- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
Dhampir #6078 üzenetére
Zatonban Morgan PDA-jat eladtam Bagolynak.
Nem tudom, hogy érdemes volt-e, vagy inkább a későbbiekben a Szolgálatnak vagy a Szabadságnak kellett volna? 4000-et kaptam érte.
Ez a Radeon 6490M kártya hiába gyengébb, mégis szebb képi megjelenést biztosít 1600x900-as felbontásával együtt, mint a korábbi GeForce GT555M, pedig alacsonyabb részletességet állítottam be és kikapcsoltam az élsimítást.
-
rétisün
veterán
válasz
morbias2 #6094 üzenetére
már megvan a kereső, be is jutottam, leirtottam mindenkit, már csak a szükséges infót nem találom, ami kéne a military cargoról.
az egyik polcon itt is van egy csirke, nem érem el az istennek se, gondoltam lelövöm. fel is robbant, erre az összes oda "betelepült", eddig semleges stalker rámtámadt
-
morbias2
aktív tag
Jó hát ha tudom felpakolom magam amennyit bírok!
Jó a poént nem írom le azt élje át aki odaér.
De maxon feltuningolt exo,és fegyókkal mentem át a katonai raktárakhoz
Lehet többet lőttem a kelleténél?! Inkább az utolsó hullámot talán átviszem késsel,de azt látom hogy nem hogy fogynának inkább jönnek,és annyian egyszerre!
-
Physicist03
senior tag
-
rétisün
veterán
válasz
Physicist03 #6088 üzenetére
közben meglett, amikor az alkatrészét felszedtem a barlangban, akkor ugrott be, hogy majd ez kell, és akkor ki tudom kerülni az aknákat.....
(#6089) morbias2: mentettem, de volt olyan, hogy végigjártam a mocsarat, felszedtem a cuccost, visszafelé belefutottam az aknákba. egy -két mentésig nem is volt gond, csak aztán pont a robbanás pillanatába mentettem
minden töltésnél azonnali halálkezdhettem előlről az egész mocsaras szopást.
-
morbias2
aktív tag
válasz
Physicist03 #6090 üzenetére
Ahol én tartok most ahhoz képest ez az aknamező piskóta
Valaki tudja azt ,hogy alfa csapat fegyójait kemény pénzért megveszik a gyógyszerészek? 1 millát úgy szedtem össze SGM 2.2 bePl. 3000 be kerül a javítása és 80000-t kapok érte.De fan fegyó ami 100000 felett is van,és elég hamar van belőle lóvé
-
morbias2
aktív tag
válasz
rétisün #6087 üzenetére
Hát igen elég szívatós hely
Én mondjuk a két aknasor között mentem egy kis szikláig ,és ott tudtam bemenni.Valamikor egyből valamikor épp ,hogy túléltem.Lehet valamelyik szer hat rá én nem is próbáltam ,de min. 10x átmentem már rajta.Mielőtt kijönnél mentsél,mert ugyan ez lesz a szitu
És még lesz egy ilyen jó kis átkelő de azt nem mondom meg
-
Physicist03
senior tag
válasz
rétisün #6085 üzenetére
Hoppá! Neked nincs aknakeresőd? Ha már azt irja, hogy oda kell menned akkor kéne legyen. A minimapon mutatja az aknákat ilyen kis halvány pöttyökkel. A kordonon kellett beszerezni. Azt hiszem 7k vagy 10k-ba kellet, hogy kerüljön.
Szerk.: még el is kellett menni a mocsárba megkeresni a szerszámokat hozzá a szerelőnek, hogy el tudja késziteni. -
rétisün
veterán
basszus, ez az egész tetves mocsár alá van aknázva, vagy mi a fene? undorító egy hely.....elvileg pedig le is van tiltva az akna az sgm beállításokban, aztán csak robbanok fel állandóan
-
-
rétisün
veterán
be tudott menni valaki a "machine yard"ra? körbe van aknázva, vagy mittudomén, még az úton is felrobbanok egyfolytában.
plusz van egy fickó, arra két tárat kilőttem, semmi baja nem lett, a mellette álló kettő meg kifeküdt 2-3 lövéstől.
-
Dhampir
félisten
Ismét elkezdtem az alapjátékot, mert a korábbiakban elrepültem a helikopterekkel, és emiatt kimaradt sok minden, bár most elég kevés időt szántam rá.
A mostani gép videóteljesítménye viszont sajnos már sokkal szerényebb.
Régebben GeForce GT 555M-mel játszogattam, most csak egy Radeon 6490M áll rendelkezésemre. Habár 1600x900 felbontáson elég szép így is, csak a tárgyak rajzolata, a fák textúrája szögletes kissé.
-
morbias2
aktív tag
Valaki járt már a sötét völgybe lent a laborba?Ott a snorkok is fegyverrel lőnek
-
Dhampir
félisten
válasz
Physicist03 #6064 üzenetére
Szuper, Cirillikával használod!
-
rétisün
veterán
válasz
Physicist03 #6069 üzenetére
próbáltam megenni (dupla klikk, mint a kajákon általában) de nem
el akarom adni az érméket, pendriveokat is, csak találjak egy normális kereskedőt, aki ad is érte valamennyit.....
-
SetCHOO.
aktív tag
Mekkora poén ez a tojás! Szakadok a témán...
-
rétisün
veterán
-
rétisün
veterán
a "kopaszfaluban" a szélső ház padlásán, ahol az alapjátékban a kicsit komolyabb (pontosan nem emlékszem, milyen) ruha volt, egy ilyent találtam:
az inventoryban dupla klikkre pénz lesz belőle, 583-938 rubel között, többszöri próba.
másik padláson találtam egy tyúkot, "use the chicken", kaptam egy tojást. az mire jó?
-
Aarpok
őstag
válasz
Physicist03 #6064 üzenetére
Elhiszem neked én csupán 2 -szer játszottam vele és mind a két alkalommal ott volt ahol irtam.
-
Dhampir
félisten
válasz
Physicist03 #6050 üzenetére
Ez a Szálasi Mod.
-
rétisün
veterán
-
SetCHOO.
aktív tag
Gondolom nem sok időt öltek a küldetések kidolgozásába. Ezek a pályák a 2.2-vel kerültek bele. Maga a történeti főszál amúgy jól illeszkedik az alap történetbe. Összességében szerintem jó úton járnak a mod fejlesztői.
Pl nézzük csak az alap 3 pályát: Fantasztikus ahogy kibővítették a sztorit!
És folyamatosan jönnek a +kis modok. Bár még vannak megoldásra váró problémák:
Az új képződmények nem jelennek meg a fegyverkiegészítő mellett.
A af3 kitörési égi tünemény nem jelenik meg.
Ezeket leszámítva temérdek szórakoztató játékórákat ad az SGM. -
Aarpok
őstag
-
SetCHOO.
aktív tag
-
Aarpok
őstag
Nekem is az 1.7 - es volt az első Pel fórumtárs magyarításával.Bizony a pici gépem szenvedett alatta,néha állóra fagytam a legjobb pillanatokban.
SetCHOO:
Engem a régiekkel mindig elhajtottak,még akkor is ha meg volt javítva,egyszerűen nem kellet nekik,de az újak annál inkább.
-
Aarpok
őstag
Nekem is az 1.7 - es volt az első Pel fórumtárs magyarításával.Bizony a pici gépem szenvedett alatta,néha állóra fagytam a legjobb pillanatokban.
SetCHOO:
Engem a régiekkel mindig elhajtottak,még akkor is ha meg volt javítva,egyszerűen nem kellet nekik,de az újak annál inkább.
-
SetCHOO.
aktív tag
válasz
rétisün #6035 üzenetére
Egy hasznos tanács a weapons addon használatára.
Az új fegyvereket nagyón jó áron veszik az új kereskedők. A régiek bagóért átvernek.
Ha erre figyelsz, akkor Zatonba érve 150k is nyomhatja a buxát.Ismert bug:
A P90 hangtompítóval fagy. Javítást nem ismerek
HKG csúzli piros távcsővel fagy. A skripjében egy elütést kel javítani. -
rétisün
veterán
válasz
dodopek #6029 üzenetére
hoppá, köszi!
ha a mostani 'mezei' stalker göncnél jobbat találok, már jó.
nézegettem a beállításokat, de ez elkerülte a figyelmemet, hogy ilyen is van
hiába, mégis csak angol
mod: guns add-ont nem, de akkor azt is felteszem. csak nehogy így meg túl könnyű legyen
mod2: ott van a padláson, ahol az alapjátékban? nem is néztem, de most hogy mondod...
-
dodopek
addikt
válasz
rétisün #6028 üzenetére
Kapcsold be az sgm beállításokban a ruha levételét a hullákról.Bár valószínűtlen, hogy kapnál exot, de hátha kifogsz valami jobb ruhát...
A guns add-ont feltetted? Remélem igen.Az ugyanis már az elején ad olyan fegyvert, ami kicsit könyebbé teszi az életed. Persze nem Vintart, de jobbakat... A 2.2ből ugyanis kivették alapból a módosított fegyvereket, csak az alapjátékban lévők maradtak...
Kordonban megtaláltad a zsoldos ruhát? Kopaszfaluban van egy elrejtve! -
Aarpok
őstag
-
rétisün
veterán
válasz
Dhampir #6022 üzenetére
én leirtottam egy egész csordát, és csak egyetlen egy ilyen karom volt összesen. más állatokban még én sem találtam semmit.
mod: az alapjátékban nincs is ilyen sztem (talán csak az első részben volt) én most SGM moddal játszom újra.
(#6023) dodopek: én még el s tudnám adni, a kordonban a kereskdőt nem érdekli
viszont műszerész is lett közben, legalább meg tudtam javíttatni a leamortizált gönceimet.
-
dodopek
addikt
válasz
Physicist03 #6019 üzenetére
Az a 2.0ban van.Itt még nem találtam meg.Bár még nem voltam Pripyatban sem...
-
morbias2
aktív tag
válasz
Physicist03 #6019 üzenetére
Köszike meglesem
1x voltam már ,de nem elméxem rá
-
morbias2
aktív tag
Hol kell átmenni a sötét völgybe 2.2 be?
-
rétisün
veterán
azér ez a kordonos rész nagyon el van cseszve. ahol már van két ház, az tele van banditákkal, amiket nekem kell kiirtanom, de persze épkézláb fegyver (még?) nincs. én még meg se látom, de már simán fejbelő, kézigránátot tőlem 50m-re dobja, akkor is sebződök tőle....
elég volt, meguntam.
-
rétisün
veterán
az a legrosszabb, hogy se egy épkézláb keeskedő, se egy szerelő, aki javítaná a cuccokat, nincsen. legalábbis én nem találkoztam vele
-
rétisün
veterán
ez a kordonos rész eléggé olyan az elején, mint ahogy a clear sky kezdődik: csak rohangászok le-fel, ide-oda, itt irtsd ki a mutánsokat, ott védd meg a falut, ilyenek.
-
SetCHOO.
aktív tag
válasz
katt777 #6004 üzenetére
Az tény, hogy történnek érdekes dolgok (bugok)
Amit említettél, hogy valakikkel mászkálsz és jön a kitörés. Ilyenkor szoktam elnyomni a túlélő készüléket. Aztán mintha misem történt volna.
A falon átlövés az nem játékelem? Régen talán multiban elöszeretettel használtuk a SoC-ban.
Most is szoktam lőni a falat.off:
A teszteidnek köszönhetem, hogy anno (5éve) radeont vettem a gépembe. (3850) -
katt777
félisten
válasz
dodopek #5862 üzenetére
Kösz a választ. Időközben szereztem leírást, most játszom újra. Sajna leírás sem mindenben jó, Bárkás pl. nincs meg, a temetési helyén sem. Hogy másodjára jó lesz-e, nem tudom.
Informátort Pripyatban kellene elkapni az átadáskor. Remélem, másodjára jó lesz. Anno kinyírtam Noét, mert rám lőtt.
Végül megjelent a Svarog Hermann listájában, megvettem. Szvadovszkra még nem tértem vissza. Most mentem át Pripba, megyek kalib. szerszámokért, aztán át kell hordanom pár mázsa fegyót ingyen megcsináltatni, meg vissza, jó pénzért eladni.
Előző végigjátszáskor napokig bolyongtam, Bagoly mégsem szólt.
A szívás: Eddig még egyetlen sugárzáscsökkentő anomáliát sem találtam, pedig anno volt 3, ezekből 1 -3-as, és enélkül elég nehéz a többit használni. Az alagútban p. felé találtam egy 2-est. Ja, és egészségjavítót sem találtam 1-et sem, pedig anno 2 is volt, illetve iránytűből sincs 1 sem (ebből is volt 2).
Noé küldim még nem volt, talán vissza kéne menni hozzá...
P. úton sikerült mindenkit élve átvinnem (4 embert), nem kis meló volt.
Az szép volt azért, hogy egy kitörésa lápi felderítő csapattal együtt kapott el. Kivártam, mi lesz, gondolván, hogy ha elbújok, végük. Hát, én meghaltam, ők meg vígan vizsgálgattak tovább a kitörés alatt!Ez sem kicsi bug.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- sziku69: Szólánc.
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elden Ring
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Autós topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged