Hirdetés
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigicuci
senior tag
Sziasztok!
Van valami hír az új 2020-as 4K-s QLED típusokról? Nem a CES-en kellene bemutatkozniuk? Mert ott csak a 8K-s modellekről volt szól...
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok! Service menüből ugye szimplán csak Tv kikapcsolással kell kilépni?
-
ImI87
őstag
válasz
ImI87
üzenetére
Mégiscsak a kábellel volt gond.
Asztali monitorra ki tudtam rakni a laptop képét, és egy régi samsung tv-n is, de az újabb samsung TV nem ismerte fel.
Kipróbáltam egy másik HDMI kábellel (azt egy Asus monitorhoz adták), azzal jó az új tv is.A kábelen nincs semmi infó a kábel típusáról.
Tudnátok tippet adni, hogy milyen fajta HDMI kábelt vegyek, amivel biztosan jó lesz a laptop képét kirakni az újabb Samsung TV-ken is? -
fjanni
tag
válasz
zolokas
üzenetére
Ezen az útvonalon én nem találom az ország beállítását. Tudnál segíteni hogy mégis hol lehet?
Azért csodálkozom azon hogy ez a q70-en nem működik mert a régi F6640 tv-n a kedvenceknél lehetett sorrendet változtatni és pl. az M4 sportot a többi sport csatornához tudtam tenni. Hangsúlyozom hogy ez nem a fizikai sorrendet változtatta, tehát a csatornaszám maradt a 8-as, de amikor lépteted a csatornákat akkor egy helyen találtam az összes sport csatornát.
Kár hogy ezt a funkciót kivették. -
Alapvetően streaming a cél, és arra tényleg bőven elég.

Mondjuk nekem eddig Serviio + UHD remuxokkal sem volt sose problémám kábelen.
Meg valahol már linkeltem, a legtöbb gyártó belső lejátszója hivatalosan nem is támogat ilyen nagy bitrátájú médiákat.
LG és Samsung is olyan 50-60 mpbs körül írja a támogatást. -
Zigi
senior tag
Szerintem ez olyan lehet , mint a fejhallgató csati. Egyszer csak a lan port is lemarad. Valami azt súgja nekem tudtoddal, vagy anélkül gyűjtött adatokból az jött le, hogy wifi-n lóg a többség és csak kevés van kábelezve. Minek + költségbe verni magukat ha nincs rá szükség...
-
Csabcy
tag
Sziasztok!
Létezik, hogy 2019-20-ban a a 50RU7402-es TV-nek a Lan portja csak 100Mbps-os, és nem Gbe port?
Elvileg a WiFi gyorsabb mint a kábeles csatlakozás!
Bármit csinálok 94 Mbps-nál nem tudom gyorsabbra tenni, vagy nálam van valami hiba?
Köszi.Cs
-
ImI87
őstag
Sziasztok !
Segítséget kérnék az alábbi problémához:
UE55NU8052 TV-n nem tudom megjeleníteni HDMI kábelen keresztül a laptop képét.
Próbáltam mind a 4 HDMI csatira dugni, észleli a TV, hogy valami rá van dugva, de azt írja "nincs jel".A laptop-on win 10 van, a vga nvidia GTX980M, a hdmi kábel jó, másik régi Samsung TV-n és LG tv-n tökéletesen működik.
A TV beállításaiban nem találtam semmi érdemi lehetőséget.Mi lehet a gond?

(vezeték nélküli megjelenítőként tudom használni a TV-t, de a kép csúnya és homályos)
-
Csabi1984
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
vajon egy UE40 F6770-es Tv-n?
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok! Melyek azok a TV-k amelyekben bekapcsolható a bluetooth funkció?
-
-
jambiyya
őstag
válasz
fjanni
üzenetére
Nem csak nagy hangerőn szól jól (dinamikusan, sok basszussal, ki ki értse ahogy szeretné), a mai cuccok már tudnak kalibrálni a saját mikrofonjukkal és hangerőtől függően realtime módosítani a hangot (audyssey pl.), nem beszélve a térhangzásról.
ui: bár azt aláírom, hogy ha felrobban valami a filmben, akkor azért nem baj, ha érzem is, nem csak hallom, ahhoz meg kraft kell

-
fjanni
tag
Azért a kodi egy pi3-on kijön ~15k-bol, rádugod a hdd-t és NAS se kell. Ez azért nem akkora anyagi megterhelés annak aki 2-300k vagy tobbet költ 4k tv-re. És jóval kényelmesebb a boritoképekkel, tartalommal stb. És ezzel a dts némaság is megoldva. Én csak erre utaltam.
Amiről Te beszélsz az már tényleg egy másk kategória, kb. még egy nagy 4k tv ára. Én is gondolkodtam hogy beruházok egy jobb hang szett-be de annak előnye csak nagy hangerőnél jönne ki, azt pedig a szomszédok miatt nem lehet. Egy soundbar pedig azert jobban szol mint a tv hangszórók (bár ezé a tv-é meglepően jó) -
zsocy
őstag
válasz
fjanni
üzenetére
Sokan néznek pendriveról vagy nagy külső vinyóról filmet, hidd el.
A hangnál nincs sokminden amit össze kell foglalni. A TV nem ad ki és nem játszik le DTS hangot a saját lejátszóján.
Ha DTS kell akkor csatlakoztass dvd vagy Bluray lejátszót (vagy egy xboxot), de a hangot ne a TV-n vezesd át, hanem a lejátszóból egyből az erősítőbe küld. Így lesz DTS is.
A streaming szolgáltatások DD-t és Dolby Atmost használnak (vagy ezt az OPUS akármit), nem DTS-t.Nálam pl. a tv-ből jön ki egy optika a házimozi erősítőbe, ahol van 5.1 surrond ott abban szól (netflix), de a mediabox Kodival már az erősítőre van kötve direktben HDMI-vel, így ami arról megy (NAS-ról) az lehet DTS is.
TV saját lejátszójával meg az UHD filmeket nézem, az nem akad semmivel jelenleg, DTS nélkül. -
fjanni
tag
válasz
PuMbA
üzenetére
Igazad van, USB-ről tényleg nincs hang. Viszont ki néz filmet pendrive-ról vagy hdd-ről a tv saját médialejátszójával? Az elég prosztó egy Kodi-hoz képest. A DTS-el kapcsolatos véleményt javaslom úg ykiegészíteni hogy a tv belső médialejátszója nem játssza le a hangot, ha valaki Kodiról, Plexről, PC videolejátszóról nézi akkor ez a probléma nem probléma. Nehogy valakit ez tántorítson el az amúgy kiváló tv-től (én is vaciláltam emiatt de ezek szerint szükségtelen volt mert én a Kodit használom)
Jó lenne ha valaki hozzáértő összefoglalná ezt a hang témát hogy nekünk laikusoknak is minden tiszta és világos legyen. Pl. hogy mi a helyzet Youtube, Netflisk, HBOGO lejátszáskor, DVD, Rlueray lejátszáskor, Kodi, Plex, PC lejátszáskor (talán ezek a leggyakoribb esetek).
Köszönöm a segítséget. -
PuMbA
titán
válasz
fjanni
üzenetére
"A youtube-ot értem, csak azt nem hogy akkor miért vannak fenn ilyen teszt videok ha úgysem lehet dts-ben lejátszani."
A legtöbb embernek fogalma sincs, hogy hogy működik a YouTube
1500kbps-t hangra pocsékolni pazarlás. YouTube-on minden videó átmegy egy szabvány tömörítésen, aminek a végén 160kbps-es OPUS hang lesz. Egyébként lehetséges, hogy soundbarra kiküldve engedélyezve van a DTS lejátszás. -
fjanni
tag
válasz
grabber
üzenetére
A youtube-ot értem, csak azt nem hogy akkor miért vannak fenn ilyen teszt videok ha úgysem lehet dts-ben lejátszani.
Több filmem is van letöltve dts hanggal pl. Moon, The Beaver, Centurion... vagy 10 filmmel próbáltam az eredeti DTS hangsávval és gond nélkül ment. A szinkronos filmeknél meg nem is lehet gond mert azok AC3-asok.
Egyébként nagyon észrevenni a különbséget a hangminőségben a DTS5.1 és AC3 5.1 között a DTS javára. -
válasz
fjanni
üzenetére
Mert a youtube alkalmazás nem DTS hangot ad a TV-nek. Tölts le egy filmet ami DTS hanggal van,rakd USB-re és játszd le a TV-n.
Akkor nem lesz hangod![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Te nem tudsz svédül. De ha berakod a google fordítóba a svéd szöveget és átfordítja magyarra,attól még nem fogsz tudni svédül. -
fjanni
tag
Sziasztok. Van egy 55Q70 tv-m és nagyon meg vagyok vele elégedve. Viszont többször olvastam itt, hogy nincs benne DTS támogatás meg hogy dts hangnál néma lesz a tv. Gondoltam kipróbálom. Youtube-on van rengeteg teszt video dts hangra. Jelentem mindegyiket gyönyörűen a tv-re bt-n kötött soundbar-on lejátszotta térhatással (de a tv hangszóróin is), nem találtam olyat, amelyiken hiányzott volna a hang. Kipróbáltam letöltött filmmel is amin DTS hang van és azt is gond nélkül térhatással lejátszotta (eredeti dts hangfolyam, nem a szinkronos). Nem értem akkor hogy hogy is van ez? Az én készülékemmel van a gond? Semmi hátrányát nem látom a DTS elméleti hiányának, mindent lejátszik a készülék.
-
laci1117
aktív tag
Sziasztok,
Segítségeteket szeretném kérni abban, hogy van egy őskövület LE40C530 tv az albérletünkben ami eddig fali konzolon tündökölt.
Szeretném levenni onnan és talpra állítani, viszont a talp nincs meg.
Honnan és milyen talpat lehet beszerezni hozzá? Az összes Samsung TV talp egyforma? Vagy mi alapján váltogatta a gyártó ha váltogatta?Néztem az univerzális VESA felfogatású asztali konzolokat de 25k fölött kezdődnek, annyit nem ér az egész tv
Köszönöm a segítséget!
-
pipdaddyy
csendes tag
válasz
zsocy
üzenetére
A szürke öntapadós védőszivacsok megvoltak, de nem jött le velük a teljes képernyőt fedő fólia és a széleknél sem látok ilyet. Viszont volt a képenyőn egy EAN kód matrica, amit nem értettem hogy fólia nélkül miért tennének fel rá. Karcolást nem láttam, de este alaposabban átnézem még egyszer

-
zsocy
őstag
-
pipdaddyy
csendes tag
Sziasztok,
nagyon amatőr kérdés, de tegnap vettem át a Q70-es készülékemet és nem szeretném megkarcolni a képernyőt: van a képernyőn védőfólia amit el kell távolítani? A TV frontoldalán volt egy EAN kód matrica a képernyő közepére ragasztva, illetve a bal felső sarokban egy kék háromszög alakú matrica, ami arra utalna hogy ezzel lehet lehúzni egy védőfóliát, de ez a matrica simán lejön anélkül hogy magával húzna bármit és én nem is látom/érzem a széleknél hogy lenne a képernyőn fólia.
Köszönöm.
-
cirkus
aktív tag
van egy 2010-es LCD tv-m (LE32C450E1W) és egyre több filmet már nem játszik le. a 2011-es frissítéseket valami miatt nem tudom upgradelni. van rá megoldás hogy tudok filmeket nézni ?
-
zsocy
őstag
válasz
Takika14
üzenetére
Amlogic topik , brutál jó az összefoglalójuk.
Igazából ez mindenkinek szól aki hálózati medialejátszót keres a TV-hez, ott tudnak segíteni.Ha jól tudom a Plex streamel, nem a beépítettet használja, de a Plexnek PuMbA a földi helytartója, majd megmondja
-
Takika14
aktív tag
Üdv!
Milyen külső lejátszót ajánlotok ami kezel 2TB-ig vinyót? Első sorban a DTS támogatás hiánya miatt keresek ilyet.
Másik kérdésem, hogy a Plex ugyan úgy a TV belső lejátszóját használja?! -
zsocy
őstag
válasz
jambiyya
üzenetére
Gondolom a Q7 az Q70 akar lenni.
Akkor igen, érdemes venni, lesz különbség.
Ennyiért jó áron is van, egyszer volt talán olcsóbb pár óráig (320 euronics, páran lecsaptunk rá szerencsével)
Az Alzával szerintem semmi baj nincs, nekem legalábbis sosem volt, még a nagy karácsonyi kuponőrület közben sem. -
Flashget
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
azert irtam zarojelbe tv adas....
mellesleg haladni kell a korral...nem akarok E10-t tankolni sem 45Ft-al dragabb benzint tankolni, vilagos, hogy Teslat kell vennem
-
Deck
titán
válasz
Partizan182
üzenetére
Tehát akkor azt mondod m1 melyiket választom.
-
jambiyya
őstag
válasz
PuMbA
üzenetére
Szia(sztok)!
Nálam is egy H6400 vár cserére, mert az új nappaliba az 55 kevés. 65Q7 a kiszemelt, mert visszaolvasva (és más oldalakat is nézve), ez az első a sorban samunál, ami nem lenne csalódás valamilyen szinten a régi után.
Kérdésem, hogy az előző állítás megállja-e a helyét, illetve hogy "szabad-e" az alzától rendelni, mert ott most 350k, ami pont a "még belefér" kategória.Köszönöm.
-
Deck
titán
Q7FN Input Lag rtings:
4k @ 60 Hz 16.0 ms
4k @ 60 Hz + 10 bit HDR 19.4 msDisplaylag szerint:
QLED – 55″ QN55Q7FN – Input Lag: 16ms (akkor ez az SDR)Mennyi fontos az a 3.4ms, hogy kikapcsoljam miatta a HDR-t COD multi (PS4) miatt?
Vagy jobban járok ha a monitoromon játszok inkább vele és nem foglalkozom a grafikával? Merrt, azért ég és föld a különbség..
LG 27UD69 10ms-os input lag.Semmi gyakorlati tapasztalatom nincs ilyen téren de hátha van itt valakinek

Lényeg, hogy ha valaki monitoron játszik akkor ne legyek hátrányba ellene. 10ms vs 16ms vagy 19ms ugye. -
IG55
senior tag
Ha úgy kapcsolom be a TV-t (Q70), hogy az XBOX one bemenetére van állítva, akkor automatikusan bekapcsolja az XBOX-ot.
Ezt szeretném megszüntetni.
Az Anynet+ ki van kapcsolva. -
tony7
tag
Úgy néz ki kell vegyek új készüléket. Ez a két készülék között kell válasszak:
Samsung UE43RU7102
Samsung QE43Q60
Sajnos csak 43 col lehet mert nincs több helyem . Ekkora méretben meg nincs sok választás.
Tudtok esetleg tanácsot adni azon kívül hogy próbáljak nagyobbat venni? -
zsocy
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
FollowTheORI : Pontosan
Képernyőidő :Smart Things appban nekem van 3 pont a jobb felsőben a tv-m vezérlő oldalán (ahol a csatorna meg hangerőt állítom), azalatt információ, és ott írja hogy tv panel megjelenítési ideje. Szerintem ez lesz a bekapcsolva töltött idő. -
-
Flashget
félisten
válasz
zsocy
üzenetére
"Egész egyszerűen azért mert nem is gyártják már, a világ elmozdult arra hogy 55 coll legyen az alap."
nem a vilag, hanem a gyartok! ok mondjak meg, hogy nezzel 3D-t othon, mikent azt is ivelt teven...aztan jott a 4K majd 8K mikozben 4K is alig van (adas, csatorna a vilagban)
Samsung is azt szajkozta a 4K terjedese elott a technologiabol adodoan a 4K megjelenitesehez min. 50-55" teve kell.
Erre rogton elsore 40" tevekkel kezdte amit 0,80 meterrol kellett volna nezni a 4K-hoz. :D
En itthon meg jol el vagyok egy 2013-as (akkoriban valos 100Hz-nek mondott) F6650 FHD tevevel a HD adasok miatt. Majd vakarom a fejem ha cserelnem kell mert tonkre ment, hogy mire....
2014 06. hoban vettuk csereutalvany utan. -
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Van nekem egy Samsung LCD TV-m, T-home előfizetéssel van használva, mármint az a szolgáltató. Ők adtak nekünk egy Se To Box készüléket, így most 2 távirányító van. Van valami megoldás arra, hogy maga a T-Home kártyát ne a box-ba, hanem a TV készülékbe lehessen bele rakni, majd onnan irányítani a csatornákat? Legjobb megoldás az lenne... Mi ilyenkor a teendő, hol érdemes olyat venni, mire kell figyelni? Segítségeteket elfogadom.. Köszi.
-
Celtis
veterán
válasz
DarthPeeter
üzenetére
A méret jó, de minőségben visszalépés lesz.
-
Hzi
aktív tag
Ezt a qled-hez adott okos távirányítót egyre jobban megkedvelem!

Simán kezeli az erősítőt is és az upc boxot is - ennél ráadásul nem csak alap funkciók, hanem pl. a rögzített felvételeket is.
Plusz egy érv a Samu mellett (bár pl. az LG smart remote-ját nem ismerem)
-
DarthPeeter
aktív tag
Sziasztok!
A Samsung UE48H6200-asom szeretném lecserélni egy frisebb modellre. Őt néztem ki: Samsung UE65RU7179 https://www.samsung.com/de/tvs/uhd-ru7179/UE65RU7179UXZG/
Van róla tapasztala valakinek?
Köszönöm a válaszaitokat!
-
Kriszbmx
tag
Minap neztem a csaladban vett 55q70 et. Meglepoen jo lcd tv. Erdekelne hasonlitotta e valaki ossze valosagban a q85 el?!
75q85 a kiszemelt, csak otthoni teszt ami erdekelne nyonkodta e valaki mar. -
koimre01
csendes tag
Hellosztok én 1,5 éve vettem a tvt Samsung UE55MU6102-t nagyon megvagyok vele elégedve, szeretnék érdeklödni nincs e valakinek elfekvőben sos-ben ( common interface 5V only ) kép mellékelve,, enyémben nem tudom miért nem volt, most tartanák rá igényt a tv szolgáltató végett ha valakinek van Budapest és környékén kérem jelezzen,értesitsen a ( koimre1989@gmail. Com ) email címemre vagy ide a falra.
köszönöm -
beci77
csendes tag
Köszi nektek, Samsung QE55Q70 megrendelve
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- SAMSUNG (QE75QN900D) 8K 190 CM NEO -QLED 120Z SMART UJ MODELL CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG 55QNED87A / MiniLED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG QE65QN95A NEO Q-LED SMART CSÚCSKATEGÓRIA TV ! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Asszem 4 csoport lehet. Ha nem megy este megnézem pontosan hogy lehet.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.