- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos infók a Nothing Phone (3a)-ról
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Otthon is van jópár

-
MurdR
veterán
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Vagy holnap este 8tól nyugati, vagy csütörtökön valamikor.
Minolta Úr, maga sem ér rá ma?
-
zorzy4
addikt
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
"Jo lenne ha az emberek CSAK a sajat varosukat adnak meg a hirdetesuknel!" Jó lenne ha megadnának egyáltalán. Te meg ha használnál ékezeteket
. -
zorzy4
addikt
Tegnap vonaton jöttem haza vidékről. Másfél órát késett az ic. Meg is zavarodtam volna ha nem lett volna nálam a nokia 808. Ment a filmezés wi-fizés. De amúgy hetekig elvagyok olyan telefonnal amit csak fellvenni és letenni lehet. Otthon és munkahelyen van net, a azt a fél órát a 4-6oson, meg a földalattin ki lehet bírni net nélkül. Leginkább a rádió szokott hiányozni, de az sok retroba van.
-
MurdR
veterán
válasz
Bacusuz
üzenetére
Hát én azt a távolságot két irányított 5W-os CB-vel oldanám meg, de legyen, költözés után ha előkerül az adatkábel, akkor megbeszélünk egy helyezlt meg időpontot, és vagy odaadom az adatkábelt hogy megcsináld, vagy odaadod a telókat, és megcsinálom, majd meglátod.

Más, ha valaki esetleg szerette a Palm topok fénykorát:
http://m.vatera.hu/item/view/action/getProductData/cod/1779450482
Bocs a linkelés hiánya miatt, telóról nem ismerem a kódot. -
csoda120
aktív tag
-
ferret77
aktív tag
2004 decemberi playboyban találtam

-
csoda120
aktív tag
-
Don Pityu
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Samsung M620-am.Azt műveli,hogy csak tölt és tölt és tölt.Nem akar feltöltődni,már 4 aksival próbáltam,de tegnap délután óta folyamatosan tölt,és ha bekapcsolom pár másodprc után magától kikapcsol.Az aksiaim lennének kukások?A Samsung aksin van valami cikszám,amivel beazonosíthatom,hogy a megfelelő aksival molesztálom?
-
Bacusuz
őstag
Sziasztok!
Olyan embert keresek ,aki feltöltene a telefonomra Nokia NetMonitor nevű progit.
Van egy 6210,és egy 6310 készülékem, mindegy melyikre.
Adatkábelom és szoftverem sincs hozzá,viszont egy Yagi 15 ös GSM tetőantennám van ,amit ezzel kellene pontosan belőnöm.Cserébe vennék egy párat a kedvenc söréből.

-
zorzy4
addikt
Újabb vaterás agymenés. [link] Az enyém momentán magyar nyelvű, karcmentes és 6000ft volt.
-
csoda120
aktív tag
-
meroly
veterán
Mint a skizofrének
Először azt hittem valaki magában beszél ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MurdR
veterán
válasz
alufelni
üzenetére
Ahh ezek a telefonboltok... egy ilyen hirdetéssel teljesen le tudják vinni az árakat

Emlékszem tavaly volt hogy egy gsm boltos 3000ért árulgatta a 6310ijeit. 5darab volt neki. Neten is fent volt a hirdetése, 2 hónapig állt rajtam az az 5 darab 6310i. Nem tudtam eladni. De annyiért nem is hagyhattam ott őket![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MurdR
veterán
Kis felvilágosítást kérnék, kb árakra lenne szükségem.
-Motorola V70
-Nokia 5140iAz 5140ihez kéne egy ház is ha van esetleg valakinek.

-
alufelni
tag
Ha valaki valamit keresne: itt nézzetek szét nálam,köszönöm.

-
ferret77
aktív tag
válasz
golya32
üzenetére
Szabad ég alatt, álló helyzetben próbálod? Esetleg egy kis netes segítséggel(A-GPS) próbáld meg. Beállítások-Helymeghatározás-Helymeghatározó módszerek és itt legyen kipipálva a kiegészített GPS, a beépített GPS és a hálózatalapú.
Ha nem megy, akkor nyomnék egy hard resetet, belső memória resettel együtt, ha akkor sem, akkor valószínűleg hardveres a hiba.
Esetleg megpróbálhatod phoenix-szel újrahúzni, de ha a hr nem segít, akkor szerintem felesleges. -
golya32
senior tag
válasz
Mulderpapa
üzenetére
Azt írja nincs műhold
Az a baj nem kapcsolódik, amikor vettem még ment most meg semmi.. -
KSparrow
őstag
válasz
zorzy4
üzenetére
Nekem nincs gond vele, 1-1 alkalommal, vonaton, buszban nehezebben fogja meg, de szabad ég alatt nincs fél perc se. villámgyors a 808.
MurdR:
1: a SWAP az csere. azaz mikor nem javították már a telefonod, akkor újat kaptál, ezek raktáron voltak erre a célra, vadi új telefonok, de saját dobozuk nincs. Gaborpecs-nek van sok ilyen, nekem a 8850-em, és az E70-em ilyen.
2: A kamerát általában 8 Mpixelen használom, nyilván nem akkora a lencse, mint a Nikonomon a 70-300VR, de azért nem is egy kis lyuk. Teljes felbontással viszont nincs zoom.Sztori: Barátom eljött meglátogatni,(Londonban él, csak leugrott Plymouthba) és átküldtem neki egy 38Megapiceles képet. a droid kiakadt, nem nyitotta meg a galériát. Át a kártya a 3720-ba, nagy képet töröltem, és megy!

-
KSparrow
őstag
válasz
ZsizsiZsozsó
üzenetére
azért az a 41 Mpixeles nagyon ott van ám. Hang, tudás, Gps, kijelző, meg persze a kamera... Tényleg megkoronázta a Symbian korszakot.
-
MurdR
veterán
válasz
ZsizsiZsozsó
üzenetére
Mi az a swap? :$
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
ZsizsiZsozsó
üzenetére
Ennél az eladónál igen

-
ZsizsiZsozsó
tag
Tényleg emberek ez vajon igaz lehet? Hallottam már elfeledett új SWAP telefonokról, de ez most tényleg nagyot ütne, ha az lenne.
-
ZsizsiZsozsó
tag
válasz
KSparrow
üzenetére
Rendben, köszönöm a segítségeteket. Emlékszem a 2 megapixeles kamerára, hogy akkoriban mekkora szám volt. Legelső Carl Zeiss optikás és N szériás Nokia volt. Ha jól tudom ez a Nokia tudott elsőként VGA felbontású videót is rögzíteni. Ezek még minőségi darabok voltak, épp a múltkor gondolkodtam el azon, hogy anno 2004-2005 környékén micsoda újdonság volt egy 1,3 megapixeles telefon kamerája vagy egy ne adj isten 2 megapixeles csúcs kamera. Az idő megszépíti az emlékeket, ma visszanézve az akkori kamerás mobilokat elavult és ronda képeket készítenek, ép tavaly mikor beszereztem a régóta várt N8-at döbbentem meg és csalódtam óriásit a telefon multimédiás képességeit illetően, hogy ez csak ennyit tud, sokkal jobbra számítottam. Nagyon elszaladt a telefongyártókkal és a felhasználókkal(is) a ló, óriásit fejlődtünk cirka 10 év alatt. Félelmetes. Emlékszem még 2002 környékén a Nokia 7650-es 3MB-os belső memóriájára, hogy az akkoriban mekkora szám volt, elvoltam hűlve mikor meghallottam, valamint a "profi" VGA kameráról szuper lavituszokban beszéltünk. Ma meg ott tartunk, hogy 41megapixel...
-
golya32
senior tag
Már próbáltam a sygicet wazet egyikkel sem talál
-
golya32
senior tag
N95 8Gb telóm van nem megy a gps, nem talál műholdat mi lehet a gond?
-
alufelni
tag
Sziasztok,most olvastam a Miskolci Metropol újságba hogy van már rendőr kutya,ami kiszagolja a mobilt is.
Hogy a pics@ba csinálja?megérzi a rádiófrekvenciát?
Vagy külön képeznek ki Pannon,t-mob,meg vodára specializált kutyákat??? -
alufelni
tag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Csere ügylet volt,a srác 10-re tartotta,(nyilván az érték arányban én jártam jobban,amire cseréltem 5K-ért szereztem)

-
alufelni
tag
Sziasztok,ma szereztem egy Motorola accompli a008 ast,nagyon szép állapotban,függetlenül.

-
MurdR
veterán
válasz
ZsizsiZsozsó
üzenetére
Én egy picit sokallom azt a 15 ezret, de az az igazság, hogy nem jön Veled szembe minden utcasarkon.. Azért próbagarit kérjél pár napot.
-
KSparrow
őstag
válasz
ZsizsiZsozsó
üzenetére
Én használtam N90-t, a szalagkábel bírja a strapát. A kijelző tényleg szép, de a kamera ma már csak dísznek jó kb. Sajnos. Pedig fontos darab a Nokia történelemben.
-
novinyul
veterán
válasz
ZsizsiZsozsó
üzenetére
Max. a rezgő hiánya az ami egy kicsit fura az N90-n.Nem is értettem hogy miért hagyták ki

-
ZsizsiZsozsó
tag
15e Ft-ért, de megpróbálok még alkudni, eredeti árból már így is alkudtam. Adatkábellel, töltővel, 2gb-os gyári memóriakártyával, egyetlen esztétikai hibája a telefon jobb oldalán lévő kopás, amúgy még a kijelző is fóliás, állítólag 1 éve nincs használatba véve. De korrektnek tűnik az eladó nagyon szívesen benne van a személyes átvételbe, kipróbálásba stb. Az akksi az ami mindenképp cserére szorul, tényleg mennyit érnek ezek valójában jó állapotban? Régóta vágyom egy N90-re. Emlékszem anno a Carl Zeiss kamera és a telefon kijelzőjének a felbontása, akkoriban példaértékű volt Nokiáéknál. Nagyon szépen köszönöm a gyors választ és segítséget.
-
MurdR
veterán
válasz
ZsizsiZsozsó
üzenetére
Kamerára figyelj oda, nyitogasd a flipet, hogy lásd nem e szalagkábeles, illetve nem-e lötyög meg ilyenek.
Kifejezett tipushibáról nem tudok.
Jó az napi használatra, megveszed, nyomsz egy resetet, ami alapra teszi a rendszert és elvileg kész. Mennyiért? -
ZsizsiZsozsó
tag
Sziasztok!Egy olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy most szeretnék vásárolni használtan egy Nokia N90-es mobiltelefont. Mik a telefon típus hibái? Mire érdemes oda figyelni vásárláskor és mit érdemes kérdezni vásárlás előtt? Valamint mennyire volt strapabíró ez a széria. Amiket eddig megkérdeztem az eladótól a telefonnal kapcsolatban, kijelző, beszédhangszóró állapota, szalagkábellel kapcsolatban a telefon szétnyitásakor mindent elsőre patentra felismer-e a telefon és jól működik-e, nem lötyög, feszes, nem esik szét stb., az akksi állapota(cserére szorul 1 napot bír) annyit jegyzett meg az illető, hogy ő szerinte a mai telefonokhoz képest lassú az N90. Mondjuk engem ez nem zavar, mivel jelenleg is egy E50-est nyúzok és ha jól tudom ugyanaz a Symbian fut mind a két telefonon. Mindennapi használatra venném meg a készüléket. Válaszotokat előre is köszönöm.
-
golya32
senior tag
N79 van valakinek felesleges?
-
sto1911
veterán
Hu, micsoda topik

T65 vagy T100-as telot lehet meg kapni valahol hasznalatra? Regen volt mindketto, egyiket eladtam, a masikat osszetortem motorozas kozben

-
quailstorm
félisten
válasz
quailstorm
üzenetére
haver megmondta:
"abc(a mindenféle ékezettel)(ae együtt)(cirill g)2" -
quailstorm
félisten
egy kis segítséget szeretnék kérni!
Írok egy cikket és elfelejtettem hogy megy a samsungokba a szövegbevitel
sonyban abcá2, nokiában aábc2, samsungban meg nem emlékszek. abc2á? vagy abcá2? -
golya32
senior tag
Én már licitáltam is egy két érdekesebb darabra.
Van sk65 telója hátlappal , sajnos szalagkábeles a teló. -
csoda120
aktív tag
-
zorzy4
addikt
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Pofátlan volt az eladó, és nem engedett a 300ftból
. Még jó hogy nem vetted múltkor meg tőlem a roncs 9@9et, mert kellet antenna donornak. Amúgy karcmentes.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Videókártyák
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)