Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Sziasztok,
Adott egy viszonylag régi UE40D6500. Ma először rádugtam egy WD my passport 2 TB-os külső vinyót de nem ismeri fel. Igazából nekem nincs rá szükségem jelenleg de kíváncsi lennék, hogy van e erre valamilyen szabály a formatálást vagy bármilyen más jellemzőt tekintve. Illetve van e esély megjavítani ezt.
-
BalaNce87
addikt
Köszi az infót.
Csak azért kérdeztem, mert beszereztem nem rég egy 32EH5300-at is és azon 1024 volt.
Habár azon a TV-n már más a menü is. Teljesen animált minden, szóval valszínű eltér a miénktől. -
BalaNce87
addikt
Nem tudjátok, hogy az UE40D6500-as készülékhez mi a legfrissebb firmware? Nekem 1018 van fent jelenleg és neten nem akar frissíteni. Nem írja, hogy nincs frissebb csak azt, hogy nem elérhető...
ITT találtam egy újabbat, de azt írja angol. Nem tudom ez jelent e valamit. -
BalaNce87
addikt
válasz
kicsibacsi #36737 üzenetére
Fogyasztás nem?!
-
BalaNce87
addikt
EH5300-at értékesítik a nagy üzletláncok? Ha igen milyen ár körül? Árgépen 95k-ról indul manapság.
-
BalaNce87
addikt
Én is ilyesmire tippeltem. Láttam még akciósan az EH5000-et, de az csak 50Hz-es panellel van szerelve és attól kicsit tartok. Rosszul teszem?
Illetve ami fura nekem, hogy ezek már tudnak 3D-t is, ami eléggé feleslegesnek hangzik így elsőre. Mármint tudom, hogy úgyse lenne kihasználva. -
BalaNce87
addikt
Meg tudja valaki nekem mondani, hogy 32-es Samsungok közül mi most a best buy? Muteromnak akarunk TV-t venni, szóval alapvetően nincsen szüksége semmilyen fancy plusz funkcióra a szép kijelző mellett (persze alapvetően egy csomó szar be van építve, amit nem nagyon lehet már elkerülni).
-
BalaNce87
addikt
válasz
zoltenwoodoo #26903 üzenetére
Elég borsos áron mérik ezeket az E-szériás csodákat
-
BalaNce87
addikt
Azt nem fedeztétek fel eddig, hogyha kötőjel van a fájl nevében akkor nem szedi fel a feliratot a TV médialejátszója? Elég buta dolog...
-
BalaNce87
addikt
válasz
nightshadow #24558 üzenetére
Ez a játékos mód hol található?
-
BalaNce87
addikt
.Sup kiterjesztést felszedi a TV? Mert a gépen a lejátszók nem ismerik fel. Csináltam 3D feliratot SRT-ből, de nem tudom hogyan varázsoljam be a film alá.
-
BalaNce87
addikt
Azt ismeritek, hogy a TV másképp ismeri fel adott fájl nevét, mint ahogyan a PC-n látom?
All share wifi-vel nézem.
-
BalaNce87
addikt
válasz
klmn.knyvs #24261 üzenetére
Source->tools
-
BalaNce87
addikt
Amúgy az miért van, hogy a Youtube app nem jelenik meg a Smart hub főoldalán csak úgy tom indítani hogy bemegyek az alkalmazásokat böngészni.
-
BalaNce87
addikt
"Azt ismeritek, hogy ha túl hosszú vagy kötőjel van a fájl nevében, akkor nem eszi meg a feliratot? "
Erre valaki?
-
BalaNce87
addikt
Azt ismeritek, hogy ha túl hosszú vagy kötőjel van a fájl nevében, akkor nem eszi meg a feliratot?
-
BalaNce87
addikt
válasz
Gabesz1019 #23739 üzenetére
Én nem neveztem át eddig, de amit megfigyeltem, hogy az élességet alapból nagyon magasra tette és ezért úgymond recés lett a kép. Az érték csökkentésével gyönyörű lett!
-
BalaNce87
addikt
All share faszán működik, azzal nincs gond. Csak mivel van egy usb a routeren ezért gondoltam, hogy így is kipróbálom. Sok értelme nincsen, hiszen az adattárat közvetlenül aTV-re kötve is tudom használni. Egyszerűen csak érdekel.
Router sebességével nem lehet baj, hiszen a full HD is átment tegnap a TV-re minden akadás nélkül. -
BalaNce87
addikt
Szerintetek az miért lehet, hogy mikor a routerre csatlakoztatott driveról akarok lejátszani valamit akkor azt írja, hogy nem ismert fájlformátum?
-
BalaNce87
addikt
Hali!
Allshare keretein belül lehetséges feliratot használni? Egyelőre sikertelenek voltak a kísérleteim...
-
BalaNce87
addikt
válasz
eFeMeR74 #23448 üzenetére
Most valahogy magához tért az allshare és indításkor megkaptam az üzit, hogy engedélyezem e a TV-t...
Eddig ezt nem adta fel.
Most már faszán látom a megosztott mappát.
Az, hogy nem tudok beletekerni a nyilakkal az normális?
Mert alul az időkeresés funkcióval meg simán oda tudom tenni ahová akarom csak ugye így nem látom a képet tekergetés közben... -
BalaNce87
addikt
Sziasztok!
Az all share program PC-re telepítve mire jó? Mert a TV-n nem látom a PC vinyóját...
Hallottam egy másik programról, valami share manager. Esetleg az kellene nekem? -
BalaNce87
addikt
válasz
domager2 #20494 üzenetére
Én ezt a dolgot meg se figyeltem. ÉS igazából ebben az a szomorú, hogy az átlag user soha a büdös életben nem jön rá, miközben röhögnek a markukba a gyártók.
Nekem ennyiért így is best buy a D6570, de ha már ennyire gecik voltak szándékosan, akkor szívesen látnám ahogy megbüntetik őket a fogyasztók szándékos félrevezetéséért. -
BalaNce87
addikt
válasz
#09634560 #20412 üzenetére
Igen, azóta rátaláltam erre a fogalomra én is.
Már csak az a kérdés hogyan fogom tudni ezt megoldaniHa a box meg a TV között áll fent a probléma, akkor hogyan jön ide a PC? Ha kihúzom a HDMI-t, akkor kussol.
Nem lehet valamit a rendszerbe tenni, ami megszakítja? A boxba futó koaxnak van szerepe az ügyben? -
BalaNce87
addikt
Sziasztok!
Nem tudom ismeritek e a jelenséget vagy tudjátok e mi okozza. Amióta összekötöttem a TV-t a PC-vel HDMI kábellel, azóta a boxból jövő adás alatt folytonos zúgó hang van. Ilyen gerjedés szerű. Ha kihúzom megszűnik.
Szerintetek ha esetleg egy olyan box lenne, amit szintén HDMI-vel kötök a TV-hez akkor is folytatódna?
Eléggé idegesítő tud lenni a dolog, mikor halk jelenetek vannak. -
-
BalaNce87
addikt
Kiterjesztett asztalt alkalmazok és miközben a TV-n filmezek itt netezek. Előbb leültem nézni a filmet és gondolom az inaktivitás miatt kikapcsolt a monitor és ezzel együtt a TV is, mert nem kapott jelet gondolom.
Eddig ezt nem produkálta, viszont most folyton el akar aludni. Ezt hogyan lehet kiküszöbölni? -
BalaNce87
addikt
válasz
kalmancsehi #19850 üzenetére
Két féle csavarra emlékszem! Nem lehet, hogy a rosszat küldöd oda?
-
BalaNce87
addikt
Szóval akkor ez a PiP csak akkor megy ha be van dugva valami a coaxba? Én használom az ún. külsőről, mert a UPC boxom scartos, illetve PC- ről HDMI-vel.
-
BalaNce87
addikt
Hi!
Azt szeretném megkérdezni, hogy Sima D-sub csatlakozáskor frankón kiteszi a PC képét tűélesen.
Most szereztem HDMI-t és ezzel levágta a TV a kép széleit illetve kicsit mintha zajosnak érezném a képet. Ez miért van?
A PC csatlakozás direkt számítógéphez van és ezért dobja be automatikusan méretre? -
BalaNce87
addikt
Újabb kérdés a részemről. Hogyha HDMI-vel összekötöm a vidkarimat és a TV-t, akkor a hang is átmegy ugye?!
-
BalaNce87
addikt
Köszi a választ! Az a helyzet, hogy egyelőre scart átalakítóval üzemel és ezt külső bemenetként érzékeli és ezt az ún. plug and play opciót nem is dobta fel...
Nekem egyelőre nagyon szimpatikus a TV, egyszerű kezelni, rengeteget tud és én frankón elégedett vagyok ezzel a 3D-s konvertálással is. Szerintem annyira elég, amit otthonra kíván az ember.
Azt amúgy tudjátok, hogyha 3d filmet próbálok rajta lejátszani akkor azt ő automatikusan abban játsza le vagy rá kell küldeni az átalakítót és akkor összeszinkronizálja a képeket? -
BalaNce87
addikt
Hali!
Egy újonnan beszerzett 6570-es készülékkel kapcsolatban kérdeznék.
A helyzet az, hogy a bal felső sarokban rendszeresen megjelennek kisebb animációk (Samsung Smart, SmartHub stb), meg adatok a TV-ről. Úgymond hirdeti önmagát a ráragasztott matrica helyett.
Mivel utsó darabot hoztam el ezért ment egy kicsit kiállítva is és arra gondoltam, hogy lehetséges hogy valami gadget-et tettek rá. Ez lehetséges? Még otthon nem ellenőriztem csak elöljáróban kérdezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest