- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
tigribigri
tag
válasz
jambiyya #159541 üzenetére
Még annyi, hogyha ez a helyzet, nyilván nem fér majd be a költségvetésbe a q80c. Nekem van egy 55q60c-m és egész jó kis tv. Most 210k -ért lehet kapni, ez talán belefér a keretbe. Sajnos gyengébb mint q70r, de nekem bejött. Ha csak erre van budget, tudom ajánlani a típust.
-
tigribigri
tag
válasz
jambiyya #159539 üzenetére
A q60d a legújabb 2024-es sorozat része, elég drága még és ár érték arányban nem a legjobb. Ráadásul amellett, hogy 60 Hz-es, még edge led-es is...
Amennyire látom spec alapján a q70r a maga idejében egy igen jó kis VA paneles jó kontrasztú és fényerejű FALD TV volt. Nyilván jó lenne legalább olyan tulajdonságokkal rendelkező TV-t venni, hogy ne érződjön visszalépés. Ráadásul általában ilyenkor szokott az ember méretben előre lépni, tehát mondjuk 65"-ost venni, bár bem tudom, hogy a fizikai környezet lehetővé teszi-e ( azta k***a, de szépen körülírtam, hogy befér-e).
Ha szempont a márkahűség, akkor legalább Q80C-t érdemes venni (55"-ban 300k HUF, de az 55"q60d sem sokkal olcsóbb, 65"-ban pedig 380k HUF).Ha nem csak Samu képzelhető el, akkor fáradj át a Milyen tv- t vegyek topikba és ott ajánlani fogunk neked jobb ár érték arányú TCL, Hisense készülékeket
.
-
vanboy
csendes tag
válasz
jambiyya #138668 üzenetére
Én is olcsón vettem, szinte ingyen, mertvolt elfekvő hitelkártya .
Eddig a legjobb árak kifutóban voltak február-április közt. Euronics/MM felváltva.
2019-ben október november kb olyan jó volt mint előtte február-március. ca list ár/2.
Karácsonykor sem volt vészes az ár. 10% al több mint minimál ár.Viszont ebben az évben eladtak minden jobb tv-t márciusra.
-
sxr85
friss újonc
válasz
jambiyya #136910 üzenetére
Igen, biztos, hogy márkafüggetlen kell legyen a dolog, nem életszerű, hogy márka csak márkával müxik, meg hát ahogy írtam, van, hogy kimegy a hang az erősítőn, csak ennek elég alacsony a gyakorisága. Nem tudom mit kellene tennem, emiatt küldjem vissza gariba a tv-t? Idegesítő dolog, mert ezenkívül tök jó a készülék.
-
zsocy
őstag
válasz
jambiyya #136823 üzenetére
Gondolom a Q7 az Q70 akar lenni.
Akkor igen, érdemes venni, lesz különbség.
Ennyiért jó áron is van, egyszer volt talán olcsóbb pár óráig (320 euronics, páran lecsaptunk rá szerencsével)
Az Alzával szerintem semmi baj nincs, nekem legalábbis sosem volt, még a nagy karácsonyi kuponőrület közben sem. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
jambiyya #125979 üzenetére
Nekem ugyan semmi közöm az autószereléshez, mert a jelenlegi "munkám" fényévekre van tőle, de egy frankó videó alapján kicseréltem lépésről lépésre, a családban az egyik autón 1080p 60fps videón bemutatva a féktárcsákat és a fékbetéteket, kellően megtisztítva, zsírozva, ahogy és amit kell. Meg azóta már jó sok mindent. És utána örültem, mint majom a farkának, majd rájöttem, hogy néha teljesen jó szerelgetni, mert kikapcsolódni és stressz ellen is jó, ráadásul azóta egy halom autószerelési videót megnéztem és el/lementettem már. Nagy kedvenceim, pl Scotty Kilmer, vagy Chrisfix a sok millióból.
Egy "apróság" a YT információs univerzumából és megspóroltam tkm tudja mennyi pénzt, plusz tanultam, plusz jól is esett
Viszont ehhez szerszámok is kellenek, nem is akármilyenek, ezért aztán én úgy bevásároltam, hogy csak két oszlopos emelőm nincs még, de van aknám és az elég nagy is.Szóval minden ott van a youtube-on, legyen az a wc szereléstől a lakásépítésig az űrhajózásig egyszerűen minden.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
jambiyya #125976 üzenetére
Tegyük fel 10 emberből, csak 4 emiatt cserél új tévét, bár szerintem ez több lehet, a samsung máris röhög a markába.
Ki van ez találva, nem hülyék ülnek ott a marketing osztályon. Meg nyilván, nem magyar tévé nézők a legfontosabbak, hanem azok akik letojják, hogy nekik pl szükségük van youtube-ra és emiatt inkább cserél.
A probléma az, hogy a Youtube egy olyan információs sztráda lett, mármint nem ez a probléma, hanem, hogy szerintem nincs ember, aki naponta ne klikkelne oda. Emiatt aztán lett probléma, ha az apllikáció megszűnik, vagy használhatatlan lesz.Ráadásul a felkerülő anyagok, legyen az bármilyen témájú, lassan már az FHD is elavultnak tűnik ott, tehát brutális mennyiségű anyagok látnak napvilágot a gugli szerverein és nagyon jó minőségben.
Ráadásul ugrásszerűen megugrottak és folyamatosan nő a nagyon minőségi anyagokat gyártó Youtuber-ek száma is.Emiatt aztán a YT szinte már valósan maga a NET alapköve (lett). Soha senki nem tudja megingatni, hozzá képest egy vimeo, vagy bármilyen másik hasonló csatorna is amatőr próbálkozás, mármint szerver szinten.
Nem beszélve róla, hogy ez addig így is marad, amíg a többiek nem fizetnek semmiért, addig YT-on egy jó csatornával akár nyugdíjba is vonulhatsz, mert brutális pénzeket lehet megkeresni. -
gyeniko
őstag
válasz
jambiyya #125676 üzenetére
Ha látnád a fogorvost kijönni a WC-ből kézmosás nélkül, utána elkezdene turkálni a gyereked szájában, akkor szólnál neki?
Értem, amit írsz, ez egy nagyon kényes kérdés... Vannak emberek, akik törekszenek arra, hogy jól (minél jobban) csináljanak dolgokat. Nekik segít (esetleg örülnek is neki), ha felhívják a figyelmüket a hibára, mert lehetőségük van javítani azon a bizonyos valamin. Vannak, akik úgy tesznek, mint ha nem érdekelné őket az ilyesmi (pedig a valóságban igen), vagyis azzal "ütik el" a jószándékú figyelmeztetést, hogy "nekik ez nem fontos". Pedig igen, ezért aztán "titokban" okulnak és legközelebb jobban csinálják. A "foglalkozás elérte a célját"! A 3. típus, akit tényleg nem érdekel, az Ő figyelmüket szinte kár felhívni bizonyos hibákra, mert nem érdekli őket.
Persze, sokféle hiba van, ezek egy része hatással lehet másokra is (pl. szemetelés, dohányzás ott, ahol tilos, szaros kézzel kormánykerék tapogatása, tahó, bunkó, tolakodó és szabálytalan közlekedés, furakodás a repülőtéren a sorban, estig (reggelig) sorolhatnám. No, az ilyesmiket nem szabadna megjegyzés nélkül hagyni....
Egy alkalommal pl. nagyon kínosan éreztem magam, mert még "egyemista" fejjel egy társaságban azt találtam mondani, hogy ".... nem lebbezett fel". Nagyon örülök, hogy kiigazítottak - bár kicsit szégyenkeztem, de a vlóságban nem az volt a szégyen, hogy szóltak, hanem az, hogy okkal szóltak. Azóta jól használom. -
mpo
veterán
válasz
jambiyya #125676 üzenetére
Nem érzem magam különbnek, használok helyesírás-ellenőrzőt a Firefoxban.
Ha te is használnál, aláhúzta volna ezt: külömbnek.
Azt szoktam még tanácsolni, hogy írják egybe a szót, ha nem jó aláhúzza pirossal, mert nem mindegy, hogy gyerek orvos vagy gyerekorvos.
Nem nyelvészeti kérdésekről van szó, csak a minimumról.
A fórum szabályzatában is benne van. -
PuMbA
titán
válasz
jambiyya #125158 üzenetére
Ugyanaz, mint amire hivatkoztál, csak ez a Sony TV IPS paneles, tehát a kontraszt 1:5000 helyett 1:1000 (emiatt HDR sincs igazán) és a fekete emiatt nem annyira fekete, kicsit szürkés, ha nem világos, nappali fényű szobában nézed. Viszont a betekintési szög ezek miatt jobb, mint a Samsungé.
-
-
gabo01
őstag
válasz
jambiyya #106241 üzenetére
Valóban lassúbb kicsit mint a H széria de azért a 2-3 mp szerintem sok! Nekem bekapcsolás után egy rövid ideig tényleg nagyon lassú de kb. 1 perc múlva már normálisan működik!
Cserébe viszont sokkal egyenletesebb a háttérvilágítása és szinte teljesen felhősödés mentes! -
dethroner
veterán
válasz
jambiyya #105388 üzenetére
Nekem közvetlenül a tévé alatt volt a dual-os router, párszor kipróbáltam mit tud wifin, de nem láttam értelmét a mazochizmusnak. Speedtestel mérve nagyon korrekt értékek jöttek, de filmet elindítva jöttek a pár percenkénti pufferelések. Igaz, hogy nem 700 megás avit toltam rá, hanem 30 giga környéki mkv-t, de úgy gondolom szopóroller az egész wifi a tévébe. Ha csak youtube nézegetésre kell, még talán használható is ha egy légtérben vannak, de filmezéshez én nem baszakodnék vele. Drótot a picsájába és jóccakát. Ha csak ezért a próbáért vennél másik routert, ne tedd! Ha amúgy is megveszed, szükséged van rá, akkor egy próbát tehetsz vele, de sok reményt ne fűzz hozzá. 5GHz-es wifi sebességben jó, de távolságban nem.
-
-
-
sityupityu
veterán
-
shouryuken
senior tag
válasz
jambiyya #97718 üzenetére
3d nekem sem szempont, de a családnak annál inkább
Köszi a segítséget!Akkor ha jól értelmezem alapból 1 év gyári gari jár, de ha beregisztrálok, akkor kapok még 1 évet.
Van aki ezt 2 évnek tünteti fel, van aki meg 1-nek?Szerk:
Nem, náluk 1 év samsung garancia van, amit nem lehet regisztrálni.
Jó, feladom, nem akarom megérteni -
Skyhigh
aktív tag
válasz
jambiyya #97636 üzenetére
A gyárban is kalibrálják őket, igaz nem annyira precízen (kis eltérést megenged a gyár magának).
Ezt nekem is megmutatta a srác, amikor az én TV-m lett kalibrálva, alig 3% volt az eltérés a gyárival a szabványtól, ami ugye elég kicsi szám. Nos pont ez a 3% volt az ami miatt nekem nem tetszett a képe.
Én is megpróbálkoztam, hogy majd beállítom, de nem igazán jött össze, a színhelyesség az pocsék lett a kalibrálásnál kiderült
Miután be is lett lőve a szabványra azóta álom szép a kép, imádom.
És igen ha valaki vesz egy 200K-400K netán 600K-s tévét akkor ne sajnáljon még 10-20K-t a kalibrálásra kifizetni.Minden új TV-met kalibráltatni fogom, nem azért mert imádom szórni a pénzt, hanem mert így ad tökéletes élményt.
-
iizi
csendes tag
válasz
jambiyya #95330 üzenetére
Sziasztok,
Jambiyya: nem sértődök meg, érdekelnek a vélemények, azért is írtam ide.
(A másik, hogy talán most még vissza tudom csinálni, ha...)
Mflex: az, hogy minek szebb a képe, szerintem szubjektív. Nekem a 6800-asnak jobban tetszett SD és FHD kontenttel is a boltban (egymás mellett a két tv), ezért is vettem meg. Az UHD egyébként nekem nem volt szempont önmagában. Az viszont, hogy legyen folyamatos a kép, igen!
-
Buckey
őstag
válasz
jambiyya #94451 üzenetére
Azért csinálják, mert megtehetik! Minden nagyobb cég azt csinál a fogyasztókkal, amit akar. Főleg ebben a banánköztársaságban.
Ha meghírdetnénk a médiában, beperelnénk, esetleg a samsung márkakéviselet elé vinnénk a (nekünk) drága tv-nket és hozzájuk vágnánk, mert nem azért vettük az okos tv-t és a kiegészítőket, hogy X idő múlva használhatatlan legyen, akkor nem csinálnának ilyent.
De úgy is tudják, hogy lesz egy kis morgolódás, és ennyi. Terméket eladták jelentős haszonnal, ez a lényeg. A paraszt meg le van szarva. -
Buckey
őstag
válasz
jambiyya #94435 üzenetére
Ez az, hogy a másiknál milyen gondok fordulnak elő, ezt nem tudjuk. Igaz, hogy samunak kifizettük a smart árat, de a tv legalább stabilan működik tv-ként. Okosítást meg lehet oldani.
A sonysok panaszkodnak, hogy fagy az androidos tv, ami meg nem androidos, az meg lassú.
LG-t nem tudom, de amit én láttam ebben az árkategóriában, annak a képe nem tetszett. (a 12 ezerért kapható varázstávirányító viszont igen)
Philips alapból kiesett, a hajszárítóm is 2 év után megadta magát (1 cm a hajam. )
Igen, a panasonic meg drágább volt, meg rókás, amit nem ismerek. -
Prophyte
tag
válasz
jambiyya #94415 üzenetére
Tudom mit jelent a bolti garancia és a rizikót is ismerem ezáltal, de köszi, hogy leírtad. Mivel olyan helyen dolgozom, ezért rálátok az üzemeltető cégek adataira, számaira stb. A Mall biztosabbnak tűnik, már csak a holland tulajdonos miatt is, de nyilván a jövőbe nem lát senki. Mondjuk a 9 milliárdos forgalmukból -900 millió az adózott eredmény
-
-
BBéci
legenda
válasz
jambiyya #94311 üzenetére
Az emberek döntő többsége maximálisan elégedett lenne egy 300000 forintos házimozi erősítő hangjával, még sztereó zenével is. Sőt, azoknak a teljesítménye is bőven megfelel az átlagosnál magasabb igényszintnek.
Viszont az még viccnek is elfogadhatatlan, hogy egy olyan készüléket egy napon említsünk a T+A K8-cal.
Ha lenne 300000 forintom erősítőre, akkor valami 4-6 éves használtra költeném, ami újonnan duplájába, vagy a háromszorosába került. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
jambiyya #94296 üzenetére
Természetesen, én előtte kipróbáltam, Németországban a süketszobásházimozis, direkt ilyen célra kifejlesztett helységben. Többet is, és ez volt, az ami az én füleimnek megfelelt, ugyan az eladósrác mondta ott is a vevőcsalogató baromságokat, hogy a hifi része is elsőosztályú etc..
Mondom neki, egyvalamiben egyetértünk, hogy a házimozi hangzása valóban olyan, amit kerestem, tehát filmek alá az egyik legjobb, de ne erőltesse nálam azt, hogy a sztereó része is frankó, mert az konkrétan egy fos, ugyanúgy, mint a többinél. Csak nézett, mint borjú az új kapura.Egy a 70- 80-as években gyártott sztereó (vintage) erősítők akármikor körberöhögik ezt a hangzást, hiába sok százezres meg milliós ár, amit a házimozik manapság sztereóban tudnak produkálni. Azok a régi analóg erősítők igazi hangszerek voltak és még ma is királyok. Főleg manapság, amikor a garancia időt is alig bírja ki több műszaki cucc.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
jambiyya #94217 üzenetére
Bit rate : 4 500 Kbps a Jurassic World-nél, akkor ez a baj vele, köszi a tájékoztatást!
Bemásolom a teljes adatát, nem megijedni!
Video
ID : 1
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : High@L4.1
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 4 frames
Codec ID : avc1
Codec ID/Info : Advanced Video Coding
Duration : 2h 4mn
Bit rate : 4 500 Kbps
Width : 1 906 pixels
Height : 952 pixels
Display aspect ratio : 2.002
Frame rate mode : Constant
Frame rate : 29.970 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.083
Stream size : 3.80 GiB (95%)
Title : Jurassic.World.2015.1080p.HDRip.KORSUB.x264.AAC2.0-RARBG
Writing library : x264 core 144 r2525M 40bb568
Encoding settings : cabac=1 / ref=4 / deblock=1:0:0 / analyse=0x3:0x113 / me=umh / subme=7 / psy=1 /
psy_rd=1.00:0.15 / mixed_ref=1 / me_range=16 / chroma_me=1 / trellis=1 / 8x8dct=1 / cqm=0 /
deadzone=21,11 / fast_pskip=1 / chroma_qp_offset=-3 / threads=40 / lookahead_threads=8 /
sliced_threads=0 / nr=0 / decimate=1 / interlaced=0 / bluray_compat=0 / constrained_intra=0 /
bframes=3 / b_pyramid=2 / b_adapt=2 / b_bias=0 / direct=3 / weightb=1 / open_gop=0 / weightp=2 /
keyint=250 / keyint_min=25 / scenecut=40 / intra_refresh=0 / rc_lookahead=50 / rc=abr / mbtree=1 /
bitrate=4500 / ratetol=1.0 / qcomp=0.60 / qpmin=0 / qpmax=69 / qpstep=4 / ip_ratio=1.40 /
aq=1:1.00Language : English
Audio
ID : 2
Format : AAC
Format/Info : Advanced Audio Codec
Format profile : LC
Codec ID : 40
Duration : 2h 4mn
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 224 Kbps
Channel(s) : 2 channels
Channel positions : Front: L R
Sampling rate : 48.0 KHz
Compression mode : Lossy
Stream size : 199 MiB (5%)
Title : Jurassic.World.2015.1080p.HDRip.KORSUB.x264.AAC2.0-RARBG
Language : English
-
Gaboman
nagyúr
-
psg5
veterán
válasz
jambiyya #91969 üzenetére
Igen webes rendelésnél én is így járok el, de ez most már. Sokan mondják, hogy üzletben nincs bizalom
No meglátom a helyszínen. a baj, hogy ha otthon derül ki valami akkor a 3 napos csere csak a rendeltetészerű használat akadályozásakor vonatkozik, de abba valszeg nem fér bele ha pl nagyon durván felhősödik a panel...de ha boltban látja az ember vagy neten rendeli elállási joggal akkor nem veszi meg...no addig mondom, hogy már bánom, hogy támogatom a helyi kiskereskedőtAmúgy kinek mi a tapasztalata h6400-a széria lejátszója ha nem is kadenciahelyesen, de akadozás mentesen lejátszik egy-két fullhd filmet? Mondjuk azt sosem értettem, hogy lejátszó funkcióval, meg 3D-vel hirdetik, árulják a tv-ket, de egy normális lejátszó nélkül ez nem fog működni igazán...szerintem tisztességtelen magatartásba simán ütközik...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
jambiyya #91915 üzenetére
Nálam nem is volt ilyen probléma, hogy nem kapcsol ki, igaz másmilyen meg volt, ami másnak meg nem
, vagy még van. A már többször írt kikapcsolhatatlan fényerő hülyesége. De úgy egyébként a 2800-as egy jó update volt, valamivel gyorsabb is lett.
(#91914) Sziszifeca
Pont emiatt írom, kb ahány tv, annyi típus van itt a topikban!
(#91916) sandró60
Hé cimbora! Most azért eret ne vágj magadon, akkor a f..szság legyen az ez így nem teljesen igaz helyettesítője.
-
Fehérsólyom
aktív tag
válasz
jambiyya #91508 üzenetére
Nem rossz a feltételezés, mert én is arra gondoltam, hogy TV-ből hang ki (HDMI ARC-on) -> AV Receiver-be hang be (HDMI ARC-on) -> AV Receiver sztereóba konvertál -> AV Receiver-ből hang ki (Line Out / RCA-n) -> sztereó erősítőbe hang be (Line In / RCA-n).
Ez lett volna a tuti megoldás egészen addig, amíg nem mondtad, hogy a TV viszont nem adja ki az eredeti hangot.
Ilyen téren még szerencsém van, mert csak a TV és a sztereó rendszer van meg. Köztük lévő összeköttetést kell megoldjam. A kérdés, hogy mivel?
A külső DAC úgy tudom, hogy optikán varja a hangot. Bagatell, de mivel a TV a falon van, az optikai kimenetre így kissé nehéz csatlakozni. Viszont itt rögtön jön az újabb kérdés, miszerint kiadja-e a TV az optikán az eredeti hangot, vagy ott sem és ugyan azt csinálja vele, mint a HDMI ARC-on (konvertál)?
-
Fehérsólyom
aktív tag
válasz
jambiyya #91496 üzenetére
Hát ez bizony nagyon rossz hír. Viszont amit írsz magyarázatot adhat arra, hogy miért volt az, hogy az A teszt videónak hallgatható hangja volt, míg B teszt videónak rendkívül halk, ami miatt a TV hangerejét eszméletlenül fel kellett húzzam, hogy egyáltalán halljak valamit (VLC-vel megpróbálom majd kiolvasni, hogy milyen formában volt bennük a hang most már érdekel.).
Kérdésem akkor az, hogy hogyan és milyen eszközzel lehet megoldani azt, hogy USB forrásból (amit már ezek szerint nem a TV-be kell dugni) vagy belső hálózatról lejátszott film képe a TV-re, hangja pedig minőségi módon sztereóba konvertálva vonalszintű kimenetre (line out) jusson (amit majd a meglévő sztereó rendszerem vonalszintű bemenetére (line in) tudok kötni)?
A minőségi módon alatt azt értem amit a VLC is csinál. Sokcsatornás hangot sztereóba rendez, és az mégis élvezhető!
Célom az egésszel az, hogy a már meglévő sztereó rendszeremen szólaltathassam meg a filmek hangját. Itt számomra meghozható az a kompromisszum, hogy az csak sztereó, mert sokcsatornás rendszerre nem áldozok. A sztereó erősítőn viszont csak RCA csatlakozós vonalszintű (line in) bemenet van. -
emre33
addikt
válasz
jambiyya #91231 üzenetére
55JS8000 és harman Kardon AVR 365 sajnos nem.
Hangerő állítás megy, TV kikapcsolásakor az erősítő be is kapcsol, de TV bekapcsolásakor az erősítő nem kapcsol be.
Bezzeg az univerzális távíránytó extra menüjében van bekapcsoló gomb, és ezzel be is kapcsol.
Akkor a TV bekapcsolásakor kiadhatná ezt a parancsot..
-
sandró60
addikt
válasz
jambiyya #91194 üzenetére
Nálam (H6400) is ahogy #mflex-fórumtárs irta fénysebességgel frissít és már ott is volt a netflix. Pedig a smart frissitése "KI"állásban van.Tudom a szervizmenűben lehetne állitani,hogy ne.
A másik régebben vásárolt samu-tévénél(EH4500) is van netflix,de itt keresésel találta meg.Igaz a kezdetektől (2012)ugyanaz a firmware van fent.Annó megtudták oldani,hogy a tulajdonos tudta nélkűl be"másszon"a tévé"lelkébe"
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Google Pixel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyaralás topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest