- Netfone
- iPhone topik
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdő
tag
Gauss: Achillesszel, vagy kivel kellett találkozni a Vaserdő anomáliánál, hátul a sarokban. Akkor nyitva volt a számzáras ajtó, amin keresztül le lehet menni a laborba. (És most látom, hogy elírtam: nem "pár" Gauss puskám, hanem "már" Gauss puskám - bocs!)
Megtaláltam az 5. áramkört! Háromszor néztem át a szennyvíztisztítót. Jól el van dugva.
A Bojlernél nekem is sikerült a képződmény + sugárzásvédős művelet, de a Cirkuszban nem, mert ahhoz nincs megfelelő képződményem.
Nekem Farkas nem jelenik meg. Azért, mert Barót nem gyógyszereztem, hanem ólmoztam (a csapatával együtt)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 26
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nintendo Switch 2
- Netfone
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Vírusirtó topic
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest