Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecsawi
senior tag
válasz
Zsozsoka 74 #151297 üzenetére
A régen megszokott 3 nap a múlté, szerintem keveredik avval, hogy három napon belüli meghibásodásnál a bolt szokott eljárni, azon túl szervíz, de csak internetes rendelésnél lehet elállni hibátlan eszköz esetén. Az eladó vállalhat többet, de nem köteles.
-
kecsawi
senior tag
válasz
CartmanLand0 #147184 üzenetére
Úgy tudom külön be kell állítani a HDR-t is ahogy neked megfelelő.
-
kecsawi
senior tag
válasz
feketenorbi #141620 üzenetére
T= 2020-as, R=2019-es a képátló mögötti betű. Sajnos a régebbi modellek van mikor jobbak, pontos kérdést tégy fel, mire használnád, milyen távolságból.
-
kecsawi
senior tag
A most újnak számító TU8002-esekből van valakinek tapasztalata?
-
kecsawi
senior tag
válasz
Mclood #122997 üzenetére
Az időzítők használata
Az Aut. kikapcsolás funkció használata
Beállítások Általános Rendszerkezelő Idő Elalvás időzítő
A funkcióval a tévékészülék automatikusan kikapcsolható egy meghatározott, előre beállított idő elteltével. A tvkészülék
automatikus kikapcsolásához az Aut. kikapcsolás funkciót legfeljebb 180 percre állíthatja be.
A tv-készülék kikapcsolása a kikapcsolásidőzítővel
Beállítások Általános Rendszerkezelő Idő Kikapcsolásidőzítő
Állítsa be az Kikapcsolásidőzítő funkciót, ha a tv-készüléket egy meghatározott időpontban szeretné automatikusan
kikapcsolni. Az Kikapcsolásidőzítő csak akkor érhető el, ha a Óra be van állítva.
81. oldal a kézikönyvben
most nézem, hogy nem lapoztam... -
kecsawi
senior tag
válasz
stemplar07 #116244 üzenetére
Valamiért az eszembe jutott egy mondat: Húst a hentestől, ...
-
kecsawi
senior tag
Emlékeztetőül, ha nincs baj a készülékkel, akkor sokszor elhangzott, hogy nem javasolt a firmware frissítés.
-
kecsawi
senior tag
válasz
kalapacsolok #95054 üzenetére
Nem ajánlott, de ha mindenképp kell akkor magyar garival ötezerrel többért venném pl euronicsból.
-
kecsawi
senior tag
válasz
sityupityu #94576 üzenetére
Sajnos ez nálam személyes tapasztalat, igaz egy LE37M87BD esetében történt.
-
kecsawi
senior tag
válasz
Piftuka #64224 üzenetére
Ez most szerintem hülyeség amit állítasz! Nézési távolságon kívül a szem nem tud különbséget tenni, messziről a 720p ugyanolyan szép, mint az 1080p azon belül, meg látod a különbséget! (A szolgáltatók nem véletlen 720p képet küldenek adásba, nagy % nem látja a különbséget a HD és FHD között.)
-
kecsawi
senior tag
Valószínű el kell indulnod a kályhától: Bekötéstől lecserélni (leellenőrizni) a kábelt, csatlakozókat, a jelerősség megfelelő-e ha csak a samun van bekötés, elosztó nélkül. Jelerősség mennyi a többi adón digitálisan? lehet már gyengült a jeltovábbítás. (Csak megcsinálnám Hollandiára állítva a keresést, kollégámnál egy LG tv-n ez oldotta meg, hogy minden adó bejöjjön.)
-
kecsawi
senior tag
válasz
Mayday001 #62770 üzenetére
A tv-dről leírás alapján csak optikai kimenetről tudsz kizárólagosan hangot kivinni a házimozi rendszerre. (A fejhallgató kimenet lehet még megoldás de kizárólag NEM audiofileknek ! ) Lehet set top boxban is gondolkodni, ha komplett rendszert akarsz építeni, vagy az erősítő cserés...
-
kecsawi
senior tag
válasz
laabom #60885 üzenetére
Nem mindegy, hogy a tv-t monitor helyett használja vki? vagy elsősorban filmnézésre lenne beállítva: (nekem az lcd - nem led- tv van gépen, mozira- plazma. Így nagyon más készülék ajánlható más feladatokra.
Én spec kifutó plazmákat néznék tv-nézésre, de a méret is lényeg! (Minél több infót adsz, annál pontosabb lehet az ajánlás.) -
kecsawi
senior tag
válasz
Szaszabond #54334 üzenetére
Szerintem ha a távolságot nézem, oda nagyobb méret kellene. Én 50' nézek fekve (nem betegen, de emelt háttámlával
) és nem vennék kisebbet.
-
kecsawi
senior tag
Erre senki nem tud megoldást?
- a pip is eltűnik - -
kecsawi
senior tag
Üdv!
Egy bosszantó problémámra keresnék megoldást.
A régi lcd tv-met hdmi-n keresztül használom samsung ultrabook képének megjelenítésére.
A tv menűjében pásztázásra kell állítanom a képet ekkor jelenik meg helyesen, de egy idő után visszaáll 16:9-re ahol a kép szélei "kilógnak". Van erre megoldás, hogy ne kelljen x percenként a távkapcsolót babrálnom?
Tv: LE37M87BD, noti: NP530U3C WIN 8.1 Preview
Előre is köszönöm: kecsawi
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest