- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ykatap
csendes tag
válasz
Daniel Alves #20380 üzenetére
Sziasztok!
Jó hírrel tudok szolgálni...
A MEDION 2TB HDD külső házát lecseréltem és végre normálisan működik a Samu 6100-as TV készülékkel!
Itt az infó az új külső házról:
Köszönöm a hasznos tanácsokat!
-
mezis
félisten
válasz
Daniel Alves #21024 üzenetére
Nekem D5500-asom van. Az ügyfélszolgálat írta, hogy ennél a típusnál nem lehetséges. (Nem lehet túl nagy probléma a digitális műsor felírása az USB-n keresztül, az STB-k jelentős része tudja.)
Közben megtudtam azt, hogy a Samsung felvételeket nem lehet pl. PC-n lejátszani, így már sokkal kevésbé érdekel, mert a reklámokat szoktam az őket megillető helyre küldeni. Felvételt inkább tuner+PC+Avidemux-al készítek.
Esetleg partizánkodással (firmware csere okosabb -drágább- TV-jére) megoldható, de kockázatos is meg garanciavesztéses is.
-
ykatap
csendes tag
válasz
Daniel Alves #20380 üzenetére
Szia Daniel,
köszönöm a választ!
Abban tudnál segíteni, hogy mire és hogyan cseréljem ki a házat?
Köszönettel! -
fant0mi
őstag
válasz
Daniel Alves #20316 üzenetére
Az október végi fw-re.
-
BBéci
legenda
válasz
Daniel Alves #19765 üzenetére
"Azért egy BD filmnél megfelelő hangerő mellett elég "komolyat" tud szólni."
Még szerencse, hogy idézőjelbe tetted.
10 centi magas, 40 dekás dobozkák, bennük 5-6 centis hangszóró. -
InfiniteReality
őstag
válasz
Daniel Alves #19767 üzenetére
Ez egy külön megvásárolt külső keret, vagy egyben külső winchester?
Nekem van 6 db "noname" keretem + 6 db terás Seagate drive-om és mindet látja és kezeli a TV (D5000). Mindegyik kerethez a saját USB kábelét használom.
Annyit tudok mondani, hogy a kereteknek JMicron vezérlőchipje van, ami nem egy rossz dolog. Lehet sokkal "noname"-ebb chipes keretekkel nem tud zöldágra vergődni a TV. -
littlerock
aktív tag
válasz
Daniel Alves #19765 üzenetére
USB hosszabbítót használsz? ott is lehet gond... volt aki már belefutott ebbe... Ha van lehetőséged, keress másik vezetéket.
nekem kétféle HDD keretem van, az egyiknek saját zsinórja van, a másikba bele kell dugni.
-
sonye
senior tag
válasz
Daniel Alves #19759 üzenetére
és mit tud a házimozi?
Van pl EQ-ra, meg állítható a basszus?
Mennyire jönnek ki a mély hangok?Esetleg ha valami teszted van az is jó lenne.
-
littlerock
aktív tag
válasz
Daniel Alves #19759 üzenetére
Az ntfs- t kezeli a tv?
mert ha csak a fat32-t szereti akkor ott a gond.
nekem D550-em van, ezen két USB van és csak az egyik kezeli a HDD-ket. De azt írtad a HDD- csatlakozóját használod... másra most nem tudok gondolni mint a file rendszer problémára...
-
keke69
őstag
válasz
Daniel Alves #19587 üzenetére
Hát akkor meg kell várni hátha jön egy mágus akinek sikerült és leírja hogyan kell és mit tapasztalt frissítés után!Remélem minél előbb mert nagyon kíváncsi vagyok!
SAMSUNG UE32D5000PWXXH
-
BBéci
legenda
válasz
Daniel Alves #19543 üzenetére
Csak amiatt felesleges BD-játszót venni. Ne hagyd figyelmen kívül, hogy azok között is van különbség. Például az Oppo 95 képéhez (pláne hangjához) nem hasonlítható a Samsung 8900-é, mindkettő ott figyel a hifiállványomon. Azon a szinten már a kábelek (HDMI) minősége is fontos.
-
Robi_73
őstag
válasz
Daniel Alves #19142 üzenetére
Próbáld ki! [link] UE40D5500-on nekem működik!
-
B@bL3ve5
senior tag
válasz
Daniel Alves #19142 üzenetére
micsoda?
-
sandró60
addikt
válasz
Daniel Alves #18938 üzenetére
Szerintem sehol.Pont az a baj Samsungéknál meg talán a többi gyártónál nem adna ki ismertetőt az uj firmware-tartalmáról.Igy marad a kisérlet,hogy jó vagy nem.Én úgy vagyok vele nemrakom fel addig amig valami visszajelzés nincs a kedves fórumtársaktól a működése felől. Ha jól működik valami akkor hagyom a frissitést máskorra
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest