Hirdetés
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Mobil flották
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdő
tag
válasz
Sensut
üzenetére
Jó ez a "csak kidugul valami", tegnap én is ott tartottam, hogy minden vonalon csőd. A szolgálatos tárolót nem tudom kinyitni, Fürgének a munkát nem tudom leadni, mert éjfél után sem jelenik meg ilyen párbeszédsor, vérszívócsápokat esélytelen szerezni, mert hiába vadászom le őket, nem dobják el a csápjukat (Az elején ugyan találtam pont három csápot, de ki tudta akkor, hogy később kelleni fognak?) és Navigátor képződményeit sem tudom összeszedni, sőt még egy normális ruhára valót sem.
Úgyhogy, elköszöntem Barótól. Legalább a csápok miatt nem idegeskedek tovább, és a ruhám is meglesz a zsákmányából. De biztos ennek is lesz valami hátulütője (az őrjáratos feladatát már teljesítettem korábban).
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Elektromos autók - motorok
- Könyvajánló
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Spórolós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
shield