- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
Hol a francban tudok beszerezni AI-2 elsősegély készletet? A bandita ellátmányba kellene még egy, mert csak 3 van, hol a f@szban találok (nagy piros táska)?
Ezért töltöttem vissza régi mentést. A doki sem árul. Ilyenkor mi van? Tud valaki rá megoldást?
Előre is köszi. -
SaGa59
őstag
válasz
Sensut #27297 üzenetére
Nem tud átvinni. Amíg nem számolod fel a Vétkeseket, addig nem mer elindulni, amikor meg igen, akkor kinyírják.
Ez egy hosszabb sorozat, a Diverzáns mod az előzménye (de lehet, hogy több is van, és mind az SGM-re épül). Abban ritkítja meg a főhős a Vétkeseket, amire Navigátor utal is, hogy ő is benne volt anno. Mindenki azt hitte, sikerült őket teljesen felszámolni, de most kiderült, hogy nem egészen.
Azt hiszem, ha meglesz a 2 rész fordítása, belenézek a könyvekbe, mert Diverzáns címmel van egy...
Amúgy ebben a modban van rengeteg leírás, ami nem jelenik meg játék közben. A beszláni túszdráma, Edward Snowden, a csecsen háború, az amerikai hadsereg és hasonlók. Nem tudom eldönteni, hogy a modder vajon Vlagyimir Vlagyimirovics támogatója, vagy ellenzője, mert a stílusába bármelyik belefér, de mintha inkább háború ellenes lenne...
-
Sensut
őstag
válasz
SaGa59 #27293 üzenetére
Király, alig várom a folytatást! A sztori, az nagyon jó. Talán majd egyszer a szálak összefutnak valahol, mert ennek a befejezése elég sok kérdőjelet hagyott maga után. Ugye, először a göröggel épp Janovba készültek, aztán megjelenik Noé egy teljesen új szituációban... Kiváncsi lennék a következményekre. Meg kellene próbálnom, mi van ha korábban a 2 relikviát megadom a Vezetőnek? Vajon átvinne-e akkor Janovba, mert csak ennyit kért cserébe. A végén, amint elmagyaráztam neki, hogy a helyzet megoldódott, már nem is kellettek a relikviák, azonnal elindultunk Janovba, de Smaragdnál megtámadtak. Azt hiszem még kisérletezek egy ideig ezzel a moddal.
-
Aarpok
őstag
válasz
hubai1979 #27291 üzenetére
Azt nem ő adja csak ő írányít oda.Ez különben az SGM Geonezis módban van zatonon egy Bosszúálló (Avenger) nevű egyén aki megbiz,hogy egy szolgálatosnak vigyél el egy csomagot.Majd a csomag késbesítése után felszívódik.Kis informálódás után kiderül,hogy jupiteren tanyázik.Beszélgetés közben bandíták lövik le.
-
SaGa59
őstag
válasz
' Tzs , #27290 üzenetére
Az Alállomáson kettő van, a szennyvíztisztítóban 3.
A tisztítóban kettő van az épület földszintjén a két végében, a harmadik az épület hátsó részén, kívül, ott, ahol a csövek bejönnek (amin át be lehet mászni), egy falmélyedésben.
Az Alállomáson az egyik a kis épület mögött van, a másik meg bent, ahol a banditák üldögélnek, a konténer mögött.Pripjatyba át lehet jutni trükkösen, de nem része a modnak igazából. Csak azért van benne, mert az egész az 1.7-es SGM-en alapul és nem szedték ki a felesleges részeket... Az X8-ba nem kell lemenni, csak doksikat kell szerezni a laborokról.
-
SaGa59
őstag
válasz
Sensut #27288 üzenetére
Van folytatás (Egy nap az élet), most fordítom, de az a Mocsárban (Clear Sky terület) játszódik, egy zsoldos (Vörös) a főszereplő és eddig már legalább kétféle kezdéssel találkoztam benne, a szövegek szerint meg talán háromféle van. Ebben is van szöveg dögivel, bár nem annyi, mint az 1 részben, viszont nehéz eldönteni, melyik fájlt kell lefordítani, mert van, ami kétszer is megvan, hasonló tartalommal.
A sztori itt is jópofának tűnik. Rögtön úgy kezdődik, hogy a főhős zsoldos, akit valami feladattal küldtek a mocsárba (egyelőre nem derült ki, hogy mivel), de rögtön az elején összerúgja a port a Szindikátussal. A Mocsár területeit a zsoldosok, a szabadságosok, meg a szolgálatosok tartják kézben, de itt vannak a Tiszta Égboltosok is valamelyest...Ha jól értelmezem, a vége ennek is valami olyasmi, mint az 1 résznek...
Dolgoznak a 3. részen.Van egy 1.5 rész is, szintén önálló történet, de azt nem ez a modder csapat csinálta, így nem tudom, milyen minőségű lehet...
-
SaGa59
őstag
válasz
rétisün #27287 üzenetére
Ezt már javasoltam korábban is. Orosz szövegre is lehet keresni, csak át kell kapcsolni a kódlapot Windows-1251-re. Ha meg magyar szöveget akarsz beírni és ékezethelyesen megjeleníteni a játékban, kapcsold át Windows-1250-re. Az utf itt nem jó.
Ha beállítod, hogy xml legyen a nyelv (az ltx-ekhez is jó) akkor még a "tag"-ekbe beírást is észreveszed és könnyen javíthatod. A scriptekhez meg lua script nyelvet kell választani. -
hubai1979
őstag
válasz
Sensut #27288 üzenetére
Mester az sgm2.0-ban van olyan küldi amit Janovon ad a csapos, hogy menj el a vasúti álomáshoz és találkoz egy stalkerel,oda megyek meghal az ürge magától és azonnal megjelenek a banditák, és hogy mondjam jó nagy lövőldözés kezdődik.Azért kérdem mert még valamikor szedtem le a módot valahonnan, és most kezdtem kipróbálni,de nem látom a hozzá csatolt területet sötétvölgyet.
-
' Tzs ,
senior tag
Most az van hogy szerezzek a lehallgatókhoz anyagokat. 3 panel megvan már, Szennyvíznél volt 2 és az Alállomáson 1. Még mennyi kell és hol van a többi? Fürgét is megkértem hogy segítsen, azt mondta később jöjjek vissza.
Viszont bejutottam az eddig eltorlaszolt ajtó mögé, ahol a Gauss leírása van. Most egy újabb sárga feladat van Keresd meg az X8-as labort... Meglett a hátizsák is asszem Farkasé volt, abban volt ez a dokumentum az X8-ról. De ugye az már Pripyat. Akkor oda át lehet majd jutni, vagy meddig tart a játék? Mert ugye ez az 1. rész...
-
Antonius1978
addikt
válasz
Sensut #27277 üzenetére
Oke, koszi a segitseget, most az a kerdes, hogy amit te irsz, azt nekem oroszul irta, es azert nem tudtam, vagy pedig angolul, mert akkor en voltam a balfasz, hogy elkerulte a figyelmem.
Parhuzamos telepitest nem csinalok, mert benn van a mi modunk, habar lehet hogy megiscsak megcsinalom hamarjaban, felveszem a zsakot, elmentem, es a mentest atteszem a HE modba, es maris mehetek tovabb, leginkabb ez lesz a kedvemrevalo, koszi az otletet
-
Sensut
őstag
Befejeztem a Halál Ellent, csak a "drágaságos" feladatok maradtak, meg a laboros. A Strelokos magától törlődött.
Ennyi ritka relikviát képtelenség összegyűjteni ezen az egy terülten, vagy ha mégis, akkor egy örökkévalóságig tartana ezzel a tempóval, úgyhogy hanyagoltam őket. Nem az a kimondott akció dús alkotás, de tetszett a sztori és a játék üteme. Lényegében egy módosított SGM, amit szöveg centrikussá alakítottak át jól megvágva benne a kereskedelmet és a lövöldözést. Az viszont tiszteletre méltó benne, hogy bár alig ad lehetőséget a fejlődésre, nem is követel többet az alapszintnél, ellenben más módokkal, ahol nem ad fejlesztési lehetőséget, de jól bele dob a mélyvízibe. Remélem lesz folytatása, a végkifejlet nagyon arra mutat.
-
rétisün
veterán
kicsit off, de beírom: most vettem észre, hogy a notepad++ progiban is lehet egy komplett mappában keresni szövegre. eddig én megkeestem a fájlt a szöveggel total commanderrel, utána szerkesztettem notepad++-al. így egy progival, gyorsabban lehet csinálni pl. a javításokat a magyarításban.
-
shield
Topikgazda
válasz
Aarpok #27271 üzenetére
Bejött a diagnosztikai segítség, igaz nem az elsőre. Így most 2 ágon van meg Kalóz gyógyítása. Egyikben halott a másikban él.
Más: Éjjel le adtam egy megbízást Fürgének és felvettem a gránát szállítást a Megvilágosultaknak, most lehet hogy azért mert reggelig vártam vele vagy pedig Szakálltól felvettem az artis küldit, inaktív lett.
Sensut amikor Szakáll adja az artis küldit, ott 8-at kér, de a feladatoknál ha ráviszed az egeret, ha jól emlékszem csak egyet-egyet kér. Próbáld eladni neki egyet-egyet, ha bejön akkor esetleg SaGa-nak kell szólni, hogy módosítsa a szöveget.
borovi feljebb Aarpok hsz-ben a kép alatt ott van a segítség Kalóz meggyógyítására, persze ha már tovább haladtál sokkal, akkor nem érdemes.
-
SaGa59
őstag
válasz
borovi #27280 üzenetére
Nem fontos, bár az Olvass-el.txt-ben megadtam, mi a 3 lehetséges gyógymód és melyikhez milyen kulcsszó tartozik a diagnosztikában.
Ha életben marad, talán pénzt kapsz a parancsnoktól, ha meghal, tied a fegyverzete meg a zsákmánya. A feladatot ugyanúgy le lehet adniMiért nem olvassátok el az Olvass-el.txt-t? Nem véletlenül fordítottam le és egészítettem ki...
-
borovi
aktív tag
Fontos, hogy Kalóz életben maradjon? Eddig 3x próbáltam a Faragótól kapott spéci cuccal megmenteni, de mindannyiszor megmurdelt. Egyébként nem is értem, hogy kell azt a szart kezelni, csak nyomogatom össze-vissza.
-
borovi
aktív tag
Kollégák, segítsetek!
Az a feladat, hogy másoljam le az áruló Krisz PDA-ját. Nyissam meg és olvassam el a bejegyzéseket. Megnyitottam, elolvastam, de a feladat változatlanul aktív. Mit kell csinálnom? -
borovi
aktív tag
válasz
Antonius1978 #27276 üzenetére
A telepítés elején kínálja fel egy ablakocskában a téli opciót egy másikkal (nem emlékszem mivel) együtt. Ki kell venni vagy be kell tenni (nem emlékszem) a pipát.Most olvastam Sensut kimerítő magyarázatát.
Egyébként tényleg fasza a téli hangulat, nekem is bejön. Most nyárival nyomom, nincs kedvem megint újrarakni a cuccot.
Sensut megoldása is jó, és akkor kétségtelenül egyszerűbb megoldás, mint a telepítgetés. -
Sensut
őstag
válasz
Antonius1978 #27276 üzenetére
Nem próbáltam onnan tovább a télit nem tudván, hogy még mi jöhet. De szerintem nem lesz tovább gond a télivel sem, mivel olyan feladatot, ahol a jég beleszólhat, nem tapasztaltam a zsákok után. Szerintem tedd át a mentést a télibe miután feltöltötted a zsákokat és folytasd. Ha esetleg valahol behibázik, akkor vissza tudsz megint lépni a nyáriba a mentésekkel.
Kaptam egy újabb ereklyés feladatot Szakálltól, ami már túlzás. Újabb 8 ritka ereklyére van szükségük, ami már összesen legalább 15 ritka ereklye! Őszintén, hadd a nem mondjam ki hol lehetne ennyi ritka ereklyét találni Zatoban? Biztos, hogy ez a mod be van fejezve a feladatok terén is? Én egész játék alatt Svarog detektorral a kezemben sétálok, s bár találtam egy halom közönséges ereklyét, ritkát egyszer csak 5-öt, amitől a Mocsári Doki is meglepődött és törölte a saját feladatát
. Újratöltöttem, de többé nem jött össze az 5 ritka ereklye se. Tizenötöt, az már túlzás, mondom én, ennyi nincs az egész játékban.
@ Antonius1978: elfelejtettem, telepítéskor egy helyen lesz két bepipált opció, üsd ki azokat:
A telepítés közben választható opciók:
Téli kinézet
"Spawn menü" (egyfajta cheater programocska)De ha csak a gamedata-t átmásolod a saját COP telepítésedbe, mint bármely másik mod-ot, akkor ugyanúgy működni fog onnan is. Persze a mentéseket is a helyükre. Én telepítettem a télit, átmásoltam a fájlokat az én COP-omba, majd újratelepítettem a nyárit. Így mindkét verzió fenn van a gépen párhuzamosan
.
-
Antonius1978
addikt
válasz
borovi #27273 üzenetére
Es mit kell akkor kiszedni, es hol, hogy ne a havas tajat telepitse ?
Mert en csak mindent ugy hagytam ahogy volt, azokat az idetlen krikszkrakszokat el sem lehet olvasni...Sensut hat ha az amit Borovi mond igaz, azaz hogy a mentesek jok mindeket valtozathoz, akkor felteszed a nyarit, felszeded a hatizsakot, elmented, es utanna visszatelepited a telit, es mehet tovabb a buli.
Valahogy nekem is bejott a teli, mert mindent jobban lehet latni, nem ? ilyen szempontbol elvezetesebb...Saga59 miutan felvettem 2 zsakot, kepzeld a jatek meglodult, mar nem olyan darabos a mozgas, lehet hogy nemcsak a banditas, hanem a zsakos szkript is visszafogta a jatekot.
-
Sensut
őstag
válasz
Aarpok #27259 üzenetére
Ezt nevezik "kakukktojásnak" (easter egg - angolul) a játékokban, vagyis az ilyen abszolúte logikátlanul beépített, de iszonyatosan elrejtett vagy álcázott tárgyakat, értékeket vagy akár kapukat, melyek sokszor már a csalás határát súrolják. De mivel ezeket a készítők építik be, ha megtalálod, szerencsének és sikernek számít, nem csalásnak. Persze ebben az esetben kicsit gyanús a dolog, mivel módosítani kell egy rendszerfájlt is a megtalálásukhoz, ami utalhat egy tesztelési megoldásra is, amit ott "felejtettek" a készítők. Egyébként minden valamire való játékban vannak kakukktojások.
Észrevettétek, hogy a téli verziónak más a hangulata? Főleg az éjszakai háttérzene valósággal hátborzongató. Kár, hogy hibázik a zsákoknál, nekem bejött odáig. Ja, a nyári villámlás tényleg furcsa volt a havon
-
Erdő
tag
válasz
shield #27270 üzenetére
Figyelmesen el kell olvasni (én ki is írtam), hogy mik a bajai, mi (láz, pulzus stb.) milyen irányban tér el, utána a gyógyszerek leírását is, hogy melyik mire és milyen tünetek mellett jó, és utána már ki lehet totózni a megfelelő gyógyszereket úgy, hogy életben maradjon.
-
borovi
aktív tag
válasz
Antonius1978 #27269 üzenetére
Újra kell telepíteni a téli kiegészítő nélkül, de jó hozzá a régi mentés.
-
shield
Topikgazda
válasz
Aarpok #27271 üzenetére
Áhh...köszi. Megpróbálom, nem tudom melyik lesz a jobb, ha meghal vagy életben marad. Két karabély is volt nála és rejtekhelyes USB. Amúgy is már pár szolgálatos elintéztem.
A rohadt doksik hiányoznak még, pedig a képek alapján próbálom megkeresni. Ja, meg még néhány képződmény.
-
Aarpok
őstag
válasz
Antonius1978 #27264 üzenetére
Én nem használom a téli verziót.Azt töltöttem le ami az összefoglalóban van linkelve.
Kajacsomagok
(#27270) shield Lehetséges.A diagnosztikában ezeket a szavakat keresd és az szerint állítsd be.
- 1322 - nincs törés
- 2113 - normál testhőmérséklet
- 3231 - magas vérnyomásSaga módhoz készült súgójából van az infó.
-
shield
Topikgazda
Úgy néz ki, hogy nem fog működni a banditás küldetés.
A szolgálatnál elmentem megkeresni a felderítőt Kalózzal. Amíg elmentem a kimérát kinyírni addig megtámadta valami. Elhoztam az életmentő készüléket Faragótól, de sehogy sem jött össze a megmentése.
Nem tudom lehetséges-e a megmentése.
Most éjjel letudom adni Fürgének a szajrét, remélem tovább megy a történet. -
Antonius1978
addikt
válasz
SaGa59 #27267 üzenetére
Ahhhhhh, akkor te a nyari valtozatban szedted fel a 3ik zsakot, a teliben sehogy sem lehet ?
Probaltam granattal arrebb robbantani, de nem reagal...
Akkor ha nem lehet megoldani, egyelore leszedem, habar kerdes, hogyha megmarad a mentes, az jo-e a nyarihoz, mert ha igen, akkor semmi gond, csak idojarast kell cserelni, es megy minden tovabb a maga modjan. -
SaGa59
őstag
válasz
Antonius1978 #27264 üzenetére
Igen, a téli kiegészítőnek ez a hibája, mint mások is megjegyezték. Elsőre én is felraktam, de fél óra után leszedtem, mert nagyon stílusromboló volt, ahogy a befagyott tájon kitört egy zivatar, villámlással. Gyanítottam, ha ekkora baki van benne, lehet gond is...
A feladat szövegét azóta átírtam. Az orosz eredetiben úgy volt, ahogy eddig (6 konzerv, meg 5 doboz bármilyen lőszer), de az utolsó verzióban átírtam, hogy pont azt írja ki, ami kell...
Mindenből van pont elég, hogy jusson a banditáknak és a hátizsákokba is. Csak semmit nem kell eladni túl korán. Én gyakorlatilag semmit sem vettem, mindent javíttattam, meg találtam. A végére maradt 30k rubelem úgy hogy nem adtam el csak a megtalált fegyvereket és fölösleges lőszereket.
Volt egy AK-m, egy SVD-m, egy Martha pisztolyom meg egy valamilyen sörétesem. Meg a végén a vétkesektől zsákmányoltam valami nagyon jó, hangtompítós, távcsöves 5,56-os gépkarabélyt...
Közben találtam egy géppuskát, többszáz 7,62-es lőszerrel, na azt ott is hagytam a hídon a hátizsákban. -
Erdő
tag
válasz
Antonius1978 #27261 üzenetére
Ha jól rémlik, az AI-2-es a nagy bumszli gyógyszeres szütyő.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Aarpok #27262 üzenetére
Az az erdekes hogy ir 3 ilyen kajat ha jol emlekszem, es 5 barmilyen konzervet ? A loszert ertem.
A kovetkezo gond az, hogy nem tudom a teli modban felvenni a 3ik hatizsakot, mert bele van fagyva a tocsaba, SAGA azt irtad hogy neked sikerult, megis hogy a fenebe ?!
Most nem fogom elolrolkezdeni a modot, az elejen fingom nem volt hogy mi ez a teli mod, ha valaszthattam volna akkor nem ezt valasztom, de legalabb igy kiprobalok egy havas palyat, habar ha nem tudom felszedni a zsakot, akkor megy a fenebe a mod, mert unom elolrolkezdeni -
Erdő
tag
válasz
SaGa59 #27252 üzenetére
Kösz!
Megszívtam. Nem mentem a tetőn lévő teleportokon keresztül Janovba, Pripjatyba, hanem végigvittem a főszálat, elkaptam az árulót, és utána indultam Navigatorral... azaz, indultam volna. Hát, így rengeteg minden marad ki. De legalább lehetett egy jót lövöldözni itt a végén.
És legalább végig kell játszani még egyszer -
Antonius1978
addikt
válasz
SaGa59 #27258 üzenetére
A kaja fejadag azt a zold talcaszeruseg kajat jelenti, nem ? Abbol 4 van ha jol emlekszem.
Az AI-2-es csomag egyelore nem tiszta hogy mi, meg kell nezzem van-e olyanom, epp volt 3 doboz 5.45-os panceltoro loszer, de ellovoldoztem az iranyitora es a banditakra, 5.56-ost meg csak 2-t talaltam a furesztelepen ugyebar a padlason. -
sklopp
őstag
válasz
Aarpok #27259 üzenetére
Még nem találkoztam velük. Egészen érdekes volt, a pripjatyi alagútban ahol a nagy kupola alakú tér van a sok sínnel, felugrottam egy vas állványzatra a falon, ott bementem a szoba-szerűségbe, átdobott Jantar üzembe. Ott felugrottam az üzemcsarnokkal szembeni épület tetejére, átteleportált az alagútba a lift elé. Rákaptam az ízére, keresgélek további helyeket.
Ha nem írja át az ugrási képességet a játékos, akkor esélye sincs ezeket megtalálni. -
SaGa59
őstag
válasz
Antonius1978 #27256 üzenetére
Pontosan megmondták:
Kell 2 kaja fejadag, 4 AI-2-es gyógycsomag, és 3 doboz 5.45-ös és 2 doboz 5.56-os AP lőszer és ennyi.Fejadagból 3-at az ügynökök csomagjában találsz, kettőt meg valaki ad melóért (nem tudom megmondani, ki), így épp elég van belőle ahhoz, hogy ne kelljen venni, de jusson nekik és a hátizsákokba is...
-
shield
Topikgazda
Akkor én még nem tartok ott.
A banditáknál felvettem az ellátmány feladatot, de úgy látszik sokáig nem néztem feléjük és ezt zokon vették. Épp a Cirkusz anomáliában ugráltam amikor 2 bandita megtámadott. Ezután is jöttek, így elmentem az Alállomásra és mind kinyírtam Baró és Ljóha kivételével. Igaz bepirosodtak, de simán beszéltem Baróval és felvettem a küldetést. Remélem így Farkassal össze fogok futni.
-
Antonius1978
addikt
válasz
SaGa59 #27254 üzenetére
Aha, felvettem.
Arra kerlek meg, hogy segits annyiban, hogy milyen kajat es pontosan mit kell nekik adni, nagy a gyanum, hogy abbol az egytaletelbol kell nekik 6 darab, nem sima konzervbol vagy mas kajabol, de a talas kajabol csak 4 db van, ennyit talaltam az elejen a rejtekhelyen.Mondjuk Szakallnal lehet venni 11500-ert, de vettem Szabadsag Szele ruhat es egy gazalarcot, valami 4 ezrem van... -
sklopp
őstag
Hali stalkerek! Ez a háztetőre ugrás működik a Sniperben is. Csak kíváncsiságból kipróbáltam, átírtam az actor.ltx-ben, felugrottam, Pripjatyban ébredtem. Ezek szerint működhet az SGM-ben is és egyéb modokban.
-
SaGa59
őstag
válasz
Antonius1978 #27253 üzenetére
Ha felvetted az Alállomásnál a feladatot a banditáktól, hogy vigyél nekik kaját meg lőszert, addig így fog akadozni, míg nem teljesíted. Úgy tűnik el van rontva az a script, ami figyeli, hogy megvan-e már minden hozzá. Ha leadtad, akkor megszűnik az akadozás.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Antonius1978 #27243 üzenetére
Na en eladtam azt a papirt Csehnek, neki lehet jobban kell mint a kereskedoknek...
Talaltam meg egy masik hullat is, annal is volt valami papir...
Elmentem az iranyito barlangjaba, hogy utannanezzek annak a ladanak, na jottek a banditak, hat vagy 5-6x kellett ujratoltsem, mindig lelottek - mar azt hittem, hogy itt be is fejezem a modot, de aztan 3 sztalker a segitsegemre volt, mert epp arra koricaltak, 2 banditat le is lottek nekem, en csak kettot kellett kinyiffantsak
Most meg valagaszodom az embereknel, hogy lam melyik tud valamit a kulcsokrol, de egyelore meg nem talaltam olyat aki tud valamit.MAS : nektek hogy megy a mod, nalam docogosen, nem tudom miert, a karakter darabosan mozog, eleg idegesito....
-
SaGa59
őstag
Igen, Farkas akkor jelenik meg, ha megmérgezed Barót. Szóvá teszi, hogy sokan szeretnék tudni, mi közöd is van neked a halálához és ha jót akarsz, segítesz neki elintézni Fantomot, akkor békén hagy.
Azzal az ajtóval szerencséd volt. Valakinek a "zsákmánya" ott van lent a laborban, de nem sikerült hozzáférnem, mert sosem volt nyitva az ajtó...
A Cirkusznál gyorsan kell mozogni, meg figyelni a két gömbre, mikor érnek oda. A Mozgalomba nekem se sikerült bejutni. Pontosabban be még csak, de ki már nem...
-
Erdő
tag
Gauss: Achillesszel, vagy kivel kellett találkozni a Vaserdő anomáliánál, hátul a sarokban. Akkor nyitva volt a számzáras ajtó, amin keresztül le lehet menni a laborba. (És most látom, hogy elírtam: nem "pár" Gauss puskám, hanem "már" Gauss puskám - bocs!)
Megtaláltam az 5. áramkört! Háromszor néztem át a szennyvíztisztítót. Jól el van dugva.
A Bojlernél nekem is sikerült a képződmény + sugárzásvédős művelet, de a Cirkuszban nem, mert ahhoz nincs megfelelő képződményem.
Nekem Farkas nem jelenik meg. Azért, mert Barót nem gyógyszereztem, hanem ólmoztam (a csapatával együtt)? -
Aarpok
őstag
Ezekbe az anomáliákba pl tűzvédelmi artival szoktam bemenni (akkor elég jól védve vagyok).Áramkörö a szennyvíznél 3, alállomásnál 2 db szokott lenni.
(#27246) tzs182 Nekem se sikerült jó útra téríteni és a piszok addig nem hal meg amíg a társait ki nem fektettem (ez ám a védelem)
-
-
borovi
aktív tag
válasz
Sensut #27244 üzenetére
Át kell írni az actor.ltx-ben a jump_speed sor értékét mondjuk 25-re,és akkor fel tudsz ugrani a tetejére.Ha bal oldalra ugrassz, Janovba, ha jobb oldalra, akkor Pripjatyba jutsz. A területek közt már a vezetőkkel tudsz majd közlekedni, mint az alapjátékban.
Én először 80-ra írtam az értéket és majdnem kirepültem a játékból... -
-
Erdő
tag
A hajnali két óra Fürgével kapcsolatban sokat segített, kösz! De most a szállítójával kapcsolatos feladatot kellene leadnom, és azt akkor sem tudom. Zűrös alak!
A Mozgalom, Cirkusz és Bojler anomáliákba mivel mentek be? Én a "Szabadság őre" ruhában 1 mp-ig bírom ezekben, jobb ruhát meg nem is nagyon látok, és megvenni sem tudnám.
A kotróhajónál pedig van egy képződmény, de ha odamegyek, ahol a kereső jelzi, csak villan egyet, nem jön elő a dög.
Most a lehallgatót kellene összeállítani. Négy áramkört találtan a szennyvíztisztítónál és az Alállomáson, de biztos kell egy ötödik, mert ezt sem engedi leadni...
Viszont van pár Gauss puskám! -
xFreex
aktív tag
válasz
Riot Gin #27207 üzenetére
Itt a cucc. Remélem müködik. Sajnos a mód hiánya miatt én tesztelni nem tudtam. Próbáltam biztosra menni és olyan fejlesztést adni a fegyvereknek amit másik fegyver amúgy is használ. így megkapták az AK47-es sémát.
-
Sensut
őstag
válasz
borovi #27235 üzenetére
Valamit nem értek a Halál Ellen-ben: volt egy polgár a Szevcsenkón, aki egy különleges relikviáért rinyált, ami valakinek a lányának a meggyógyításához kellene, és csak a Mocsári Doki tud segíteni. Az meg elküld ugye, hogy szerezzek meg vagy 10 féle ritkaságot,amiből ő majd összerakja, de elég csak ha felét is megtalálom. Na megvan nekem 5 belőle, a fele, de amikor visszamegyek hozza, szóba se kerül ez a feladat. Nézem a térképet, nincs ott a feladat. Felmegyek a Szevcsenkóra, de sehol se találom a megbízót. Nézem az archívumot, de sehol se találom az erről lefolyt szöveget sem. Pedig külön elmentettem a játékot a feladat felvétele után, és onnan folytattam. Egy darabig követtem is a kellékek listáját, mert kiírta tételesen a térképen. Olyan, mintha gyökeresen törlődött volna. Ha valamit elnézek, akkor a megbízónak ott kellene lennie újra a Szevcsenkón és kezdeni elölről... ennek az egésznek semmi értelme. Most se feladat, se megbízó. Valakinek sikerült ez a feladat egyáltalán?
PS: egy előző mentésben még ott volt a feladat, erről van szó:
-
SaGa59
őstag
-
SaGa59
őstag
válasz
Antonius1978 #27232 üzenetére
Az enciklopédiát nyugodtan eladhatod, senkinek sem hiányzott, jó pénzt ér az elején. Én mondjuk megtartottam...
-
borovi
aktív tag
válasz
Sensut #27230 üzenetére
Érdemes minél gyakrabban, és nem csak az anomáliák környékén kézbe venni a detektort, mert véletlenül is bele lehet botlani képződményekbe, ott, ahol nem is számítunk rá. Pripjatyban egyébként az emeletes házak közötti hőanomáliában találtam meg az Illúziót (ahol a 3 zombi is szokott üldögélni és motyogni). A Donort, ami kell még a Vezetőnek, Zatonban, a kotróhajó környékén szedtem föl. De valahol máshol is volt, mert 2 van belőle, csak már nem emlékszem, hol találtam. Talán a lezuhant helikopter körüli mocsárban.
-
' Tzs ,
senior tag
Akkor pontosítanék. Farkas a bandita és Fantomot kell kinyírni. Ezzel a Fantommal nem is lehet beszélni?
A jelöléssel valami gond van, talán ezért nem? Ott állok vele szemben, de a jelző szerint ő arrébb áll. -
Antonius1978
addikt
válasz
SaGa59 #27222 üzenetére
Szia.
En talaltam a nadasban egy sztalker hullat, akinel egy papirfecni van, amiben a lanyarol meg a Zonarol hadoval valamit, a kereskedoknel 7500 penzert lehet eladni, ha Cseh-nek adom, akkor o asszem 1500 vagy 2500-at ad erte.
Van ertelme neki eladni a papirost, mert kell ahhoz hogy megkedveljenek, vagy eladhato kereskedoknek, mert nincs szerepe ?
A fegyverenciklopedia 15 ezer, a papir 7,5 ezer, ha e ket targyat eladom, akkor mar lenne egy kis kezdotokem, eladhatom oket, vagy tovabbi szerepuk van a jatekban es nem tanacsos ?Verszivo csapok : mar nem tudom, de a Geonesisben vagy Enotban volt ilyen mutans testreszes dolog, amikor a Halal Ellenben megtalaltam 3-at akkor gondoltam ezzel a dologgal es nem adtam el oket...
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
' Tzs , #27228 üzenetére
Nos ezzel a PDA megtalálásával újra beindult a játék, kaptam pénzt, Szkadovsz elfogadott végre és Szakáll most adott valami relikvia küldetést amivel csak hajnali 2 és 4 közt zargathatom...
szerk:
bocs a sok posztért!
Lépek ki az ajtón odajön egy ismeretlen arc, full oroszul beszél valami bandita ő. Fantomot kell kinyírni. Csak gondoltam szólok, hogy ez a rész nincs lefordítva. Meg is nézem ki az a Fantom -
Sensut
őstag
válasz
borovi #27227 üzenetére
Hú, akkor át kell jussak oda, mert már csak azokat a ritka képződményeket kellene megtalálnom a vezetőnek meg a dokinak, de egész játék alatt csak kettőt találtam belőlük, és azok se a vezetőnek valók. Amúgy ezeket a fontos képződményeket nem is lehet eladni, úgyhogy a többit eladtam és kicsit fejlesztettem a fegyvereken, mert a qrva AK erősen rúgott vissza
. Egy Saigát valahol én is felvettem, egy halottól, talán egy mutáns áldozattól, s jól felfejlesztettem azt is, csak épp lőszerem nincs hozza. Ha volna értelme, még kutakodnék a képződményekért, de így, hogy nincs semmi pénzkeresési lehetőség az egész területen, vagy legalább olyan SGM-szerű rejtekhelyek sincsenek, már unom a bolyongást. Az anomáliákat már számtalanszor átkutattam és kizsákmányoltam, a feladatok is elfogytak, úgyhogy irány Pripjáty.
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
SaGa59 #27222 üzenetére
Áhá, Buduláj, oké. Honung-ét akkor megpróbálom keresni.
Szkadovsz: ezeket amiket írtál mind megcsináltam már úgy rémlik. Oké eladom az iratokat akkor. Amúgy most megállt a játék, már csak egy sárga van a Janov-os (mármint aktívban, térkép jelöléssel).
Na még próbálkozom, köszi a segítséget! -
borovi
aktív tag
válasz
Sensut #27226 üzenetére
Nem része, de lehet olyan cuccokat találni, amik a modhoz kellenek. Én például Pripjatban találtam meg az Illúzió nevű képződményt, meg még más képződményeket is.
Hubai kolléga szerint az sgm1.7 verziója lett ráhúzva. Minden esetre alpha-csapatok vannak benne, csak Sötét Angyaloknak hívják őket. Jó fegyvereket lehet szerezni tőlük. Pl. frankó kis Saigát is... -
borovi
aktív tag
-
rétisün
veterán
Время Альянса mod kivégezve, remélem már gyártják a folytatást, az meg még jobb lenne, ha a meglévő mentéssel tovább lehetne menni
kár lenne, ha elveszne a barrett m82, amit trio adott a vacakjai összeszedegetéséért, brutál egy cucc
-
borovi
aktív tag
-
SaGa59
őstag
válasz
' Tzs , #27221 üzenetére
A nádasban Budulájt találod meg, és a PDA-ját kell leadni Igézőnek.
Honung PDA-ja a helikopteres fennsík és a Szennyvíztisztító között van egy gázálarccal együtt a földön egy fa mellett
.
Csak egy szerszámkészlet van.Szkadovszk lakóival elfogadtatáshoz meg kell csinálni egy feladatot Fürgének (mindegy melyiket, hajnal kettő körül lehet vele tárgyalni róla), össze kell szedni Szakállnak az átjátszókat, fel kell tölteni Fáraónak a hátizsákokat, és le kell vadászni Gontának a sznorkokat, Kardánnak a katonai szállítmányt és Goblinnak a rádióadó bemérést kell megcsinálni, de ez a kettő át is fedi egymást, mert a bemérés visz a Megvilágosultakhoz, akiktől fel tudod venni azt a feladatot, amiben megtalálod a szükséges kulcsokat a Kardánt érdeklő konténerhez. Lehet, hogy valamelyik elhagyható, de nekem ezek után dobta be a kitüntetést és ezek után lehetett tárgyalni Fáraóval a továbbiakról, a támadók utáni nyomozáshoz.
A laborok doksijairól szóló infót a szabadságosok főnökétől kapod meg, ha mindkét feladatát megcsináltad. A kódolt hátizsákot 1724-gyel lehet nyitni (az Olvass-el.txt-ben elírtam, azóta javítottam.)
Elvileg van még valahol egy tároló labor doksikkal, de nem találtam meg, viszont a leírások tényleg léteznek. Sztrelokról nem találtam infót és a szövegekben sem volt ilyen.Az iratokat és PDA-kat nyugodtan eladhatod, van amit Goblin, másokat meg Cseh vesz át. De ne csak úgy eladd nekik, hanem az "Ez érdekelhet" menüjükön át. Ez mindig megjelenik, ha van nálad olyan, amit megvesznek.
A három vérszívócsápot érdemes elraktározni, bár nekem sikerült ezen kívül is lőni hármat, de soká tartott.
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Dhampir #27218 üzenetére
Igen, ez mindig így van, ha van egy jó mod akkor hajlamos vagyok 3 órákat aludni és itt hülyeségeket kérdezni, hogy mi hol van pedig már jártam ott stb.
Ahogy most is
Most még a sárgákon kívül ezek vannak vissza:
- mi történt Honunggal, (nem ő az aki egy nádasban dobta el a kanalat?) Mert ha ő az voltam ott de semmi nincs nála, vagy semmi infót nem ad a játék.
- Kardán szerszámai (egyet már találtam hány kel még?)és a sárgák:
- Szkadovsz lakóival fogadtasd el magad,
- X-Laborok, helikopter támadók, Strelok.Az X-laboros kiderítés hogy van? X-12-ről találtam eddig. Még mennyi kell és ezeket kitől szerezzem be vagy hol? A katonai papírokat eladhatom (423-as, 522-es, Goblin megvenné őket)?
-
Erdő
tag
válasz
Sensut #27208 üzenetére
Jó ez a "csak kidugul valami", tegnap én is ott tartottam, hogy minden vonalon csőd. A szolgálatos tárolót nem tudom kinyitni, Fürgének a munkát nem tudom leadni, mert éjfél után sem jelenik meg ilyen párbeszédsor, vérszívócsápokat esélytelen szerezni, mert hiába vadászom le őket, nem dobják el a csápjukat (Az elején ugyan találtam pont három csápot, de ki tudta akkor, hogy később kelleni fognak?) és Navigátor képződményeit sem tudom összeszedni, sőt még egy normális ruhára valót sem.
Úgyhogy, elköszöntem Barótól. Legalább a csápok miatt nem idegeskedek tovább, és a ruhám is meglesz a zsákmányából. De biztos ennek is lesz valami hátulütője (az őrjáratos feladatát már teljesítettem korábban). -
Sensut
őstag
válasz
shield #27212 üzenetére
Az igazság az, hogy már az elején felmentem a banditákhoz, s amikor a faszi felsorolta, hogy mit vigyek nekik, hogy bemehessek oda az állomásra (ahol, teszem hozzá, nincs is semmi hasznos), akkor kiakadtam és kinyírtam mindet. Csakhogy ez rossz húzás volt, mert kaptam ugyan néhány plusz cuccotg náluk, de elvesztettem egy csomó feladatot a Megvilágosultakkal, majd a Zsoldosokkal. Ezeknél tetszettek az okoskodások, a Bandita-Megvilágosultak őrjárat csapdát mindkét oldal szempontjából megcsináltam, aztán végül a Megvilágosultak győzelme bizonyult hasznosabbnak, onnan folytattam tovább. De ott van ugye Baró megmérgezése is, meg az a sok anyázós szöveg a banditákkal, az megér minden tűzharcot. 'gy aztán nem nyírok még ki senkit, amíg van esély az ilyen feladatokra. De nem is fejlődtem egy centinyit se, még mindig az első puskámmal sétálok s még mindig nincs éjjellátó a sisakomban. Az igaz, hogy ott áll vajmi 60000 RU képződményekben a ládában, de csak akkor adom el őket, ha nagyon muszáj. Így, mutánsokra pufogtatni nem kell túl sok tudomány. Viszont marhára tetszik ez a mod is, nagyon jól össze van gyúrva, és az alvás nálam is kizárva egyelőre
.
-
xFreex
aktív tag
válasz
xFreex #27182 üzenetére
Na az a helyzet, hogy ahogy látom a SiG550-es meg a G36-os fejlesztőfájl létezik a módban, de a mód nem használja. Nincs meg hozzá a weapons.ltx-ben az inditósor. Úgy látom szinte az összes modern Nato fegyvernél elkövették ezt az érvágást.
Remélem csak itt nyestették le a hivatkozást + a technikusoktól vették el őket, és a séma meghatározást meghagyták.
Holnapra megcsinálom, hogy a G36 variánsokat lehessen fejleszteni, meg akkor a Sig550 fejlesztést is aktiválom, hogy a Scar-t tudd fejleszteni.
-
shield
Topikgazda
válasz
Sensut #27208 üzenetére
A 3 tatyó tele pakolása után indultam le a barlangba a Benzinkútnál, a Záporjóskát kipakolni. Lejjebb a Karom anomália mellett 4 Szolgálatos megölte az eltűnt Szabadságost. A feladatot az Erdőgazdaságban vettem fel, leghátul búslakodó Szabadságostól.
Megengedték, hogy a szállítmányt elvegyem tőle. Amikor sörétet akartam venni tőlük, nem álltak szóba velem. Nah ekkor ez eldöntötte a sorsukat. Lemenni a barlangba kevés söréttel az Orrmányosok közé, az nem jó dolog. -
Dhampir
félisten
válasz
shield #27206 üzenetére
Kevés a pénzem, mert rohadt jószívű vagyok, nem gyilkolászok szórakozásból. Lehet hogy ezzel fel kellene hagynom!?
Ez normális hozzáállás. Azonban lehetséges, hogy a mod készítőinek szándéka az agresszívebb, harcias megoldásokat ösztönzi? Én is a becsületes csatákat szeretem megvívni.
-
Sensut
őstag
válasz
shield #27206 üzenetére
Áh, Saiga a kedvenc sörétesem, bármennyit megadnék egy olyanért. Már amennyim van, mert pénz az nincs itt. És szerzési lehetőség se nagyon, hacsak a képzédményeket el nem passzoljuk, de van egy olyan érzésem, hogy szükség lesz rájuk később, úgyhogy maradnak egyelőre. A fejlesztés nálam szintén feljtős mert nincs lóvé rá, aztán szerszámok sincsenek, csak egy. Azt is télen a havon találtam meg Smaragnál, nyáron nincs az az isten, hogy észrevettem volna a gazban. Ölni hiába én se szeretek és nem is merek, mert itt mindenki számít, na meg vettem ezt-azt a 3 zsákba is hogy letudjam végre a feladatot, szóval...
Egyelőre még teljesítem az olcsó potyafeladatokat, aztán csak kidugul valami valahol
.
-
shield
Topikgazda
válasz
Sensut #27204 üzenetére
Én még csak az elsőt csináltam meg, a Bojler anomália melletti dombon. Akkor lehet, hogy csak bele kevertem a sörétet. Végre ott tudtam szerezni 2 sörétest, az egyik Saiga 12K, nagyon megörültem nekik, mert eddig nem jutottam hozzá. 2 bandita lőtte a 2 stalkert, nem hagyhattam. A Saiga 12K a Legendary -ban, fejlesztve ütős fegyver volt. Itt is jobb a kutyák ellen, mint a géppisztolyok.
Rohadt drágák a fejlesztések, ezt kissé eltúlozták. Kevés a pénzem, mert rohadt jószívű vagyok, nem gyilkolászok szórakozásból. Lehet hogy ezzel fel kellene hagynom!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest