- iPhone topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Physicist03
senior tag
Újabb kisebb SGM 3.0 infók (de tényleg csak kicsik):
- Ismét lesz a modban freeplay;
- Lesznek új fegyverek nem csak az alapjátéból valóak;
- Visszatér a SOC-ban megismert Arena új harcokkal (én mondjuk ezért nem voltam oda a SOC-ban sem, valaki örül ennek?);
- Bár terület benépesítve (Szolgálat);
- Rosztok terület benépesítve (Zsoldosok);
- Yantar benépesítés alatt (Tudósok);
- Új "gyógyszer" Jetpack (nem végleges név!) - nagyobbat lehet ugrani a használatával.
- Ismét lesznek Fantomok. -
törölt tag
Átértem a kórházon, most a Pripyat alagútban vagyok, már előre mentem. A zsonglőrhegyek komolyak voltak a kórháznál, de a platónyi snork öcsém. Felugrottam egy autó tetejére és onnan irtottam. Az a szerencse, hogy a snorkok fel se értek odáig de ugyanúgy karmolódtam. De ez ismerős, házban ha közel állok a falhoz akkor sebez a golyó, de ha 1 milivel beljebb akkor nem. Jah, a testem átlóg a házfalon, úgy.
-
dodopek
addikt
válasz
McTuja #18096 üzenetére
Nem, nem az. Legalábbis szerintem nem. Őszintén szólva, még senkit nem ismertem, akinek ennyi gondja lett volna a modokkal.
Szerintem próbáld meg a következőket:
Letörölni a CoP-ot,uninstall, majd a komplett CoP mappa törlése.
C/dokumentumokban törölni(vagy átnevezni) a Stalker-Call of Pripyat mappát.
Futtatni valami registry tisztítót, leg ajánlottabb a CCleaner, hogy a nyoma is eltünjön a játéknak. Persze lehet, hogy ez már túlzás, de hátha...Ezután gép újraindít, CoP újratelepít 1.6.0.2 verzió feltétlenül.
WiP all in one gamedata mappa belepakolása a CoP főkönyvtárába, ahol a bin, localization, stb mappák vannak.
User.ltx-ben átírni9 a gamedata sort true true-ra, ahogy korábban is próbáltad.Esetleg még annyit lehetne tenni, hogy nem rendszermappába telepíteni, hanem csinálni egy játékok mappát, vagy ilyesmit, hogy nem win rendszer mappába tegye a játékot. Nem tudom van e ennek haszna, de egy próbát megér.
Aztán kipróbálni a játékot. Ha nem megy, nincs több ötletem. Ha megy, utána feltenni a magyarítást...
-
McTuja
tag
válasz
dodopek #18092 üzenetére
átírtam de most beléptem és rögtön leállt
Expression : fatal error
Function : CInifile::r_section
File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrCore\Xr_ini.cpp
Line : 502
Description : <no expression>
Arguments : Can't open section 'string_table'. Please attach [*.ini_log] file to your bug report -
McTuja
tag
válasz
bluyoo #18090 üzenetére
bocs hogy megint értetlemkedel de nálam ezt adja ki és nem tudom meik gameataat kel latirni true ra
;abbreviation = recurs|notif| root| add| ext| description
$app_data_root$ = true | false | D:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat\
$arch_dir$ = false| false| $fs_root$
$game_arch_mp$ = false| false| $fs_root$| mp\
$arch_dir_levels$ = false| false| $fs_root$| levels\
$arch_dir_resources$ = false| false| $fs_root$| resources\
$arch_dir_localization$ = false| false| $fs_root$| localization\
$arch_dir_patches$ = false| true| $fs_root$| patches\
$game_data$ = false| true| $fs_root$| gamedata\
$game_ai$ = true| false| $game_data$| ai\
$game_spawn$ = true| false| $game_data$| spawns\
$game_levels$ = true| false| $game_data$| levels\
$game_meshes$ = true| true| $game_data$| meshes\| *.ogf;*.omf| Game Object files
$game_anims$ = true| true| $game_data$| anims\| *.anm;*.anms| Animation files
$game_dm$ = true| true| $game_data$| meshes\| *.dm| Detail Model files
$game_shaders$ = true| true| $game_data$| shaders\
$game_sounds$ = true| true| $game_data$| sounds\
$game_textures$ = true| true| $game_data$| textures\
$game_config$ = true| false| $game_data$| configs\
$game_weathers$ = true| false| $game_config$| environment\weathers
$game_weather_effects$ = true| false| $game_config$| environment\weather_effects
$textures$ = true| true| $game_data$| textures\
$level$ = false| false| $game_levels$
$game_scripts$ = true| false| $game_data$| scripts\| *.script| Game script files
$logs$ = true| false| $app_data_root$| logs\
$screenshots$ = true| false| $app_data_root$| screenshots\
$game_saves$ = true| false| $app_data_root$| savedgames\
$downloads$ = false| false| $app_data_root$ -
bluyoo
nagyúr
válasz
Physicist03 #18089 üzenetére
Hát jobban örülnék neki idén! De ha mégis a szülinapomra időzítik a megjelenést az is jó lesz!
Csak jelenjen meg végre!
-
bluyoo
nagyúr
válasz
Physicist03 #18087 üzenetére
A megjelenési dátumnak én is jobban örültem volna!
-
Dhampir
félisten
-
dodopek
addikt
Tudna valaki adni egy Winter letöltési linket,+ magyarítás linket?
Köszi!
-
McTuja
tag
válasz
rétisün #18073 üzenetére
harmadik fura dolog az hogymindegy meik beállitásra rakom kilépek és vissza visszaugrik közepesre :/ és statikusra is :'(
néha elfelejtem a szerkesztés gombot
http://prntscr.com/1ssgkp
szóval megprobálom ezt is hogy átmásolom ha igy sem müködik akkor szanaszét verem a billentyüt nem mintha nem lenne kettétörve de jobban -
-
McTuja
tag
Hát nemtom mirő vabn szó de megpróbálom a másik wip-et rakni azt a fixeset hátha mén rendesen
-
rétisün
veterán
válasz
shield #18070 üzenetére
"az fsgame.ltx-ben átírtam egy sort erre:
$app_data_root$ = true | false | user_data\Így mindig az aktuális mappában vannak a mentési és egyéb adatok ami sokszor megvéd a féltett mentés elvesztésétől."
a braznál már én is így csináltam (meg ha lesznek még kipróbálandó modok, akkor már azoknál is így fogom) és tuti nem keverednek a különböző modokhoz tartozó dolgok.
-
shield
Topikgazda
válasz
McTuja #18064 üzenetére
Nem tudom Te hogy szoktad telepíteni az alap játékot és a modokat. Én csináltam CoP1602 alap játékból egy önkitömörítő exe-t, Amikor kell akkor csak indít és már mehet rá a mod, minden modhoz új alapot rakok fel. A mentési adatok törölgetését és átírogatását úgy oldottam meg, hogy az fsgame.ltx-ben átírtam egy sort erre:
$app_data_root$ = true | false | user_data\
Így mindig az aktuális mappában vannak a mentési és egyéb adatok ami sokszor megvéd a féltett mentés elvesztésétől.Balathruin a Sniperben én is elcsesztem az alap snipert a tuninggal. Nálam akkor romlott le amikor az éjjellátó távcsövet rátettem, a távolabb levő célt nem találtam el. Most a Brazban ezt a fejlesztést kihagyom, egy fegyvernél sem alkalmazom, biztos ami biztos alapon. Itt a FN2000 Hurricane és az AEK-971 mellé nem is kell sniper.
-
McTuja
tag
válasz
Balathruin #18067 üzenetére
és mégis hol irjam át mert nem tudom holkell
-
dodopek
addikt
válasz
McTuja #18059 üzenetére
Igen, de a progra file mappán kívül van még egy mappa, ami bekavarhat.
Win 7nél ez könyvtárak/dokumentumok/Stalker-Call of Pripyat. XP-nél már nem emlékszem... Itt tárolja a játék a screen shotokat, mentett állásokat, log file-okat. Ezt a stalker mappát töröld, vagy ha értékes mentett állásaid vannak, akkor nevezd át valamire...Privát vélemem szerint 330Gb vinyót nem megosztani, az informatikai öngyilkosság az adataidra nézve...
-
törölt tag
válasz
#90933760 #17994 üzenetére
Egy kicsit lelankadtam ezzel kapcsolatban. Először is a három monitor meg a két kari meg a bikább táp meg a második karira a hűtés az súlyos lóvé.
Most ebből következett az, hogy legyen egy 6970 és akkor táp se kell meg plusz hűtés se. Igen ám, de néztem tesztet 6950 két monitorral és éppen játszható a szint, harmadik monitornál be fog sírni a gép. Erősebb picivel a 6970, de annyival nem hogy kitoljon még egy moncsit. Ráadásul a 2 GB memó is fogyózik már a két monitornál is.
Ehhez egy 7970 kellene, ott megvan a 3 GB csak épp akkor árban megint ugyan ott van. És erőre kb a másik két kari szintjével egyenlő, tehát még mindig az éppen játszható kategória lesz csak.
Két monitorral fos, mivel a pofádba esik a káva. Ebből következik az, hogy ez így lassan feledésbe merülget...
Szerettem volna monitort cserélni, de használtan a TN-ekből (mivel olcsó) 24 colos van, a 22 colosról pedig marhaság lecserélni. A 26 colos van pár darab, de még az se olyan nagy amivel érdemes foglalkozni. Nagyobb nincs is TNből. Meg ezek is már sokszor 16:10-ek, mondjuk ez se olyan nagy baj még mert látszószög nem csökken csak több ég-föld fog látszani.Az az igazság, hogy én 32 colosra gondoltam mindenképp, az alatt semmi más. Ez a három monitoros dolog meg bukó.
-
McTuja
tag
Kedves dodopek 1 megajtóm van d 320 giga c-m nincs
És törlöm a teljes mappát d x86proglam files bit--- ezt is törlöm uja teszem de semmi letöltötem az all in one versiot mweg a magyaritást és pá nem mén.... -
rétisün
veterán
válasz
Balathruin #18056 üzenetére
az a puska az jó volt alapon is, azóta is a kedvenc sniperem.
a fejlesztés csak rontott rajta
(na jó, a tárkapacitás növelése talán nem)
a brazban pl. nem olyan jó, mint a sniperben. igaz, mire találtam valamelyik elhunytnál () már volt vagy 3 féle távcsövesem.
-
Balathruin
veterán
válasz
Physicist03 #18055 üzenetére
Akkor lehet az volt a baj, de gyári hűtéssel nem fogom húzni... a kis venti nem sokat ér, főleg, hogy az egész gépben, csak az koszolódik.
ON
Kíváncsi leszek milyen stukik lesznek.Bár tuning-ot remélem normálisan megcsinálják, mert pl. Sniperben (tudom, nem SGM hiba) tuningoltam az alap távcsövest (+10% pontosság) és annyira pontatlan lett, hogy nem bírtam vele 100m-re fejet lőni.
-
Physicist03
senior tag
válasz
Balathruin #18053 üzenetére
Fúúú ezt most nem tudom neked megmondani, nem mostanában volt ilyen VGA-m. Próbálgatni kell, van hozzá valami program (régi) mert ugye az újak már nem jók hozzá.
Dehogy ON is legyek: SMG 3.0-val kapcsolatban a hétvégén várhatóak újabb infók ha minden igaz akkor a fegyverarzenállal kapcsolatban.
-
Balathruin
veterán
válasz
Balathruin #18053 üzenetére
Téma lezárva, a legeslegkisebb tuning után behalt játékba lépés után (menüben garázs+autó).
-
Balathruin
veterán
válasz
Physicist03 #18052 üzenetére
Rendben, köszi.
Még annyi, hogy mekkora a minimális tuning, ahonnan már észlelni lehet változást? 2006-7-nél, csak a stalkerek újabbak, amin játszom is. -
Physicist03
senior tag
válasz
Balathruin #18051 üzenetére
Néha megengedhető egy kis off. Értelmetlen már az ilyen régi VGA-kat húzni mert semmi nem fog látszani a játékokban belőle (max a régiekben minimális szinten). Valamikor nekem is volt ilyen VGA-m úgyhogy tapasztalatból beszélek.
-
Balathruin
veterán
100%-os off, de a hozzá tartozó topic már nem aktív.
Nos, mivel nekem egy őskőkorból való Radeon 9600-am van, azt szeretném kérdezni, hogy megérné-e tuningolni?
Off túltengés elkerülése érdekében, privát folytatás. -
dodopek
addikt
válasz
shield #18049 üzenetére
Told fel valahova, megoldjuk. All in one verziót használsz?
Tuja!
Akkor sajnos nem tudom mi lehet a baj. Pedig nagyon stabil mod, nem szokott gond lenni vele...Nem hagytál benne véletlenül valami korábbi mod összetevőt? Pl a C meghajtón, vagy ilyesmi.Én minden új modnál törlöm a teljes C meghajtón lévő mappát, had csináljon magának újat. Vagy minimum átnevezni...
-
shield
Topikgazda
válasz
dodopek #18045 üzenetére
Láttam, hogy megint a WiP-ról van szó, gondoltam megint megpróbálkozok vele. Az összes dinamikus beállítást megpróbáltam kis felbontásban, sajnos ha DX10 alá veszem és a beállítások érvényesítéséhez újra kell indítani a játékot, na ekkor már nem is indul csak az user.ltx törlésével. Azt vettem észre ha vissza futok a lépcsőn a szörny elől akkor mindjárt kifagy, gondoltam mi van ha elfutok mellette. Össze is jött leértem, de ott kifagyott. Szeretném valamikor folytatni a modot. Megkérhetlek, hogy amikor lesz ráérő időd tovább vinnéd a kritikus résznél, a mentést felraknám valahova. Nem lenne sürgős, amikor nagyon ráérsz és unatkozol. Előre is köszi.
-
McTuja
tag
válasz
McTuja #18042 üzenetére
Function : CBlender_default:ompile
File : D:\prog_repository\sources\trunk\Layers\xrRenderPC_R1\BlenderDefault.cpp
Line : 63
Arguments : Not enought textures for shader, base tex: act\act_arm_1_bumpfaszom nehogymá alacsony minden statikus és 800x600 de a kurva annyáé nem müködik ++%%%!!/
-
op.erik
aktív tag
...mekkora zombifesztivál lett Pripyatban a nagy PSI kitörés után... kicsit se indult be a hentelés. Plusz megjelentek a stalkerok, zsoldosok. Van itt mi szem-szájnak ingere...
-
-
McTuja
tag
feltettem aéé in one magyaritást mindem baba elinditom csatt leál nincsen hiba üzenet csk az hogy leáll oszt csá
http://prntscr.com/1sjo6p
ezt irja valami ötletna 123.ára kiirta az üzenetet
Function : CBlender_default:ompile
File : D:\prog_repository\sources\trunk\Layers\xrRenderPC_R1\BlenderDefault.cpp
Line : 63
Arguments : Not enought textures for shader, base tex: act\act_arm_1_bump -
shield
Topikgazda
válasz
rétisün #18030 üzenetére
Gyorsan meglehet szervezni, Vánó és Kósza az állomáson és a tudós bunkerben a katona. Én nem kapkodtam el a dolgot, sokat portyáztam jupiteren és zatonban és már fullos nano exoban mentem pripyatba.
Hawaiinál mindenféle jó fegyvereket lehet most venni, amikor végül is vége a játéknak. Most ezzel szórakozok, hogy ezeket megveszem és tuningolom. Kíváncsi vagyok mi jön ki a 200E-res Avangerből és a HK417M-ből, de vettem más fegyvereket is és másik exot is. A monolitos kereskedőnél kapható FN 2000 Hurricane rohadt jó fullosan. Kár hogy nincs tovább a játék, pedig most ilyen szerkóval menni az erőműbe lenne az igazi. Pedig ez az út lenne a játék sava-borsa.Én is utálom a ködöt, de a radar detektor és a cél bemérős távcsövesek kisegítenek.
Dhampir "Az alapküldetések a Brazban benne maradtak?", a kiürítés után ugyanúgy megkaptam Gariktól az átjárós küldit, talán lesz a több is.
-
rétisün
veterán
nem lehet megúszni a csapaszervezést a pripjatyi úthoz, amíg nincs legalább egy plusz ember, zulu nem akar elindulni
más: nálam brazban mindig köd van. nem szeretem
-
sklopp
őstag
válasz
Balathruin #18026 üzenetére
Én a 2.2-ben nem találkoztam ilyen hibával.
-
sklopp
őstag
válasz
op.erik #18024 üzenetére
Először a Sötétvölgy jön, majd később a Katonai raktárak. Sötétvölgybe akkor jutsz el, mikor kapsz egy olyan küldetést, találd meg az ismeretlen anomáliát. Ez Janovban a kőfejtőben az óriás kotrógép kanala alatt lesz, egyszerűen bele kell sétálni a vízben. Ha Sötétvölgyben elvégezted a kapott feladatokat, utána kapod a Katonai raktárakat.
-
op.erik
aktív tag
Az SGM 2.2 Enot-ban hogyan lehet átkelni vagy eljutni a Katonai Raktárakhoz és a Sötétvölgybe? Ezeket érinti valamilyen formán a sztori, mert én az alap CoP vonalat már 95%-osan kijátszottam, a Vulkán hadműveletet is elvégeztem, de azokon a helyeken még nem jártam, illetve át se tudtam kelni... Agropomban voltam de ott meg valamilyen csapat egyfeszt lehentelt, ha a bázisuk közelébe értem...
-
Dhampir
félisten
válasz
rétisün #18022 üzenetére
Pár küldetés az alapjátékból:
A lezuhant helikopterek felkeresése, a vérszívók elgázosítása, Szarka felkutatása, a fogoly Stalker kiváltása stb.
(#18021) shield
Itt található képekkel az alapjáték végigjátszása.
-
shield
Topikgazda
válasz
rétisün #18019 üzenetére
Nekem csak 4 vagy 5 gps-konduktorom van, nem találtam többet. Igaz nem is néztem ilyen térképet sem. Nyugodtan verbuváld össze a "nagy csapatot", nem kellett egyikre sem oda figyelni, szerintem taktikásan jöttek velem. Egyszer sem volt velük gond.
Ha van fejlesztett exod akkor nem kell seva.Dhampir szerintem benne, de pripyatban kevesebb küldetés volt mint a Sniperben, az alap játékhoz képest nem tudom.
-
rétisün
veterán
válasz
shield #18018 üzenetére
amennyire emlékszel, a gps-konduktorok ugyanott vannak a braz-ban is, mint az sgm 2.2-ben? hiába néztem végig az sgm-ből (térképről
) ismert helyeken, csak 7-et találtam zaton-jupiterben, így meg valószínúleg nem lesz meg a 12, nem hiszem, hogy pripjatyban 5-öt össze tudnék szedni
már ha átmegyek végre, mert még az odébb van......viszont most asszem nem verbuválok csapatot, amint beszéltem zuluval, indulunk is, legalább nem kell azt néznem, melyiküket hol kell babusgatni, hogy mind átérjünk
(ja, meg egy seva se ártana, okosan eladtam, ami volt
)
-
shield
Topikgazda
válasz
rétisün #18017 üzenetére
Tegnap megtörtént Pripyat kiürítése. Ezután elmentem a monolitos kereskedőhöz, vettem 2db FN F2000 (Hurricane) fegyvert, ezután már lehetett kapni nála Titan Exoskeletont is. Vettem is egyet, kíváncsi vagyok hogy fog kinézni fullosan. A katonai kereskedőnél pedig belehet szerezni az SVD (Tiger)-t, de ezen a pályán sem alkalmas használatra. Amit elcsesztem elfelejtettem képet csinálni róla hol találtam a Pokolkövet, de vissza fogom keresni és dokumentálom. Megcsináltam a pripyati szerszám lelő helyeket is, azt is feltöltöm az oldalra.
-
dodopek
addikt
Nehézfegyver...
Ma néztem, a Wip oldal a google keresőben már az első oldalon van!!! Örö, és bódottá!
-
rétisün
veterán
válasz
McTuja #18009 üzenetére
itt találsz leírást a telelpítéshez. (Dodopek unofficial WiP oldala)
-
sklopp
őstag
válasz
Physicist03 #18005 üzenetére
Értem, de az a fura, már végigment DX11-ben zokszó nélkül. Namost, ha visszavettem alacsonyabbra, akkor el sem indul a játék. Viszont közben tettem egy próbát, töröltem a user.ltx-et, így indítottam, így sikerült a Dungeon pálya, utána visszaállítottam.
-
sklopp
őstag
válasz
Physicist03 #18003 üzenetére
Az SGM-nél eddig simán ment DX11-ben. A Way To Pripyat esetén már minden létező variációt megpróbáltam, de dx11-nél fagy, ha lejjebb veszem, már el sem indul, "XrEngine leállt" hibaüzenettel.
-
sklopp
őstag
Agyvérzés közeli állapot. A Way To Pripyat-ot azért adtam fel, mert az ismert Agroprom Dungeon probléma miatt nem tudtam tovább jutni benne (lefagyott és sehogyan nem lehetett működésre bírni). Átmeneti gondűzőnek újra végigvittem a SoC, CS játékokat, majd nekiláttam az SGM2.2-nek. Bár már 3-szor végigvittem probléma mentesen néhány fagyást leszámítva, most jött a "meglepiiii !!!!". Azzal indult, a Sötétvölgyi Elhagyott Bázison a 3 keresett dokumentumból a harmadikat nem adta be (kétszer visszatöltöttem korábbi mentést, akkor sem). Akkor gyerünk Agropromba! Végig az íves folyosón, ugri-bugrik kiirtva, fel a létrán, odaállok a rácsos vasajtó elé, ami a 4 köralakú medencéhez vezet, kép kimerevedik és vége. Eddig tart a játék. A gépen semmi nem változott, 3-sor már végigtoltam, most meg itt megáll mint szög a deszkában. Erre varrjon gombot valaki.
Pfű!! Legalább kiírtam a mérget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iqos cigaretta
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3302
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest