- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
Akkor én még nem tartok ott.
A banditáknál felvettem az ellátmány feladatot, de úgy látszik sokáig nem néztem feléjük és ezt zokon vették. Épp a Cirkusz anomáliában ugráltam amikor 2 bandita megtámadott. Ezután is jöttek, így elmentem az Alállomásra és mind kinyírtam Baró és Ljóha kivételével. Igaz bepirosodtak, de simán beszéltem Baróval és felvettem a küldetést. Remélem így Farkassal össze fogok futni.
-
SaGa59
őstag
Igen, Farkas akkor jelenik meg, ha megmérgezed Barót. Szóvá teszi, hogy sokan szeretnék tudni, mi közöd is van neked a halálához és ha jót akarsz, segítesz neki elintézni Fantomot, akkor békén hagy.
Azzal az ajtóval szerencséd volt. Valakinek a "zsákmánya" ott van lent a laborban, de nem sikerült hozzáférnem, mert sosem volt nyitva az ajtó...
A Cirkusznál gyorsan kell mozogni, meg figyelni a két gömbre, mikor érnek oda. A Mozgalomba nekem se sikerült bejutni. Pontosabban be még csak, de ki már nem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független kiváló akku
- IPhone 15 Pro 512GB gyári független 2026.12.10 iCentre jótállás
- DELL Universal Dock UD22
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 EAGLE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Bomba ár! Acer Nitro V - i5-6300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX960 4G I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest