- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hyppo! #161753 üzenetére
…vagyis nincs net, nincs Netflix és YouTube se, meg frissítés se.
Akkor ha mégis befrissül, majd megint ki lesz találva megint valami.
“Jó” ez a folyamatos variálgatás az informatikában, pont a TV-knél nem látom pozitívnak, amikor egyszercsak átvariálódik az UI és a megszokott felület egyszercsak totál más lesz.
Ez még nekünk kevésbé is gond, de szülők ugye sokszor makacsok, nehezebben fogadnak már be új dolgokat. -
ρσгτσ
addikt
válasz
hyppo! #161697 üzenetére
Vegyes használattal nem is lesz baja. De amikor sokáig, és rendszeresen ott van hagyva egy-egy csatornán az nem igazán OLED -nek való működés.
Ráadásul az a baj az ilyen háttérzajos TV -nél, hogy panel kompenzáció sem nagyon fut le napközben. Plusz a fényerőt sem tudod mindig alacsony szinten tartani.
-
rainman72
nagyúr
-
ρσгτσ
addikt
válasz
hyppo! #161487 üzenetére
Pár éve néztem ezeket a Samsung alsó polcos, meg QLED modelleket. Konkurenciához képest is szerintem feledhetők voltak. Nem tudom azóta hogy áll a helyzet, de szerintem Samsung és LG sem kifejezetten jó benne.
Inkább egy TCL vagy Hisense, és ha szoftveres gond van, akkor egy okosító.
Szerk.:
Gyerekeknek néztem olcsó TV -t, ilyen "nem gond", ha lesz valami baja felkiáltással. Akkor végül TCL -t vettem. De amúgy ebben a kategóriában mindig vannak kompromisszumok. Csak kérdés milyen és mennyi... -
istvankeresz
aktív tag
válasz
hyppo! #161454 üzenetére
Birkatürelmem van az ügyfélszolisokhoz, ezzel nem lesz gond.
ρσгτσ: Videobeszélgetést nem kértek még, most a chat-en a level1 azt mondta, hogy adminisztrációs hiba volt. Fog keresni a technikus.
Első kép nem volt elég távol. 1,5m - 2m -ről kérték. Lassan az egész nappaliról küldök nekik képet.
Pedig a hiba sokkal jobban látszik a közeli képeken.
Kaptam egy kupont.
-
subset
senior tag
válasz
hyppo! #161232 üzenetére
Olvasod is amiket írok ? Például: #161216
Vagy a tesztet is olvashattad volna de akkor még egyszer:
We bought and tested the 65-inch Samsung QN90D, and these results are also valid for the 43-inch, 50-inch, 55-inch, 75-inch, and 85-inch models..."Ki is emelik hany collos tesztelnek"
A második képen amit sikerült beollóznod az a "Check Price" - reklám része az oldalnak nem hogy miket tesztelnek
, de amúgy meg ott van a 75"-os is köztük...ha szerinted ezen múlik valami is.
Köszönöm, itt befejeztem csá !
-
subset
senior tag
válasz
hyppo! #161225 üzenetére
Akkor segítek.
https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/qn90d-qn90dd-qled
Görgess le a "Pixels" részig is.... -
gab1ka
senior tag
válasz
hyppo! #161223 üzenetére
Nekem az elmúlt hónapban 3 terméket is ők hoztak ki, ezek között volt olyan, ami később ért ide, mint a Kínából megrendelt alis vacak aminek a rendelését 1 nappal később adtam le, a többi cucc sztoriját le se írom ide mert off téma. Járt már nálam sok futár sokszor, ez a cég egyszerűen meghökkentően színvonaltalan. Szerintem nevetséges az egész, a raklap viszont engem is meglepett, bár csak bonyolította a dolgot.
Amilyen akció van most jelenleg, ezekért az árakért persze ez elenyésző kellemetlenség, komolyan megfordult a fejemben hogy bezsákolok én is egy oledet, ennyi pénzért be is éghet akár.
-
subset
senior tag
-
subset
senior tag
válasz
hyppo! #161201 üzenetére
Meg is nézted mielőtt válaszoltál ?
Akkor nem ártana, mert egyik amerikai modellnél sem ír VA-t a displayspecifications. Még a 85D szériára is ADS-t ír aztán az Rtingsen meg kiderül hogy az is VA... -
ndomokos
tag
válasz
hyppo! #160538 üzenetére
Nos igen ezt láttam én is… én megnyomkodtam és 100% hogy a Mediaban VA volt. A Samsung promóter srác szerint az 55ös elvileg VA mind, volt egy kisebb kiállítva az ADS volt…Online meg is rendeltem Telekomtól (modellszám ugyanaz) kedden v hetfon erkezik. Nagyon remelem hogy az lesz, ha nem akkor visszaküldöm…
-
joocek
aktív tag
válasz
hyppo! #160529 üzenetére
Király akkor ezt is tudom :-) bár az infóval nem tudok mit kezdeni sajnos. A szerviz menüt sem tudom elhozni. csak a hotel menüt ( remélem amúgy nem ugyan az :-) )
igy sajnos marad a kérdés Milyen régióra tegyem vagy mit kel át alítani.
A google assistant hoz meg a PVR hez.
Előre is köszi. -
boborján2
senior tag
válasz
hyppo! #160443 üzenetére
Számíttasd be régi okostelefonod, tableted, okosórád vagy vezeték nélküli fülhallgatód és váltsd egy új Samsung mobilkészülékre!
Samu oldalán semmi nyoma tv beszámításnak.
SZERK: Megvan, de ettől függetlenül:
Nem akarok venni. Inkább megmenteném még ezt ,ha csak nem gazdasági totálkár.
(ha csak led kell bele ,akkor biztosan nem az)Ha veszek tv-t ,az 90% hogy ismét TCL lesz.
-
alaves
addikt
válasz
hyppo! #160395 üzenetére
Így van, ahogy írtad, de vedd figyelembe, hogy a kolléga ezt írta: "55CU7092-től egy kicsit izmosabb samu tv-t". Ez pedig a Q60. Ezért írtam, hogy célszerűbb a C805, csak pár tízezerrel drágább, de jelentősen jobb TV, mint a Q60 (az árkülönbözetet meghaladóan is jobb).
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
hyppo! #159606 üzenetére
Végül is egy 65-ös QE65Q60TAUXXH TV-t találtunk használtan 160-ért. Nagyon frankó, egységes és mély feketéje van, miközben pl. a kamerával szembe világító zseblámpa pont úgy bántó volt, mintha ott állnál. Ezt azért emeltem ki, mert a tesztjei alapján ez a TV sem tud elég fényes lenni HDR tartalomnál, de azért így sem rossz, főleg ennyi pénzért.
Ami nem tökéletes, az a mozgás kompenzáció, legalább is az automatikus módban, ami a beépített kiemelt meg hasonló módokban nem állítható. De majd elmélyülünk a beállításokban.
A mérete ellenére az alacsony felbontású sima TV adások is nézhetőek rajta, nyilván kicsit plasztikus a végeredmény a felskálázás miatt, viszont cserébe nincs blokkosodás.
-
zseko
veterán
válasz
hyppo! #159560 üzenetére
Köszi. Nem nekem lesz, anyuméknak lenne a nappaliba, ezért kell a 150e-be beleférnie. Tuner, csatornaváltás sebessége ugye nem annyira számít, mivel beltériről fog menni úgyis legtöbbször, az általános sebessége ami érdekes lehet talán, de ha képileg nincs nagyobb probléma akkor szerintem meg fog felelni nekik.
-
-
Milka 78
nagyúr
válasz
hyppo! #156339 üzenetére
Ugyan ilyen 55q70r 2020.01.11-es beüzemelés és 9400 óra körül van benne...ja és van a képernyő legtetejében, jobb oldalt egy sötétebb és egy világosabb folt egymás mellett ami vagy a gyereknek köszönhető vagy a falitartónak amin a gyerek megrángatta vagy csak a saját súlya alatt feszült meg, esetleg por ment bele...vagy a fene sem tudja, de kb 3 hónapja jelent meg.
Csak azért viselem el, mert filmnézésnél a fekete csík telibe takarja a híradót nézésénél peg pont nem érdekel. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Augusztusi hardverszuflé
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gran Turismo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hálózati / IP kamera
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest