- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeusz55
senior tag
Oks köszi akkor ezt benéztem... esetleg még az marad nem hogy ha a PCbe tolom!? Vagy megőrül a gép hogy a HDMi és a hátsó hang is visz ki jelet!?
Amúgy ilyen 20 e alatt van ehhez hasonló cucc amit tudnék a tvhez kötni!? Többet nem szánok rá!
-
zeusz55
senior tag
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok!
Samsung u32F5000 res tvm van. Most vettem hozzá egy 2.1es hangszettet mert elég gagyi már a hangszórója. Volt egy ilyen elképzelésem, de nem értem miért nem müködik, hogy a TVbe megy két HDMi a PC és a BOX... a TVbe bedugtam az RCA-t azt a hangcuccba. És hiába váltok a távival külső hangszóróra, nem szól semmi.... minek van rajta az RCA, ha nem ad kifele jelet!? Én azt hittem hogy amelyik HDMI éppen megy annak a hangját tolja ki!? Segitsetek pls hogy hol a hiba!? Vagy dugjam a jacket a füles helyére!? Az nem lesz rosszabb minőség mint az RCA? Köszi!
-
zeusz55
senior tag
Hmm.. vagy az asszonyt nem tudnád pénzzé tenni, megmaradna HTPC és még az új TVre is tellene!
-
zeusz55
senior tag
válasz
waszi69 #75841 üzenetére
Nálam a TV mellett van a gép a nappaliban, TV kb 40W pc 50-150 terheléstől függ, minimális akár egész nap is mehet. És bárhova megyek ezt a konfigot mindenhonnan hiányolom, net tv film game sorozat torrent minden azonnal egy helyen a nappaliban nagyban, hibátlan minőségbe, telóról, vez nélküli bill egérről irányitva!
Asszonynak meg kamuzz valamit amíg meg nem veszed a tvt utána már úgysem adják vissza az árát!
Én is szidva voltam, de mikor az asszony csak beül a babzsákfotelba, és onnan sorozatozik, meg nézi a fácsét közben ez meg az, esetleg főzéshez rögtön recept nagyba... nem egyszer mondta már hogy na ez hiányozna ha nem lenne!
-
zeusz55
senior tag
-
zeusz55
senior tag
válasz
sandró60 #73386 üzenetére
Nekem F5000rem van, PC játékra tökéletes (talán az imput lag volt amit itt kiemeltek hogy alkalmas játékra) Semmi hibát nem tapasztaltam amióta meg videó lejátszásnál felvilágosítottak, a hardweres gyorsításról, a filmnézés is hibátlan!
Nekem megfelel, habár nem vagyok egy nagy igényű mozi terén!
-
zeusz55
senior tag
válasz
raiden1bak #73346 üzenetére
Van rajta egy mód ami a kültéri világításhoz állítja a képernyő fényerejét!
-
zeusz55
senior tag
Bocsi csak mindig lejár a szerk... zóval felraktam ezt a Splash Prot, és ezért a szap.opefektért a motion 2 beállítás a felelős? Mert úgy láttam ha azt állítom akkor lesz ilyen folyós a kép, meg esetenként csúnyább...
-
zeusz55
senior tag
Módosítok, sikerült, de elég csúnya lett tőle a kép, és őszintén nem sok változást érzek, nem úgy mint a 60hzs felvételnél!
-
zeusz55
senior tag
Kepfeltolteses képet nem látok melóba...
Én erre gondoltam hogy i vagy p -
zeusz55
senior tag
-
zeusz55
senior tag
Ahha de akkor ha a 60as film a 60as tévn jól néz ki akkor ha ezzel a progival állítom hogy a tv 25be adja le, a 25ös filmet akkor az is jól fog kinézni nem!? Vagy a tvm nem tud átállni 25re!?
De ezzel meg vagyok lőve nem!?
"24fps-t nem tud az F5xxx-es széria, szóval nem tudom, hogy hogy fogja beállítani" Szóval hiába ad a pc 24 fpst a tvm nem fogja kezelni!?
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy noob kérdésem (nem nagyon vagyok otthon a témában)! Van ugye a szappanopera effekt, amikor ilyen folyékony lesz a kép... ami egyeseket zavar, nekem bejön. Ez ugye nem más mint az FPS/hz megfelelő száma. Namost a TVmnél észrevettem hogy mivel PC módban 60hzn áll, gy ha egy olyan filmet nézek gépről ami 25 fps körül van akkor az ugye így lagol, viszont találtam pár olyan új HD filmet amit 59 fpsben van ezt a tv folyékonyan jeleníti meg. Van arra mód hogy a kisebb rátás filmeket is így tudjam nézni!? Vagy keverem a szezont a fa**szommal!?
-
zeusz55
senior tag
válasz
devil-k #69671 üzenetére
Ácsi... ami 50hznél jobb képfrissítésű, ott a közelség mindegy nem??? Nemhiába volt régen 5 óra Duke Nukemezés után 2 nap fejfájás a 14es crt, ma meg egész nap gép előtt melóba és sose fáj a fejem, és a látásom se romlott... az új tv monitor esetében 2 centiről is bámulhatnám órákig (a ha a lent leírt szemmozgási problémát nem vesszük figyelembe) Nemde????
-
zeusz55
senior tag
válasz
vinszentvega #69586 üzenetére
Külső lejátszó, vagy használd IGY!
-
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok!
Van e valakinek ötlete hogy hogy kerülhetett az oda, és hogy ha lehet hol tudom kiszedni!
Ha nem látszana jól, az egy döglött muslinca a képernyő üveg (vagymi) mögött és a világító panel előtt!
És szokott egy pár lenni a lakásban, és hát nem örülnék ha fél év múlva tele lenne mint a lámpabura!
-
zeusz55
senior tag
válasz
VegyészBéla #67610 üzenetére
Ha külföldre szánt tvt kapsz itthon, magyar bolt szlovák céggel stb... de ezek feltűnően olcsók, persze jók csak nem tudod itthon érvényesíteni a garit!
-
zeusz55
senior tag
válasz
VegyészBéla #67603 üzenetére
Szia!Nekem F5000 van Még akkor nem volt Hs nekem bejön fórumon is csak jó van róla, én Xdigitalba vettem (olyan helyen vedd ahol igazi a gari) az egész kóceráj nincs több 5-6 kgnál még dobozostul is max8. Tűéles a képe ha jó adatot nézel rajta, én PC mellé használom, mert jó az inputlagja! A Hsokat nem tudom milyenek, valsz azt jobban megéri mert újabb, aztán hogy jobb is...????
-
zeusz55
senior tag
válasz
Tegla80 #66810 üzenetére
Esetleg akit érdekel a processzor megosztás:
[Samsung TV Comparison Grid] -
zeusz55
senior tag
Sziasztok! Az lehetséges hogy F5000ben ilyen Motiun Plus menüt nem találok!? Elvileg ez is javított 100Hzs de én nem látom rajta... ha be tudom valahol állítani, azt esetleg PCn filmezésre is be tudom állítani!? Valamint a F szériát ki lehet gombbal kapcsolni (áramtalanítani) vagy csak standby, és hálózatról lehet csak lekapcsolni hogy OFF legyen!?
-
zeusz55
senior tag
válasz
Flashget #66198 üzenetére
egy kérdés erre az 50-100Hzra.... nekem F5000 van imput lag miatt ajánlották, mert leginkább PCre használom, de látom TVn és PC filmnézés közben is azt a "lagolást" ami ugye a 100 hz hiánya, hogy nem folyik úgy a a meccs, vagy bármi hanem kicsit akad... gondolom ez a 100 HZ hiánya! Viszont ha 100 hzsat vettem volna akkor meg imput lag gond lett volna a pC megjelenésnél!? Arra van megoldás hogy a PC-s filmek esetében ez a lagolás eltűnjön!? Köszi!
-
zeusz55
senior tag
válasz
zeusz55 #65982 üzenetére
Sziasztok! Feltenném ujra, hogy találkozott e valaki hasonlóval!? Köszi!
....bekapcsolásnál a TV PC módban szürkeárnyalatosan jelenített meg, nem voltak színek... majd kikapcs bekapcs és jó lett... ez jelent valami elhalálozás előjelet vagy csak pillanatnyi képzavar volt??
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok! MA bekapcsolásnál a TV PC módban szürkeárnyalatosan jelenített meg, nem voltak színek... majd kikapcs bekapcs és jó lett... ez jelent valami elhalálozás előjelet vagy csak pillanatnyi képzavar volt??
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok! Egy noob kérdés ha nézek PCn filmet, Fhdban akkor sokszor ha figyelek a mozgásnál olyan mintha lagolna vagy ilyen szellemképes... ez az 50hz? Mert mikor egy 100hzs sporteseményt látok ott olyan mintha folyna a kép.... ez a különbség az 50-100 között, vagy valamit szarul állítottam be??
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok! Erre valaki?
"F5000 esetében PC kép alatt ha menyomom asszem az info gombot bejön ilyen mérő óra vagy mi a jobb sarokban ami egyik felén zöld sáv van LED tv felirattal a másikon meg talán fekete valamilyen másmilyen TV felirattal, olyan mint egy autó KM óra! Ez mit mutat???"
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok!F5000 esetében PC kép alatt ha menyomom asszem az info gombot bejön ilyen mérő óra vagy mi a jobb sarokban ami egyik felén zöld sáv van LED tv felirattal a másikon meg talán fekete valamilyen másmilyen TV felirattal, olyan mint egy autó KM óra! Ez mit mutat???
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok! Akiknek Ilyen logo van a tvjén, annak nem kéne világítania??? Nem ott van a rendszer led!? Mert az nekem nem világit, de közelről nézve ilyen pirosas műanyagból van ami jól vezetné a piros fényt.
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok! F5000 (vagy gondolom a többinél is hasonló a távi és a menü) elalvás funkciót csak a menü beállitások idő... lehet beállitani??? Régi CRT tvn 2 gombnyomás volt!
Vagy csak én nem találom!?
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok! Egy kezdő kérdés! Ha a tv a PCvel HDMIn keresztül van összekötve, hogy tudom azt elérni hogy fülesssel a gép előlapiján tudjak zenét hallgatni atv pedig néma legyen??
-
zeusz55
senior tag
noh szerencsére ez gyors volt 23as frim volt rajta felraktam a 24est most jo...
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok!
Most hozták meg az f5000res tvmet és olyan problémám lenne, hogy HDMI eszközt egyáltalán nem lát. UPC boxot dugtam az 1be PCt a kettőbe, átneveztem őket, kábelt cseréltem (amúgy új kábel mind kettő) és azt irja ki hogy az eszköz nincs csatlakoztatva, a boxot megnéztem Scartal működik... valami ötlet esetleg??? Hálás kösz!!!
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok!
Régebben volt vita hogy ki mivel tisztítja a TVt.. ha nem Cillit Bangel akarom akkor mivel tisztítsam ami nem száraz rongy!? Valaki irt egy olcsó DMes megoldást még régebben...
-
zeusz55
senior tag
válasz
nightshadow #63330 üzenetére
Köszi, a lent említett extreme digitaltól lesz.. telefonba mondták a +1 évet!
-
zeusz55
senior tag
válasz
nightshadow #63325 üzenetére
Köszi, a reg az parasztmódjára megy..? Valami kódot beírok neten és jónapot?
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok!
Hogy is van ez ... samsung TVkre mennyi a legtöbb adható gari??? +a regisztrált?? Köszi!
-
zeusz55
senior tag
Hiteleseknek esetleg Extreme Digital honalpaján 0%os hitel online is ingyen házhoz szállitásal!!!
-
zeusz55
senior tag
A tescoba minden f modellre 15% gondolom söprik
-
zeusz55
senior tag
Az 5300 az smartos! Elvileg ez nem ilyen egyszerű hogy beteszi a beltériből a kártyát és da bum tss... van szolgáltató amelyik ezt az opciót nem támogatja, még ha a tv tudná is... szóval feleslegesen bassza ki rá a pénzt, mig egy F5000ret kap már 72 000 ért is! Ha minden más paraméter megfelel! szóval ennek a DVB Snek járjatok jól utána nehogy menjen a tv fölött a fejvakarás mikor ki lett adva a sok pénz!
-
zeusz55
senior tag
válasz
Tippmix46 #62796 üzenetére
Ha jól értettem igazából ez úgy megy hogy a bemeneteket tudja k-kban nem pedig az egy bemeneten több csatornát, ugye ez az oka hogy több tvt nem tudsz nézni de pl PC-TV és BL-TV az mehet... igazábol én azt akarom kiküszöbölni hogy amig ütöm a gépet asszony tudjon TVzni
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok!
A PiP, Pc és tv egyszerre kombóról irna valaki hogy ezt hogy kell elképzelni!?
Köszi!
-
zeusz55
senior tag
válasz
devil-k #62242 üzenetére
hááát sose lehet tudni... Az örök kedvencem
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok!
Van e valakinek valami egyszerű de nagyszerű ötlete a tv szekrényhez való barátságos rögzítésére!? Talpon áll.
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok! Az a TVkre is igaz hogy ha nincs vele problémám ne frissitsem a FW-t??
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok! Még 1noob kérdés! Anyámnak tegnap wettünk walamilyen lg hdr 32es smart tvt a tescoba, es miutan sogorom álitott walamit(maga se tudja!) nem tudok mashogy fogalmazni fojékonyab lett a kép! Thome iptw! Olyan mintha töb fpsel jött wolna az adas! Az ilyen beálitas függö? bocs ha hülye a kérdés! Köszi
-
zeusz55
senior tag
Szasztok! 1 noob kérdés f5000 tv alaphelyzetben is haszmalhato monitorként mondjuk egy szüz pc telepitesnel? hdmi porton
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest