Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyeniko
őstag
válasz
FirstAndroid #138796 üzenetére
Mióta frissít?
-
hdman
őstag
Nem szeretne valaki 55Q70-et eladni?
-
gyeniko
őstag
válasz
FirstAndroid #138794 üzenetére
Menü -> Smart Hub -> Smart Hub visszaállítása
-
Milka 78
nagyúr
válasz
kmisi99 #138786 üzenetére
Szerintem (pusztán a tesztekre, képességeire támaszkodva) a KS keresztbe lenyeli azt a belépő samut. Érdemes viszont utána nézned, hogy 1241 vagy 1241.5-ös fw van e rajta, mert az utcsó 1242-est szidják mint a bokrot, bár szerintem még ezzel együtt is jobb lehet a másik samutól.
-
LionX
tag
válasz
PuMbA #138778 üzenetére
Látom hogy nem tudsz kibújni a "félisten" bőrödből.
Úgyhogy szeretném ha nem te döntenéd el helyettünk hogy mire van szükségünk és mi az igényünk!
Szóval ha segíteni nem tudsz, (és láthatólag nem is akarsz), az én hozzászólásaim miatt felesleges koptatni a billentyűzetedet, hogy a sok esetben nyers stílusodat újból megmutathasd! Ok?
Csak tájékoztatásképpen: Nem csak böngészni lehet egy arra alkalmas Tv-n, hanem vannak olyan video megosztók a YT-on kívül is, amelyeknek nincsenek applikációi, viszont az ott lévő tartalmakat kényelmesebb Tv-n nézni direktben, mint PC-ről átjátszva.
Különben meg Kellemes Húsvétot! -
Joshi
titán
válasz
evitiguF #138781 üzenetére
+Milka 78
+szaki04Tulajdonképpen ez egy Dolby Vision sample profil 5-el, aminél HDR10 kompatibilitást ír. Ha tényleg HDR10 kompatibilis lenne, akkor működne a Samsung tévéken is amik tuti biztos nem támogatják a DV-t. Sajnos a DV képes Sony tévék pirosas színben játsszák le. Kíváncsi voltam hogy mi a helyzet. Köszi mindenkinek a segítséget.
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, szerintetek melyiket érdemes venni. Egy új Samsung UE55NU7023 vagy egy régi de anno csúcs készüléket Samsung UE55KS7000
Én inkább a használt cuccokat pártolom, de TV terén nem vagyok annyira otthon, nem tudom 3 év alatt fejlődött e annyit a technológia, hogy egy kvázi alsó közép kategóriás tv jobb e mint a 3 éves felső kategória.
-
gyeniko
őstag
válasz
FirstAndroid #138784 üzenetére
Nekem is 2900 van rajta, rendben működik. Lehet, hogy a Smart Hub-on kellene csinálj egy gyári visszaállítást.
-
FirstAndroid
tag
Sziasztok! 55H6400 2900 frissítés van a tv-n. Hogy tudom megoldani, hogy működjön a Youtube?
-
PuMbA
titán
válasz
LionX #138769 üzenetére
"Mi lehet a gond és van-e valami megoldás hogy úgy működjön a böngésző ahogy kellene?"
Most épp úgy működik, ahogy kellene
Egy TV böngészőjére ne úgy nézz, mint egy telefonéra vagy PC-n lévőre, mert annyira leegyszerűsített, hogy körülbelül csak a negyedét tudja és mivel frissítéseket csak 1-2 évig kap a korlátozott és lassú hardver miatt, ezért egy idő után használhatatlan lesz. Csoda, hogy 5 évig működött, mert egy TV nem egy telefont vagy PC-t kiváltó 10in1 eszköz.
-
LionX
tag
Sziasztok!
A lányomnak van egy Samsung UE32J5500AW Tv-je.
5 éve lett véve és nincs vele különösebb gond, csak annyi hogy az internetes böngészője nem akar működni.
A hirkereso.hu-t, (és csak azt), minden gond nélkül behozza, de onnan bármilyen linkre akar kattintani, "A szerver nem található" hibaüzenetet dobja fel.
Ugyanez a helyzet akkor is, ha bármilyen más weboldalt akar megnézni.
Az internet kapcsolatot kábelen kapja a készülék és nem wifi-n.
A Samsung fiókjába be van jelentkezve.
A Netflix és HBO GO pedig csont nélkül megy rajta.
Pár hete egyszer feldobott egy üzenetet a Tv hogy:
"Ennek a böngészőnek a támogatása hamarosan megszűnik. A legjobb felhasználói élmény érdekében frissítsd a böngésződet." és telepítse rá a Google Chrome-ot vagy más böngészőt, de azt azóta sem találja hogy hogyan és honnan lehet, én meg kb. 300 km-re vagyok tőle és nem is nagyon vagyok otthon ezekben a dolgokban.
Mi lehet a gond és van-e valami megoldás hogy úgy működjön a böngésző ahogy kellene? -
lacka_GTI
csendes tag
Sziasztok,
Egy Samsung MU7002-esem van, es akadt egy problemam: egy kulso HD-en tartom a filmeket es egy ideje (4-5 hete) a TV nem ismeri fel a felirat fileokat.
Mi lehet a gond? -
Zozi100
csendes tag
válasz
xtreo #138754 üzenetére
Hát én olvastam valahol,hogy a DVB-T2-es átállás miatt vannak bizonyos problémák a csatornák hangolásával,egyik pillanatban még 100%-os jelet fog,következő keresésnél meg már ugyanazon a frekvencián 0% a jel.Állítólag a Samsung foglalkozik a dologgal.De például ma is feltettek egy olyan szoftverfrissítést,amit még 2019.12.3.-as dátummal feltettek az oldalukra,ugyan az a száma,úgyhogy nem is tud az ember mit kezdeni vele,mivel a tévé nem ismeri fel szoftverfrissítés gyanánt
-
Joshi
titán
Üdv. Légyszi próbálja ki valaki egy HDR10 képes Samsung tévén ezt a Joker releaset. Köszi.
Arra lennék kíváncsi, hogy egyáltalán elindul-e a sample a tévé belső lejátszójával. A fájl mérete ~100MB.
Köszi.
-
Isendel
csendes tag
Sziasztok!
Nas on beállítottam a médiaszervert, és az lg tv gond nélkül kezeli.
De, a qe55q70 tv-m nem látja a források között. A pc médiamegosztást látja, de a nasét nem. Kell a samsungnak valami külön beállítás hogy onnan játszon le?? -
Robi152
friss újonc
Oké, a másik topicba írok! Köszi
-
zsocy
őstag
válasz
Robi152 #138759 üzenetére
Szerintem te a milyen TV-t vegyek topikot keresed, a Sonyról, Philipsről itt a Samsung topikban nincs tapasztalat.
Egy QE55Q70-et ajánlanék kezdésnek, abban már "rendes" direct led panel van, freesync, 120hz, stb. -
Robi152
friss újonc
Sziasztok!
Olvasgatom néha ezt a fórumot és látom hogy van itt sok szakértő! Nem vagyunk jártasak ebben a tv témában és vennénk valami jobb tévét az eddigi 40-es alap samsung 4K tévénknél! 2,5-2,7 méterről néznénk, de elég lenne nekünk egy 49 vagy 50 -es! Olvastam hogy ne 60 Hz-est vegyünk, meg elég sok minden másra kellene még figyelni. Mi filmezésre, okostartalom nézés (Netflix, YouTube stb..) néha sima tv adásra használnánk. Játék nem lenne rajta! Néhány ismerős az alábbiakat javasolta, esetleg tudnátok javaslatot adni ezekkel kapcsolatban?:Samsung UE50TU8502
Sony Bravia KD-55XG8596B vagy Sony Bravia KD-49XG8096B
Philipsből többet is ajánlottak, de már nem tudom típusátMax 230-240-ig mennénk el és a menürendszer ne legyen bonyolult!
Köszönöm ha valaki tudna tényleg hasznos infót mondani! -
-
xtreo
friss újonc
Hello,lehetséges az hogy a samsung LT24E390-es szoftverfrissítés hiánya miatt nem talál pár ingyenesen fogható csatornát?Vagy szerintetek mi lehet a gond?Válaszokat előre is köszönöm!
-
-
csibe2008
csendes újonc
Sziasztok,
2 új tv-t néztem jelenleg, de nem tudok dönteni. Milyen ez az új Crystal UHD?
Samsung UE65TU8002
Samsung UE65TU8502A mostani TV-m UE55NU7102 - ezt cserélném le a fentebb egyikére.
Tanács? Vélemény? Méret miatt mindenképp szeretném, de hogy tudásban, élményben stb mennyivel jobbak ezek a 2020-as modellek?
-
Funthomi
aktív tag
válasz
evitiguF #138735 üzenetére
Nekem Q60 van, NAS-ról játszom le a filmeket Plex appal (ha nem transcode-ol rosszul) és ha HDR a videó, akkor a kezdőlap gombot lenyomva a távirányítón rámész a Beállítások részre balra és ott a Kép üzemmódnál kiírja, hogy HDR.
Olyat sosem láttam, hogy magától kiírná, hogy HDR, de az előző posztokat olvasva lehet akkor írja ki, ha a TV saját lejátszóval nyitod meg a filmet vagy HDD-ről/Pendrive-ról nyitod meg. -
Celtis
veterán
válasz
james008bond #138733 üzenetére
Ja, hogy cseh panel az új is, csak a szórás nagy.
Ha finoman megkopogtatod a kijelzőt, akkor a VA panel fehéren felvillan, az IPS nem csinál semmit. De szinte teljességgel kizárt, hogy az IPS paneledet VA-ra cserélték volna. Hacsak nincs erre valami protokol, hogy a nagyon hőbörgők olyat kapnak. -
PuMbA
titán
válasz
evitiguF #138735 üzenetére
Attól függ, hogy min keresztül eteted. Ha pendrive-ról vagy HDD-ről belső lejátszóval, akkor meg se kell nézni,mert tuti úgy játssza le, egyébként meg az általánosan felbukannó bemeneti infó ablakban kiírja, amikor egy eszköz HDMI-n keresztül jelet ad a TV-nek.
james008bond: VA-nak jóval sötétebb a feketéje, ha kevés fény mellett nézed a TV-t
-
evitiguF
senior tag
Sziasztok,
Q70-est ha HDR anyaggal "etetem", azt ki kellene jeleznie valamilyen buborékban, vagy valamilyen módon, hogy ténylegesen HDR jelet kap/ad?
Vagy beállítások között?
(Távirányítóból csak Smart remote van, azt ne írjátok, hogy azon nyomjak meg valamit) -
PuMbA
titán
válasz
james008bond #138728 üzenetére
IPS panelt kicserélték VA-ra
-
busman
veterán
válasz
Ilyen hibával vittem én is vissza.4 - ből 4 volt ilyen.
-
Celtis
veterán
válasz
Gratula! Érdemes volt kitartónak lenned. Az eredmény látványos. Ezek szerint a panellottó még mindig létezik.
Viszont az utolsó mondatodból valami kimaradt. Nem világos hol gyártják a jó illetve ócska paneleket.
-
james008bond
őstag
Ma végre kicserélték a panelt ( 43Q60 ) 2 hónap után!
Ilyen volt az első tv:
Ilyen lett a 3 napos csere keretében elhozott tv:Ez pedig a mai panel csere után:
Azt gondolom, ezt már megtartom:-)
Szóval, nem igaz, hogy azért mert q60 és mert 43 coll, csak szar lehet. Sajnos, ilyen nagy a gyári szórás. Sok panelt ( gyakorlatilag csak azt cserélnek ) és ezt Csehországban gyártják a szervízesek szerint.
-
DTQ
csendes tag
Köszönöm érkezik
-
-
LanyUs
senior tag
válasz
PuMbA #138719 üzenetére
Mert a feleségem extra sebesen be szeretne tenni valamit, akkor egyszerűbb, mint egy távirányítóval szöszmötölni. Ha a gyerek hisztizik, akkor nincs idő. Csúcssebességű reagálások kellenek
De a felvett videóra ugyanúgy vonatkozik ez a funkció. Szerintem hatalmas találmány. Kényelmes! Utólag olvasom Pug nem vagyunk egyedül
-
DTQ
csendes tag
Sziasztok egy gyors válasz kellene
Telekomnál kifogytak a q70 samsungból maradt a 55q60 vagy sony KD-55XF9005.Melyik a jobb választás?
Főleg Filmezés
előre is köszi -
válasz
LanyUs #138717 üzenetére
Engem is rá akartam beszélni egy Philips LCD-re,mert bementem és a Q70-es Samsung nem volt raktáron. Azért vegyen a Philipset mert van rajta egy XY díj matrica és azt csak úgy nem osztogatják
OKé,kérek pár percet,megnézem milyen a képe. Annyira LCD volt,fekete az szürke,fátyolos... Tuti nem veszem meg. Ott is hagytam őket.
Sajnos ha az ember jól akar járni,akkor 20x utána olvasni,megnézni élőben és nem szabad hagyni,hogy azonnal döntsön. Szerencsére utána is olvastam a Philipsnek és a Q70 sokkal jobb tv. Igaz drágább is volt. De nem egy kategória. -
LanyUs
senior tag
válasz
Dreimus #138716 üzenetére
Köszönöm szépen! A sok modell között már nem igazodok el! Inkább kiadok érte 300k-t vagy felette, mert nem 1 napra veszem
Azt meg nem akarom, hogy a száguldó kamion 12 állóképben haladjon végig a képernyőn ( na persze ez enyhe túlzás volt, de átjön miről beszélek ). Örök hála
Ui.: hugom is szegény bement az Euronics és rábeszélték egy 250k samura, de se a telóról kivetítést nem támogatja és a képfrissítés is gyatra.
-
Dreimus
senior tag
válasz
LanyUs #138713 üzenetére
A kivánságodnak megfelelő azaz hasonlóan jó mozgás megjelenítés miatt minden más esélytelen
Samsung UE65RU8002 300e-től.
Samsung QE65Q60R 400e-től.
Samsung QE65Q70R 430e-től.
Amennyiben a Q70 mégis beleférne árban akkor jobb választás mert közel a 60-as modellhez, viszont nem keret hanem háttérvilágításos emiatt jobb választás lenne. -
jambiyya
őstag
válasz
Digital #138701 üzenetére
4K és fullHD anyagoknál én tutira a nagyobbat venném. Ha sok a gyengébb video, akkor azt sajnos látni fogod, de ez ilyen.
Nekem az 55-ös 3m-re volt, a 65-ös meg valamivel 4m-en túl, és egyáltalán nem tűnik nagyobbnak a nagyobb (sőt!), pedig 1m nem sok.
Amúgy a legjobb lenne, ha mindkét tévét megnéznéd (igen, tudom, vírus van) MM-ban pl. Mivel mindegyiken 4K demo anyag megy, így nekem lesz igazam. -
LanyUs
senior tag
2015-ben itteni ajánlásra vettem egy Samsung55H6400-at. Túlszaturált színei tetszenek, enyhén foltos háttér megvilágítást megszoktam, a nem tökéletes fekete nem érdekel.Full hd bőven elég még most is.
Kellene egy 65"-os (az se baj ha full hd és 200e körül van ). Kettő kittétel lenne, ami a mostaninál szuper: akciójeleneteknél a mozgás legyen ugyanilyen szép folyamatos és samsung smart view segítségével közvetlenül ki tudjam lőni a youtube-ot a tv-re. Köszönöm!
-
kecsawi
senior tag
A most újnak számító TU8002-esekből van valakinek tapasztalata?
-
francz'70
senior tag
válasz
Digital #138701 üzenetére
Na, ez a "nézési távolság" egy érdekes dolog! A kanapé nálam is kb. 260 cm, de a fej pozíciója már kb. 300 cm.
Másfél éve 40"-est akartam váltani nagyobbra, úgy gondoltam, hogy az 50"-es bőven elég.
Egy év sem telt el, és 65"-ös volt helyetteAmikor először bekapcsoltam akkor azt éreztem, hogy igen,...ez kell ide!
....de, ..legdurvább az, hogy már a 75"-ös felé kacsingatok
Nem kell félni a nagyobb mérettől, egy-két hét alatt megszokja a szem, cserébe sokkal nagyobb élmény!Természetesen ez csak a saját véleményem, nem vagyunk egyformák!
-
mpo
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Black & Decker töltőt keresek
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest