- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
-
Flashget
félisten
samsungot belehetne perelni fogyasztók megtévesztésért a 100hz-t olyan készülék esetén emlehgetni ami 50Hz csak ill. 400Hz-ről hablatyolnak pr. dumaként miközben 100Hz-es a panelvezérlés a készülékben.
így van egyszerűen fizikai korlátai vannak, hogy a 6500 nem, míg a 7000 tudja a full HD-t 3D-ben..megis látszik az árban.
és nem mondta senki, hogy nem szép a képe 6500 vagy 6100 esetében, de az attól még nem lesz full hd 3d-ben. -
-
Flashget
félisten
az un.renew készülékek 2x gyári ellenőrzésen esnek át majd olcsóbban kerülnek forgalomba mint amelyik nem renew..van aki kimondottan ilyen készüléket keres.
2x ellenőrzés jobb mint a sima 1x..azon tényleg nincs hiba bekapcsoláskor. persze később bármikor előfordulhat mint bármelyik tévén. -
sandró60
addikt
Helo! Én a tv-k minőségéről beszéltem igy év vége felé.Semmi 3D- semmi 100HZ- semmi pixel megjegyzésem nem volt.Akkor nem tudom miért én vagyok mgszólitva aD6500-példának irtam.Amúgy leirtam a tv-m tipusát és "El dicsekedtem",hogy milyen szerencsésen vásároltam
Mint mindenben az életben ehez is szerencse kell
Amúgy ha észre vetted volna együtt érzőleg irtam neked -
Fidel76
tag
Tv-re is vállalja a samsung és az LG is 3 napos cserét(nem javítást, mint panelcsere). Még a subpixelhibára is vonatkozik. Én ezért néztem meg egyből 1 pendriveról 6 Full hd képet, fekete,fehér,szürke,vörös,zöld,kék. Ha találtam volna valamit akkor vittem volna vissza a tv-t. Kötelesek cserélni 3 napig ilyen hibával. 3 nap után már teljesen más vonatkozik a pixelekre.
Én az auchanba vettem és meglepődtem, hogy a vevőszolgálatnál ki is próbálhattam ott helyben.(mondjuk lehet nem örültek neki, de 1 másik lcd-nél a tescoba egyáltalán nem engedték még azt se, hogy a dobozba nézzek) -
Maybourne
tag
Teljesen egyetértek azokkal a dolgokkal amiket leírtál. Én is ha vennék most egy új tv-t inkább vennék egy 46 colos sima lcd-t, mint egy 40 colos parasztvakítós led 3D-t. Jelenleg egy le37a551-et nyűvök teljes megelégedettséggel. Természetesen el tudnék képzelni egy nagyobbat, de annyi selejttel találkozik az ember manapság, hogy semmi garancia arra, hogy az újonnan vásárolt űber tv majd hibátlanul működik, szóval amíg ez tartja magát én biztos nem váltok.
Ez a tervezett elavulás átka nálam: ha kifogok egy jót, akkor foggal-körömmel ragaszkodok hozzá.
-
sandró60
addikt
Sok fórumozó hozzászólása alapján igy év vége felé igen népszerű a D6500-as tipus.Sajnos ahol ezeket a tv-ket gyártják úgy látszik a mennyiség előbbre való.Itt a topikban már sok ember panaszkodott a led tv-k minőségére.Úgylátszik a vásárlok "rohama" miat rákényszerűltek ilyen vagy olyan rejtett vagy nem is azzal a hibával forgalomba hozni.Gondolván a tisztelt vásárló vagy észre veszi az alatt a 3-rom napban,vagy ahogy te is elfogadtad és nyugtatod magad,mert tudod milyen procedurával jár és nemis biztos,hogy a végén jól jössz ki.Gyakorlatilag annó az átkosban működött igy csak akkor "hiány" gazdaság volt.Különben én is az Euronics-ban féléve vettem a tv D5500.Szerencsére úgylátszik kifogtam 1-jó darabott
Kellemes ünnepet kivánok mindenkinek -
sandró60
addikt
A kollégának már egy jó pár hozzászólásal előbb megirtam az esetemet a fogyasztásmérővel kapcsolatban.Tanulságképpen itt olvasható
fogyasztásmérő
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- War Thunder - MMO Combat Game
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest