azt mondta, hogy vannak ennél sokkal rosszabbak is... Telefonált a főnökének is, aki azt az üzenetet küldte, hogy nem lehet kicserélni a TV-t. Akart írni egy szakvéleményt, hogy a TV állapota nem befolyásolja a használhatóságot, de mondtam, hogy ilyet ne írjon, inkább hagyjuk az egészet!
Mondtam neki azt is, hogy az előző TVm egy D6700-as volt, erre azt mondta, hogy azzal ezt ne hasonlítsuk, az egy jó TV. No comment...

Tehát most már marad ez a készülék. Szerintem kalibráltatom, aztán csak jobb lesz.
Remélem neked sikerülni fog a dolog.
-
gboszi
senior tag
válasz
GeGexx
üzenetére
Lehet vele okostelóval távirányitani, telóra tükrözni a tv adás, illetve amit nagyon szeretek, hogy össze lehet kapcsolni a youtube felhasználókat és a telón, vagy laptopon keresett videót a tv játsza le..
@winlord:
nálam nincs, max csak annyi hogy csak 48as
de ha van konkrét kérdés, csak nyugodtan. -
windlord
őstag
Sziasztok!
Úgy fest a dolog, hogy bevásárolok egy 48"6400 -at.
3D nem nagyon játszana, csak tévézés (DiGi kábel) és filmnézés (BDRip, BD, -> FullHD).A tévének van esetleges negatívuma amiről tudni érdemes?
-
petya2012
őstag
-
w333
félisten
Nagyon reméljük hogy az Oled miatt ...

(#68242) Pumma
Nem értem néha a kirohanásaidat ... a Led topikban is bizonyítani akarod hogy márpedig az LG LB731V -nek a 940:1 kontrasztjával szebb a képminősége mint a H6400 -nak aminek a 3380:1 a kontraszt, ez pedig fizikailag képtelenség !

-
taxi
aktív tag
-
Gicz
addikt
válasz
üzenetére
Bbéci tesztjei: AV-online.hu
Végtelen kontrasztú oledet lesz majd jó nézni ha lesz végre. Az IPS sötétben minden, csak nem jó. Az nappaliba való nappali tvzésre nem esti filmezésre.
Ha esetleg győri vagy, szívesen látlak hétvégén, megnézhetsz egymás mellett azonos forrással egy 42lm671s IPS lg-t, meg egy pana 50ST60-at. Kiváncsi vagyok mi lesz utána a véleményed az ips kontrasztjáról.

-
-
GeGexx
aktív tag
Sziasztok,
tervezem egy UE48H6200 vásárlását és segítséget szeretnék kérni vele kapcsolatban. Eleve a neten több helyen néztem véleményeket és volt ahol 100 ill. 200-as képfrissítést írtak rá. Most akkora melyik?
Egyébként nagyjából 2,5-3 méterről lenne nézve, főleg fHD filmnézésre és konzoljátékra lenne használva. Megfelelő választás? Előre is köszi.Ja! Érdekelne, hogy a wifit pontosat mire lehet használni netezésen kívül? Esetleg képet kilőni rá laptopról? Vagy az még a jövő? Médamárktban az illetékes munkatárs csak habogott amikor megkérdeztem és végül annyit mondott, hogy samsung telefonról biztos lehet... de nem ez volt a kérdés.

-
gyeniko
őstag
Nnnnna, itten vagy egy teszt a Samsung 65HU7500-ról.
Az összefoglalásban szerényen csak ennyit írnak:
"...The Samsung HU7500 is amongst the very best LED TVs we've ever covered, irrespective of resolution, but the fact that it is future-proofed, yet able to handle the demands of the present day so ably, means it comes Highly Recommended!"Ezek szerint a Samsung még nem adta fel, talán egyszer, a távoli jövőben még reménye lehet az esélyre, hogy egy kanyarban talán még "látótávolságra" közelítheti meg a Sony-t.

-
elektropocok
tag
Sziasztok! Adott egy UE32D6000TW 2011-es széria. Régi monitorom helyett raktam be. Beállítottam,hogy PC-ként kezelje mert HDMI-n előtte egy életlen képet kaptam.
3. Kérdésem van.
1. Játékmód inaktív. Azt írja KI nem tudom bekapcsolni. Régen erre szükségem volt PS3 miatt mert késett a kép nem tudom,így hogy PC-re van állítva lényeges-e?
2. Windows 7-en belül csak 60Hz-esként veszi észre képet pedig bírja 100Hz-et is. Ezt hogy lehet beállítani?
3. Tervbe van véve egy másik TV vásárlása H széria. Tud valaki véleményt mondani UE32H6400-ról vagy UE40-46H6400-ról?
-
Gicz
addikt
válasz
üzenetére
Komolyabb tesztoldalból talán 3 db van : avforums.com, hdtvtest.co.uk, és flatpanelshd.com.
Komolyabb tesztoldalt arról lehet felismerni, hogy nem odalban szövegesen értékelik a tv-t, hanem profi műszerrel, szoftverrel kalibrálják a TV-ket a szabványnak megfelelően. Amit linkeltem avforums LB730 teszt, ha elolvasod akkor láthatod. A kontraszt mérés is abbl adódik, hogy kiteszik a sakktáblamintát a TV-re, beállítják a "fényerőt" 120cd/nm-re, és megmérik hogy közben a fekete mennyire fekete. Ez adja a TV valós konrasztarányát.
A TV arra való, hogy a forrást a szabványnak megfelelően, minl inkább forráshűen adja vissza. Kalibrálással biztosítod, hogy a TV-n az adott muskátli piros színe pontosan egyforma legyen a szemed számára (a TV adta lehetőségeknek megfelelően természetesen) LCD, ledes LCD, projektok, plazma vagy CRT tv-n is.
A különbség ott van, hogy némelyik TV ezt jobban tudja, másik kevésbé. Az egyik simán 2 deltaE alá kaibrálható, (tehát szemmel észrevehetetlen az eltérés a szabványszíntől, a másik meg nem. Az egyik képes húszezer az 1-hez feletti kontrasztra (pl plazmák) a másik meg csak 800:1-et tud. pl említett LB730.
Osztod az észt a IPS-ről, és fogalmad sincs mi fán terem a képminőség

-
-
törölt tag
Nem szokásos dolog ez, csak általános leírást lehet találni belőle, ilyen félét [link] nem pedig két különböző gyártó, eltérő technológiával készült, más méretű tévéjét. Komolyabb külföldi tesztoldalak nem csinálnak ilyesmit. Nem keverik a szezont a fazonnal. Hol található ez az ominózus otthoni hasonlítgatás ?
Nem a választásról van szó, otthonra vehetsz akár űr-tévét, vagy Laser tv-t is, vagy akár egy Junoszty-ot is akár, 8 vagy 4 csatornával. -
cirkus
aktív tag
néhány filmnél csúszik a hang amit pendriveról játszok le. most épp egy mkv file. mi lehet a probláma ?
-
BBéci
legenda
válasz
üzenetére
Szerinted mi zárja ki az LCD - plazma összehasonlítást? Mindkettő TV, egyforma követelményeknek kell megfelelniük, a kalibrálás során ugyanazzal a műszerrel és szoftverrel mérik őket.
Az pedig marhaság, hogy plazma fan vagyok. Kb. 70 db különféle tévé tesztelése, 2-18 hétig tartó használata során egyértelművé vált, hogy melyik technológia nyújtja a jobb képminőséget. Ha ezek után LCD-t választottam volna, az sima tökönszúrással lenne egyenértékű.
Ettől még nem vagyok rajongó (fan) csupán józanul mérlegeltem a tényeket.
Janos666 fórumtárs, aki évek óta tévéket (vetítőket, monitorokat) kalibrál, szintén plazmát használ otthon, és nem csak filmnézésre, hanem monitornak is. Azért, mert fan?
-
petya2012
őstag
sziasztok
infóra lenne szükségem,hogy melyik a jobb tv??
UE40F6100
UE40H5000
UE39F5000gondolom a 6100,de a másik kettőröl mi a vélemény??
köszi
-
Azurooandrew
tag
válasz
nightshadow
üzenetére
Köszi a linket! Annak örülök, hogy végre a H6500-as is sorra került, de sajnálom, hogy nem a 55-öst próbálták ki, de meg is értem, ez egy keresettebb méret. Gondolom az 55" is már edge LED-es ha a 48 is az

Meglepődve konstatáltam, hogy nincs említés a negatívumok között felhősödésről, banding-ről vagy DSE-ről, ez jó hír.
Ha van valakinek itt a fórumon 55" H6500, szívesen olvasnám a tapasztalatait!
-
BBéci
legenda
válasz
üzenetére
Amikor azt írtam, hogy a Samsung az LCD-re fekteti a hangsúlyt, Te linkeltél más gyártók OLED-jeiről cikket. Most mégis a Samsunggal jössz? A fene érti mire akarsz kilyukadni.
Nehogy már Te mond meg nekem, mi a tesztelés és mi az összehasonlítás! Hallottál már összehasonlító tesztről? Mitől alma és körte két tévé? Attól, hogy az egyik egy savanyú vackor (LCD) a másik pedig kiváló képminőséget adó plazma-körte?

Azt pedig határozottan visszautasítom, hogy elfogultsággal vádolj! -
törölt tag
-
taxi
aktív tag
Megpróbálok belevágni ebbe a garanciális cserébe de nem érzem magam elég felkészültnek a szervízzel szemben. Megköszönném ha valaki priviben megosztaná az esetleges személyes tapasztalatait ezzel kapcsolatban.
Emlékeztetőül:felhősödés -
bozont
veterán
Most nézem a H7000-esé még nem volt linkelve: [link]
-
zsoltttt
csendes tag
A euronisc weboldala szerint van egy azonnal elvihető,bemutató darab a samsung32h5030-ből Komlón.Be kéne menjek megkérdezni,hogy mennyiért adják.
-
nightshadow
veterán
Samsung 48H6500 review [link]
-
zsoltttt
csendes tag
Biztonságos dolog bemutató darabot vásárolni
? -
BBéci
legenda
válasz
üzenetére
Igen, nálam, mivel 2003-óta elsősorban itthon, a nappalimban tesztelek tévéket. Hozzám jönnek a kollégáim és mérünk, vizsgálunk, összehasonlítunk. Természetesen feleségem is elmondja a véleményét, mivel a tesztpéldányokat Ő is hetekig nézi. Némelyik LCD láttán csak annyit kérdezett: meddig marad itt ez a sz@r?
Azok az alacsony fogyasztású direkt LED-esek nem helyi elsötítésűek, ezért kevesebb dióda kell hozzájuk.
Samsung OLED zuhatagot mutass!
-
BBéci
legenda
válasz
üzenetére
Ne legyél ennyire értetlen. Hol olvastál arról, hogy az összehasonlítást egyedül végeztem? Akkor azt írtam volna, hogy összehasonlítottam. De mivel többen voltunk, azért fogalmaztam úgy, ahogy.
(#68204) w333
Egy véleményen vagyunk, szerintem is letojják, mivel viszik a tévéket, mint a cukrot.
A teljes LED háttérvilágítás gyártása sokkal többe kerül, azért nem erőltetik. Ráadásul a helyi elsötétítés hatásossága, eredményessége erősen megkérdőjelezhető. Sokaknak nem tetszik, én is közéjük tartozom. Több a hátránya, mint az előnye. Ráadásul a több LED magasabb teljesítményfelvételt (áramfogyasztást) eredményez, azzal nehezebb (vagy talán lehetetlen) elérni az A++ minősítést. A prémium kategóriában fontos követelmény a lapos kivitel, azt EDGE LED-del tudják biztosítani.
Addig a Samsung nem gyárt OLED-et, amíg hatalmas bevétele van LCD-ből. Előbb a 4K-val megbolondított emberek zsebét ürítik ki, utána jöhet a következő mézesmadzag. -
w333
félisten
Élőben láttam nem volt annyira veszélyes ... persze mindenhez hozzá kell szokni, egy plazmához képest kb. minden fakó, de tény hogy a Samu kontrasztban tényleg jobb, csak ugye azt nem értem hová tűntek a közép felső kategóriából a Direct Led -s Local Dimming -es TV -k

Vagy ennyire rákoncentráltak az Oled -re, esetleg úgy vannak vele hogy viszik mint a cukrot akkor jó lesz az Edge led is ? vagy nem értem

-
BBéci
legenda
Picivel fakóbb? Mihez képest. Mivel 16000:1 kontrasztarányhoz vagyok szokva [link], számomra a 3000:1 is siralmas, és a 753:1 egyenesen nézhetetlen.
Mi más lenne fontos egy képmegjelenítő esetében, ha nem a képminőség?(#68199) McKalton
HU7500 és GT60 összehasonlítás volt nálam, és nem volt vita abban, hogy utóbbinak jobb a képminősége és nem csak a sokszorta nagyobb kontrasztarány miatt. Természetesen előbb mindkettő átesett a kötelező műszeres kalibráláson.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Óra topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung kuponkunyeráló
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- Xiaomi TV A Pro 43 2026, bontatlan, garanciális
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN90D) 190CM 4K NEO Q-LED SMART UJ PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE55LS03F) 140CM 4K Q-LED FRAME SMART ! UJ MODELL! AKCIÓ
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 -14"2.5K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11-RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) itt a PH-aprón kapsz külső winchestert.Nem lessz gondod,hogy a tévé reklamál amikor a saját "formályát" teszi rá. 
De öreg vagyok már...

Ne haragudj nem rajted nevetek, csak a helyzeten...ez nagyon komly
Az is lehet, hogy a távol-keletről érkezett