- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdő
tag
válasz
Sensut #27208 üzenetére
Jó ez a "csak kidugul valami", tegnap én is ott tartottam, hogy minden vonalon csőd. A szolgálatos tárolót nem tudom kinyitni, Fürgének a munkát nem tudom leadni, mert éjfél után sem jelenik meg ilyen párbeszédsor, vérszívócsápokat esélytelen szerezni, mert hiába vadászom le őket, nem dobják el a csápjukat (Az elején ugyan találtam pont három csápot, de ki tudta akkor, hogy később kelleni fognak?) és Navigátor képződményeit sem tudom összeszedni, sőt még egy normális ruhára valót sem.
Úgyhogy, elköszöntem Barótól. Legalább a csápok miatt nem idegeskedek tovább, és a ruhám is meglesz a zsákmányából. De biztos ennek is lesz valami hátulütője (az őrjáratos feladatát már teljesítettem korábban).
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Óra topik
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- Lexus, Toyota topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest