Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 4G
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
whatnot
őstag
A Samsung SSG-P51002 kompatibilis a Samsung ES6100 3D sorozattal?
-
Gaben06
tag
válasz
üzenetére
A szakvéleményt küldték el postán, de a TV-ről elfelejtkeztek. Most lesz egy hónapja, hogy náluk van. Nem is értem miért kellett külön elküldeni.
Megint csak leráztak. De sikerült beszélnem a Szervízvezetővel. Ők ragaszkodnak ahhoz, hogy nincs baja a TV-nek. Nálam pedig kattog. Mintha egy kapcsoló ki be kapcsolna. Most abban maradtunk, hogy Ő kérvényezi a Samsungnál a cserét. Vagy legalább a LCD panel cseréjét.
Nem értem Őket, mert ha azt állítják, hogy nem kattog náluk, akkor miért magyarázza meg a kattogást a szakvéleményben?
idézem.:
"A jelenség nem a készülék hibájára utal. A LED háttérvilágítás kis felületen, koncentráltan viszonylag nagy mennyiségű hőt termel. Bekapcsolás után a hőterhelés, kikapcsolás után a hűlés következtében a burkolat elemei tágulnak, illetve zsugorodnak. Ez az elmozdulás okozhatja a pattogó, kattogó hangokat, melyek az átlagosnál kisebb helyiségekben, esetenként fokozottabban észlelhetőek. A készülék módosítása, illetve annak bármely alkatrészének cseréje nem indokolt."
-
ada19
őstag
Akinek van 48"-os H szériás Samsung LED TV-je, megtenné, hogy megméri milyen méretű VESA fali tartó kell hozzá? Valószínűleg 400x400mm. Valamint az alsó lyukak közepétől mérve milyen távolságban kezdődik el az a kb. 10cm magas "kiállló" rész, amitől az alja vastagabb is?
Köszi előre is
-
ada19
őstag
válasz
Flashget
üzenetére
Yup, ezzel tisztában vagyok, de ők 2 évet írtak, ez akár igaz is lehetett volna + árakat nem tudom összehasonlítani a nagy viszonteladókéval.
H széria nem nagyon játszik, ugyanis annyira gyönyörűen van megcsinálva a hátlap, hogy nem lehet (azaz csak reszeléssel fűrészeléssel stb..) 40x40-es VESA mountra feltenni, mert a TV hátlapja alul 10-15 cm magasan vastagabb jóval, mint a többi része. F modelleken nem így volt még. Több 40" H szériást is megnéztem élőben, és elég siralmas a helyzet.
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
32-40"-os kategóriában keresnék elsősorban LED Tv-t.
Részemről az alábbi kérdések, elvárások lennének a Tv-vel kapcsolatban, de az utóbbi időben nem igazán követtem a fejlesztéseket.
- CI3 kártyaolvasó
- film lejátszása külső meghajtóról
- wifi-n keresztül számítógép vinyójáról történő lejátszás (gondolom itt a Tv média lejátszója játssza le a filmet)
- HDMI kábelen milyen távolságból lehet "veszteség" nélkül továbbítani a full HD képed és DTS hangot?
- wifi-n keresztül mennyi tudja megfelelően lejátszani a full HD tartalmat
- feliratot hogy tudja lejátszani? lehetséges betűméretet, felirat pozíciót állítani?
- egyéb lejátszási opcióElőre is köszi az infókat és én is várnám a megfelelő típusokat.
-
Flashget
félisten
Hasonlisd össze a kérdezett bolt árát az edigitallal pl. 40H6500 tipusnál és ha jelentős a különbség akkor a válasz is megvan.
viszonteladóknál az ár teljesen egyforma és drágább mint a webshopoknál erre céloztam nem kell a garancia felöl érdeklődni sem ez esetben.
F6400/6500 tipust már kifutott model nagy valószínűséggel viszonteladóknál már nem lehet venni esetleg csak a nagy méretben.
Most annyiért adják a 40H6500-at amennyiért az 40F6640-et vettem. Akkor még júniusban 230K volt most ezt venném..azért a négy magos proci mégis csak 4 mag. -
ada19
őstag
Vásárolhatsz hozzá + hivatalos Samsung garanciát (árak itt: https://my.samsung.hu/public/pdf/samsung-kiterjesztett-garancia-arlista-tv.pdf), bár lehet ennyivel kipótolva meg kijön az F6500 is.
-
pier1
csendes tag
Sziasztok! 3d smart tv-t vásárolnék, 48"-ast néztem ki, pontosabban UE48H 6500
Vélemény, esetleg más ajánlat ebben a kategóriában? -
ube
újonc
Ok, ezt a más formátumot kipróbálom! Hátha ... KÖSZIIII!
-
tPedro_
őstag
2-3 hete tortent es hirtelen nem tudom, hogy melyiknel, de volt olyan kiterjesztes (ha minden igaz avi,) ami mellett nem akarta elinditani a feliratot.
A progi nevet elirtam, Subtitle Workshop a helyes nev, bar igy, hogy tobb felet is probaltal a sajat felirataval, nem hiszem, hogy segiteni fog.
Esetleg ha atnevezed az srt-t txt-re? Vagy megprobalsz lementeni mas formatumu feliratot?
(Subtitle Workshoppal eleg sok formatumba lehet konvertalni.)Udv.
-
ube
újonc
Köszi! A film van, hogy avi van, hogy mkv, van hogy x264 vagy mp4. De hogy semmelyik file-kiterjesztésnél nem látja a feliratot?! Nem lehet, hogy valami beállítási hiba a tv-n?
Ezt a subtitle-editort még kipróbálom, de elég gyanús, hogy semmelyik feliratot nem kezeli
-
devil-k
nagyúr
"Mi lehet az oka? Lehet, hogy nem megfelelő a médialejátszó program a tv-ben? Vagy mi más lehet még ennek az oka? Van rá megoldás, hogy változtassak a tv lejátszó programján?"
Vegyél egy külső médialejátszót és megszűnik minden gondod. Már 25.000 Ft-ért kapsz olyat, ami ajánlott.
-
ube
újonc
Sziasztok!
A Samsung UE32EH5300W smart tv-m nem hajlandó lejátszani az srt feliratokat. Mi lehet az oka? Lehet, hogy nem megfelelő a médialejátszó program a tv-ben? Vagy mi más lehet még ennek az oka? Van rá megoldás, hogy változtassak a tv lejátszó programján?
Már mindenféle frissítést lefuttattam rajta (vezérlőprogram frissítés stb. ), de semmi. A Samsung Apps-ból letölthető hozzá másik lejátszó? Vagy hogy lehet ezt megoldani?
A tv-n a felirat funkció működik, ha bekapcsolom, akkor minden csatornán van felirat.
Az srt file-okat természetesen a file-nevével nevezem el,
nincsenek zavaró karakterek és valamiért mégse látja a tv a feliratot.
A laptopon minden média lejátszó (windows media player, vlc media player) felismeri és lejátssza a feliratot.
Ja, van úgy, hogy a magyar feliratot (általam letöltött és átnevezett) nem játssza le, viszont lejátszik a filmhez
valamilyen angol feliratot .. - a laptopon ugyanennél a filmnél magyar felirat jelenik meg ...Köszi előre is a visszajelzéseket! -
PuMbA
titán
Írtam a Samsungnak, most foroghatnak rajta, de nem hiszem, hogy 1 ember miatt firmware javítást adnak ki
Ezért nem szeretem a szoftveres képmahinálást....hibák, hibák hátán.... 
-
PuMbA
titán
Na megvan, hogy hogy szarik be nálam a Motion Plus az új firmware-rel is. Van a TV Source, ahol be van kapcsolva az Motion Plus, van egy HDMI1 Source-om, ahol szintén be van kapcsolva, mert a STB van rákötve meg van egy HDMI2 Source-om, amire meg a gép van rákötve kikapcsolt Motion Plus-szal, mivel 24 vagy 25p-t nyomok onnan. Tegnap néztünk TV-t, aztán átkapcsoltam HDMI2-re ott néztünk 25p anyagot, majd visszakapcsoltam HDMI1-re és 30 mp-enként elkezdte a 10mp-es szaggatást a TV. Ekkora hibát öcsééém....most szóljak a Samsungosoknak, hogy használhatatlan funkciót tettek a TV-be és ki-be kell kapcsolgatnom...
Ha kikapcsolom mindegyik Source-on a Motion Plus-t akkor természetesen nem áll fent a hiba és ha csak a LED Clear Motiont kapcsolom be a képinterpolációkat meg nem, akkor is elkezd szaggatni, pedig elvileg nem csinál köztes képeket, mégis beszarik valami. -
Gaben06
tag
válasz
Flashget
üzenetére
Szia. Igen arra az email címre írtam. Már több levelet váltottunk. Bevizsgálás alatt van a Tv lassan 1 hónapja. Kattog a TV. A szerelő azt mondta a lakásban mikor kijőtt hogy az LCD panel kattog. De nem akarják meg csinálni mert szerintük jelentéktelen. Többször beszéltem az Oktogonnal már a végén eréjesebben egy kicsit. Erre jön a levél. Nem sokára kiderül, mert úton vagyok a postára.
-
Flashget
félisten
válasz
Gaben06
üzenetére
Nekem 1 hónapba telt mire a csereutalványt megkaptam. Amit nem postáznak, hanem be kellett mennem az oktogon szervizbe érte.
ide írtál ez ügyben levelet, hogy nem kéred a javítást, hanem csereutalványt? sehsupport@samsung.com
ugyanis ők döntik el nem a szerviz, hogy megkapod, bár az is igaz a szerviz véleményezi.
Ha érdekel az én esetem miként lett csereutalvány, priviben leírhatom.BBéci: Ismétlem, nem kell vájtszeműnek lenni, tucatnyi fórumtárs írta, hogy amióta kipróbált egy tisztességes lejátszót, többé rá sem tudott nézni a TV beépítettjének képére.
Ez pontosan így van.
-
BBéci
legenda
Már eleve nem lehet jó a beépített, mert nem kadenciahelyesen, 24 (23,976) hertzen játssza le a filmeket, hanem 60-on. Ez akadozást, ricegést okoz. Ha a laptopról is 60 hertzen küldted a monitorra, akkor ebben nem mutatkozhatott különbség.
Ugyanazt a filmet indítsd el vezeték nélküli lejátszással, valamint a laptopról HDMI összeköttetéssel, majd váltogasd a tévén őket. Amennyiben ez megoldható. Korrekt összehasonlítás csak így végezhető. Arra is figyelj, hogy egyformák legyenek a képbeállítások a HDMI bemeneten és a médialejátszóhoz rendelve. -
ada19
őstag
Ne érts félre, nem kötekedés - tényleg érdekel a dolog, holnap kipróbálom direktben HDMI-n keresztül az általad javasolt lejátszókkal, kíváncsi vagyok nagyon.
TV + Plex vs. Monitor + notebook dolog egy gyorsteszt volt, hogy van-e bármi nagyon szembetűnő dolog, ami miatt nem megfelelő a beépített lejátszó.
-
BBéci
legenda
11 éve tesztelek tévéket, vetítőket, DVD- BD- és médialejátszókat, állandó hibakereső üzemmódban működöm, azonnal észreveszem a hibákat, az eltéréseket.
Ismétlem, nem kell vájtszeműnek lenni, tucatnyi fórumtárs írta, hogy amióta kipróbált egy tisztességes lejátszót, többé rá sem tudott nézni a TV beépítettjének képére.Annak az összehasonlításnak (monitor vs. TV) az ég világon semmi köze nincs ahhoz, amiről beszélünk.
-
ada19
őstag
Mostmár őszintén kíváncsi vagyok, mert akárhogy nézem nincs látható különbség, leszámítva a panel és a PPI különbségből adódó eltéréseket.
Vagy borasztó igénytelen vagyok, vagy a VLC, SMPlayer is pocséknak számít.. Mit kellene látnom egyébként?
Szerk.: igen, monitort hasonlítottam a TV-hez, hogy van-e bármi, amit hatalmas különbség.
-
BBéci
legenda
PC-ről, említésre érdemes képminőséget MPC-HC + madVR, XBMC, valamint néhány fizetős szoftver ad. Amikkel Te próbálkoztál, nem tartoznak közéjük. Valamint a HDMI kábel is beleszól a képminőségbe, bár egyesek ezt tagadják, én viszont állítom.
Amennyiben vezeték nélküli a kapcsolat, akkor a TV beépített lejátszójának a képét látod. Tök mindegy, mivel streamelsz. Sajnos egy 5-ös szériás Samsung nem éppen analitikus képminőségéről híres, de azért az említett különbségeket azon is látnod kellene.
Valamit nem értek. A Syncmaster monitor képét hasonlítottad a tévééhez? -
BBéci
legenda
PC-ből is ki lehet csalogatni pocsék minőségű képet, erre adtál most bizonyítékot. Ne haragudj, de a tévék beépített lejátszóját eddig még mindenki vacaknak minősítette, aki kipróbált mellette egy normálisat.
Mivel csatlakoztattad a PC-t a tévéhez és milyen szoftvert használtál?(#69057) Cold5
Dune, Mede8er, Popcorn Hour lejátszókhoz hasonlítsd! Vagy Pioneer, Panasonic Blu-ray lejátszóhoz. -
-
Cold5
senior tag
Hmmm... Ezt most nem teljesen értem...

Ha a NAS-on vannak BR iso-k és azt DLNA-t használva játszom le a TV-n annak mi köze a minőséghez? Szerintem semmi!
A lejátszó a TV-ben van és nem a NAS-on. Nincs szükségem külső lejátszóra.Volt HTPC-m tudom milyen az. Nekem már teher volt plusz egy egér/bill csak azért, hogy elindítsak egy filmet vagy képeket nézegessek.
-
BBéci
legenda
Fontosabb a kép- és hangminőségnél az, hogy a TV távirányítójával navigálhass a filmjeid, zenéid, képeid között? Érdekes szemlélet.

(#69051) vilag
Az IPTV-nem vannak olyan hiányosságai, ami miatt nekem ingyen sem kellene. Műholdassal tiéd lehet az egész világ, olyan adókat érhetsz el és olyan minőségben, amire az IP a büdös életben nem lesz képes. -
vilag
tag
Tudom, hogy egészen nem idevág a kédés, ezért is offoltam, de mit tudtok az IP tévéről értdemes Sat Tv-ről IP-re váltani?
Holnap jön hozzám a muki szerződni, de még nem dőlt el, hogy Sat TV hosszabbítás lesz vagy IP tv.Kösz!
-
Cold5
senior tag
válasz
üzenetére
Hát a NAS-t nem hiszem, hogy össze lehet kötni HDMI kábellel... (bár vannak olyanok amit igen, de ez nagyon új cucc)
Ha jól gondolom, akkor az eladók elég nagy "butaságot" mondtak, mert ha HDMI-vel kötöm össze egy géppel akkor csak sima megjelenítőként funkciónál. Ergo a TV távirányítójával nem navigálgatok a filmjeim, zenéim, képeim között...
Ha van DLNA akkor pedig ezek mind működnek!
-
törölt tag
válasz
blakey
üzenetére
Melyikben? A madaras tescóban?
Cold5, Ha Hdmi-vel összekötöd, akkor Dlna sem kell.
kali, Elég zavaros a példád. Samsung fő cég adja a tévét a Samsung Magyar Zrt-nek, és a Samsung Slovakia Sa-nak. A haszon mindenképp a fő céghez folyik be, ez a lényeg, további szálak már lényegtelenek. Érdekes lehet a Mall.hu helyzete, aki cseh, szlovák és magyar területen is érdekelt.
-
Gaben06
tag
válasz
Steel Lord
üzenetére
Gondoltam rá, hogy repül a 9.ről.
Viccet félre téve, már Én is pipa vagyok, elég sokat veszekedtem már az Oktogon szervizzel. -
Gaben06
tag
válasz
Steel Lord
üzenetére
2011-es D sorozat. 5 év garanciával 2016-ban jár le a gar.
-
Gaben06
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy Samsung UE46D6530-as LED televízióm. Elég sokszor volt már szervizelve, szám szerint négyszer. Ebben volt LCD panel csere is. Több mint három hete semmit nem tudok a TV-ről most azért van bevizsgáláson mert kattogó hangot ad.
Jeleztem a Samsungnak, hogy nem javítást kérek, hanem cserét.
Ma kaptam egy levélküldeményt, az Oktogon szerviztől, de nem tudtam elmenni a postára érte.
Valakinek van tapasztalata szerviz eljárással kapcsolatban? Mit küldhet az Oktogon szerviz levélben?
Fel sem hívtak, a Samsungtól emailt nem kaptam.
Köszönöm.
-
nines
csendes tag
Sziasztok, ue40H6203-as tévéről mik a vélemények. Most hétvégén eléggé kedvező lesz a madaros tecsóban. Igazából a 6200-hoz képest mi a különbség?
Ja és azt mondták az eladók, hogy hiába nem dlna képes a tv. Mivel smart és wifis ezért hálózatba lehet kötni asztali géppel és akkor lejátszhatóak közvetlenül a filmek, zenék stb. Szerintetek ez igaz? -
válasz
dethroner
üzenetére
így igaz, főként a hazai képviseletnél futnak össze a szálak, de ha - szerződés alapján - ő biztosítja a szervizes, támogatási...stb hátteret, akkor megteheti, hogy csak azokra a készülékekre adjon a vonatkozó törvényben előírtakon felüli extrát, amiknek a forgalmazása során keletkezett extra bevétel az ő kasszáját gazdagítja, a jelenlegi jogi szabályozás mellett más kötelezettsége nincs, mint az 1 év kötelező jótállás.
a gyártó nem is foglalkozik ezzel országokra lebontva, hiszen minden országban más és más a vonatkozó jogszabály és kötelezettség, ezért vannak a hazai képviseletek, akik az alapján működnek.
te és egy ismerősöd leszerződtök egy gyártóval - de egymással nem álltok üzleti kapcsolatban -, mind a ketten más és más országban működtök mint cég, mind a ketten eltérő, adott országra vonatkozó jogi szabályozás alapján, te a haszonkulcsod ellenében adsz x, ő pedig szintúgy azért y extra szolgáltatást, melyikőtök fog jogi kötelezettség hiányában díjmentesen elvégezni olyan munkát, amivel kapcsolatban nem a saját, hanem a másik cég zsebelte be a hasznot?
amit bekarikáztál, az gondolom sablonos szöveg, és nem változik, ha nem regisztrálható a készülék.
nem csak a samsungnál van ilyen, sorra futják a köröket más gyártók termékeivel kapcsolatban is. -
dethroner
veterán
És még valami.
Amikor rákérdeztem magyar samsungéknál hogy miért nem kapom meg a + garanciát, ezt a levelet kaptam, bemásolom.Bekarikáztam a lényeget. Először köszönik hogy megvettem az ő terméküket, utána meg már nem ők hozták forgalomba. Akkor mit köszönget rajta, mit veri magát hogy az ő terméküket vettem meg? Ha meg az ő termékük, akkor hogy, hogy nem ők hozták forgalomba?
-
dethroner
veterán
válasz
nismoka
üzenetére
Akkor csak tisztázzunk valamit, mert megy itt a nagy szájkarate, a sok fotelnindzsa csak úgy szórja a billentyűvel a dobócsillagokat.
Jöttök ezzel a szürkeimport szóval. Mit is jelent ez a szó? Néhány esetben ezt nevezzük annak: A szürke import az, amikor az adott dolog országba behozatala csak félig legális az ország importtörvényei alapján. Vagyis az országban az adott dolog nem illegális, illetve ki van fizetve minden fizetendő dolog, azonban a gyártó/tulajdonos cég teljesen ki van hagyva az importból, hivatalosan a cég nem forgalmazza az adott terméket (pontosabban azt a terméket amit szürke importban hoztak be). Vagyis pl ha a gyártó hivatalosan nem forgalmazza az adott dolgot, pl nincs rá garancia az adott országban, csak ott ahonnan behozták.Ez a mi esetünkre nem vonatkozik, minden törvényesen ki van fizetve, a gyártó is megkapja érte a pénzét, nem lopott, nem hamis a termék és nálunk is forgalmazzák, szóval ez nem vág ide. Nézzük tovább:
EU-n belül nem import az import
- Import kifejezésen a harmadik országból (tehát nem EU tagországból) történő behozatalt és a behozott áru szabadforgalomba bocsátását értjük. – kezdte kérdésünkre a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Sajtó- és Kommunikációs Osztálya.
Szlovákok épp úgy eu ország mint mi, szóval nincs import a két ország között. Akkor hogy lehet import, pláne szürke?
Itt csak 1 dolog van. Van a gyártó, aki eladja a márkanév használati jogot és az ezzel járó minden előnyt egy cégnek, aki ezzel birtokolja egy ország piacát. Mivel fizetett a zrt, ezért nem csak kötelezettségeket akar(javítás, csere), hanem extra bevételt is, szóval olyan áron adja a terméket a boltoknak, amilyen drágán csak tudja. Mivel ő intézi a garanciális hátteret, kedvezőbbé tudja tenni extra gari idővel a nála vett cuccot, szerződik néhány nagy céggel akiknek megszabja az eladási árat és ők cserébe megkapják azt a kegyet, hogy az olcsón árusító webshop-ok nem kapnak tőlük árut. Ezért kénytelenek más forrásból szerezni, de az amit ők adnak el nem hamisítvány, nem lopott, és samsung ugyanúgy megkapja az eladása után az árát, mintha itt veszem a MM-ban.
Anélkül hogy gondolkodnának itt sokan, csak nyomatják a hülyeséget
Jól teszi a samsung hogy nem támogatja a szürkeiportot, ugye? Rá kéne jönni hogy a samsungnak tök mindegy hol veszed. Akinek nem mindegy az a samsung magyar képviselete, akik nem egyenlőek a samsung céggel, csak a helyi képviselete. -
törölt tag
válasz
dethroner
üzenetére
Hagyd a francba, én se tudtam őket meggyőzni egy össznépi email, live-chat, telefonos, stb.reklamálásra, hátha legalább átgondolja a samus vezetőség ezt a vevőket sújtó dolgot. Én benne lennék most is, de két reklamáló kevés oda. Akinek meg több év garanciája van vissza, azt nem érdekli ez a dolog. Láthattad.
-
Flashget
félisten
válasz
dethroner
üzenetére
Nem tervezem hogy külföldre költözök, azt meg pláne nem hogy innen viszek oda tévét.
Akkor meg miért ezzel példálóztál? És még mindig ezt a fonalat viszed tovább?
Becájgolsz a kocsiba ami fér, tv is megy mert hová tennéd, működik jól és eladni szarérhugyért nem akarod. És odakint elromlik, pl a 4. évben, amikor még bőven van rá gari, de ott nem foglalkoznak veled, hazahozni drágább lenne mint venni egy másikat.
Voltam/éltem külföldön több hónapig is svédországban ajol nem a samsung volt a menő hanem a a B&O amire nem volt pénzem, de philips hifire (a mai napig működik és kurva szépen szól a CD benne) és semmit nem vittem magammal, viszont annál többet hoztam.
Eszembe nem jutna kivinni a tévét, mert a mai világban nem tudni 1 hét múlva return vagy évekig haza sem jönnék, akkor meg kint vennék sokkal jobb áron mint itthon.
A másik dolog akik kimennek hosszabb időre dolgozni mennek, így örülnek 1 nap után ha luk van a seggükön. ha meg dolgoznak akkor úgyis hamar vesznek tévét, ha nincs ahol éppen élnek.És még most sem értem miért könnyebb a fórum tagjainak azt javasolni hogy vegyenek drága boltban és regisztráljanak a + garanciáért, mint inkább azt javasolni hogy csináljunk valamit, legyünk dühösek és érjük el hogy a websopban vett tévé is olyan legyen a samsung gari szempontjából, min a Media Markt-ban vett?
Senkinek nem tartottam pisztolyt a fejéhez hol vegye meg a tévét, csak próbáltam eligazítani mi a különbség a kétféle gari között és milyen lehet a legrosszabb forgatókönyv és a szívás mértéke. Én a saját bőrömön tapasztaltam meg pár hónappal ezelőtt, ha webshopban vettem volna a tévét akkor jól megszívtam volna és nincs csereutalvány.
De Te rávilágítottál, hogy többé ne tegyek ilyet, ergo magasról leszarom ki hol veszi a tévéjét vagy kér itt segítséget, használom az egér görgőjét.
Részemről ez a téma lezárva. -
dethroner
veterán
Na látod ezt nem értem én! Ha úgyis az anyacéget gazdagítja a vásárlásom, akkor nem tök mindegy hogy itt veszem a tévét vagy egy webshopban?
Flashget Nem tervezem hogy külföldre költözök, azt meg pláne nem hogy innen viszek oda tévét. De csak gondold végig mint lehetőség, abszolút reális. Veszel egy tévét amire megkapod a +2 év garit és tuti biztosra akarsz menni, ezért veszel hozzá még +2 évet, tehát van 5év. Ez sok idő, sok minden történhet, az is hogy el kell menni mert nincs meló. Becájgolsz a kocsiba ami fér, tv is megy mert hová tennéd, működik jól és eladni szarérhugyért nem akarod. És odakint elromlik, pl a 4. évben, amikor még bőven van rá gari, de ott nem foglalkoznak veled, hazahozni drágább lenne mint venni egy másikat. Eldobod? Pedig a samsung ugye világcég, mindenhol ott vannak, megtehetné hogy bárhol vagy, érvényes gari papirral mész és javítják. Nem tök mindegy po-wongéknak hogy itthon Pista, vagy a germánoknál Hansi javítja?
És még most sem értem miért könnyebb a fórum tagjainak azt javasolni hogy vegyenek drága boltban és regisztráljanak a + garanciáért, mint inkább azt javasolni hogy csináljunk valamit, legyünk dühösek és érjük el hogy a websopban vett tévé is olyan legyen a samsung gari szempontjából, min a Media Markt-ban vett?
Nem ez volna a mi érdekünk, hogy olcsón vehessünk jó feltételek mellett? Az a mi , a vásárlók érdeke hogy a háttérben összeborult, egymással lepaktált üzletek extra profitot húzzanak rajtunk? -
bzoley
veterán
Hát ez tényleg elég vastag

Akkor ezt is tudjuk. Viszont akkor érdekes, hogy a korábban mutogatott szörnyű jelenségekből(szerencsére) semmit nem tapasztalok. Ezek szerint képesek lennének normálisan is megcsinálni egy tévét. De itt is sokan teljesen elfogadottnak tartják, hogy "ez ilyen". Pedig nem. -
-
nismoka
addikt
-
nines
csendes tag
Azt honnan lehet tudni Samsung Led tv-knél hogy a háttérvilágítás direct vagy edge led? Árukeresőn nem írják és ami nagyobb vicc a samsung honlapján a H-s jelzésű tv-k valamiért nincsenek fenn...
-
coolrob
aktív tag
-
nines
csendes tag
válasz
coolrob
üzenetére
Köszönöm a választ!
Ebből viszont akkor az jön le, hogy a halandó ember számára megfizethető kategóriában LED tv-n nem igazán lehet sportot nézni!?A másik, hogy a samu lehet tudni milyen okból nem csinál 42 colos tv-ket? 40-es és 46-os van csak.
Van más mód, hogy dlna nélküli samu tv-n tudjam nézni a számítógépen lévő filmeket? 20-30 ezer Forintos "okosító" eszközökön kívül?
-
válasz
Thomas16
üzenetére
szia,
vélhetően a symbol rate lesz a hiba forrása, közszolgálati csatornáknál az 6000, és nem pedig a többinél - alapban - adott 6900.
amikor teljes automatikus hangolást használsz, akkor a keresés módja hálózat legyen, úgy megtalálja a közszolgálati csatornákat is, gyors és teljes esetén nem feltétlenül.
csak egy - vagy néhány - csatorna utólagos (kézi) hozzáadásakor megadod a frekvenciát, a moduláció 256 qam, a jelátviteli sebesség pedig 6000 legyen, ne pedig az alapban adott 6900.
igaz, ue40f6100 alól írom, de ilyesmi az elérési út; menü -> adás -> csatornabeállítások -> kézi hangolás -> digitális csatorna hangolása -> új -> a fent leírt értékek megadása -> keresés! -
ada19
őstag
válasz
üzenetére
Nem tudom, nekem az elődje van, F5300, + egyáltalán nem nézek focit. Többnyire Nascar, IndyCar, Moto GP, (50 Hz valós, 100 MHz CMR), szerintem élvezhető (legalábbis nekem megfelel). Ha TV-t cserélek, az is csak a HDMI ARC, nagyobb méret illetve vékonyabb káva miatt lesz.
Disclaimer: a TV használati idejének töredékét töltöm sportközvetítésekkel, többnyire film vagy Xbox megy rajta.
-
Thomas16
tag
Sziasztok!
Egy Samsung UE32F6400-as TV-n szeretném beállítani a digitális M1 és M2 csatornát. Diginél alapból csak az analóg csatorna jön be.
Már megkerestem hogy melyik frekvencián kellene lennie ennek a csatornának, de nem tudom beállítani.
A kézi beállításnál nem tudom a frekvenciát változtatni egy adott csatornánál.
Már néztem az e-manualját, de az se mond semmit róla.Valaki ötlet, hogy lehetne elővarázsolni?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- PHILIPS 75PUS8808/12 Ambilight 4K HDR Smart 120Hz Gaming TV
- Samsung UE50AU7022KXXH 50 Crystal UHD 4K Smart TV, kifogástalan állapot
- 27% LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- LG NanoCell 43NANO81T6A Gyári fóliás
- SAMSUNG (QE75QN90D) 190CM 4K NEO Q-LED SMART UJ PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezért nem szeretem a szoftveres képmahinálást....hibák, hibák hátán....

Jól teszi a samsung hogy nem támogatja a szürkeiportot, ugye? Rá kéne jönni hogy a samsungnak tök mindegy hol veszed. Akinek nem mindegy az a samsung magyar képviselete, akik nem egyenlőek a samsung céggel, csak a helyi képviselete.