-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sklopp
őstag
válasz
borovi #36030 üzenetére
Bocsánat, ezt új hozzászólásnak szántam, valahogy elszúrtam.
Üdv stalkerek.
Szövetség ideje 3. kérdések. Már nagyon a végén járok, csak két meló nem készült el.
Az egyik Helen története a Gorgon műtárgy megtalálásával. Sajnos a helyszínre nem tudok bejutni a Tudós Exo vagy az Anya Szíve hiányában. A kérdés, ezt az Exo-t nem Erdész adná a kísérlet elvégzése után? Csak mert nekem ez a kísérlet nem akart sehogyan sem sikeres lenni, bárhogyan próbáltam a legalább 1 óra, de mindenképp kevesebb mint 2 óra időt betartani a műszer anomáliában tartásával, Erdész csak annyit mond, gondolkozzak el, mit csesztem el és vége. Ez a feladat ennyiben is maradt.
A másik Maria kérése, Pripyatban az Amazonok 7 dokumentumának megkeresése. 5 megvan, az alapjátéki Pripyat szokott páncélszekrényeiben volt 4, +1 valahol a buszvégállomás környékén egy lakóház emeleti szobájában, de több nem akar előkerülni. Már napok óta járom Pripyatot, de a hiányzó két dokumentum nem akar megkerülni. -
Rony949
őstag
válasz
borovi #35343 üzenetére
Nekem is bejött. Nagyon jól bemutatta, hogy a Szovjetunió milyen undorítóan bánt az emberekkel még a 80-as években is. Azt viszont nem tudtam (ez lehet a tudatlanságom miatt is), hogy a radioaktivitás képes ilyen fizikai sérüléseket okozni az emberrel. Nagyon durva és felkavaró.
-
sklopp
őstag
válasz
borovi #35014 üzenetére
Ez elég érdekes téma, nekem még sosem volt gondom vele. Első lépés a kapun bemenve a két halott figura kizsebelése, majd a játék utasít, menj a következő helyszínre, ami befelé lesz az erdőben, de alig pár tíz méter után jön a már említett sugárzás, kapod az utasítást, menj vissza a tudóshoz a bunkerbe. Ott rövid csevegés után (vegyél Psychodelint) vissza kell menni, a játék jelzi a következő helyszínt (Gerendaház néven van említve) ott a többi öt halottat átnézni, ismét jön az utasítás, menj a következő helyre (Ördögparkoló), ismét az öt halott kizsebelése, újra utasítás, következő helyszín az üzem a barlangnál, megint öt halott, átvizsgálás után előkerül egy irányító, kinyírandó, ezután be a barlangba, felszedni a tudósnak az anyagot, irány vissza a tudóshoz a bunkerbe. Az egész küldetés alatt bele sem kell nézni a talált PDA-kba. A játék jelzi az újabb célpontokat a térképen, hová kell menni.
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
borovi #35014 üzenetére
Pont most fejeztem be azt a küldetést. Ha elsőre átmész megtalálod a tudós és a kísérője PDA-ját és amikor elindulsz befelé egy pszi kisugárzás ér - irány vissza a Tudósokhoz Jupiterre. Ott van 1-2 instrukció (vegyél pszichodelint vagy 10-et, nálam eleve volt 32 db szal feleslegesen mentem vissza, mindegy...) aztán vissza az erdőbe. Az első látogatás után kifagy a játék nálam, egy másik mentésből tudtam csak égig csinálni ezt. A területet több helyen is át kell nézni... amúgy kissé ijesztő, hogy az egész Erdő tök üres, sehol senki, főleg ha szakadó eső van és sötétedés után
Engem az érdekel most, mert vagy nem csináltam meg annó, vagy csak nem emlékszem, hogy az Alpha osztagos küldetésnek mi lesz a vége
Jelenleg ott vagyok hogy nézd át Jupiter és Zaton lakott területeit. Mindkét pályán 5 helyszínt kell átnézni, vagy összesen 5-öt?
Csicska32: ha eljutok oda, küldök majd ha akarod.
-
-
sklopp
őstag
válasz
borovi #34968 üzenetére
Nem, semmi ilyesmi. Csak a végén haragudni fog rád a Szolgálat és a Szabadság is. De különösebb hátránya nem lesz. Nem részletezem, legyen érdekes a küldetés.
(#34967) Csicska32 : nem akarom lelőni a poént. De a sztori annyi, hogy a zsoldosok össze akarják veszíteni a két frakciót, ehhez használnak fel mint palimadarat.
-
kekeeci
senior tag
-
Sensut
őstag
válasz
borovi #34800 üzenetére
A Solyankának van egy jó sztorija és van értelme benne tökölni, de ennek semmi értelmét nem láttam. Itt nem voltak bugok stb., hanem egyszerűen (nekem) játszhatatlan mert qrvára nehéz és semmi nem motivál benne, hogy kínlódjál. Próbálta valaki a Miseryt? Aki igen, az tudja miről beszélek
-
Aarpok
őstag
válasz
borovi #34791 üzenetére
Akkor csak meg lett
Ezek szerint az NPC-k csak jó tippet adtak merre kell keresni annyi bizonyos,hogy nem a szokott helyeken kell keresni őket mint pl az SGM-ben.
(#34792) Yutani Emlékeim szerint nekem a mocsári doktornak szánt artikból nem volt teljes a készletem pedig kerestem őket. Amennyiben van Svarog detektorod érdemes közbe-közbe elővenni ugyan is nem csak az anomáliákban lelsz képződményeket hanem egész furcsa helyeken is ahol nem is gondolnád.
-
válasz
borovi #34791 üzenetére
Köszi az infót.
Én elakadtam a Dacolva 1-gyel. Megcsináltam a teljesíthető feladatokat, most olyanok vannak, amelyek nem kötődnek helyszínhez: kétféle képződmény gyűjtő (Navigátor és Mocsári Doktor), meg a többi, pl. fogadtasd el magad a Szkadovszk lakóival. A Navigátorhoz az egyik megvan, de a másik...
-
-
Antonius1978
addikt
válasz
borovi #34617 üzenetére
A Heroes4-hez keszul par jo minosegu magyar kalandozo palya, ha ki akarnad probalni oket, szolj, megvannak, megmondom a cimuket es le tudod szedni...
Dhampir
Az elsot kihagyhatod, de a masodiknal valahogy ugy van, igyis-ugyis akkor ki kell nyird valamelyik csoportot, ugy emlekszem... -
Antonius1978
addikt
válasz
borovi #34615 üzenetére
Igen, persze, mukodik, hisz gyakorlatilag egy alap COP jatek, melyhez hozzaadtunk uj fegyvereket (ezek magyar gyartmanyu cuccok, meg akkor is, ha gyakorlatilag keleti es nyugati fegyverek klonjai, a kepeket hozzuk a fejlesztesnel egy amerikaban elo magyar srac csinalta -mert van neki fegyvergyujtemenye, es oldala, ahol a magyar fegyverekkel foglalkozik [link] itt megnezheted - viszont maguk a fegyver modellek csak hasonlitanak a magyar fegyverekre, mert mas fegyverek modelljei, csak 2 fegyver van, ami valoban olyan mint a magyar fegyverek, az AMD-65 (sajnos mellso markolat nelkul, mert nincs hozza animacio), es az NGM-81, mindket fegyvert a The Armed Zone/TAZ-t keszito marokkoi modder csinalta a keresemre), a fegyvereken kivul meg xFreex hozzaadott jopar pancelt, pl Katonai, Szolgalatos, Szabadsagos, Monolit, Zsoldos, Bandita, Tiszta Egbolt Exo-t, aztan bekerult a World of War-bol egy fekete stalkerruha Napnyugta neven, ugye a sima stalkerruha az a Napkelte, aztan meg a Tiszta Egbolt SEVA.
Meg par aprosag valtozott, pl ha meglovunk valakit, akkor vercsoppok froccsennek szet, raktam bele egy rakas magyar zenet - minden palyara xFreex betett 1 radiot, aztan lett mutanstestresz mod, ez is betevodott, Kinsinoo pedig irt hozzajuk scriptet, hogy el lehessen adni a tudosoknal (reszben hibas, nincs atjavitva, es kulonben is meg azelott osszekotegeltem a jatekot DB-kbe ugyhogy ez meg nincs benne), 5 uj kepzodmeny is bekerult,
Van fasza kezdokepernyo, aztan utanna egy Karpatias hatterkep is.Hat nagyjabol ennyi a Turul mod, csak sajnos abbamaradt, xFreex mar nem foglalkozik vele, Kinsinoo-val ugyan beszeltem, hogy irja meg azokat a scripteket, amirol szo volt, de reg nem valaszol, bizonyara nem er ra, habar van benne hajlandosag, hogy elkeszitse.De meg remenykedek, hogy majd idokozben meg talalok valakit/valakiket, akik ertenek hozza (mert a modot xFreex hozta ossze), es kibovitjuk meg par uj karakterrel akik ezt vagy azt arulnak, ilyen-olyan kuldeteseket adnak stb (a karakterekrol jut eszembe, hogy par ismertebb kozepesen fontos szereplo kapott sajat arcot, masok meg mas pancelt/ruhat), valamint 2 mas kinezetelu sisak is tervbe volt veve,az egyik bent is van.Szeretnek pl egy olyan karaktert, aki pl csak AK-kal kereskedik, lehetne tole venni AK-12-t, finn Valmet-et, magyar AMD-65-t, roman AK-t stb stb, a marokkoi moddernek van jopar ezekbol...Nos ez lenne a Turul mod, de melleje meg szeretnem azt a zombis marhasagot is, kisse olyan tulelos jatekka alakitva.
De ezek egyelore meg csak elmeleti szinten vannak, mert nincs aki csinalja oket, kivetel, hogy mondjuk atnezem az osszes terkepet ami a Stalker vilaghoz keszult, es azoknak fuggvenyeben elore megirom a forgatokonyvet.
De addig sem unatkozok, mert van Witcher 3, Fallout 3, World of Tanks jatek, aztan a Panzer General 2-ben meg illene befejezzem a magyar hadjaratot amit en keszitettem, aztan van vagy 6-7 Heroes 4-es terkep aminek nekifogtam, illetve kellene meg 2 modot csinaljak a Star Wars Rebellion jatekhoz (1 kesz mar kesz van).UI : csapos dolog : a CSeKro-ban kepzelted el, vagy mas modoknal is? Szerintem mindenhol mukodik, mert veletlenszeruen dobalja a holmikat, kiveve, ha minden engedelyezve van...de akkor meg mindig ugyanazt a kinalatot kellene lasd.
-
Antonius1978
addikt
válasz
borovi #34613 üzenetére
Na latod, a Palika fozes kimaradt
Abszolut jo otlet, ha mar a ruszkiknak mukodik, hogy a vodkajuk sugarzasallast biztosit, akkor mar mi se maradjunk el mogottuk, jofele posvanylebol es lapi moszatbol fozve
De kulon poen, hogy xFreex erre is gondolt, a Turul modunkban van a Szkvadovszk tetejen egy ladaban 1 uveg Pal Ilonka, meg egy oldal szalonna is
, meg Sport szelet, hogy tobbet tudjunk nyargalni, a Turo Rudi kimaradt, asszem.
Hat igen, Koszanal lehet vasarolni, de minek?!....
A multkor elfelejtettem leirni, hogy a csaposnal ugy csinaltam, hogy elotte allva gyorsmentes, kilepes a menube, majd betolt, es kb 4-5 probalkozas utan a Mikulas meghozta azt a szajret, amire epp szuksem volt
A kovi vegigjatszasnal, mar te is megoldhatod igy...(mellesleg engem is nagyon bosszantott a dolog) -
Antonius1978
addikt
válasz
borovi #34603 üzenetére
Szoval te raktad be eloszor a kepet? Gondolkodtam is a dolgon, hogy hogyan jutottam a kephez, es ugy gondoltam, hogy veletlenul, de akkor megsem, a Monolit iranyitotta a kezedet es szemedet annak idejen
A kep az valoban jo lett volna ahhoz a modhoz, amit xFreex-el butykoltunk, de 2 dolog miatt mondtam le rola :
1. xFreex csinalt hozza egy masik kepet, amit a netrol szedtem, valamelyik orosz konyv boritojahoz keszult festmeny tulajdonkepp, szepen atalakitotta a szineket, meg rakott be mozgo kepet is ra', pl madarak repkednek a kepen, sok idot beleolt, igy ez volt az egyik ok, amiert maradt.
2. Ha egyszer valoban lesz ilyen zombis mod, de nem lesz hozza Paksi eromuves kep, akkor ezt a kepet meg mindig felhasznalhatom hozza.
Amugy elmondtam ezt a tortenetet kisse maskepp a sci-fi iro ismerosomnek, aztan elkeztunk baromkodni a sztorin, mert kisse atalakitottam, mostmar nem Sztalker, hanem Vizivilag es Metro-s beutese lett, itt is zombik vannak, csak eppen kinyiffannak a viztol, ezert az emberek a Balaton kozepen epitettek telepulest, aztan meg Budapest metrojarataiba, raadasul a metrojaratokban egy bizonyos szintu viz van, az alagutban csonakkal kozlekednek, vagy eppen nagy harcsak huzzak a csonakot, vagy a sinparokon mukodo szerelvenyeket, na meg a nagyobb folyamokon is laknak emberek, ott mar a Loch Ness-i szornyeteg huzza a hajokat
Yutani amikor vegeter a Ladikos animacio, akkor toled balra van egy fazon exo-ban, azt kessel valahogy leszeded, lesz fegyevred, kaja meg esetleg eu lada, es menet kozben meg felszedheted Ladik holmijat is, igy ki tudsz nyirni parat a bentlevok kozul, akik neha ki is jonnek,es lesz eleg cuccod, hogy nehezen lerendezd az osszes faszit.
SaGa59 kosz az infot, nekem valahogy nem esett le, hogy mi is az az O-Tudat, a nooszferat meg meg a Foldet korulolelo vedoburoknak kepzeltem, es nem jottem ra, hogy miert jo az, ha azzal kiserleteznek, de igy mar vilagosabb a dolog, es a Monolitos magyarazatodat is megertem.
Most nincs penzem, mert anyagi gondokkal kuszkodom, raadasul ha megvennem az osszes regenyt, az is szep summaba kerulne, nem beszelve a postakoltsegrol, inkabb kihagyom. -
válasz
borovi #34599 üzenetére
Én is először elrohantam az erőmű mellett, hogy meneküljek, aztán mivel ott voltak a feladatok, hogy nyírd ki a bandát, egy távolabbi banditát késsel becserkésztem, utána pedig az összeset sikerült elkapnom. Sok-sok visszatöltésbe került, de elintéztem az egész csürhét. Utána indultam tovább a pályán és fejeztem be a játékot.
-
Antonius1978
addikt
válasz
borovi #34598 üzenetére
Na visszakerestem a forumban a meset, mert eszembe jutott, hogy regebb ide a forumba is betettem, nezd meg a 2 hivatkozast.
[link]
[link]
Az utobbirol annyit, hogy felvettem a kapcsolatot FB-on a keszitovel, es megkertem, hogy csinaljon egy hasonlo kepet, Pakssal, de azt is emlitettem neki, hogy raer addig, ameddig elkeszul a mod.
Szerintem azota is azt varja, es mire elkeszul a mod, mar csak egy eredeti felvetelt kell keszitsen -
Antonius1978
addikt
válasz
borovi #34593 üzenetére
A Stalker jatekok (modokkal egyutt), epp azert annyira erdekesek, mert (mint a valo eletben), egy mezei sztalker nam lat at mindent, ami a Zonaban tortenik, sejtelme sincs a hatterben zajlo dolgokrol (epp ugy mint mi is, amig mi itt irkalunk, ki tudja mi folyik valahol, valamerre), es ez olyan sejtelmesse teszi az egeszet, megfejelve a szornyekkel es kuldetesekkel, hangulattal.
A Sztalker regenyek megmagyarazhatnak dolgokat, az bizonyos, es az is, hogy a mod keszitok nem a sajat kis fejecskejuk utan mentek, amikor megirtak 1-1 modot, hanem tobb mint bizonyos, hogy a regenyekbol meritettek az otletet, meg akkor is, ha 1-1 szal epp csak hogy lefedett 1-1 regenyt, sztem ugy kepzelheto el, mintha irtak volna 30 novellat, es a 30 novella tortenete lenne leprogramozva 1-1 kuldetes formajaban.Kosza : pedig az ablak also reszen van a Trade gomb, es olyan mint a kereskedoknel, nem pedig a mezei sztalkereknel.
Eppen ezert nem tettek be tobb harcot sztem, hogy jobban hasonlitson a valosagra egyreszt, hisz gondolhatod, ha egy palyan kiirtasz 100 kutyat, akkor megis honnan a fenebol lesznek uj kutyak es egyebek a Zonaban?
Raadasul, mint egy Terminator
De ennek ellenere tenyleg picitt rugalmasabba tehettek volna a jatekot ilyen teren, habar nem kell panaszkodni, mert a zsoldosok felszerelesen (mindket bazisra ertve), szep osszegre lehet szert tenni.
Exora nincs szukseged, ugyanis ez a mod nem kedvez neki, tul gyorsan kopik el (itt tenyleg erezheto a Zona anomalias hatasa, teleraktak az egesz palyat vele), tul draga a javitasa, es mivel keveset harcolsz, sokkal jobb egy SEVA kepzodmenyekkel (melyek gyogyitanak, verzest csillapitanak, eronlet jobb lesz, tobbet tudsz futni, tobb terhet hordozhatsz stb), vagy pedig a Szolgalat katonai pancelja, amibe ugyan nem tudsz kepzodmenyt rakni, egyet sem, viszont fejlesztve 70kg tudsz cipelni, es van beepitett gyogyito rendszere, sajat tapasztalataim alapjan csak ezzel a 2 ruhaval erdemes Pripjatyba menni (a faluban jo a mezei stalker ruha is egy darabig)Tundrabugyi : ezen marha nagyot rohogtem, latom a humor benned is megvan
Jo lenne ezt a jopofasagot kamatoztatni, ugy hogy megirnal kulonbozo szoviragos vicces szovegeket kitalalt kuldetesekhez (egyszer en is nekifogtam egy tortenetet kitalalni, csak az nem Csernobilnal, hanem Pakson jatszodna, a cel amolyan zombihentelos mod lenne, ahol persze lenne egy fo cel is - mint a Stalker jatekokban pl megtalalni a Monolitot - , de ebben a modban a zombiktol kellene megszabadulni, ugy hogy a vegen le kellene gyartani 1 atombombat., persze, csak a legvegen, addig lenne egy rakas fontos kuldetesunk minden palyan, itt most a Sztalker jatekok palyaira gondoltam...
Az otlet meg innen jott [link]
Asszem meg is emlitettem az ironak - felvettem Pofakonyvon - hogy szeretnem hasznalni az otleteit ha keszulne egy ilyen jatek.Ha erdekel, hogy milyen dolgokat talaltam ki, majd priviben elkuldom a meset, ha erdekel.Majd 3 honap mulva eloveszed ujra a jatekot, es akkor mar nem kell sokat vacakolj vele, mert nagyvonalakban emlekezni fogsz hogy mit merre, de nem annyira reszletesen, es igy majd jobban fogod elvezni, foleg hogy nem kell egy csomot foloslegesen tenferegjel ide-oda...
Bonusz elmeny : azt hittem, hogy meglattad a nevem, Erdo es Shield nevet, meg a PH forumozokat es azon amultal el, de nem, neked egy 1000 eves zenei elmeny tobbet jelentett, ennyit errol
UI: igen, megprobaltam humorosan, es magyarosan forditani, azert vett annyi idot igenybe.Megprobaltam beleelni magam mindegyik szerepbe, hogy ha magyarok kozott zajlottak volna le a beszelgetesek, akkor ki hjogyan reagalt volna.Ket kakukktojast is elrejtettem a szovegben, de most csak az egyikre emlekszem, ez is ugy van, hogy kapasbol nem esik le, mert szandekosan nem egybe irtam az idezetet.
Mikor Ladikkal dumalsz Piripocsban, hogy felrobbantottak a teged foglyuk ejto csapatot, akkor beszurtam azt, amikor megtudjuk, hogy o tette, hogy : Kiraly! te tetted ezt, meg a sracaid?
A velszi bardokbol ideztem humorosan
Es meg volt egy ilyesmi, de elfelejtettem. -
Dhampir
félisten
válasz
borovi #34593 üzenetére
A WoT-ban, amikor Limanszk után kijöttem a csalagútból , ott ücsörgött rőzseláng mellett egy tag. Valami jó shotgun-t lehetett volna venni tőle 12000 rubel körül, de később már felszívódott, igaz még a pénz sem jött össze rá, mert kellett javításra és sugárzás elleni csodabogyóra.
-
Antonius1978
addikt
válasz
borovi #34591 üzenetére
Akkor lojjuk le teljesen a poent...
Kulonbozo elektronikus kutyukon keresztul a Monolit mindenkit a befolyasa ala vont-tud vonni, ugymond beszervezni, vagy az egyes sztalkerek altal megtalalt szilankjai altal elcsabitani (velunk is ez tortenik, miutan kinyirod Hohert, es megszerzed tole a Monolit egy szilankjat)...pl Barlonda/Csavargo/Kosza katonatiszt volt, a Monolit elcsabitotta/beszervezte, aztan o lett a pripjatyi monolitosok parancsnoka...erdekes, mivel a vegen meghal a korhazban, akkor a COP esemenyei ez elott a mod elott jatszodtak, szoval Kosza miutan az ornaggyal vegigcsinalta Pripjatyot, eltunt, ugy latszik visszatert a Monolithoz, vagy gyakorlatilag elozoleg is ugynok volt, aki a Monolit akaratat hajtotta vegre.
Ugyanigy, a masik iparos meg a zsoldosok vezetoje volt, biztos akadnak olyanok is, akik a Szabadsagba, Szolgalatba epultek be, valamint a tudosok koze is (gondolom az agyperzselo, meg az O-tudat es egyebek is mind a Monolit akarata volt, ezaltal tartotta kordaban az elcsabitott/beszervezett embereket).
Hogy ebben a modban, valamint az en elgondolasaim kozul melyik mennyire fedi a valosagot, nem tudom, kerdes, hogy az orosz irok merre, es milyen iranyban csurtek-csavartak a dolgokat, ehhez Saga59 tudna jobban hozzaszolni, hisz o forditott le par regenyt, es modot, o jobban belelat ezekbe a kerdesekbe.
Pl, es most az en fantaziam szarnyal, a Monolit lehet pl egy foldonkivuli, aki a kristalyba van zarva, es ahhoz hogy kinyissa a kristalyt, egyre tobb befolyasa ala vont tudatra van szuksege, az egyik monolitos el is meseli, hogy az emberi tudat adja az igazi erot.Vagy a kristaly lehet valami gonosz cucc, amit a Foldet meglatogato idegenek nekunk szepen itthagytak, hogy megszabaduljanak tole, vagy eppenseggel egy idegen faj kepviseloje (ez van pl az egyik Saga59 altal leforditott modban is, kerdes, hogy az az illeto mennyiben fugg ossze magaval a Monolittal - mivel kb epp 2 eve jatszodtam vegig azt a modot, mar nem emlekszem vilagosan a dolgokra).Hat Pripjaty-1-ben lehet sok mindent szerezni, csak ki kell varni a veget.A titkos tarolokban tulajdonkepp megtalalsz szinte minden holmit, amire szukseged lehet, amit meg nem, azt kepzodmenyek es fegyverek eladasabol tudod megoldani.Ehhez mondjuk varni kell, aludni, hogy a sztalkerek harapjanak fube, meg hogy kepzodmenyek keletkezzenek.Sok mindenre amugy sincs szukseged, mert ez egy nyomozos mod, es szerintem jol erzekelteti a Zona szabta szuk lehetosegeket.
Ebben a borongos modban most nem ertek veled teljesen egyet - azaz kellene, de ebben a modban sokkal nyomasztobb hangulata vagy Pripjatynak, mint a COP-ban, egyreszt, mert a katonak ugye kivonultak, masreszt meg keves sztalker mereszkedik immar Pripjatyba, amit mostmar teljesen a Monolit ellenoriz, emlekezz Kosza szavara, hogy 1 rossz lepes/huzas, es halott vagy, mindenfele monolitos mesterloveszek vannak.Emiatt nem tartom valoszinunek, hogy tartosan valamilyen sztalker, vagy mas csoport be tudna ott annyira rendezkedni, hogy fegyvereket adjon-vegyen, javitgasson, stb, hisz honnan jonne az utanpotlas?
Ami azt illeti, Koszanak a monolitos gorenak el tudsz adni nem tul rongalt fegyvereket, es vasarolni is tudsz tole dolgokat, de nincs sok ertelme, kell egy karabely, es soretes, azzal kalap, masra nincs szukseged.
Ugy erzem, kisse a valosag iranyaba mozgattak el ezt a modot.Nincs szukseged 50kg-os loszerladara, mert keveset kell lovoldozzel, igy mondjuk 10 tar (300 loszer) eleg is nagyjabol.
Meg emlekszem, amikor katona voltam a roman hadseregben, el kellett menjunk gyalog a loterre az alakulattol, 12 km-rre volt, hatizsak benne apro bizbaszok, aso, toltenyov (benne 4 AK ures tar) valamint egyik kezembe a hevederes doboz, masikban a konnyu golyoszoro, sztem kb 15 kilo lehetett az osszes hobelevanc, - loszer nem volt betoltve sem a tarakban, sem a hevederben - ami ram volt aggatva, es hat elegge megviselt a dolog, most kepzeld el ezt, amikor menekulni kellene egy vak kutya vagy iranyito elol igy felszerelkezve.A valosagban eleg egy konnyu sztalkerruha, ami ved ilyen olyan dolgok ellen, egy AK, esetleg 1 pisztoly, meg kes. Egyetlen AK loves le kell teritsen 1 kutyat, disznot, 3-5 loves tuti a valosagban is vegezne pl egy medvevel (iranyito, verszivo), 1 soretes lovestol 1 kutya repulne vagy 3 metert, nem hogy a labat huzva meg read ugorna...
Szoval azzal egyetertek, hogy pl a Monolitos bazison kellett volna legyen 1 fegyverkovacs, lehet hogy ott is volt, csak neki nem adtak engedelyt, hogy egy kivulallo holmijat foltozza.
Ha meg be is foltozza, ugysincs ertelme, mert az eromunel elveszik a cuccaidat. (mondjuk az egetrengeto balfaszsag volt, hogy az esemenyek lecsengese utan nem tudod visszavenni a holmijaidat egy ladabol, eleg rohejes, hogy 1 szal puloverben maszkalunk 647 anomalia kozott, a gyilkos sugarzasban..., de vegulis nincs ra szukseged, mert utanna csak dumalsz jobbra balra, es elhuzod a csikot, vege a modnak).UI: a csapos ugyan mibol nyitott volna kocsmat, amikor csóré f@sszal jott at Pripjaty-1-bol ?
, Kopo meg KGB ugynok volt, nem szerelo, dehat volt mar ilyen csoda, Jar bacsi is megtaltosodott Pripjatyban, mert egyszerre minden cuccot meg tudott javitani
-
Antonius1978
addikt
válasz
borovi #34589 üzenetére
Nos igen, sajnos nem volt eleg hosszu, viszont karpotolt a tortenete, azaz azok az adatok, melyeket megtudtal.
Nem akarok csattanorombolo lenni, de megtudod hogy mi is az a Monolit (tobbe-kevesbe), kiket iranyit (gyakorlatilag mindent es mindenkit, igy vagy ugy), es ennek a modnak szerintem ez volt a lenyege, hogy picitt atfogobb kepet mutat az egesz Zona mukodeserol.Esetleg azert is volt rovid, mert ez volt a keszitok elso probalkozasa, valamint tervezik Klim visszatereset is a Zonaba, ki tudja, a Zona rejtelyei es a Monolit akarata kifurkeszhetetlenek
-
Antonius1978
addikt
válasz
borovi #34576 üzenetére
Hohert nem a tetorol kell lelodd, hanem egy jol lathato tavolsagon belul kovetned kell ot.Csak szepen ugorj le a tetorol, es kovesd, de ne menj hozza tul kozel, mert akkor meglat, es elkezd lovoldozni (fuccs a motyojanak, mert ha nem megy oda ahol van, nem spawnolodik be).
Ha meg koveted, de tul a seggeben vagy, akkor nem spawnolja be a cuccat (fuccs a motyojanak).
Tehat koveted egy nagyobb tavrol, megvarod amig bemegy az epuletbe, te lassan utanna, egy picit varsz hogy ott szoszmotoljon, es akkor befordulsz a sarkon, es akkor ott lesz a cucca a foldon.Lelovod, kizsebeled, Monolitszilankot felveszed, es irany az a pont, ahova menned kell.Papa Joe kar volt lelonod a poent, mert azon kivul, hogy most oda a meglepi, nincs semmi ertelme, sem haszna (mikor visszaerkezel mar amugy sem nagyon van szukseged a holmijaidra, egy szal puloverben is meg lehet oldani
)
-
Papa Joe
tag
válasz
borovi #34576 üzenetére
Namaszte!
A hulla mellett van egy hátizsák! Abban találod a Monolith kristályt, amint felveszed, hallani fogod a hívását is.
Egy jó tanács: Mielőtt elindulsz megkeresni a hívás forrását, menj be a Stalker táborba a privát tárolódhoz, és minden értéket hagyj benne. Vigyél magaddal valami használhatót, de nem drága/fejlesztett holmit... -
Antonius1978
addikt
válasz
borovi #34566 üzenetére
Mostmar ertem, en meg nem talalkoztam ezzel a jelenseggel...(de mostmar mindent ertek, amig te kepzodmenyekre vadasztal nagy lazan, addig a fiuk eluntak a varakozast, mert elfogyott a vodka, es megpattantak
), ugyanis en ugye mar tudtam hogy hogyan kell ezzel a moddal jatszani, es az 1so utani vegigjatszasaimban mindig elore felkeszultem, es csak utanna mentem beszelgetni es kuldit elfogadni.
-
Antonius1978
addikt
válasz
borovi #34559 üzenetére
Dehat leirtam, hogy hol talalod a faszikat, baszki.
Kezdjuk a sztalkerbazis bejaratanal : ott allsz, a szobor elott, most jottel ki a bazisunkrol.Elfordulsz jobbra, mesz-mesz, ezt azt kikerulsz, elersz egy masik uthoz, ott jobbra fordulsz, mesz-mesz (elered azt a helyet, ahol az elejen kinyirod az iranyitot), mesz tovabb fel az emelkedon, mesz tovabb, elered az altalam emlitett eszaki utat, ami ahhoz a bazishoz vezet, amit ki kell pucolnotok kozosen (es nem azt az epuletet ami a faluban van, az csak utanna kovetkezik), ott jobbra fordulsz, mesz elore, elersz egy sorompohoz, es ott varnak rad a rohamosztagosok.Ha ez megsem igy lenne esetleg, akkor kihagytal egy beszelgetest vagy valamit, es a szkript nem indult el... -
shield
Topikgazda
válasz
borovi #34560 üzenetére
Nem a településen kell keresned őket. A térképen, a település mellett baloldalt kell lennie egy útnak. Azon mész felfelé (észak) elég hosszan, ha jól emlékszem lesz egy tábla (talán) Pripyat, ott elfordulsz jobbra és hamarosan bele botlasz a csapatba. Azután már kezdődik is a csetepaté.
Mindenképp ezt az utat keresd meg, nem a településen van. Remélem segítettem.Írj majd, hogy összejött-e!
-
borovi
aktív tag
válasz
borovi #34559 üzenetére
Ezt shieldnek szántam, csak félrement:
Jó lenne végig vinni, ha már több órát beleöltem, de elakadtam és nem látszik megoldás. Ha nem fogom megtalálni a Szabadságos különítményt, kénytelen leszek abbahagyni. Tárolóra nincs szükségem, mert kicsit feljebb raktam a súlylimitet, meg egyébként is mindent kénytelen vagyok eladni, ha fejleszteni akarok, és lőszer is kell. Te már megcsináltad a zsoldosölős küldit a Szabadságos kommandóval?
-
shield
Topikgazda
válasz
borovi #34556 üzenetére
Bizony el kell hagynod ezt a "hatalmas" települést. Ezen én már túl vagyok, de még a kocsmárosnak a rejtekhelyet én sem találtam meg eddig. Azt hiszem a fordításba, azt kell bele írni, hogy abban az épületben kell keresni ahol baszott sok az elektromos anomália.
Itt abba is maradt nálam a játék.
Amúgy pedig személyes tárolót ne keress a bázison, ezt elfelejtettek bele tenni. A bázison keresd meg a tartálykocsit, ahol elektromos anomáliák vannak. A tartálykocsi mögött van egy hátizsák, abba lehet pakolni, nem szedik ki belőle a cuccot.A nosztalgia kedvéért felraktam az alap SoC-t, csak a ZRP-et, Absolute Nature SoC v1.3-at, Absolute Structures SoC v1.0-át raktam rá és az Weather Overhaul v3.1.1-et. Tök jól néz ki az egész.
Ezzel kapcsolatos dolgokat ide fogom írni, mert a SoC topikot jóval kevesebben látogatják.
Lesz egy-két dolog amiben a segítségeteket fogom kérni.
PL. a karakter billegést már át írtam, de ott van még a a kéz-fegyver le-fel mozgása, ami kissé zavar. A célkereszt meg sem mozdul, de a fegyver le-fel mozog, mintha a lélegzés ütemében csinálná. Ebben szeretném kérni a segítségeteket. Hol lehet ezt át írni?
Ha valakinek volna pl. loot modja (pénz, páncél) és "hálózsák" mod, ami tényleg jól működik a SoC-al és nem csinál galibát, azt nagyon megköszönném. Persze ez mellett jöhet még más jó ötlet is. Ilyen kis apró modokat teszek csak rá, nem akarom nagyon megspékelni.
Még egy fontos kérdés: emlékszik valaki arra, hogy melyik pályán lesz Kitörés? Eddig még nem volt, Vad Vidéken járok már és egyáltalán nem emlékszem már rá a régi időkből, hogy a Kitörések mikor és hol kezdődnek. Attól tartok hogy a Weather Overhaul v3.1.1 esetleg bekavar.
Előre is köszönöm a segítséget. -
Antonius1978
addikt
válasz
borovi #34556 üzenetére
Ez van, ha az oroszbol angolra van forditva, es onnan magyarra, ezen en is gondolkodtam, hogy mi a rak lehet az az eszaki toltoallomas, de nem jottem ra, egyszeruen lehet, hogy az eszaki depo'-ra, bazisra ertodik, es az ott van a eszaki ut vegen. (azt kell kipucoljatok, ott tanyaznak a zsoldosok 1ik fele, a 2ik fele meg a kocsmaros kuldetese alatt levo epulet alatti kocsmaban)
Menj fel eszakra a bal oldali uton, jobbra fordulsz, es azon az uton megleled az uton allokat, akik rad varnak.
UI: az egesz palyat nem barangolhattad be, hisz nem talaltad meg a fickokat, tehat egyetertek, nagyon hulye vagy
, miert nem vettel iranytut a kocsmarostol, hogy megtudd merre van eszak?!!!
-
Antonius1978
addikt
válasz
borovi #34554 üzenetére
Ne abba a lepcsohazba menj, amelyikben az anomalia van, hanem a masikba, fel a legfelso emeletre, es kesz, asszem ugyanaz a lepcsohaz, amelyikben te laktal.
Abban igazad van, hogy unalmas, ha sokat kell koricalni, ezert is nem tetszett annyira a Lost Alpha, sokat kellett csatangolni egyik palyarol a masikra (habar a valosagban is ilyen lenne), es en sem szeretem a sok fejtorot, meg az idetlen kuldeteseket...Az egyemeletes epulet meg az, amit forditottam, nem allja meg a helyet (de az angolban igy volt), es en elfelejtettem atirni, tobbek kozott azert, mert akkorjaban nem tudtam, hogy hogyan fogalmazzam meg erthetoen, mostmar egyszeruen Kozponti Aruhaznak kell hivni azt az epuletet, es kesz, mert a falu kozepen van, es jo nagy is, igy nem okoz gondot kitalalni, hogy hova kell menni.
Csak a szovegeket meg itt-ott javitani kell, es most nincs gepem, amin jatszani tudnek... -
-
Antonius1978
addikt
válasz
borovi #34540 üzenetére
Szia.
Csak annyit kell csinalj, hogy amikor odamesz az asztalhoz, akkor ugye megnyomod az F gombot, bejon a keszulek kepe.
Megfogod a csuszkat, elviszed 1/4ig, majd megnyomod a bal gombot, utanna tovabbviszed a csuszkat megint kb 1/4-el, megint bal gomb, aztan megint kb 1/4-el, es bal gomb, akkor beallitottad az osszes bemerheto frekvenciat, es akkor johet a jobb gomb a kilepeshez. Valahogy igy van, vagy pontosan igy...
Felul az oszcillatoron latod, hogy a gorbek valtoznak, azaz mind3 esetben valtozniuk kell, akkor jo a frekvencia, akkor kell nyomd a bal gombot.UI: jajj igen, olvasd figyelmesebben a kuldetesek leirasat ezt arra ertem, hogy a szoveget amit a megbizod mondd parbeszedben, mert pl lesz olyan is, hogy nem mutatja nyil hogy hova kell menj...
UI: nem csak az a palya van, elmesz Pripjatyba, es onnan majd elkerulsz az Eromu palyara is, de tenyleg rovid a mod sajnos, de cserebe izgalmas, vagyis elegge szokatlan mod, inkabb nyomozos, mint sima lovoldozos Stalker.
-
SaGa59
őstag
válasz
borovi #34538 üzenetére
Ha ugyanaz a technika, mint a Spectrum Project-ben a rádióbemérésnél, akkor nem fagyasztja ki, csak egy valamelyik billentyűvel megy tovább. Viszont ha nem megfelelő sorrendben nyomkodod a kiírt billentyűket, akkor el tud akadni és elég nehéz kikeveredni belőle. A lényeg, hogy mindig pontosan azt nyomd meg, amit éppen kiír, semmi mást, de azzal a billentyűvel, amit korábban kiírt de nem tüntette el a kiírását, ne foglalkozz,
A pontos menetre már nem emlékszem, de nekem is kellett 4-5 próba, mire rájöttem. -
Antonius1978
addikt
válasz
borovi #34389 üzenetére
Hoppa, ilyenre en is emlekszem, ugyanaz a mese, tul sok a textura, nincs memoria, es palyavaltaskor odafosik, ezt mar egy valamelyik regi modban figyeltem meg legeloszor, mintha a Fotograf lett volna, vagy legalabbis ugy dereng, egyszeruen nem engedett at masik palyara, ha nem allitottam a DX-et 8 vagy 9esre es nem vettem lejjebb a grafikat.
Remek, akkor szep sorban csinalgassad a dolgokat, a AK-12-rol se feletkezz meg, jo lesz az emberek ellen...
-
Antonius1978
addikt
válasz
borovi #34387 üzenetére
Hat ha epp a rostoki iparosnak
adtad oda, akkor pont azzal szivtal...idokozben eszembe jutott, hogy ha minden igaz, akkor a katonai raktaraknal levo faszinak kell odaadni a kalibralot, o tudja csak a szervoruhat futasra birni...
Hat sajnos, mint latod, igaz kell legyen a 4 giga hatar, ha kissebb texturakkal dolgozik a jatek, azaz nem reszletesekkel, akkor jobban birja a motor is megjeleniteni a dolgokat.De talan nem annyira randa, ha az objektum reszletesseget a maxra viszed.
Okes, majd ird meg hogy mit tapasztaltal este a raktaraknal, majd meg benezek, de most jelenleg megyek at a masik gephez, hogy buheraljam a Chernobyl Chroniclest.Habar kozben majd arrol is benezek. -
Antonius1978
addikt
válasz
borovi #34385 üzenetére
Ugy emlekszem, hogy nem marad meg, mert az is csak egy ugymond szellemkepzodmeny, es elveszited az atlepeskor, de nem 100%.De mivel az ragadt meg a fejemben, hogy ez a kuldetes haszontalan, azaz lehet megmarad a Veles - amit tudsz mashonnan is szerezni, kell tudjal, mert nekem is az volt, de hogy honnan volt arra mar nem emlekszem - de szerintem az Iranytu nem, vagy ha megis, akkor van mas kepzodmeny, ami sokkal erosebb nala...Adok meg egy otletet, azaz 2-t, ha az Informatortol felveszel egy kinyiros kuldetest, akkor a Katonai Raktaraknal talalkozol egy mas nevu, de kinezetre Szakall csapossal. Vele ugy uzletelj, hogy menj oda hozza, eggyezz ki vele, de utanna csinald ki, igy az Informatos sem fog beragni, es a kepzodmeny is a tied marad.Masik jopofa kuldi, hogy beszelsz a kocsmaban az egyik urgevel, aki elarulja egy fasza kepzodmeny helyet, na ott aztan kellemes
meglepetes fog erni, de a vegen ott is kapsz egy viszonylag hasznalhatobb kepzodmenyt.
Szerszamkeszleteket megtalaltad mar? Ha jol emlekszem, akkor majd a tudosok is fognak neked fejleszteni, ahogy a kuldeteseiket vegigcsinalod, vagy az egy masik mod??? Na ezt nem tudom biztosra.
A szerelokkel ugyelj, mindig csinalj mentest, mielott odaadod a 3ik kalibralo keszletet, mert el van valami ott is rontva - szandekosan- es a 2 szerelobol az egyik nem tudja fejleszteni a szervoruha futast, ugyhogy ha neki adod, akkor annyi mintha a sajat szadba vetted volna a himtagodat -
Antonius1978
addikt
válasz
borovi #34383 üzenetére
Ez az a kuldetes, amikor atmegy ugymond a tulvilagra?
Ha igen, akkor ott egy csomot kell koricalni, az egyik banyaban megtalalod a szellemsztalkert akit keresel, es o utbaigazit, igazabol nem olyan nehez a kuldetes, de nehez majd a vegen megtalalni azt a pontot, ami visszavisz a rendes jatekba, videot kell nezni, maskepp nem igazan sikerul.
Viszont erdekes, hogy neked nincs Veles-ed, en ezt a szellemsztalker kuldit kihagytam az elso vegigjatszasnal, nem is tudtam rola, valahol elakadtam, neztem videot, es ott latom ezt az uj palyat, utanna aztan kiprobaltam, de tok folosleges dolog, semmi jutalmat nem kapunk ha jol emlekszem, vagy semmi olyat, ami fontos lenne.
Sztem Velest majd tudsz venni a Rostoki tudosoktol, csak teljesitsd nekik sorban a kuldeteseket, az elso asszem az, hogy le kell menj az X-mittudomen hanyas szamu laborba, ami gyakorlatilag mellettuk van.Nem is, az elso az a kuldi hogy nezz utanna az eltunt embernek, o egy szamzaras ajto mogott lesz, lebego tuzanomaliak kozott kinyiffanva.lelovod azokat a nyavajas repkedo uzeket, felveszed a PDA-t es kesz.
A neten keress ra a jatek cimere, es vegigjatszasra, a gepemet ujratettem, nincs mar meg az a link... -
Antonius1978
addikt
válasz
borovi #34381 üzenetére
Csak a 3ik - legfejlettebb- vagy annal is fejlettebb (ha van?!) detektor mutatja azt a kepzodmenyt.
A palya bal felen keresd, fent a terkepen, vasutvonalon menve megtalalod, van egy peron es egy rakas kontener, na meg villannyos anomalia, a vasutat lezaro kapuhoz kozeli, utolso kontenerben van.
Mar nem is tudom, ki magyarazta el, tokmindegy milyen uber-szuper geped van, a jatek csak 1 szalat, es 4 gigat tud hasznalni, slussz...Es ha nagy felbontason jatszol, akkor az is eszi az amugy is csekely eroforrasokat, sztem 1024x768, vagy ha lapos monitorod van nagyobb, de ne tedd fullra a felbontast, de ha megis, akkor a tobbi marhasagbol vegyel vissza, egyedul a latotav ami erdemes maxon legyen, esetleg az objectum reszletesseg, nalam minden mas a minimumon van ha jatszok.
Ol az ideg : mint mondtam, mindent vegyel le majdnem minumumra, es kevesebbet fogod a fejed a falba verni...hiaba, ez egy 9 eve gyartott jatek, es a motorja csinal figurakat.Persze emelle meg be lehet szurni a hibas, rosszul megirt szkripteket, es egyeb aprosagokat, ami nincs kigyomlalva a jatekbol, es ami mind elvon a teljesitmenybol. -
Antonius1978
addikt
válasz
borovi #34378 üzenetére
Sajnos addig el kell viseld a szaggatast es kifagyast, ugy emlekszem, hogy a tobbi palya az nagyon stabil...
Regebb taglaltunk egy olyan dolgot is mintha - de nem merek ra merget venni - hogy valami szkriptek is tul vannak zsufolva, elcseszve, pl valami olyasmi is dereng, hogy miutan felvesszuk, azaz megkeressuk detektorral azt a kepzodmenyt, ami egy kontenerhalom sarkaban egy nehezebben hozzaferheto kontenerben van (rostockban) egy peronon a palya felso reszen futo sinparnal, akkor kevesebbet vacakol, az a cucc az Erdesznek/lanyanak kell gyogyitasi celbol, es amig fel nem veszed, a szkript ott mind megy a hatterben stb...Ha lesz valami kerdesed, majd tedd fol, megprobalok visszaemlekezni, habar annyi moddal jatszottam mar, hogy neha keveredik minden -
Antonius1978
addikt
válasz
borovi #34375 üzenetére
En mindig is a tudosoknal pakoltam le a cuccokat, leginkabb kepzodmenyeket, mert valamit lehetett veluk varialni Jantaron a tudosnal - asszem tud kepzodmenyeket eloallitani, mintha....
Az teny hogy nem mindegyik mod birja ha beteszel 1 tonna holmit a ladaba, jo neha takaritani.Hat a mentesek kozott is takarithatsz,esetleg a haszontalan automenteseket pucold ki, amugy ez nem hinnem hogy gondot okozna, nalam tobb mod mentese van meg ugyanott, mivel gyakran cserelget(t)em a modokat.
Igen , elkeserito, ha egy mod folyamatosan kifagy, epp ezert ahogy Shield mondta, meg kell ragadni minden lehetoseget, hogy csokkentsuk a kifagyasok merteket, azokkal az otletek betartasaval, amit fennebb vazoltunk.Epp ezert erdemes tobb fegyvert kiprobalni, hogy melyik tetszik, azt megtartani, a tobbitol megszabadulni.
Ha jol emlekszem, akkor en az AK-12-t talaltam a legjobb fegyvernek, es azt az Erdesz epulete melletti epulet padlasan talalod, ugy, hogy felmaszol az Erdesz epuletenek tetejere, es a sodronyon egyensulyozva leereszkedsz a masik epulet padlasara.Ez az egyetlen uton tudsz hozzajutni a fegyverhez.
Persze egy soretes is kell, esetleg mast is lehet hordozni, kinek ahogy tetszik, valaki emlitette, talan Sensut, vagy epp Shield, mar nem emlekszem, hogy a golyoszoroval is jol lehet kaszalni... -
Antonius1978
addikt
válasz
borovi #34369 üzenetére
Kozben csinalj kulon mentest is, ez is most jut eszembe, hogy egyszer megjartam, hogy epp akkor nyomtam F5-ot, amikor pont kifagyott, es oda lett a mentes.Ha F5-ot hasznalsz, allj meg, es vagy 5 masodpercig alldogalj helyben, es figyeld, hogy a bokrok mozognak-e, az emberek normalisan jarkalnak-e, es csak akkor nyomd le a gombot...Ha latod, hogy szaggat a kep, akkor semmikepp se nyomd le.
-
Antonius1978
addikt
válasz
borovi #34367 üzenetére
Most hogy emlited, eszembe jutott, hogy ez nalam is elofordult joparszor.Ugy gondolom, ez azert van, mert nagyon sok mellekszereplo van a palyan, ugye vagy 4-5 kereskedo, szolgalat, fegyvermester, ilyen olyan taborozok, orhelyek, orjaratok, aztan a tudosok stb, es szerintem ez nagyon leterheli a jatek motorjat az adott palyan.En ezen ugy probaltam segiteni, hogy fegyverrel a kezben nem futkorasztam, hogy az a + animacio se terhelje a motort, valamint arra is ugyeltem, hogy nagyon ne faradjak le, mert akkor amikor futas kozben megy le a csik, velemenyem szerint a pihentseg szamigalas es az ebbol fakado mikro-szaggatasok is megeresztik a motort.Ez volt amikor bejott, volt amikor nem, de esetleg talan nemileg csokkenti a kifagyas eselyet...
-
shield
Topikgazda
válasz
borovi #29357 üzenetére
Na én is elkezdtem a CoC-t, Stalkerként indultam Kordonon. Itt azért zajlik az élet. A katonaság sokszor előfordul a Vasúti hídnál és arrébb az alagútnál (ami anomáliás volt). Itt összeakaszkodnak mindenkivel és érdemes ilyenkor beszállni. Egy katonától egy halom fegyvert és más cuccot sikerült elszednem. Lassan, de biztosan gyűlik a pénzem, már egy Stalker páncélt is vettem és van 10E. Pedig még sok fegyvert és egyebet nem is adtam el. Gyűjtögető vagyok. A hídon a vagonoknál mesterlövészeik tevékenykednek, már 4db SVD-m2-őt begyűjtöttem. Elkezdtem a mesterlövészre lövöldözni, meghallotta a Tiszta Égboltos, már is (sárgáról zöldre váltott) és rohant oda, és Ő is lőtte, ez nagyon tetszett.
Jelenleg a zöldfülű falut a Tiszta Égbolt uralja.
Eddig csak Kordonon bóklásztam, van két követőm most. A Déli előőrsöt is kipucoltam, a katonák kemények nem lehet csak nekik rontani, trükközni kell. Eddig az a tapasztalatom, hogy eléggé visszanépesül a terület.RobberBaron én gratulálok a modhoz, eddig nekem bejött. Én már játszottam ilyen fajta free play moddal. Csak annál az volt a baj, hogy egyáltalán nem népesedett vissza a terület. Így a majdnem teljes fordításom is érdektelen lett.
Amit hiányolok ebből a modból, az a magyar nyelv. Az hab lett volna a tortán, de így is jó. -
Sensut
őstag
válasz
borovi #29357 üzenetére
Úgy képzelem ezt a COC modot, mint a Forma 1-ben a szabadedzést. Ott a pálya, aztán szokjad mielőtt jön az igazi verseny
. Jól össze van rakva, az biztos, most már csak egy kőkemény sztori kellene rá. Mondjuk egy DMX vagy Gladiator. Micsoda egy f@sza mod lehetne belőle
.
-
Sensut
őstag
válasz
borovi #29350 üzenetére
Végül is startból szereznem kell 17500 RU-t Sakharovnak, hogy ideadja a PSI sisakot, amivel elmehetek Radarra kikapcsolni az agyperzselőt. Ez elég feladatból, mert eléggé lassan gyűl a lóvé ökológusként, mert nem kell kinyírnom szinte senkit. Kaptam egy olyan küldit is, hogy vezessem körbe a tudóst Yantar területén, hogy lőhessen mutánsokat tanulmányozás szempontjából. A baj csak az volt, hogy én már körbe jártam egyszer a területet és minden mutánst kinyírtam, spawn viszont nem akarózott történni, így bandukoltunk süketen egy ideig. Aztán a tudóst elkapta egy anomália és a feladat failed lett
. A másiknak valami Radioprotector kütyüt kell szereznem valahonnan. Aztán egy loner antiradot kért egy másik pályán. A mérnöknek meg szerszámok kellenek a Bárnál. Szóval vannak feladatok, csak sokat kell császkálni értük és a jutalom legtöbbször csak istenfizessemeg.
-
Sensut
őstag
válasz
borovi #29332 üzenetére
Szerintem nem érdemes macerálni a fájlokat, mert az az érzésem, hogy van egy beépített védelmi szkript elrejtve, ami előbb-utóbb kiüti a fejét valahol, mint a Gladiatorban is volt. Hanem van egy beépített spawn menű a játékban, amivel lehet úgymond segíteni a dolgokon, ha szükséges. Ez a következő képpen érhető el:
- a parancsikonba, az Asztalon, a Cél sorba be kell tenni a sor végére ezt a paramétert: -dbg . A parancssor így fog kinézni: "E:\S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat\Stalker-CoC.exe" -dbg (az E a meghajtó betűjele pld. nálam).
- játék indít, betölt és a képernyőn pluszba megjelennek mindenféle "debug" információk.
- Esc a menübe és S. Itt, a panelen mindenféle "hasznos" dolog elérhető, még teleport is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Újszerű Meta Quest 3 (128gb), 1 év garanciával +kiegészítőkkel
- Asus Prime B560M-K + i5 1500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest