- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
shield #27212 üzenetére
Az igazság az, hogy már az elején felmentem a banditákhoz, s amikor a faszi felsorolta, hogy mit vigyek nekik, hogy bemehessek oda az állomásra (ahol, teszem hozzá, nincs is semmi hasznos), akkor kiakadtam és kinyírtam mindet. Csakhogy ez rossz húzás volt, mert kaptam ugyan néhány plusz cuccotg náluk, de elvesztettem egy csomó feladatot a Megvilágosultakkal, majd a Zsoldosokkal. Ezeknél tetszettek az okoskodások, a Bandita-Megvilágosultak őrjárat csapdát mindkét oldal szempontjából megcsináltam, aztán végül a Megvilágosultak győzelme bizonyult hasznosabbnak, onnan folytattam tovább. De ott van ugye Baró megmérgezése is, meg az a sok anyázós szöveg a banditákkal, az megér minden tűzharcot. 'gy aztán nem nyírok még ki senkit, amíg van esély az ilyen feladatokra. De nem is fejlődtem egy centinyit se, még mindig az első puskámmal sétálok s még mindig nincs éjjellátó a sisakomban. Az igaz, hogy ott áll vajmi 60000 RU képződményekben a ládában, de csak akkor adom el őket, ha nagyon muszáj. Így, mutánsokra pufogtatni nem kell túl sok tudomány. Viszont marhára tetszik ez a mod is, nagyon jól össze van gyúrva, és az alvás nálam is kizárva egyelőre
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Battlefield 6
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Renault, Dacia topik
- Mass Effect
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- OLED monitor topic
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Enermax 360 ARGB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest