- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
gab1ka #161989 üzenetére
"érdemes lenne egy "kép visszaállítása"-ra nyomni a Haladó/Szakértői beállításokban (alul) amikor egy HDR film fut, azaz HDR módban van a tévé és utána csak a Normal módot kiválasztani.."
Visszaállítottam és így Normál módban tényleg jó a HDR, bár még így is néha kicsit sötét a kép, de ez már annyira nem zavaró, nem úgy mint pl. Film módban, ott zavaróan sötét és nem is nagyon tudok világosítani rajtaTöbbi beállítást se piszkáljam HDR alatt? Pl. Így Normál módban a Helyi sötétítés és a Kontrasztjavító is most maxon van, ja és a Háttérvilágítás is, de ahogy néztem azt az összes módban fullra teszi, gondolom kell is mivel ezek a HDR filmek eléggé sötétek.
Tulajdonképpen jó így csak azért tudnék kicsit finomítani rajta, de ha ez a Netflix-es HDR ilyen, akkor sincs gond, így Normál módban már rendben van (számomra)
-
-
francz'70
senior tag
válasz
gab1ka #161983 üzenetére
Hát igen, ezt a Film módot pláne meleg 2 -ön a Normál módhoz szokott szemem elég nehezen emészti
...egyedül filmeknél tudom elviselni ezt a mozihatást, sőt ott sokszor kimondottan igénylem is, de azt se meleg 2-ön.
Az a helyzet ez HDR feladta a leckét mivel Normál módban sem az igazi, bezzeg a HD-k kicsattannak, nagyon szép a kép Normálon, de a HDR ...hááát nem tudom, valahogy nagyon nem jön be. Na mindegy, majd még sanyargatom magam hátha sikerül kicsit megszoknom...
Köszi az infót és a segítséget! -
francz'70
senior tag
Sziasztok.
Egy kis infóra lenne szükségem, egy régebbi tévém (65MU7002) HDR+ beállításához. Eddig nem használtam ezt az opciót, de most kíváncsiságból a HDR filmeket (Netflix) így nézném. Jó lenne egy két alap támpont, hogy mit hova állítsak, mivel önmagában bekapcsolva a HDR+ elég pusztulat képet produkál...
...mondjuk eddig alap normál beállítással (azért kicsit kozmetikázva) néztünk szinte minden forrást
Segítséget előre is köszönöm -
francz'70
senior tag
"Mi még jelenleg is egy 2014-ben vásárolt (20+ éves!)"
Jó lesz az 10+ nak isAmúgy még nálam is teszi a dolgát a 2014 ben vásárolt H6500, igaz, hogy kb négy éve a hálóban azért már kicsit kevesebbet dokgozik, de napi szinten használva van!
Mondjuk kb. három hete vettem észre, hogy az egyik prizma leeshetett a helyéről. Annyira nem zavaró, eleinte is inkább a tudat és emiatt a szemem folyamatosan kereste, de mivel ez inkább fehér jeleneteknél látszik jobban, annyira nem vészes, már kezdem megszokni.
Apropó leesett prizma...van valakinek tapasztalata/infója, hogy egy ilyen leesett prizmával ugyanúgy használható a tv, nem befolyásolja a led élettartalmát vagy bármi mást?
-
francz'70
senior tag
Erre valaki? #160352
-
francz'70
senior tag
Sziasztok.
Tudna valaki ajánlani 55CU7092-től egy kicsit izmosabb samu tv-t, akár egy kategóriával feljebb. Egy ismerősömnek szeretnék ebben segíteni, de nem nagyon vagyok képben az új samu tévékkel, nekem még az MU szériások vannak.
Előre is köszönöm...amúgy mit lehet tudni erről az 55CU7092-ről ajánlható?
-
francz'70
senior tag
válasz
Mustadjoci #160216 üzenetére
Áramtalanítsd őket egy kis időre, majd próbáld újra.
-
francz'70
senior tag
válasz
codec #159881 üzenetére
Sajnos ebben nem tudok segíteni, anno (kb.8-9 éve?) én is itt a topikban leírtak alapján másztam bele a szervízmenűbe és kapcsoltam be a h6500- on a BT-t, és azóta is hiba nélkül teszi a.dolgát a hálóban
De vannak itt hozzáértőbbek akik talán tudnak segíteni, de arra figyelj, hogy nem veszélytelen ez a művelet könnyen kukázhatod a tv-t, szóval csak saját felelősségre!Mondjuk én is rizikóztam, mivel új tv volt, de sokat nem gondolkodtam rajta mert annyira kellett a BT-t a fejes/füleshez
-
-
francz'70
senior tag
válasz
Gaben06 #159654 üzenetére
kikpcsol TV nézés közben. (Nem az automata kikapcsolás miatt, ...
Bár nem ez típus, de nálam az "echo" beállításon belüli kikapcsolás okozott ilyen problémát, amíg ki nem kapcsoltam.Hazaérkeztem és bekapcsolva találtam a TV. Nem volt otthon senki,
Időzítő? ..de külső eszköz vagy tv box is tud ilyen anomáliát. Lehet csak kicsit jobban át kéne nyálazni a tv/külső eszköz beállításokat -
-
francz'70
senior tag
Azért az nem semmi, hogy a 2017 -es MU szériára még most is jött frissítés (1400 fw) Mind a két MU frissült is (50MU6102, 65MU7002) eddig minden ok.
-
francz'70
senior tag
válasz
ρσгτσ #158491 üzenetére
Egyébként a korábban említett TCL -nél divatos dolog 2 távirányítót adni a TV -hez. Egy nagyobbat és egy egyszerűbbet. Én is csíptem volna, ha a Samsung ilyen nagyvonalú, és magam dönthetem el, hogy a pár gombos távirányítót szeretném -e használni.
Anno pedig ilyen nagyvonalú voltMég megvan a 9 éves H6500 as tv-m amihez 2db távirányító járt, egy smart (fényegér) és egy hagyományos, használatban is van a mai napig mindkettő.
-
francz'70
senior tag
válasz
Donki Hóte #156377 üzenetére
Ezzel nem tudsz belépni, ahhoz hagyományos sok számgombos samu táv kell
-
francz'70
senior tag
válasz
Mustadjoci #156259 üzenetére
Első körben ártalanítsd, az ilyen anomáliáknál sokszor csak az segít.
-
francz'70
senior tag
válasz
errorcode06 #153819 üzenetére
Nyugodtan tedd fel, nem változott semmi, legalább is én nem veszek észre változást.
Gondoltam kicsit még én is várok vele, de egy áramszünet után mindkét mu-s tévémre (ue65mu 7102, ue50mu 6102) telepítette magát -
francz'70
senior tag
válasz
mr.tamasbiro #151383 üzenetére
Nálam az egyik Samu tv-nél ez van
[link]
Ár/érték bajnok, nagyon jól szól, van kijelző és olyan mélye van, hogy bontja a szobát
...ja, és Samsung, egy Samsung tv mellé tökéletes kompatibilítás + a tv távja elég!
Ezért a pénzért szerintem bestbuy -
francz'70
senior tag
válasz
code1005 #151187 üzenetére
Ha eddig 65" volt akkor (és ha van rá keret) 75", ne is gondolkodj rajta. Ha már eleve úgy kezded, hogy el tudnál viselni nagyobbat is, a képminőség nem fog kárpótolni, mindig lesz hiányérzeted.
Két éve nézek 3 méterről 65" -t, de egy év után már kerestem a 75"-s alternativát
....na, jó a kompromisszumról azért annyit, hogy pl. NeoQled után ne egy belépő kategóriát válassz, mivel egy ekkora méretben már nem árt egy kis minőség is -
francz'70
senior tag
válasz
Aftershock11 #150273 üzenetére
A H6400-as nem rossz tv, nem kell gombokért hírdetni.
3D-s tv aktív szemcsivel most már elég nagy ritkaság, + ott a fényegér, a DTS, a feketéje meg pazar! Nem rég 70-75 000.- körül láttam, talán a jófogáson...
Kiindulásnak esetleg egy tipp: nekem van egy 40H6500-as, tavaly 90 000.- ért elvitték volna, de a felsoroltak miatt eszem ágában sem volt eladni, szintén hat éves és szinte makulátlan. Mivel van mellette másik kettő, így utóbbi években már egy kicsit kevesebbet van használatban, de az biztos, hogy még a mai napig rácsodálkozok milyen feketéje van! -
francz'70
senior tag
válasz
Sonex79 #149535 üzenetére
Én értem miről beszélsz, mivel én is tapasztaltam kábel csere után. Nem mozgás alatt, hanem az élesség lett láthatóan jobb
Nem volt gond a lecserélt kábellel, csak kíváncsi voltam hogy az új, és drágább kábel, hogy muzsikál. Hát, jobban az biztos...
De azért azt hozzáteszem, hogy ez nem volt mindig így, eddig nem láttam különbséget, ha hasonló árfekvésű kábeleket cseréltem.
Amúgy én is azt vallom (vallottam?) hogy nincs különbség....de, akkor ez most, mi? Megyek, megkérdezem "odaát".... -
francz'70
senior tag
válasz
PuMbA #148638 üzenetére
Nem tudom magam, igazából hova sorolni, mivel a filmeket kimondottan filmmódban szeretem nézni, úgy mint a moziban (gyerekkorom óta imádom a mozit) DE, ...vannak bizonyos filmek (pl. Avatar, Transformers, stb, vagy ezekhez hasonló látványvilág) ahol már zavar a fimmód, és egy sokkal színesebb és kontrasztosabb beállítást preferálok.
Nálam a film témája, mondanivalója, és sokszor a látványvilága határozza meg, hogy milyen beállítást használok, és egyáltalán nem zavar ha mondjuk egymás után két különböző képbeállítasú filmet nézek meg.
Mindig a film alapján döntök... -
francz'70
senior tag
válasz
laci1117 #148631 üzenetére
De ha nem tudod megszokni akkor sincs semmi baj, a lényeg, hogy úgy állítsd be, hogy neked tetsszen.
Nekem pl. a filmmód abszolút élvezhetetlen, állítgathatom akárhogy, csak filmek alatt tudom elviselni, de ott se mindig.
Nem azért csorgatjuk a nyálunkat szájtátva és lemerevedve a csilliárdokba kerülő tévék képernyői előtt, hogy otthon meg sanyargassuk magunkat egy úgymond fakó látványvilággal. Természetesen az ajánlott filmmaker mód valszeg a helyes, nem állítom, hogy nem, csak nekem egy általános tv-nézésre élvezhetetlen. Én a tévéimen az itt általánosan eretnekségnek számító normál képmódot kisebb korrigálással használom (MU szériák + H6500) Nem kötök kompromisszumot, élvezni akarom a látványt úgy, ahogy nekem tetszik... -
francz'70
senior tag
Még mielőtt félreértené bárki is, nem a faredőny mellett kampányolok, csak a saját tapasztalatomat írtam le. Szeretett anyósomnál sokszor játszok karbantartót
Tizenpár év alatt a műanyagot már kétszer cseréltem, a 50 éves faredőnyök (kisebb karbantartással) meg azóta teszik a dolgukat. Tény, hogy ronda, nekem se kellenne, de az biztos, hogy van egy csomó előnye a műanyaggal szemben, és vannak olyan helyzetek amikor simán lehet mellette érvelni!
De most már szerintem ezt a " Melyik redőny a jobb topic"-ot zárjuk be -
francz'70
senior tag
Ha nálad egy redőnynél a praktikusság kimerül a tisztántartásban, akkor igazad van
De azért írok egy példát: szellőztetésnél az utcafronti ablakot nyugodtan nyitva hagyhatod, mert egy faredőnynél elég ha csak a tetejéről egy pár lécet húzol fel mivel a lécek között sokkal több levegő jön be mint a műanyag redőny apró lyukain, viszont biztonságos is mert akkora súlya van, hogy ebben a helyzetben megemelni nem lehet. Egy műanyag redőnynél ha hatékonyan szeretnél szellőztetni akkor felkínálod a lehetőséget besurranó tolvajoknak. De pl. a fényt is sokkal jobban lehet szabályozni, nem beszélve mennyivel ellenállóbb egy esetleges jégverésnél....ja, és ezt is lelehet törölni ha poros
-
francz'70
senior tag
válasz
horvathpeter #147935 üzenetére
Mivel infrát használ ki/be kapcshoz, úgy kell irányítani a tv-felé, hogy amennyire lehet el kell fordítani a másik tv-től, vagy közel mész a tv-hez.
Ja, és figyelj arra, hogy az infra visszaverődik -
francz'70
senior tag
válasz
horvathpeter #147927 üzenetére
Van rá sansz. Mondjuk ezeknél a BT-os távirányítóknál párosítani kell a tv-t a saját távjával, de sajnos ez abszolút nem garancia. Nálam is van ilyen probléma, (két ugyanolyan típusú samu tv csak az egyik 50" es, a másik 65" ös) de azt vettem észre, hogy csak akkor kapcsolja a másik tv-t is ha nincs fal az útjába, és nem a tv felé van irányítva
...holott ez utóbbinál a BT-t miatt elvileg lényegtelen.
-
francz'70
senior tag
válasz
bl4ze #147772 üzenetére
Arra emlékeztem, hogy a sounddeck BT-os, de arra nem, hogy csak veszi és nem adja.
Mivel azt írtad, hogy inkább csak esti tévézéshez kellene, én nem variálnék ennyit, RCA-ra mehetne az adapter és ennyi, (de az optikát is megtudod osztani) akár két fejhallgatóval is.Én még mindig tartom, hogy amit belinkeltem BT adapter tökéletes lenne. Tény, hogy vannak olcsóbb adapterek is, de sokszor többe kerül a leves mint a hús! Az emagon jó áron van most, ott vettem én is. -
francz'70
senior tag
válasz
bl4ze #147769 üzenetére
Agyrém, hogy egy 55" 4K tv-n nincsen BT meg jack (fülhallgató) kimenet ???
Bár teljesen igazad van, de azért ezeknek a funkciónak a hiányával nem a tv vásárlása után kéne szembesülni
Mondjuk pl. az általam is belinkelt BT adapter csatlakoztatható RCA-n és optikán is!
De úgy tudom, hogy a Magnat sounddeck BT-os, nem?
Mert akkor a probléma megoldva.. -
francz'70
senior tag
válasz
bl4ze #147757 üzenetére
Hagyományos (számgombos) Samu távírányító kell, és azon bepötyögni a kódot. De vannak itt hozzáértőbbek, szerintem segítenek. Ha itt visszaolvasol vagy rákeresel, van róla írás, én is anno a H6500-on így kapcsoltam be a BT-t.
Mondjuk egy BT adapter is jó megoldás, én ilyet használok régebbi házimozi erősítőhöz, tökéletes adó és vevő módban is!
[link] -
francz'70
senior tag
válasz
wallace 234 #147745 üzenetére
Igen, azt tudom, hogy sima távírányítóval lehet, (anno a H6500-on úgy kapcsoltam be a BT-t) de annyira nem fontos, hogy itt is turkáljak a szervíz menübe.
-
francz'70
senior tag
válasz
wallace 234 #147742 üzenetére
Kár, kíváncsi lettem volna az üzemidőre, és ez jó opciónak tűnt.
Na, mindegy, azért köszönöm. -
francz'70
senior tag
válasz
wallace 234 #147737 üzenetére
Ez az üzemidő infó az MU szériánál is működik? Mert nálam az információknál nincs ott a panel üzemóra.
-
francz'70
senior tag
válasz
#81556480 #147641 üzenetére
Bocs, de azt hittem a saját tévéd, gondoltam azt meg biztos tudod, hogy van benne BT-t.
Ha a vezetékes nem játszik, akkor két opció van, BT vagy rádiófrekvenciás, rákeresel és válogatsz. Nekem is van egy MU6102 tévém és BT fejeseket használok. Tapasztalatom ezekkel a típusokkal van:
Samsung Level PN900
Philips SBH7150
és egy olcsó STN-16
...amúgy nem egy válogatós fajta tv, de a BT verziót érdemes figyelembe venni. -
francz'70
senior tag
válasz
johny81 #147638 üzenetére
Ha 60 ezret képes lettél volna vez.nélküli fejhallgatóra költeni, akkor most miért döntesz mégis a vezetékes mellett? Ne értsd félre, nem akarok túrkálni a pénztárcádba, de ha megteheted akkor miért akarsz kínlódni (tv nézés) vezetékkel? Keresőbe beütöd "rádiófrekvenciás fejhallgató" és válogathatsz.
Amúgy amit sandró60 fórumtárs ajánlott, szerintem tökéletes lenne nagyapádnak, és még ár/értékben is rendben van -
-
francz'70
senior tag
Van valakinek valami ötlete, hogy a tévém (65MU7002) miért kezeli simábban/akadozásmentesebben tv adás esetén (set-top-box-on keresztül) az 1080i/50-et az 1080i/60-nál? Az 1080p/60-ról már nem is beszélve, az szinte nézhetetlen annyira akadozik mozgás alatt
Most cseréltem set-top-box-ot, a régi csak 1080i/50 -et tudott, most az új tud nagyobb felbontásokat is, de így nem tudom kihasználni, mivel itt is 1080i/50- en működik tökéletesen.
Az Auto Motion Plus-t kikapcsoltam, de nem lett jobb, HDMI kábelt meg kb. 3 hónapja cseréltem.
Van esetleg valami beállítás ami segíthet? -
francz'70
senior tag
-
francz'70
senior tag
Elfogatható minőségű és árfekvésű optikai kábelt tudna valaki ajánlani. Van itthon egy kb. 600.-ft os no name, de nem vagyok benne biztos, hogy megfelelő minőségű.
Igazából eddig nem tűnt fel, de most vettem a lányomnak egy samsung soundbart és ami feltűnő, hogy BT-on erőteljesebb, teltebb a hang mint optikán
A kábelre gyanakszom ... -
francz'70
senior tag
válasz
Leon78 #146925 üzenetére
Igaz, a 65-ös 120 Hz es. Csak az az érdekes, hogy pl. van itthon egy MU6102 is ami 60 Hz -es, de a mozgásmegjelenítésben a két tv között túl nagy különbséget nem látok. Igaz, hogy a 6102 es csak 50" .
Ez inkább a 6102 -re nézve hízelgő, mivel csak 60 Hz -es de ahhoz képest rendben van a mozgásmegjelenítése, egyáltalán nem zavaró a 120 Hz -el szemben. Érdekes, hogy a 7002 nél meg ennyire szembeötlő. -
-
francz'70
senior tag
válasz
promo #145590 üzenetére
Ha csak ez a két opció van akkor kuka, ....mivel kikapcsolni nem tudod
Ezzel küzdöttünk itt pár napja. Ez valszeg HDMI probléma, először az eszköz HDMI kábelét dugd át egy másik Hdmi port-ba, ha nem segít, akkor kábel csere. Azért az eszköz és a tv beállításait/csatlakozásait is nézd át. -
francz'70
senior tag
válasz
StarDeLuxe #145518 üzenetére
Tegnap tettem fel (65MU7002) nem változott semmi, minden rendben.
Amúgy a menüt eddig is lehetett sötétre változtatni....
Kisegítő lehetőségek - Nagy kontraszt bekapcs. -
francz'70
senior tag
válasz
pogi1 #145443 üzenetére
Hát ez sok mindentől lehet. Első körben áramtalanítsd a tv-t, ha nem segít akkor próbálj meg egy másik HDMI kábelt + azért nézd meg, hogy nincs-e valami beállítva ami kapcsolhatja...
Még az is lehet, hogy kompatibilítási probléma, nálam egyszerűbb a helyzet mivel samsung erősítő van csatlakoztatva, .....nincs is vele problémám -
francz'70
senior tag
válasz
tyccon #145415 üzenetére
Személyes tapasztalatom van, csak sajnos nem tudom, hogy kaphatóak-e még a fejhallgatók?
Van egy H6500-as tévém (szinte ugyanaz mint a H6400) aminek a szervíz menüjében bekapcsoltam a bluetooth-ot. Két fejhallgatót használok (csak használtam mivel a tv már a gyerekszobában teljesít) hozzá.
Samsung Level on EO-PN 900 (45000.- ft. volt akciósan)
Philips SHB-7150 (25000.-ft)
....mind a kettő tökéletesen megy vele -
francz'70
senior tag
A One Connect Box-ot én egy plusz hibaforrásnak élném meg. Nem hiszem el, hogy azon az egy nyamvadt vékonyka kábelen az áram mellett minden zavartalanul elmegy
Pedig elhiheted. Baromi kényelmes megoldás ez a kis box, a 65MU7002 - es tévémen a mai napig tökéletesen teszi a dolgát. 2db hdmi+1db usb+1db opt kábel ami állandóan rá van kötve + a maradék portokat is használom ha úgy hozza a helyzet (film, játékgép, stb)
Gondolj bele ha a tv a falon vagy a falhoz közel van....azért így mennyivel kényelmesebb.
Amúgy meg nem hallottam még, hogy ezzel a boxszal bármiféle "olyan" probléma lett volna, hogy aggódásra adhatna okot ..... -
francz'70
senior tag
-
francz'70
senior tag
válasz
ORCA58 #145328 üzenetére
Valószínűleg nálam is HDMI kábel probléma lesz, de mivel csak a box áramtalanítása után jelentkezik ez a "smart távvezérlő zaklatás" így azt hiszem egyenlőre elengedem a történetet, mert ez szintén nem életszerű, hogy áramtalanítgatom, csak ne fagyogatna 5-6 naponta ez nyomorult box
(...mondjuk rendesen gyesztrálva van + az állandó full hd felvételek + nem egy mai csirke
Természetesen a box eredeti kábelével nem volt ilyen probléma, csak hát gondolom elfáradt a 9-10 év alatt mert egyre sűrűbben nem akart képet adni. Ezzel az új kábellel még a kép is kicsit szebb lett, de itt meg jött ez az idegesítő probléma, ami nem is lenne olyan nagy gond ha nem kéne elég sűrűn áramtalanítani.
stemplar07 fórumtárs ajánlására kipróbáltam a többi HDMI portot is, de sajnos a probléma ugyanúgy fenn áll.
Majd ha lesz egy kis időm beszerzek többféle HDMI kábelt és próbálkozok. -
francz'70
senior tag
válasz
stemplar07 #145302 üzenetére
Még nem, de nem is gondoltam rá
Köszönöm... -
francz'70
senior tag
válasz
ORCA58 #145283 üzenetére
Mondjuk ez a smart távvezérlés probléma nálam is jelen van a felvevős beltéri egységgel. Ez azóta tart mióta hdmi kábelt cseréltem!
Zömében akkor ha beltérit úgy áramtalanítom, hogy a tv be van kapcsolva, (de előfordult már akkor is ha tv-t csak simán előbb kapcsoltam be mint a box-ot) ilyenkor állandóan felajánlja a smart távvezérlést.
...ez mind a hdmi kábel csere óta van -
francz'70
senior tag
válasz
Devilfox #143972 üzenetére
Na igen, a H6500 szolgáltatás része már nem valami combos, a másik kettő a 65MU7002 és 50MU6102 csak úgy hasít (már 3. éve)
A H6500-at csak megjelenítőként + 3D + tv adásra használva tökéletes, ...mondjuk a YT pl. még megy rajtapedig már 5 éves.
A "fényegér" meg a samu egyik legjobb találmánya -
francz'70
senior tag
válasz
Devilfox #143966 üzenetére
Ha szerencséd van, olyan 80/100 ezer körül, de az a baj, hogy sokkal többet ér. Pazar feketéje van + ott a 3D.
Nekem is még meg van a H6500 de eszem ágában sincs eladni, a gyerekszobában teljesít és mivel 3D-s a gyerekek imádják.
Mindig rácsodálkozok, hogy milyen brutál szép a képe.
Van ez mellett 2db szintén samu (4K-s csodamasinák) de a H6500 képi világa színmélységben + a feketéje lemossa őket -
francz'70
senior tag
válasz
user26 #143102 üzenetére
Nem tudom, hogy lesz-e erre valami megoldás, nálam is volt/van néha ilyen probléma.
Nálam a két tv nincs közel egymáshoz, csak egyirányban vannak, így az első tv távirányítója az úgymond mögötte levőt is néha vezérli.
De a poén az, hogy nem infrás, hanem bluetooth-os a távirányító -
francz'70
senior tag
válasz
ORCA58 #142003 üzenetére
Az az érdekes, hogy mozgás megjelenítésben nem látok különbséget a két tv-m között, pedig az egyik 120Hz (65MU7002) a másik 60Hz (50MU6102)
Ez inkább a 6102-re nézve hízelgő
Mondjuk egymás mellett még nem néztem a két tv-t, de így külön-külön nézve nem látszik különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gombászkönyvek egyben
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest