-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alienhun79
tag
válasz
Antonius1978 #30384 üzenetére
Hubi kedvenc magköpködöje, ha találok modban, mindig ő jut eszembe, csak sajnos éhes a kicsike szereti szórni a magjait
-
Alienhun79
tag
válasz
Antonius1978 #30380 üzenetére
-
Alienhun79
tag
válasz
Antonius1978 #30374 üzenetére
Hát nem lepődnék meg, ha az OGSE mod creatora, az alap SHOC készítők egyike lenne, vagy pedig nagy rajongó mint Dezodor. Az alap történetet kicsit megspékelve. Komoly mellékküldetés armada építve rá, de nem hozom viszem Nardonayasan, hanem feladatok láncolatát össze gereblyézve, s van köztük még nem látottak is. Jelenleg a Szabadság bázisán ügyködök, és nagyon várom mikor enged át a Mocsár pályára.
Ami neked biztos tetszene, hogy egy új karakter Cordonban, Sidortól nem messze lent a pincében, AK-t alakít át, nagyobb tár kapacitásra, vagy eltérő célzó kütyüket, cobra vagy egyéb ilyen cuccokat készít rá, s fegyvereket javít. Olyan mintha Cop Kardánja lenne
-
Alienhun79
tag
válasz
Antonius1978 #30359 üzenetére
Hát a Fotograf hm, nem, ez sokkal Miserysebb, sokkal Lost Alphasabb. Baromi jó a játék fizikája, ha egy zombi jön feléd és te lösz rá pisztollyal, látszik a golyó behatolás nyoma az amigó fején, ha lőnek rád jó messziről, szépen suhognak melletted a golyók. Itt van értelme a hatótáv fegyvereknek, nagyon jól kibalancolták őket és rengetek csuzli van benne. Amit Saga fordított modokat azok is baromi jók, de ez is nagyon ott van
Tényleg sok jó küldetés van benne, ami meglepett, hogy a játék meglepett, sőt nagyon lekötött. Antonius higyj nekem megéri azt a misét
-
Alienhun79
tag
válasz
Antonius1978 #30353 üzenetére
A fő story meg van, csak rendesen megfűszerezték, de nem ratyi tákolt, hanem okosan kidolgozott mellékküldetések. 4 plusz pályával bővült, és mindegyik pálya egy kicsit más, van benne fegyver fejlesztési lehetőség, javító doboz stb. Elég nehéz, itt a sörétes a mutánsokra hatékony, az ellenfelek pontlövők, tehát ha van távcső akkor egy kicsit könnyebbedik a feladat. Nagyon tetszik az autókba pakolás és a lepucolt utak, így lehet haladni a járgányokkal, bioradar és anomália radar is hatalmas előnyt ad.
-
Alienhun79
tag
Egy kis különlegességre vágytok próbáljátok ki, Shoc mod, de nagyon ott van, s rendesen javítgatják, szeretgetik, nehéz abbahagyni: [link]
-
Alienhun79
tag
válasz
RobberBaron #29313 üzenetére
Fú muti
-
Alienhun79
tag
válasz
Antonius1978 #28283 üzenetére
Köszi, hát ha nem válaszol azért nincs nagy baj, gondolom elfoglalt. Általában, szerintem figyeli az oldalunkat, mert itt sok a funatikus
De az a kép jól néz ki, már háttérnek is betettem.
-
Alienhun79
tag
válasz
RobberBaron #18959 üzenetére
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy haladsz ?
-
Alienhun79
tag
Kedves, Call of Chernobyl készítő, azért erről a képről lenne egy pár kérdésem, mert iszonyat jól néz ki
[link] -
Alienhun79
tag
-
Alienhun79
tag
-
Alienhun79
tag
Valakinek ismerős ez a mód, [link] most töltöm.
-
Alienhun79
tag
válasz
Antonius1978 #27088 üzenetére
Köszi, próbáltam nem fut semmi ami leterheli, ami érdekes, hogy nincsen semmi zöld bogár hanem csak egyszerűen nem történik dupla kattintásra semmi.
-
Alienhun79
tag
válasz
SaGa59 #27080 üzenetére
Hát nem tudtam indulásra bírni, már két telepítésen vagyok túl, de rákattintok a parancsikonra és nem történik semmi, már próbáltam rendszergazdaként is indítani, sajnos így sem akar beröffenni. Valami ötlet ? Úgy telepítettem ahogy az instrukciók voltak, mindent bemásoltam sorrendben.
-
Alienhun79
tag
válasz
Antonius1978 #26644 üzenetére
Váú köszke, ezt nektek, Hubi főleg neked.[link]
-
Alienhun79
tag
válasz
Antonius1978 #26536 üzenetére
Na igen, szeretem a kihívást. Counter Strike és COD2-n cseperedtem, ezért is kedvelem a keményebb módokat. A mai játékokról az a véleményem, hogy rárakok egy súlyt a bal egérgombra, és szólok az öcskösnek vigyázzon rá, le ne essen, majd végig viszi magát a játék, és a végén miután vissza jöttem a wc-ről azt látom a nyolc éves unokaöcsém elaludt a COD62-n, a grafikáját meg kimentette háttérvédőnek
-
Alienhun79
tag
válasz
mert_csokis #26534 üzenetére
Akkor ez a mód áll szerintem a legközelebb az elvárásaidhoz, [link].
1. Recon-t válaszd (35kg)
2. mentés F5 centinként
3. a lőszer arany áron van (spórolj)
4. legyen egy csere billentyűd, mert az elsőt szét fogod verniÉn négy alkalommal vittem végig a Miseryt, de van egy ennél is realisztikusabb mód a Redux mód, de ott már a gép szerintem is csal
-
Alienhun79
tag
válasz
SaGa59 #26455 üzenetére
Ha David meghalt a harmadik hullám előtt, akkor Noétől sem kapsz motyót ( hélium arti, és egyéb csecsebecsék ) ergo nem sikerült a küldetés, mindig mester fokon játszok és sokszor fűbe harap szegény. Viszont szerintem valakitől kapsz egy pendrivot, akinek a személyes zsákjában van egy ilyen detektor, csak már nem tudom, hogy hol s kitől kapod, tuti kettő van belőle.
-
Alienhun79
tag
Kaptam egy küldetést Skvadovszkban, és amikor a küldetés közeléhez megyek kidob, ezzel a hibával :
* MEMORY USAGE: 557187 K
* End of synchronization A[1] R[1]
intro_delete ::update_game_loadedFATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CModelPool::Instance_Load
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\Layers\xrRender\ModelPool.cpp
[error]Line : 117
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : Can't find model file 'actors\stalker_neutral\stalker_neutral_metro_1_bak.ogf'.stack trace:
-
Alienhun79
tag
válasz
shield #26292 üzenetére
Köszke, nagyon rendes vagy, de én is próbáltam így, még az ágyneműre is meg a wc ajtóra is rámásoltam átírtam, telepítettem 7-er eredeti verzió és nem eredeti verzióval, orosz nyelvi betű készlet telepítve, adtam neki mannát, simogatást, és egy talicska kocka cukrot is, de legyőzött, ergo delete. Most duzzogok ezért xarok is rá
Ja és a monitorom és a billentyűzetem is új.
-
Alienhun79
tag
válasz
SaGa59 #26279 üzenetére
Igen ezt én is így szoktam a Serega-Lus módokkal amik hiba nélkül telepítik magukat, majd bemásolom a játékba, de sajnos itt az első hibába futok az az szintaxisa nem megfelelő, és már nincs ciril betű a nevében. Ergo nem tudom elindítani a sima installt sem, mert hajlandó sehova sem települni.
-
Alienhun79
tag
Próbáltam már eredeti és virág bolti verzióval is, semmi. Sajnos nálam az orosz módok mindig defektesek.
-
Alienhun79
tag
válasz
hubai1979 #26269 üzenetére
Köszi Hub, de nem indul el így sem az install. Viszont bemásoltam a COP könyvtárba és átneveztem az orosz betűket, így félig elindul az install, de itt is valami hiba van, mert nem engedi telepíteni. Hát igen nálam ezek az eredeti orosz módok mindig zátonyra futnak.
-
Alienhun79
tag
válasz
RAZOR/BALI #26252 üzenetére
Hali, milyen mód ez a Saboteur ? Valami Sgm vagy valami önálló cuccos ?
-
-
-
Alienhun79
tag
válasz
Carasc0 #25907 üzenetére
Nagyon bejön, én is mester fokon játszok, nehezebb mint az Enot, kicsit Miserys van a fegyvereknek "súlya" , tehát a pisztoly is hatékony, a sörétes eddig ami van bóóórzasztó lassan lő, szerintem ezt majd javítjuk egy kicsit. Eddig még nem volt egy crash, semmi hiba sem, sajnos a fegyver és eszköz magyarítás hézagos, de nem panaszkodom, tessék ki prószálni, szerintem megéri.
-
Alienhun79
tag
válasz
Alienhun79 #25905 üzenetére
Amit Musicking linkelt, teljesen jó, bemásoltam s hibátlanul megy Enot féle magyarítással, jó féle mód, van benne egy kis Misery, arzenál cuccos, tetszik.
-
Alienhun79
tag
válasz
Alienhun79 #25901 üzenetére
Sajnos nem nagyon érdemes ezt a verziót leszedni, mert nem indul el, egyből kidob sound hibával:
FATAL ERROR
[error]Expression : wave&&wave->length()
[error]Function : CSoundRender_Source::LoadWave
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrSound\SoundRender_Source_loader.cpp
[error]Line : 65
[error]Description : Can't open wave file:
[error]Arguments : c:\program files (x86)\s.t.a.l.k.e.r. - sgm 2.2\gamedata\sounds\Äđóăŕ˙\Ňđĺę_66.ogg -
Alienhun79
tag
válasz
Alienhun79 #25850 üzenetére
Bocsi, látom igen van magyarítás
, na megyek gyürni, nagyon régen gömbültem a CS-al.
-
Alienhun79
tag
válasz
RobberBaron #25594 üzenetére
Beindult a fantáziám, Misery2+Sgm2.2+Spectrum, fú ebbe bele borzongtam.
Nagyon sajnálom, hogy nem tudok programozni.
Ha össze lehetne hozni egy olyan módot, amit
Hubai legalább két hétig pörgetne "persze Pkm,M60 200-as hevederrel"
Dodopek, Shield reklámoz
Saga, Pel fordít
Erik, Süni tervez
Antonius arzenálkodna Dr. Kalasnyikov
Dhampir és Balathruin történet
Dezi és te koordinálnátok az egészet
Én csak hoznám a sört, meg a bilit amibe bele lóg a kezem
Nem akarok senkinek, puncsolni, csak fantáziáltam egy kicsit. -
Alienhun79
tag
válasz
RobberBaron #25584 üzenetére
Bocsi a rossz linkért
Hát nagyon jó cuccos lesz, már nagyon várom.
Remélem nálad nem lesz olyan gond, mint Dezinél, hogy valami agyhalott tesztelő feltölti a bétát a netre, s ők meg kénytelenek voltak kiadni, egy befejezetlen módot.
Csiszolgasd csak nyugodtan, én nem sürgetlek, holnapra kész
Ja és segít még benne David ? -
Alienhun79
tag
Ezt a modot [link] nem egy magyar valaki csinálja, ha jól emlékszem írt nekünk párszor egy két gondolatot a modról.Nem tudom biztosan, de a ha igen, akkor egy nem semmi valamit durrantott össze
-
Alienhun79
tag
válasz
Musicking #25315 üzenetére
Hát az tuti, hogy nem egy Misery.Engem is ez a sok javítás érdekelt, Cordonban már van kitörés, nagyon komoly induló cuccot ad, bioradar, cél jelzős komoly távcsöves gépkarabély, kellemes a grafika is.A Lost alphat meg ezt kéne össze gyúrni és sokkot kapnák, na jó persze sgm is kellene bele
-
Alienhun79
tag
Hú, ez nagyon ott van: [link]
-
Alienhun79
tag
Az én álmom egy olyan mód amiben a Misery2 az Sgm2.2 és a Spectrum van össze mixelve, na tessék, már megint bilibe lóg a kezem.
-
Alienhun79
tag
válasz
shield #24479 üzenetére
Igazad van, én lehet megint neki ugrok a gond csak az, hogy nem lehet abba hagyni, sehol még nem tapasztaltam ami ebben van, az artik tuningját vagy tovább fejlesztését egy anomáliába dobva, és az a rengeteg detektor meg kütyü.Simán rá beszélem magam a játékra.Na megyek megizélem a bigyómmal a hogyishívjákot.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Autós kamerák
- Microsoft Excel topic
- E-roller topik
- Házimozi belépő szinten
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest