- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
Antonius1978 #16094 üzenetére
New Vegas is mod? Volt Fall Out is... -
dodopek
addikt
válasz
Antonius1978 #16094 üzenetére
Köszönöm, nem sürge.Mivel én is befejeztem, elméletileg minden küldetésről megvan a kép. Kb 40et összeszámoltam, és bár összesen 54et írnak a német oldalon, majd összehasonlítjuk.
-
Antonius1978
addikt
válasz
ViZion #16070 üzenetére
A sullyal nem lesz semmi gondod, en mondom.
Ugyanis kapsz egy Iranytu nevu kepzodmenyt, ami +70 kg sulycipelest biztosit.Aztan meg egy Aranyhal ha jol emlekeszem, +12 kilo - ezt valami kuldetesert kapod, es egyet talalhatsz a detektorral a sulinal is.
Azt a golyoallo mellenyt, amivel alapbol kezdesz, azt meg 100 kiloig lehet felfejleszteni, vagy ilyesmi, ugyhogy olyan 192 kilo cuccot cipelhetsz, hacsak le nem csereled valami masra, azzal meg nem tudsz annyi mindent cipelni...parat kiprobaltam...
En is az automata fegyverekkel szeretek lovoldozni, de sajnos a mutansok ellen a soretes hatekonyabb...A jatek vege : az atomeromuhoz kell eljuss, es azon pedig Monolitosok vedik a vegso kuldetes targyat.Gauss puskakkal
Amugy azonban ujra vegigjatszom, kivancsi vagyok Vintorezzel le tudom-e szedni oket ugyanugy mint a Barett-el.
Es lesz ott egyeb nyalanksag is, mutanshordak, mindenfele fajtabol.DODOPEK : az igert kepeket beteszem ide, amint lesz kedvem oket kuldetes szerint szetvalogatni.Most egyelore nincs, mert olvasok
Amugy a New Vegas engem is erdekel, mert meg nem jatszodtam vele, es ha le is van forditva, akkor meg jobban erdekel...UI : nalam a DirectX10-re tevesevel tokeletesen mukodott minden....
-
M@trixfan
addikt
Sajnos eddig nem indul a Way to Pripyat
A modmanager felrakta, van gamedata folder is. fsgame.ltx-ben csak a gamedata részt kell átírni? Pedig abban is ott a komment, hogy a mod manager hozta létre.
-
M@trixfan
addikt
válasz
Dhampir #16089 üzenetére
Ahogy én látom ez arra jó, hogy egyklikkes módon lehet felrakni és leszedni modokat, akár a letöltött zip-ből. A Way to Pripyat lenne az első mod amit kipróbálok és régen még olvastam modmanagerről a Stalker sorozathoz. Ugye alapból kellene egy gamedata kicsimagoló, ez a program azt is megcsinálja többek között. Ezen a területen noob vagyok, azért kérdezem, hogy csak nekem új-e ez a COP-ot is támogató legfrisebb változat a GSC fórumról?
Ja, úgy látom egyszerre több mod is lehet fent és a programban szabadon lehet ki-be kapcsolni őket.
-
M@trixfan
addikt
A Smart Mod Manager COP-ot is támogató verziója volt már?
-
dodopek
addikt
Way in ripyat, kivégezve.Azt hiszem, kicsit átruccanok Ámerikába, állítólag a New Vegas összes párbeszéde le van fordítva. De ha a zóna hív, visszatérek...
Azért persze az oldalt befejezem.
Sajnos már teljesen belekavarodtam. Ha valahol kihagynék egy küldetést a site-on, szóljatok rám, jó?
-
dodopek
addikt
válasz
shield #16074 üzenetére
Az all in one nem a félkarúval indul?nekem ott indult.És helit nem kellett vizsgálnom, csak a játék felénél, a military területen. Nem értem...
Süni!
Yantar Undergroundban van Akulov fegyvere, és a profnak egy doksi. Ja, meg a folyosó ellenkező végén egy hátizsák, benne a legjobb található sörétessel...
-
shield
Topikgazda
válasz
ViZion #16073 üzenetére
Első indításra kilépett, de a másodikra simán megy magas graf. beállításokkal. Az all in one -t raktam fel. Kicsit meglepett, hogy nem úgy indul a játék mint mint az alap WiP modnál. Itt mindjárt a Szkat-3 lezuhanási helyét kell megtalálni.
Ha visszamentek egy vagy két oldallal akkor látni fogjátok a képeken amit felraktam, ott egy félkarú emberkével kezdődik. Talán Kordonon, nem emlékszem már.
Így akkor már nagy eltérések lehetnek a mod két változata közt. -
shield
Topikgazda
Way in pripyat-hoz felraktátok a Texture pack-okat?
Értem ez alatt: Absolute nature 3.1, Absolute Structures 1.0, Atmos Fear 3 CoP. -
ViZion
félisten
válasz
Antonius1978 #16069 üzenetére
Yantar már megvolt, emlékszel, már Pripyatban is voltam, de csak mercenarykkal futottam össze...
Famas vmiért nem szimpi. Scar-t használtam már, valamiért azt sem kedveltem meg, ahogy az M16/M4 párost sem... Nem tudom megmondani mi a konkrét ok, de másikat tuningoltam helyette. Sörétes szvsz használhatatlan, az én játékstílusommal: spray&run
Mesterlövészből a legkönnyebbeket szoktam választani, így is túlsúlyos vagyok hamar...a vége spoiler az mi? Távcsövessel csak terepen szoktam harcolni, zárt helyen nem. Azt a hajóágyú barett-et meg lehet fel kellene bérelni valakit, hogy vonszolja utánam
-
Antonius1978
addikt
válasz
ViZion #16060 üzenetére
Amint atmesz Yantar-ba, neked ugrik vagy 15-20 zombi, nagyon valtozatos fegyverekkel.
Ha jol emlekszem, lesz kozte egy Famas F2 !!!. Na ezt mindenkepp tartsd meg, tuzgyorsasagra, visszarugasra es pontossagra fejlesztve egy nagyon utos fegyver, mondjuk kozepes hatotavval es csak 30 loszerrel.De ugy kepzeld el felfejlesztve, mint egy mesterlovesz puskat, ami automatan kopi a golyokat halalos pontotssaggal.Es at lehet alakitani 5,45x39 loszerre, ami az AK-khoz jar.
Masik kezdo fegyverkent az M16 szeru Colt-ot ajanlom, eleg turheto, granatveto cso szerelheto ra, es 40es tarat lehet neki fejlesztetni, 5,56x45 loszerrel mukodik.
Igy van 2 olyan fegyvered, amihez mindig talalsz loszert elmeletice.
3iknak a Benelli soretest ajanlom, utanna a Saigat.
Szinte minden mas fegyvert kifejlesztettem es kiprobaltam, keves er annyit mint ez a 2 fegyver.Vagy nem pontosak, vagy lassan lonek stb, egyszoval tobb hatranyuk van az altalam emlitett 2 fegyverhez kepest.
Ami meg jo az az SCAR M es az XM8, ezek olyan Famas szeruek teljesitmenyben, de nem jobbak mint a Famas 2.Es ne felejtsem el a Vintorezt.Az is marha jo.A cuccokat a DOKTOR bacsiknak add el, 50%ot, azaz a fegyver ertekenek otven szazalekat adjak, a tobbi csak 10%-at. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DODOPEK : azt hiszem, nekem is igy irta, de ne torodj vele, ha megvan az iskolai PDA, akkor azt oda tudod adni a tudosnak, jutalmad egy SEVA.
UI : A Barett-et erdemes megtartani a vegere, elore szolok
Amugy aztan a veget most kiproabalom mas fegyverekkel is vegigvinni.
Meg eszembe jutott az is, hogy egyes fegyvereknek sorozatloves kozben, ha van rajtuk tavcso es ugy losz, a kep egyet ugrik jobbra vagy balra...Egyedul a Famas 2 es a Vintorez az a fegyver, amelyeknel ha jol van fejlesztve, a cso egyaltalan nem emelkedik fel, meg akkor sem, ha az egesz tarat kilojjuk egyszerre. -
hubai1979
őstag
válasz
Alienhun79 #16051 üzenetére
-
ViZion
félisten
válasz
dodopek #16063 üzenetére
Nah, ott nem voltam... Underground lefagyott, utána elfogyott a skulóm... szal kihagytam, majd meglesz.
Sci bunkernél vannak még jó csúzlik, valami HK spéci cucc, könnyű és alapból jobb, mint az M16...
Az oldalhoz: Hospital-hoz írhatod, h az egy "cső" pálya, végig kell menni, zsoldosok jönnek páran, meg a végén a két nagy bu... buta szörny. Akik lépcsőre utána mennek a csóri stalkernek, szal: futi-futi, gránát-gránát...
-
dodopek
addikt
válasz
ViZion #16062 üzenetére
Valahol találtam máshol is, de nem tudom hol.Mindenesetre volt nálam vagy 3...
Én azt csináltam, hogy megszereztem, odaadtam, ami rögtön megjelent nála, és vissza meg is vettem.Ha jól dereng, 13k jutalmat ad, viszont valami 7k-ért meg lehet venni tőle, szóval még mindíg 5ezer a pozitív...
TUDOM!!!!
Van egy Pripyat Undergroundben, a nagy teremben, ahol az alapjátékban be kell kapcsolni az áramot. Az anomáliákkal teli bejárattól jobbra, a konténerek közt van egy. -
ViZion
félisten
válasz
dodopek #16061 üzenetére
Barett is marha nehéz... SVDM-2 tuningolva. Könnyű, kicsit többet kell lőni, de megvan az előnye, h nem romlik el. Jellífish küldi beragadt, eladtam, kiírta, h kész, de a listában ott maradt... Vagy van máshol is?
Jah, AK mellé a Knights SR -t is turbóztam, kíváncsi vagyok rá. Tárban csak 30 skuló... majd megoldom
-
ViZion
félisten
Kinek melyik fegyó a kedvence? Automaták közül...
AKM-74, Saiga, FAMAS, M16, Knights SR kb. ezek a lehetőségeim. AK full extra, kicsit szórása van, de nem kell javítani. Mire érdemes költeni szerintetek? NATO skuló az eredetiben ritka volt, AK "ingyen" van, mindenkinél találni hozzá magot... -
ViZion
félisten
válasz
Dhampir #16056 üzenetére
Jah, az
Még egy dolog a tippekhez: Kipróbáltam, a javítás+eladás bukó, még kiszedett lőszerrel is. VISZONT: a "mezei" stalkerek vásárolnak mindent, ha egy rozsdás csőre azt mondjuk, h az AK, akkoor megveszik azt is
Még a rab is... Kevés pénzük van, tehát a cuccokat vegyük meg tőlük. Drágán adják, de gondoljuk végig: ingyen van, az egyébként felelsleges loot árából. Ezt utána (kaja, vodka, eü pack, stb) eladhatjuk a tradernek, akkor is megéri.
-
ViZion
félisten
Nah. Fenném meg, aki ezt kitalálta
Az új füles nem alkalmas STALKERre. Egyszerűen túl jó, minden prüntyögést, minden morgást hallok, rohadt idegesítő.Nagyon durva merc-ekkel találkoztam. Csak áldigáltak, én meg besétáltam közéjük. Nah, akkor lecsattintottak rögtön. Ezek basszus bokorban, famögött álltak, nem olyan balf@szul, mint más játékban. Ezek bújkáltak.
Nah, csinálok pár küldit, cserélek gatyát és alszom...
-
dodopek
addikt
Way in pripyat-ban. Megcsinálta valaki, a vizsgáld át a helyeket küldetést? Meg kell kukkolni az anomáliák környékét, és megtalálni a tudós pda-ját. Az iskolában lévőt megtaláltam(valaki de is linkelte, neki köszi), de miután felszedtem, nem vidd vissza lett, hanem ez:
Kellene keresnem másikat is, vagy mi?
Köszi!
-
malercoo
csendes tag
ha az oázis szive küldetést megcsinálod ez a jutalom szolgálatos katonánál van akivel jupiter undergrund pálya elején lehet találkozni / hagytam, hogy végezenek vele az ormányosok/
-
shield
Topikgazda
válasz
hubai1979 #16042 üzenetére
Már le is kaptam a 970MB-os modot, az alapot én adom alá.
A sima SGM2.2 fordítást raktad rá? Látom ez is Sigerous mod.
Játszol most is vele? Találtál benne olyan szöveget ami nem volt fordítva?
Lehet hogy ez stabilabb mint az elődje.!?
Egy-két másik modot is lekaptam ha már ott jártam.Még jó hogy torrentként vannak fent, nem kell tökölni a letöltéssel.
Dee...találtam mást is Oblivion Lost Remake.
Grafikailag javítottak rajta. Milyen változtatások vannak még ahhoz kell aki vágja az oroszt.
Szerintem a meglévő magyarítás nagyobb része jó lehet hozzá, de majd elválik.Amúgy is akarok megint játszani a SoC-al, szerintem sokkal jobb a hangulata, főleg este a tűz mellett.
-
ViZion
félisten
válasz
hubai1979 #16039 üzenetére
azon a nyílon egy torrent jön le. Ha van telepítve torrent progi, akkor elindul a letöltés gondolom... csakhogy az itt nincs. Direct download link kellene... sebaj. Úgyis most a Far cry 3-at toltam 7végén, ki is ábrándultam...
Meg akcióba volt a Dead Islad, azt megvettem, majd kipróbálom. Meg a way in Pripyat is 2/3-on járok...
-
-
dodopek
addikt
válasz
Dhampir #16029 üzenetére
Nem, a sorozatban sokkal durvább a helyzet.Mindenütt, egyszerre ELTŰNIK az áram.Nem adnak energiát az akkumulátorok, hiába mennek a reaktorok, nincs áram termelés, szóval a világban egyszerűen megszűnik az áram. És képzelj egy egy világot így, 20 év múlva. Gyakorlatilag itt kezdődik a történet. Szerintem nagyon jó.
bocs a szóismétlés miatt...
Süni!
Erre befizetek, megnézem a a pilotot! -
hubai1979
őstag
-
rétisün
veterán
-
ViZion
félisten
Ha már sorozat, akkor Falling Skies... és Defiance amit most nézek, Walking Dead-ra őszig várni kell...
-
Dhampir
félisten
válasz
dodopek #16027 üzenetére
Kifogytak a fosszilis üzemanyagok? A vízi erőművekkel mi történt?
Gyerekkoromban voltak áram bevezetése nélküli helyek, a fővárosban pedig még mindig vannak olyan házak, amiben közös WC-t használnak az emberek.
Két évig olyan iskolaépületben tanultam, ahol szénnel tüzelt a pedellus. Olajos padlós volt a tanterem. Az iskolaudvarba behordott darabos szénből fosszíliák lenyomatát és csigaházakat lehetett kibányászni.
Szocotthonban petróleumlámpák voltak a falakon, amikor elment az áram, akkor meggyújtottuk őket.
Hosszabb áramkimaradás rengeteg problémát okozna, mert rászoktunk az eköré szerveződő infrastruktúrára. Ugye a kenyeret is elektromos kemencékben sütik. -
dodopek
addikt
HURRÁÁÁÁÁ!!!!!!! Megint JÁTÉK!!!!!!!
)
-
dodopek
addikt
Én most a revolutionra vagyok ráizgulva. Angolul néztem egy fél évadot, de most, hogy szinkronizálják, megint felkeltette az érdeklődésem.
Srácok, nagyon csúnyán megszívattam magam, attól tartok. Utoljára rendes mentést akkor csináltam, amikor átértem Pripyatba, azóta csak F5.Most lementem az X8ba, de nincs nálam a belépőkártya.Ráadásul van egy olyan szokásom, hogy a pálya elején nyomok egy F5-öt. Most ott állok a lift előtt, bemenni nem tudok a laborba, mert nincs kulcs kártyám, és vissza sem tudok menni pripyatba, mert nincs vissza irányú pálya váltó. Lehet, hogy előről kell kezdenem a Pripyat részt, a 100 zsoldossal... >(
-
Dhampir
félisten
válasz
hubai1979 #16019 üzenetére
Oké, köszi az ajánlót, aki szereti a fantasyt, annak biztosan bejön
A Járkáló holtak annyiban eltér a Gyűrűk ura feelingtől, hogy a Stalkerhez hasonlóan reális környezetben játszódik és jelen korunk emberének problémáival szembesít.
(#16020) rétisün
Az első évad első két része után pont a második évad jön be jobban, most tartok a II/4. epizódnál.
Nekem több kell annál, hogy zombik között futkároznak és szétloccsantják a fejüket, itt végre értelmes, fajsúlyos etikai kérdések is előkerülnek. -
rétisün
veterán
érdekes bugot fedeztem fel a 'way in pripyat'ban. kinyírtam a zsoldosokat az semleges táborban kapott küldiben, elszedegettem a cuccaikat, eladtam. amikor legközelebb arra jártam, megint kaptam pénzt, amikor a hullákat átnéztem, egy quicksave-quckload után megint.....
(#16018) Dhampir: a 2. évad pont a leggyengébb (sztem), tiszta a 'farm ahol élünk' a 3. már jobb(an indul) de ennek ellenére nem tudom, folytatom-e majd a következő évadot
mod: igaz, ez a sorozat pont nem a hentelésre épül, inkább a drámai vonalat viszi. -
Dhampir
félisten
válasz
dodopek #10928 üzenetére
A The Walking Dead baromi izgalmas sorozat. A második évadot nézem, szuper, viszont néha elég kemény tud lenni. Végső soron rólunk emberekről szól, hogyan állnánk meg a helyünket egy ilyen szituban, kiből mit hoz ki a dolog, milyen sorsformáló döntések és történések alakítják a szereplők útját a megváltozott világban.
-
hubai1979
őstag
Ez is ugyanaszt csinálja melyik fájlt is kel megnyitnom hogy feltudjam tölteni nektek meg nézni.
-
hubai1979
őstag
Igen telepítettem a direct x-et is és rendszer gazda képpen indítok minden játékot. Egyébként semmi hiba üzenetet nem ír csak simán kidob .Nem baj töröltem mindent, most kipróbálok egy új módot amit még nem próbáltam. De nagyon köszönöm hogy ijen gyorsan segíteni akartok.
-
hubai1979
őstag
Segítsetek már ha tudtok,körül belűl egy hete bármely sgm modot ha föl rakom 10 percenként kidob . Eddig sose volt egyikkel sem baj ,szépen ment mindegyik.Újra telepítettem az egész gépet,leformáztam az egész vincsesztert,kiírtam előtte lemezre a módokat,most meg azokat használom.Az alapjátékom gyári,win 7-et használok,64 bitet,4 G ramom van,3.2 PHENOM processzorom van,és a lényeg 5670-es 1G -s ATI kártyát használok.
-
-
dodopek
addikt
válasz
rétisün #16004 üzenetére
Szerintem rengeteg van.De komolyan. Csak a kordonon találtam legalább 3 nato fegyvert, taktikai sisakot, vintart, artifracktot, meg a fene tudja mi mindent még.
-Vintar:
Két vasúti kocsi között egy hátizsákban nem messze a hídtól.-Taktikai sisak:
A semleges bázistól keletre a kerítés mellett egy fa alatt van hátizsákban.-Nem tudom már milyen arti:
A vonat tetején a nyugati végen, amellett ahova a buborék visz az alapjátékban.- Nato fegyverek:
1; a Szidorovics pincéjétől nem messze, ahol a jelly fish küldetés van, egy vas bigyó tetején.
2; Az alagútnál, ahol az izlomok vannak, szintén a kamaz kabin tetején.És ez csak ami hirtelen eszembe jutott.
És a katonai területen is van legalább 10...
Képződmények téyleg soványan vannak, de 3-4 biztos akad.Igaz, nem mindet detektorral kell keresni, a nagy része hátizsákban van, vagy jutalomként kapod...
-
rétisün
veterán
válasz
Antonius1978 #16002 üzenetére
ilyen szempontból egy kicsit 'üres' ez a mod, alig van rejtekhely, amiben lenne valami. képződményeket sem találtam eddig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy ruhás topik
- Milyen széket vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Nintendo Switch 2
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- JOYOR S5 Pro 10" Elektromos Roller 26Ah Akkumulátorral Moddolt!
- XPS 13 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Cinema HD Display 23" eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged