- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
borovi
aktív tag
válasz
Alienhun79 #30398 üzenetére
A S.T.A.L.K.E.R. - Oblivion Lost 3.1-ről elég jókat ír.
Lehet, hogy érdemes volna letölteni és kipróbálni. -
Erdő
tag
válasz
Alienhun79 #30398 üzenetére
Kösz ezt is!
(Most már az aláírásomban szereplő google drive helyről is le lehet szedni az SGM dolgait - kivéve a grafikus kiegészítőket. Remélem, működik, nem csináltam még ilyet.)
Jól értem, hogy a Diverzáns mod telepítése előtt a Shield oldalán felsorolt összetevőket (SGM, Geonezis, Sky, Misery...) fel kell rakni, és erre a Diverzánst? -
Erdő
tag
válasz
Alienhun79 #30395 üzenetére
Kösz!
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Alienhun79 #30387 üzenetére
Fallout 4-ben is mindig ez a gondom, a fegyverek túlságosan szeretik szórni magjaikat
-
hubai1979
őstag
válasz
Alienhun79 #30382 üzenetére
Még senki sem akart ilyen jóféle játékszerrel megajándékozni.
Mikor előszőr láttam
alig voltam iskolás, de azóta is álmodozok róla.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Alienhun79 #30377 üzenetére
Majd egyszer sor kerul a vegigjatszasara (a forditasra csak akkor, ha meg joparan beszallnak).
Azt hogy ki keszitette a modot arrol nincs tudomasom, nem is hallottam rola, amig meg nem emlitetted.
Dezodor munkaja gigaszi volt, jo volt hogy kibovult az alajatek, de az en izlesemet nem talaltak el.
Valahogy szamomra nem hozta azt az erzest, mint amire vartam/vagytam.
Amit etalonnak tartok Dhampirral karoltveaz Way in Pripyat mod
A Lost Alpha nem volt tul nehez, es bosszanto volt 3 palyan vegigcaplatni, aztan visszamenni ugyanazon a 3 ures palyan.Persze ez 2 evvel ezelott volt - nem is tudom, marcius vagy aprilis 14-en adtak ki a modot - azota lehet hogy benepesitettek, vagy meg + kissebb kuldeteseket is berakta a sok ures palyara.Tegyel be legyszi 1-2 kepet errol a csodas pasasrol , az AK-kat Atalakito Alakrol
AAA
Hol van, hogy nez ki, miket tud alakitani, es legvegul lassuk is, amit atalakitott.Amint tudod es idod engedi, kosz. -
Antonius1978
addikt
válasz
Alienhun79 #30363 üzenetére
Akkor add meg hozza a hivatkozast, hogy elmenthessem magamnak, hogy amint idom lesz, kiprobalhassam.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Alienhun79 #30357 üzenetére
Egesz jonak tunik, a masik topikbeli kepek alapjan.Nagyjabol olyannak kepzelem el, mint a Fotografot.
Abban is van kocsi, de csak egyes palyakon lehet hasznalni, nem lehet atmenni veluk a masik palyara.
Majd egyszer erre a modra is sor kerul, most befeszkelte magat az agyamba a Fotograf, de lesz egyeb dolgom is, lehet nem kerul ra sor hogy folytassam.SHIELD : nezem, es varom a privit is.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Alienhun79 #30345 üzenetére
Ez tulajdonkeppen mirol szol ? Nem vagom a lenyeget, igaz az eredeti ShoC jatekkal nem is tudom hany eve jatszodtam utoljara...
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Alienhun79 #30347 üzenetére
És a Stalker legalább nem 1280x800 ablakosban megy 1280x1024 helyett
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Alienhun79 #30347 üzenetére
Csak szóltam, nem kívántam nyelvtannáci lenni
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Alienhun79 #30345 üzenetére
Mod, nem mód.
Majd megnézem, csak nálam épp a Fallout 4 van terítéken. Még így is élvezem, hogy néhol 20FPS van, meg a játék alatt ott az asztal
-
hubai1979
őstag
válasz
Alienhun79 #29492 üzenetére
Ezt is tesztelheted, ha van kedved hozzá.
-
rétisün
veterán
válasz
Alienhun79 #29492 üzenetére
végig is játszottad az összes frakcióval?
-
hanS20
csendes tag
válasz
Alienhun79 #29255 üzenetére
Köszi! A linket még egyszer pls, mert nem jó!
Áhh mégis jó a link nálam volt a hiba. Viszont az a helyzet hogy amint látom ebben nagyon sokminden van, amit az én gépem nem hiszem, hogy vinne. Vagy jól tudom, hogy ezek az athmosfear meg absolut nature modok megemelik a gépigényt is?
-
morbias2
aktív tag
válasz
Alienhun79 #29177 üzenetére
Steam-en keresztül indítottam mindig is
De viszont a mocsárban elakadtam annál a résznél ahol körbe van aknázva és nem találom a katonai cuccot
Nem a vagonoknál! Azt már elhagytam
-
morbias2
aktív tag
válasz
Alienhun79 #29175 üzenetére
Biztos jo
en le szedtem es jo lett. Ez az exe kifagyas zavar, hogy mindig kidob a jatekbol :s
-
sklopp
őstag
válasz
Alienhun79 #29117 üzenetére
Köszi, de nem, az AMK 2.0 Devolution-re gondolok, ebben szerepel egy új pálya, az Alföld. http://amkdevolutionhun.allalla.com/index.html, ez volt.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Alienhun79 #28288 üzenetére
Ugy latom, hogy en epp ma 1 kerek eve, hogy utoljara irtam neki privatban...azota nem dumaltunk, de a forumon irt tavaly valamikor, az iden meg nem lattam, hogy irt volna...
-
Sensut
őstag
válasz
Alienhun79 #28100 üzenetére
Ez csak a fordítás. Na most nem tudom ez mennyire komplett mert egy kicsit nagyobb a mérete az előzőnél, amit egy másik oldalról szedtem le. A leírás benne ugyanaz, de attól még lehet teljes is akár.
-
Sensut
őstag
válasz
Alienhun79 #27580 üzenetére
Slayer mod = kuka. Akkorákat kressel, hogy még a mentést se tölti már vissza. Nem értem ezeket az angol sztalkereket, minden szemetet lefordítanak, s a jó modokat kihagyják
.
-
Sensut
őstag
válasz
Alienhun79 #27556 üzenetére
Itt a kérdés az, hogy mit csináltál te előtte és mit csináltam én előtte, mert általában az előzmények befolyásolják a feladatok sikerét. Én követtem a megbeszélteket, jött a másik banda és elterelte az őrök figyelmét miközben Poker lelőtte az őrt és szépen kiosont, megkerülve a tábort. Csakhogy a hídnál levők is az ellenségei voltak és rátámadtak
. Később Poker ott rohangált nekem a fák közt és egy késsel hadonászott a sztalkerek ellen, mint valami holdkóros
.
Amúgy nem rossz ez a mod, viszont semmi újat nem hozott idáig. Most már át kell jutnom Agroponba valami rakétákat kell szabotálnom, épp a Szemétdombnál tartok. Ha újnak lehet nevezni valamit, akkor az a túszmentés, ami elég idegesítő, mert az illetőt mindig vissza kell kísérni a táborába. Sajnos nem mindig követi a legrövidebb utat és jól belevezet egy-egy mutánsfészekbe. Na, de ezek a vadkanok itt szinte halhatatlanok, mert legalább 20 sörétpatront eresztettem a fejébe mire kinyúlt. Ez kicsit túlzás, és már látszik, hogy ennek a modnak az erőssége a lőszerhiány lesz. Sido olyan drágán adja az AK lőszert, hogy vehetnék belőle 4 vadi új fegyvert! A hulláknál meg természetesen nincs nagyobb kaliber, csak pisztolygolyók. Hiába lőnek rád AK-val, még a fegyverük is üres. A mellékfeladatokba még nem botlottam, de mindenki kér valamit cserébe ha szívességért mész hozza. Tévedés ne essék, van itt lövöldözés bőven. Én a CS nívójához hasonlítanám az eddig látottakból, és azok után, hogy átlépve a Szemétdombra ugyanaz a banditatámadás fogadott, mint a CS alapjátékban. Talán még a banditák neve is ugyanaz -
Sensut
őstag
válasz
Alienhun79 #27544 üzenetére
Jó lenne ez, ha működne, de naná, hogy nem működik ez a Slayer. Én is elakadtam ott. Egy Poker nevű banditát kellene kiszabadítani a sztalkerektől, de nem tűzharccal, hanem alkudozással. Belopsz neki a cellába egy stukkert és várnod kell rá a leszakadt vasúti híd alatt, mivel te nem akarsz sztalkerek ellen harcolni. Csakhogy Poker kiharcolja magárt a dutyiból, lelő pár sztalkert, aztán egy sörétessel nyugodtan visszasétál a többi sztalker között a cellába, és magára zárja a lakatot
. Szóval, szerintem várni kell még erre a modra, ha egyáltalán még dolgoznak rajta.
-
hubai1979
őstag
válasz
Alienhun79 #27544 üzenetére
Sensut és Alienhun79, köszönöm szépen.Ahogy látom ez nem az én történetem, ez nem az én rohanjuk le a Zónát buli.
-
hubai1979
őstag
válasz
Alienhun79 #27537 üzenetére
Tessék mesélni róla.
-
borovi
aktív tag
válasz
Alienhun79 #27092 üzenetére
Jaja, nálam is. Pontosabban se.
Egyébként win7 szintén, dehát ez nem jelenthet gondot 2015-ben!
Megpróbálom megint felrakni. Aztán lehet, hogy a gamedatával próbálkozom, ahogy Sün kolléga javasolja.
-
shield
Topikgazda
válasz
Alienhun79 #27089 üzenetére
Az alap modot használod vagy amit SaGa linkelt be?
-
Antonius1978
addikt
válasz
Alienhun79 #27087 üzenetére
Amikor nagyon le van terhelve a gepem - keves a hely, meg a proci terhelve van, esetleg a memoria is, akkor nalam szokott olyan tortenni, hogy nem indul el a jatek.
Ilyenkor CTRL-ALT-DEL es a feladatkezeloben megkeresem az Engine.exe-t asszem, ami altalaban 5000 kb, azt kilovom a memoriabol es ujra probalom...nem tudom nalad ez a jelenseg lesz-e, vagy mas... -
Antonius1978
addikt
válasz
Alienhun79 #26643 üzenetére
Van : [link], habar nem a legjobb.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Alienhun79 #26545 üzenetére
Szep dolog a kihivas, kerdes hogy melyik jatekrol van szo.A sztalkerben azert nem szeretem ezt a nagyon verre meno modot, mert inkabb hatraltat es idegesit, mintsem szorakoztat, mivel a sztalkernek az a tulajdonsaga ami izgalmas, hogy vegrehajts kuldeteseket, mindent felfedezz, osszeszedj kepzodmenyeket, hogy jobb cuccokat tudj venni, fejleszd a fegyvereid stb.Egy ilyen Misery fele mod pedig erre nem nyujt lehetoseget szerintem, mert tul szigoru, nagyon bunteti az apro hibakat, stb.Tehat ha mar ennyire komolyan veszik, akkor legalabb olyan vedoruhaval kellene kezdjunk ami ved a sugarzastol, meg tenyleg megallit egy pisztolygolyot, stb, mondjuk a fegyverek sebzesere nem emlekszem, azt lehet hogy valosaghuve varazsoltak, tehat mondjuk egy soretes puskaval 1-2 lovessel kinyirhatsz akar 1 kimerat is, mar nem emlekszem.
A masik idegesito dolog, hogy a szornyek gyorsabbak mint mi, egyszeruen alig lehet oket a fegyverrel kovetni, pl a kutyak es a verszivokra gondolok, es 2 harapastol vagy 1 csapastol kifingasz.Szoval, izlesek es pofonok, ez szamomra nem kihivast jelent hanem kinlodast.
Az altalad emlitett jatekokat nem ismerem, ezek valami lovoldozos vagy strategiai jatekok ?Ha igazi kihivasra vagyom, akkor a Hearts of Ironnal jatszom, a jelenlegi Magyarorszag teruletevel kezdunk, egyszer elfoglaltam Olaszorszagot, Franciaorszagot, es a Szovjetunio felet a magyar hadseregekkel (120 hadosztalyom volt, annyi kb mint Nemetorszagnak), volt 10 atombombam, be is vetettem az amerikaiak ellen akik elfoglaltak a Szovjetunio masik felet, es a kozepen talalkoztunk
Na ezt kihivasnak nevezem, mert utanna tobbe sosem tudtam megismetelni ezt a dolgot -
hubai1979
őstag
válasz
Alienhun79 #26427 üzenetére
Letöltöm hogy meg legyen. hátha egyszer lesz hozzá magyarosítás.
Sok sikert, majd írjál valamit róla.
-
hubai1979
őstag
válasz
Alienhun79 #26308 üzenetére
Oda mégy a hekikopter roncshoz a szörnyfókák ki nyírnak rögtön,egyépként van ben egy relikvia.
-
shield
Topikgazda
válasz
Alienhun79 #26304 üzenetére
Stabil a mod, nincs benne komolyabb hiba?
hubai1979 nálad is okés?
-
hubai1979
őstag
válasz
Alienhun79 #26304 üzenetére
Szívesen máskor is,nekem is nagyon bejön.
-
hubai1979
őstag
válasz
Alienhun79 #26302 üzenetére
A hajó bejárata előtt strázsáló ürgéttól kaptad a melót, ha igen akkor az a gond hogy a célpontok valami érdekes páncélt viselnek itt a javítás.[link]
A detektoros kép alján van öt leírás az utólsóban van kettő darab http vacak azokat szedd le és működni fog.Ha nem tőle kaptad a melót akkor is szed le őket persze ha nincsenek meg.A Metro játékból hoztak át valami páncélokat azokkal van a baj
-
shield
Topikgazda
válasz
Alienhun79 #26293 üzenetére
Tessék, használd egészséggel, ez már az újra csomagolt mod! Diverzáns
-
shield
Topikgazda
válasz
Alienhun79 #26293 üzenetére
Ne duzzogj, becsomagolom és felrakom valamelyik tárhelyemre! Egyszer én is jártam így az SGM1.7+Geo akármilyen pluszos moddal. Itt a többiek feltudták rakni, nekem semmilyen rendszeren sem jött össze.
Összecsomizom és elérhetővé teszem, lehet hogy mást is megszívatna, így is már eleget szívtál vele Te.
Amúgy nagyon pofás a telepítője, csak hát nem angol.
Ha már van hozzá angol fordítás és ráadásul én is eddig szenvedtem vele oroszból fordítással, akkor már játszunk vele.
Kis türelmet kérek! -
shield
Topikgazda
válasz
Alienhun79 #26283 üzenetére
Most telepítettem fel, simán felment. Ne legyen cirill betűs mappában az .exe és a .bin, az .exe-t és a .bin-t is átt kell írni és a telepítendő mappa se legyen cirill betűs. Nálam ennyi volt
A telepítés után azért mégis cirill betűs almappába települt, de ez már nem számít. -
shield
Topikgazda
válasz
Alienhun79 #26284 üzenetére
Próbaképp letöltöttem, hogy megnézzem mivel küzdesz. Erre nem hajlandó megnyitni a mappáját a Totalcommander, az intéző legalább látja, ráadásul még a torrent fájlt sem tudta elindítani. Most megpróbálom a játékgépemen a telepítést.
-
SaGa59
őstag
válasz
Alienhun79 #26280 üzenetére
Esetleg javasolnám a windowsba telepíteni az orosz nyelvei környezetet. Windows 7-nél MS update-ről letölthető a nyelvi csomag. Még ha nincs is aktiválva, sok ilyen problémát meg tud oldani csak azzal, hogy telepítve van a gépen...
-
SaGa59
őstag
válasz
Alienhun79 #26278 üzenetére
Aszondja a telepítési utasítás, hogy tedd fel a CoP-ot, tedd rá az 1.6.02 patchet és telepítsd a modot úgy, hogy ne a telepített cop mappájába, hanem valahova, majd ezt másold be a telepített CoP-ba. (gyanítom létrehoz egy gamedata mappát és ezt kell átmásolni, esetleg még egy bin-t is) úgy, hogy elfogadod a felülírási kérést.
Lehet, hogy az a baja, hogy a CoP-ba akarod installálni, annak a nevében meg vannak szóközök is...
Azt sem tudom kizárni, hogy a rendes futáshoz nem egy orosz CoP kell alá. Valamelyi SeregA-Lus verzió, amiből kütöd a benne lévő mod gamedata mappáját...
-
SaGa59
őstag
válasz
Alienhun79 #26276 üzenetére
Ez milyen változat. Olyan, amit telepített CoP-ra kell rátolni, vagy komplett, az alapjátékkal együtt települő? Mekkora a telepítő készlet?
-
SaGa59
őstag
válasz
Alienhun79 #26273 üzenetére
Indítsd a telepítőt "rendszergazdaként"...
-
SaGa59
őstag
válasz
Alienhun79 #26268 üzenetére
A könyvtár neve lesz a bűnös, cirill betűk vannak benne. Simán nevezd át valamire. Esetleg az exe-t is, ha abban van cirill betű.
-
rétisün
veterán
válasz
Alienhun79 #26268 üzenetére
azt pedig olyankor szokta írni, ha cirill betű van valahol, vagy a fájlnévben, vagy a mappá nevében, amiben van a telepítő, ilyesmi....
-
hubai1979
őstag
válasz
Alienhun79 #26261 üzenetére
A setup exe dolgot csomagold be kapsz egy csomagolt setup exet,azt csomagold ki egy üres mapába,át másolod melé kető vagy három darab setup bint aztán mehet a telepítés.Nekem így működöt másképen nem indúlt el a talapítése.
-
rétisün
veterán
válasz
Alienhun79 #26261 üzenetére
elég, ha a fájlnévben van pár cirill karakter, már nem akar elindulni a telepítő...annak idején asszem a braz-nál jártam így, átneveztem, aztán jó lett.
-
hubai1979
őstag
válasz
Alienhun79 #26253 üzenetére
-
válasz
Alienhun79 #26088 üzenetére
Kozben kiprobaltam ezt a complete modot, rengeteget dob a jatekon, am szerintem most erte magat utol. Alap esetem a cop visszalepes grafikailag az elozo resztol (szerintem), a clear sky ennel sokkal jobban nezett ki. Igy a mod utan azt mondom mar okes! A magyaritas egyelore mukodik frankon. Azt nem tudjatok veletlen a fegyvereknel melyik erteket kell atirni, hogy ne fogyjon a loszer? Vagy azt nem lehet? Meg a regi jatekombol atmentettem a trader fajt, igy be tudok rendesen vasarolni, a vintarnak pedig atirtam a tarat 200-ra, de a tobbi ertek nem tudom egyelore micsoda.
-
válasz
Alienhun79 #26086 üzenetére
Hello!
Igen, erre a modra gondolok es ebbol kiindulva letezik hozza kulon magyaritas is.
Ezt keresem igazibol.
-
SaGa59
őstag
válasz
Alienhun79 #26072 üzenetére
Hát még én...
-
Carasc0
őstag
válasz
Alienhun79 #25306 üzenetére
Szia!
Olvastam egy októberi hozzászólásodban, hogy foglalkoztál STALKERSOUP-al. Végig toltad azt 59 pályás modot? Ha angol és stabil én is szívesen kipróbálom...
Egyébként mi van PEL stalkertárssal? Alig látom a fórumon....
-
Carasc0
őstag
válasz
Alienhun79 #25919 üzenetére
Na akkor amilyen kedves vagy és segítesz írok valamit. Lehet már tudsz róla, de azért próbálok én is segíteni.
1. Fű távolság növelését ismered? 300m 400m 500m stb stb...
2. Tudtad hogy az AF3 sky grafikát lehet úgy használni hogy nem száll el a játék? (1024-es textúrás képek) -
Carasc0
őstag
válasz
Alienhun79 #25910 üzenetére
Szia!
Rendben kipróbálom. Kellene a működő magyarítás linkje. Illetve írtad hogy ha az AF3 működne akkor neked TOP lenne. Tudtommal van benne Af3.
De nekem jó ha angol is....
-
Telda
addikt
válasz
Melyikről van most szó?
-
shield
Topikgazda
válasz
Az ENOT fordítása jobb hozzá mint a sima 2.2-é, vagy csak ezt választottad?
-
Carasc0
őstag
válasz
Alienhun79 #25906 üzenetére
Tud annyit mint az ENOT? Tehát jól konfiguráltak a fegyverek, loot frankó, random fegyverek az NPC-knél stb stb....
-
Alienhun79
tag
válasz
Alienhun79 #25905 üzenetére
Amit Musicking linkelt, teljesen jó, bemásoltam s hibátlanul megy Enot féle magyarítással, jó féle mód, van benne egy kis Misery, arzenál cuccos, tetszik.
-
SaGa59
őstag
válasz
Alienhun79 #25903 üzenetére
Lehet, hogy a fájl átnevezésével menne. Volt ilyen más modnál is, hogy a zip-ből kicsomagoláskor elkavarta a könyvtár vagy fájl nevét. A lényeg, hogy egy hasonló nevű fájlt vagy könyvtárat keress és pont arra nevezd át, ami a logban van.
-
Alienhun79
tag
válasz
Alienhun79 #25901 üzenetére
Sajnos nem nagyon érdemes ezt a verziót leszedni, mert nem indul el, egyből kidob sound hibával:
FATAL ERROR
[error]Expression : wave&&wave->length()
[error]Function : CSoundRender_Source::LoadWave
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrSound\SoundRender_Source_loader.cpp
[error]Line : 65
[error]Description : Can't open wave file:
[error]Arguments : c:\program files (x86)\s.t.a.l.k.e.r. - sgm 2.2\gamedata\sounds\Äđóăŕ˙\Ňđĺę_66.ogg -
hubai1979
őstag
válasz
Alienhun79 #25850 üzenetére
Dől belőled a baromság,de tetszik nagyon
-
Alienhun79
tag
válasz
Alienhun79 #25850 üzenetére
Bocsi, látom igen van magyarítás
, na megyek gyürni, nagyon régen gömbültem a CS-al.
-
SaGa59
őstag
válasz
Alienhun79 #25672 üzenetére
Nem ismerem, viszont határozottan azt írják, hogy az 1.6.00 vagy az 1.6.01 verzióval megy, az 1.6.02-vel bizonytalan.
-
hubai1979
őstag
válasz
Alienhun79 #25596 üzenetére
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Valamibe tudnék segíteni, de nem tudom mibe, szerintem max törénet
Nagyon durva lenne, eléggé GOTY gyanús lenne
-
Dhampir
félisten
válasz
Valahogyan nem az egykori szocializmus vasbetonba dermesztett tereiből merített, lepusztult környezetet adja vissza, inkább az amerikai poszt apokaliptikus életérzést sugallja. Ez Atlanta lenne a The Walking Deadből?
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
-
RobberBaron
tag
válasz
Alienhun79 #25577 üzenetére
De bizony, magyar csávó csinálja, de semmire sem mentem volna ha nem segít bele még pár tucat ember. Konkrétan nem is létezne a mod Alundaio és Borovos közreműködése nélkül.
A közeljövőben ki is fog jönni a mod. Már most is alkalmas lenne a kiadásra, de még csiszolni kell pár dolgon. -
op.erik
aktív tag
válasz
Call of Chernobyl amiről te beszélsz.
-
rétisün
veterán
válasz
tényleg nem jó a link...
ha ugyanarra gondolunk, akkor abban a modban csak freeplay lett volna, ha jól emlékszem, talán kereskedni lehet az npc-kkel, még ilyen vidd el-hozd ide küldik sincsenek.
-
shield
Topikgazda
válasz
Nem jó a LINK !
-
Musicking
aktív tag
válasz
Alienhun79 #25329 üzenetére
http://www.moddb.com/games/stalker/downloads/stalker-mod-tool
csomagoláshoz meg egy normálisan beállíott xrCompress kell, (fent van tárhelyemen), amit később módosításik mehetnek a gamedata mappába
-
shield
Topikgazda
válasz
-
Dhampir
félisten
válasz
Érdemes már a játék elején beugrani az anomália alatti barlangba.
-
shield
Topikgazda
válasz
Alienhun79 #25318 üzenetére
Akkor majd holnap kiszedem a nyelvi fájlokat. Ha jól emlékszem kb. 130-140 fájl lehet.
-
shield
Topikgazda
válasz
Alienhun79 #25316 üzenetére
Megkérlek, hogy légy szíves rakd fel valahová a nyelvi fájlokat! Csak hétfő reggel megyek haza, addig nem tudok hozzájutni, most volna egy kis időm bele nézni. Előre is köszi a segítséget.
-
Musicking
aktív tag
válasz
Alienhun79 #25312 üzenetére
A 9.9.3.1-ben két induló pont volt egy normál és egy artifact hunter , viszont a legnehezebb szinten is csak a céllövölde szintjét hozta (elég buták voltak az ellenfelek) ezért is hanyagoltam.
-
shield
Topikgazda
válasz
Alienhun79 #25312 üzenetére
Ezt még nem raktam fel, de mintha valami ilyesmi rémlene régebbről.
Valamelyik nap felpakolom, remélem jó lett a grafikája. -
shield
Topikgazda
válasz
Alienhun79 #25306 üzenetére
Meg volt nekem 3 féle verzióban, foglalta a helyet. Múltkor töröltem az összeset és letöltöttem az újabbat. Fordítás nélkül nem hiszem hogy sok értelme lenne neki állnom, de azért itt van készenlétben.
A videóból nem sokat értettem, a csávó előtte párszor gyakorolhatta volna a bemutatót.
2 perc is elég lett volna. -
Antonius1978
addikt
válasz
Alienhun79 #25167 üzenetére
Honnan van ez a kep, es vajon milyen jatekmodbol keszult ? SOC-s vajon ? Van benne 1-2 fegyevr ami erdekelne, de ha Shadow of Chernobilos, akkor tartalan...
-
hubai1979
őstag
válasz
Alienhun79 #25167 üzenetére
Küldöm a cimbiket.
-
shield
Topikgazda
válasz
Alienhun79 #25161 üzenetére
Sajnos Magyarisztán van!
-
hubai1979
őstag
válasz
Alienhun79 #25063 üzenetére
Hát ennyi volt,kaptam egy jó adag sugárzást nem tudom használni a cuccokat nem értem,befejezem majd elővegyük ha eljön az ideje.
SaGa59 köszönöm a segítséget.
-
SaGa59
őstag
válasz
Alienhun79 #24769 üzenetére
Ez még nincs kész, gondolom egyfajta "teaser"-nek szánták.
-
SaGa59
őstag
válasz
Alienhun79 #24738 üzenetére
Mozgásban, azzal a szörcsögő hangjával még jobb...
Ebben a modban is van kavarás rendesen, talán hosszabb lesz, mint az előző kettő, bár ennek talán ha kétféle vége lehet. De nem állít annyiszor választás elé, mint azok.
A Szolgálatos, meg a Rossz társaság modokban van potenciál, mert a töténet mindkettőben arról szól, hogy vagy odaállunk egy szupergonosz mellé, vagy elpusztítjuk, de közben lehet kicsit kavarni az egyes csoportok között is. A Szolgálat katonájában a monolittal lehet enyelegni (legalábbis a szövegek arra utalnak), a Rossz társaságban meg a zsoldosok felé lehet elmenni (ha már a főhös egy kissé feledékeny zsoldos, aki nem emlékszik arra, hogy alig egy éve még az volt). Épp csak az a baj velük, hogy inkább csak mod vázlatok, mint modok, kéne még dolgozni a dialógusokon (bár akkor lassabban lehetne fordítani). Egy-egy feladat csak úgy ráesik az emberre, semmi előkészítés, hogy ez most akkor honnan is indul...
A Spectrum Project (meg a Secret Trails) kissé elkényeztetett ezen a téren.
-
hubai1979
őstag
válasz
Alienhun79 #24499 üzenetére
-
borovi
aktív tag
válasz
Alienhun79 #24482 üzenetére
Arti tuning máshol is van, több modban találkoztam már vele,de meg nem mondom hirtelen, hogy melyikben.
-
shield
Topikgazda
válasz
Alienhun79 #24476 üzenetére
Szerintem azt már lehetne korrigálgatni, a sok szöveg már le lenne fordítva. Ennyi idő után már biztos a fő dolgok meg vannak, csak a javítgatás megy.
galaktikus mindig a nagyobb számmal megjelenő a frissebb.
A fixet több helyen is megtalálhatod. Pl. az orosz oldalon. -
shield
Topikgazda
válasz
Alienhun79 #24473 üzenetére
Ha lenne hozzá fordítás, akkor ki is próbálnám. Talán egyszer valaki megcsinálja. Nagy munka lenne az biztos.
Néhány hétig elleszel vele. -
SaGa59
őstag
válasz
Alienhun79 #24471 üzenetére
Bróbáld meg így, hátha így jó lesz. Szerintem véletlenül egybehúztad a kettőt.
-
borovi
aktív tag
válasz
Alienhun79 #24471 üzenetére
Én próbáltam játszani ezzel a stalkersoup moddal anno, de olyan irgalmatlan bug hegyekkel találtam szembe magamat mindjárt az elején, hogy sürgősen uninstall lett a vége. Nem tudom, hogy azóta változott-e a helyzet, mert ez 2-3 éve volt.
-
rétisün
veterán
válasz
Alienhun79 #23916 üzenetére
-
hubai1979
őstag
válasz
Alienhun79 #23766 üzenetére
A történet ugyan az,a grafika szerintem szebb mint az eredeti,és nem annyira bugos .Fegyverek ugyan azok maradtak,A szovjet fegyvereket lehet fejleszteni,az amerikai fegyvereket viszont nem,
A szerelők bármilyen tönkrement fegyvert páncélt javítanak nem kell el dobni.Egyéb ként nekem hiányoznak az ujj mutánsok kicsit kopasz nélkülük a zóna.
-
hubai1979
őstag
válasz
Alienhun79 #23761 üzenetére
[link]
Drága barátaim ezt a történetet nyögöm.Egyetlen hiba ami volt benne,a cordonban a faluban az első flesdrive feltörése,mihelyt használod azonnal lekapcsol,de a többi flesdrivel nem volt gond.Nem foglalkoztam vele,nem használtam,így azóta nem volt gond. -
shield
Topikgazda
válasz
Alienhun79 #23668 üzenetére
Nekem azóta van grafikai hibák amióta visszavettem a beállításokat, Bárban nagyon akadozott. Most hirtelen vált át sötétből világosba és van amikor villódzik kicsit.
-
SaGa59
őstag
válasz
Alienhun79 #23629 üzenetére
Fura. nem lehetnek ellenségesek, mert a játék végén is kell velük "üzletelni".
Nem lőttél rájuk véletlenül? A Zöldfülűek faluja közelében a sztalkerekkel folyamatosan össze-összekapnak, de abba neked nem jó beavatkozni, rád nem lőnek. Viszont lehet felszerelést zsákmányolni, ha elég gyors vagy. -
hubai1979
őstag
válasz
Alienhun79 #23629 üzenetére
Nekem nem volt ilyen problémám,meg szerintem egyikőnknek sem, az a biztos kezd elölről.
SOK SIKERT ÉS VÍG NAPOT.
-
hubai1979
őstag
válasz
Alienhun79 #23406 üzenetére
-
hubai1979
őstag
válasz
Alienhun79 #23389 üzenetére
-
Aarpok
őstag
válasz
Alienhun79 #23389 üzenetére
Tényleg jó hogy már itt tartanak,de én inkább megvárom a teljes fordítást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest