- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
válasz
quailstorm #38905 üzenetére
a minden alatt az általa felsoroltakat értettem
de valóban hasonló volt a motivációm, mert nem igazán találtam azokat, amiket kerestem. ha egyszer eljutok oda, hogy feltöltöttem ami van, akkor majd megosztom. vagy ha eljut egy értelmes szintre végre, hogy értelme is legyen publikálni, mert persze egy gépcsere után félbehagytam a szelektálást anno.
-
novinyul
veterán
válasz
quailstorm #38896 üzenetére
BB OS10 egy rohadt jó rendszer volt, csak ugye
De a Nokia is vihette volna tovább akár az N9 vagy N900 rendszerét, akár a Symbian rendszert váltva. Az S40 sajnálom hogy nem lehet használni, sokkal jobb rendszer mint amit most használnak(S30+)
-
válasz
quailstorm #38896 üzenetére
Sajnos nekem kimaradtak, most pedig már nem lehetne napizni őket, ahogy N900-at sem.
-
válasz
quailstorm #38893 üzenetére
Komolyan az N900 az utolsó telóm, ami tényleg multitasking.
Máig átkozom a Nokiát hogy miért nem szenvedett vele 512 mega ramot... akár a 32 gb integrált tárhely rovására, úgyis ott volt benne az SD slot... -
Salamander
tag
válasz
quailstorm #38893 üzenetére
iOS sem igazi multitasking, csak egy képernyőképet mutat a taskváltó. Az S60-as telefonok viszont még azok.
Ezeket a mai "okostelefonokat" én sem tartom annak, csak látványos, alkalmazásokkal teli, érintőképernyős butatelefonnak. Van egy tökéletes állapotú N96-om (régi telefonokat gyűjtök) és ha minden meglenne rajta, amit használok, akkor az lenne a fő telefonom.
-
ferret77
aktív tag
válasz
quailstorm #38880 üzenetére
Vagy c:\Program Files (x86)\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-49\
Erre a két helyre szokta általában, de telepítéskor kiírja. -
Elims
veterán
válasz
quailstorm #38878 üzenetére
O.K. Telepítsem mindet?
Hova fogja vajon kirakni a szükséges fájlokat? -
zoltanz
nagyúr
válasz
quailstorm #38871 üzenetére
Miket befolyásol még a Google zárt dolgai.
Pixelen pl az érintés nélküli fizetés Nfc nem megy.
Amúgy nem Usa szolgáltatókkal a VoWifi sem -
zoltanz
nagyúr
válasz
quailstorm #38868 üzenetére
"Bukod vele a DRM kulcsokat, azaz nyekk a kamerának."
Jóó ez a.nyílt Linux android.
Visszatérve a Redmi-re ezen még 32 bites Os van, de tudok olyanról ami 6GB Ram mellé is csak 32 bites Os érhető el. -
válasz
quailstorm #38868 üzenetére
Nyitható, de kell a kamera, úgyhogy rip. Köszi.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
quailstorm #38864 üzenetére
" Samsung A05S 4/64GB a Snapdragon 680-na pont megfelel a Snapdragon 835-nek a notebookcheck táblázat szerint. "
Arról nem beszélve 4GB Ram ha több app között szeretnél váltogatni a One Ui 6 (Android 14) kevés.
(de még a 6GB is)
-
draco31
veterán
válasz
quailstorm #38830 üzenetére
Nem adja magát könnyen.
Egy 30k-s ellenállást találtam.
De így még sír továbbra is.
Aztán gondoltam kap töltőt is.
Kiírja, hogy tölt. Akkut 0% nak írja, bekapcsolni is sikerül, csak a töltő képnél lefagy.
Ezt csinálta régen is, a lefagyást, ha jól tudom híresen hulladék a szoft rajta.
Na mindegy, nem kínzom. -
zolikaDB
veterán
válasz
quailstorm #38802 üzenetére
Jó, akkor ez kuka
Majd elboltolom mint nagyon szép elő-hátlap-keret akármi árban...
De mi baja lett a dobozban, ahol semmi behatás nem érte...? -
zolikaDB
veterán
válasz
quailstorm #38800 üzenetére
Szia!
Nem úgy tűnik, hogy a nyomkodásra mozogna, "magától" mozog, mintha "bootlop"-ba került volna, vagy ilyesmi.
Nem tudom eldönteni, hogy hw vagy sw hiba...
Igen, az akku ikon. -
lócitrom
őstag
válasz
quailstorm #38779 üzenetére
mármint a felsoroltakra érted? ez akkor eléggé tragikus. nem tette könnyűvé a nokia anno ezeknek a vasaknak az utóéletét.
-
zolikaDB
veterán
válasz
quailstorm #38751 üzenetére
iPhone -> Xiaomi -> Galaxy S 3x -> mivel a Samsung is tunyul, szerintem az S23 menni fog tőlem.
Ciki, hogy S10 óta nem fejlődik a kamera... -
nokiauser
aktív tag
válasz
quailstorm #38748 üzenetére
A kezdetektől az N900-ig Nokia telefonjaim voltak. Úgy harangozták be, hogy ez a jövő, aztán kis idő múlva azt írták, bocsi, de ez egy zsákutca. Akkor úgy tele lett a hócipőm, hogy elcseréltem egy Galaxy S-re, azóta csak ilyen sorozatú telefonokat használok.
-
novinyul
veterán
válasz
quailstorm #38748 üzenetére
Sajnos a Nokia nem vette észre a bajt
Az iPhone megváltoztatta a mobiltelefonos használatot(akkor még nem volt okos mobil az iPhone, legalább is ugye hiányzott a piactér) Pedig a Nokia-l meg volt minden hozzá hogy csináljanak egy hasonló mobilt(mondjuk volt is már készen) De a debil és ostoba vezetés nem hitte el hogy változtatni kell! Látjuk a végét a történetnek
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz
quailstorm #38714 üzenetére
[link] Tőle van, sajnos már nincs készlete. De meg lehet kérdezni, hátha lesz még.
Néha érdemes átböngészni a kínálatot az ebayen.
Viszont vettem hozzájuk egy 2GB-os RSMMC-t, persze hogy nem látják (a 6230-asok)...
A kártya működik. -
zoltanz
nagyúr
válasz
quailstorm #38705 üzenetére
Értem akkor félretró.
Sajnos kis "szépséghibája" telónak, powebank vagy töltő legyen kéznél mert a töltővezérlőjével van valami. Össze vissza mutatja a százalékokat, kipórbáltam több aksit. -
zolikaDB
veterán
válasz
quailstorm #38679 üzenetére
Ja bocs, hirtelen nem is néztem.
-
zolikaDB
veterán
válasz
quailstorm #38672 üzenetére
De ezek a játékok jók a klasszik N-gage-re?
-
ferret77
aktív tag
válasz
quailstorm #38672 üzenetére
Oké, köszi.
-
válasz
quailstorm #38625 üzenetére
A piramisok még akkor is állni fognak viszont, úgyhogy gyűjtsétek azokat.
-
lócitrom
őstag
válasz
quailstorm #38561 üzenetére
ez az, ami számomra is homályos ennyi év távlatából. de lehet M-Bus volt nekem is, csak nincs meg vagy legalábbis marhára nem találom (van itthon egy marék cserélhető fejjel, csak azok inkább DCT3-asokhoz valóak). csak úgy rémlik, hogy ami kimondottan a saját fájlokhoz (nevezzük talán data partíciónak) fér hozzá az szoftverezésre nem jó. anno azt hiszem azzal töltöttem fel MobiMB Mobile Media Browser-rel a játékokat meg alkalmazásokat. ha jól rémlik soros porton csatlakozik.
-
renegat1
tag
válasz
quailstorm #38558 üzenetére
Köszönöm!
Leszedtem. Közben nekem is sikerült találni. -
Mulderpapa
aktív tag
válasz
quailstorm #38554 üzenetére
Köszi. Ez lett volna a következő ötletem, csak még nem mertem megbontani az akksit, de akkor nekifutok. Aliexpress-en láttam, de több hónap mire megjön.
-
válasz
quailstorm #38541 üzenetére
nekem véglegesen kéne egy, de azért köszi, majd még túrom a netet, amiket eddig találtam, azok jellemzően kártyával együtt adják, vagy külön, de annyiért, mint ha kártya is járna hozzá.
-
tailor
őstag
válasz
quailstorm #38524 üzenetére
Én most vettem vadonatúj Telekom SIM-et a 6310i-be, és tökéletesen működik... A Vodás más technológiát használhat?
-
KrAt
veterán
válasz
quailstorm #38524 üzenetére
Túl új a SIM?
Az csodás, viszont akkor félsiker, ha legalább keresek régebbit, akkor lehet, jó lesz.
Ettől függetlenül, ha maradhat, akkor jöhet egy szép gyári, ez moddolt ledes, ami (ugyan nem baj), de kéne egy gyári is
-
tailor
őstag
válasz
quailstorm #38497 üzenetére
Nem, most ez nálam egy retró-fellángolás, de nem akarok belemélyedni a dologba, mert annyira azért nem szippantott be soha ez a téma (jó, 2002-10 között azért volt adok-veszek rendesen
) Meg aztán tényleg csak porfogók lennének - a 6310i-t viszont valóban használni is fogom is néhanapján
Köszönöm az infót
-
tailor
őstag
válasz
quailstorm #38495 üzenetére
Köszi, akkor lehet, hogy egy N9 lesz onnan
Meg egy N73. Meg egy .... jajjj, NEM szabad!!!
-
tailor
őstag
válasz
quailstorm #38493 üzenetére
Oh... és ezek az Alis telók tulajdonképpen igaziak, csak szervizelve lettek? Mert ahogy nézem, nem vadonat újak - mikrokarcok, ilyesmik vannak rajtuk. Szabad vajon innen rendelni? Vagy a kínai FW miatt kuka a használatuk?
-
válasz
quailstorm #38480 üzenetére
őszintén, mindenre jobb.
A Win10-nél csak mostanra jutottak el oda, hogy tényleg csak nagyon extrém esetben kelljen használnod a régi vezérlőpultot, de azon túl szerintem tök csúnya minden benne. a 8-hoz képest sokkal kiforratlanabbnak hat a sokféle designjával együtt, ami egy csúnya összképet ad. A csempék is csúnyábbak, az ikonok is, meg kb minden. A 11 valamivel szebb lett, de azért még mindig messze van a 8-tól, pláne egy macOS-től. -
válasz
quailstorm #38478 üzenetére
Eszemben sincs Win 10-et tenni rá.
Pont azért vettem meg, mert amellett, hogy imádom a designját, mellette az, hogy Windows RT fut rajta, számomra csak előnyt jelent, mert ezen még az az eredeti Metro UI van, ami miatt egyáltalán kedveltem a WP és Win 8 vonalat. Itt minden pont úgy néz ki és úgy működik, ahogy az nekem tetszik, a normális, teljes képernyős Start képernyővel, az élőháttérrel, a charm barral, meg az összes olyan UI elemmel, amit a Win10-ből kiszedtek.
A Win10 UI egy katasztrófa, használtam tableten, amikor volt Intel Atomos gépem, meg használtam desktop géppel is, de nem jó, nem szeretem, egy öszvér tákolt szar, ami a Win 7 és 8 félresikerült fúziója. -
Elims
veterán
válasz
quailstorm #38463 üzenetére
Minden karaktered tökéletesen igaz.Így is gondoltam."Sufni gsm",ami legalább 5-10-15éve működik.
Nem dobják ki a felszerelést,sőt,ha kell még vesznek is,mert ma már annyiba kerül ehhez a cucc,hogy az első kuncsaft visszaviszi az árát.Sz.Balázs: Megérte. :-) Működik is??
-
ferret77
aktív tag
válasz
quailstorm #38430 üzenetére
Itt a best.
[link]
Az nTab fül alatt lehet N900-at szoftverezni. A múltkori azért nem sikerült, mert valószínűleg hibás az usb-je. Azóta került hozzám mégegy biztonsági kódos. Persze a szoftvrezés nem oldotta meg, de rescueOS-szel sikerült resetelni a kódot. -
Dzsekó
addikt
válasz
quailstorm #38410 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Végülis proxysite.com-ot beírtam, ez bejön. klubradio.hu, GO, ezután átugrik a rádió oldalára, az oldal eléggé szétesve jön be, de az élőben most-ra rá lehet nyomni és elkezdi letölteni az mp3-at, amit kihangosító hangszórón játszani kezd. Bedugtam Huawei fülest, erre kiírja, hogy unsupported device (WTF?). A szabvány jack az nem szabvány jack (a kérdés költői)? Majd kipróbálom szülőknél a transmitter részt.
-
Dzsekó
addikt
válasz
quailstorm #38408 üzenetére
Nem tudod youtube alkalmazás rávarázsolható valahogy erre a delight-ra? Klub rádió ott is bejön, ezen a C7-en meg van FM transmitter, át lehetne lőni FM frekire. Emiatt lett véve a teló szülőknek. Csak nem gondoltuk, hogy a böngészőn konkrétan semmi nem jön be. Még a régi XP-s exploreren is bejönnek dolgok.
De ha már megszólalna rajta a Klub rádió, akkor fél siker, mert egy FM transmitter a jack dugójába és meg van oldva a dolog. -
Dzsekó
addikt
válasz
quailstorm #38405 üzenetére
Feltettem ezt a delight-ot, egész jópofa. A gond az, hogy ugyanazt csinálja, mint az eredeti szoftverrel. A böngésző egyik oldalt sem jeleníti meg. "Browser unable to connect to website" írja ki. A telefon külföldi kártyafüggő, sim kártya nincs benne, de wifire rácsatlakozik.
-
Dzsekó
addikt
válasz
quailstorm #38405 üzenetére
Köszi! Ez a Delight micsoda?
A Microsoft-os linknél ha rányomok get linkre, akkor csak karikázik...
Erről a nokiafirmware.net-ről egyik fájl sem jön le, csak karikázik a get link után. -
Elims
veterán
válasz
quailstorm #38389 üzenetére
Ahhoz képest,hogy "én egy gyűjtői telefont vettem..." nem eshetett jól.
Felét visszautalta így már a negatív helyett majdnem semlegest érdemel. -
Elims
veterán
válasz
quailstorm #38387 üzenetére
Fasza.. :-(
Remélem az értékelésed tükrözte a helyzetet. -
Elims
veterán
válasz
quailstorm #38384 üzenetére
Ha veszek vmit hirdetésből és az üzenet váltások közben olyat olvasok,hogy egy "most barátomnál van,de bármikor visszaadja" vagy a "tesóm használta egy ideig" esetleg "elküldöm neked a terméket xy-nal" személyes átvételkor,postázáskor meg "megkérem xy-t,hogy adja fel neked",azonnal lemondom az adás-vételt.Rögtön úgy intézem,hogy Biztos(!) nem veszem meg.
Ha jól emlékszem nem húztak még így be,próbáltam figyelni a részletekre.Egyszer viszont rászaladtam....innen.
Vettem egy telefont és nem teljesen úgy működött ahogy annak kellett volna.Először nem esett le,a pár darab retro mellé vettem.Egyszer -vétel után x hónappal- ki akartam próbálni és nem volt jó a mikrofonja.
Később kiderült,hogy nem a mikrofon volt a rossz,hanem a telefon azon része törött volt a csavarnál. :-/
A +mikrofont innen kaptam a topikból..
vmint a telefont is innen vettem -a hardverapróról-.Sajnos résen kell lenni. Még egy filléres telefonnál is. :-/
-
SteveJobs
őstag
válasz
quailstorm #38384 üzenetére
Megértettem!
-
KSparrow
őstag
válasz
quailstorm #38380 üzenetére
nem 808-am van alkatrésznek, hanem Lumia 1020.
-
SteveJobs
őstag
válasz
quailstorm #38374 üzenetére
Így mennyiért eladó a Lumia?
-
arkades
senior tag
válasz
quailstorm #38376 üzenetére
Pedig annyiért adtam el, és annyiért is vettem.
Én napi használatra szerettem volna, csak ahogy írtam is, nagyon halkan lehetett hallani a másik felet.
Amikor a Lacival beszéltem, Ő ugyan ezt tartotta negatívumnak.
Egyébként aki megvette, nagyon alaposan átvizsgálta ( 15 perc legalább ) tesztelte, pedig egy dobozos példány volt, minden gyári tartozékkal.
Komolyan mondom, hogy vagy két héten keresztül még csak érdeklődés sem volt.
Én is furcsának találtam, azt gondoltam, hogy gyorsabban elmegy.
Így visszagondolva, lehet, hogy mégsem kellett volna eladni, hiszen egy nagyon jó modellről volt szó, legalább is gyűjtői szemmel. -
arkades
senior tag
válasz
quailstorm #38366 üzenetére
Pár éve én 20-ért adtam el az enyémet, és örültem amikor elvitték, nehezen ment el.
Az a baj velük, hogy halk a hangszórójuk.
Akkoriban beszéltem innen a topicból a Szalai Lacival, Ő is el akarta adni a sajátját emlékeim szerint.
Lehet, hogy még meg van neki. -
novinyul
veterán
válasz
quailstorm #38372 üzenetére
Annyiért jó ár.Sajnos olcsón nincs belőle.
-
KSparrow
őstag
válasz
30 körül jó ár szerintem, de a 35 sem irreális. nemrég láttam itthon is kettőt, egyiket talán Facebookon.
-
Elims
veterán
válasz
quailstorm #38368 üzenetére
Értem.Esetleg az eladóval megbeszélni?Vagy nem vállalnák be?
-
Elims
veterán
válasz
Sajnos én ezt passzolom. :-/
Nekem max.20-25e-t érne,de annyiért soha nem lesz.
Onnan az oroszoktól biztosan megjönne? -
golya32
senior tag
válasz
quailstorm #38354 üzenetére
Hátlap alapján 930-as nem lett akku cserélve, olyan töltő kábel van amivel nem lehet gyorsan tölteni.
Android verzió 7-es, Fan edition Sw van rajta. Marha nehéz volt és drága megszerezni, szervizes használta idáig. A hátlap sérült, ezért gondolom hogy az eredeti lehet még.
A telóba a modell szám 935f, szóval nem tudom mi lehet.
Kintről rendelve is 70e körül lett volna. -
zolikaDB
veterán
válasz
quailstorm #38330 üzenetére
Asphaltozni net nelkul asszem Symbianon is tudok, hogy melyiken, azt nem vagom...
-
arkades
senior tag
válasz
quailstorm #38330 üzenetére
Ez így igaz, de telefonálásra és sms-re azért még jó.
Ha csak ennyi kell, akkor azért ezek még megfelelnek, és hát szépek -
zolikaDB
veterán
válasz
quailstorm #38322 üzenetére
Szedd szet, lehet ragasztott es emiatt nincs rugalmassaga.
K800: kabelek nalam okek. Ha a burkolata olyan, mint a P1-nek (azaz VW belso softshell vagy mi utanzat), azt sima alkohollal kell "lemosni" es jobb lesz, mint a gyári. Komolyan. -
novinyul
veterán
válasz
quailstorm #38320 üzenetére
Nálam nincs gond velük, de a K800-810 burkolat gumírozott része málik már. Egy jó kis W995, vagy egy Aino, C902
-
Elims
veterán
válasz
quailstorm #38283 üzenetére
Annyiért nagyon korrekt. :-)
KSparrow: Privátban a többit.
-
Elims
veterán
válasz
quailstorm #38281 üzenetére
808 ritkán van.45e és fölötte.
N93i ugyanolyan ritkán van 25-45e körül. (Az elszálltakat kivéve,60e körül.)
Van időm,már egy "pár" éve szemezek vele. :-)Viszont ha neked jobban jön ki a 808 és van lehetőséged először kintre megvásárolni akkor mindenképp érdemes úgy megvenned.
-
Galla007
csendes tag
válasz
quailstorm #38277 üzenetére
Köszönöm !
-
Elims
veterán
válasz
quailstorm #38271 üzenetére
Én nagyon szeretnék vmikor egy n93i-t.Azok vannak e fent és ha igen,mennyiért?
Bevállalnám,hogy magamhoz rendelném az eladótól.Sima n93-am volt,de i-t még csak interneten láttam.
-
KSparrow
őstag
válasz
quailstorm #38268 üzenetére
Szerezz egy N8-at, aztán azzal lehet játszani. Ha egysze eljutok kameratesztig (kíváncsi vagyok, változtattak-e valamit a processing-en 3-Anna-Belle főverziók között), SIM hibásam lesz... de nem tudom, mikor. C7 Anna sajnos nincs nekem, de a Bellét frissíthetnéd ORO-ra, lenne pár extra témád.
-
KSparrow
őstag
válasz
quailstorm #38265 üzenetére
Haha, persze. Na azért mert szoftveresen ugyanaz, még másik modell, Sőt, 6300 van gold, fehér, fekete, piros... De mégis másik.
Az oro viszont csak a drága C7, szóval azzal nem vagy előbbre, azért írtam, mert tudom, neked a szoftver fontosabb. Ha Anna, ne frissítsd, nekem sajnos csak Belle FW van meg. Az N8 annyiban szerencsésebb, ott van downgrade (egy spéci product Code-dal, de utána van 3, Anna,. Belle, amit akarsz) N9 jó, a GoF meglehetősen szép játék ahhoz a korhoz képest meg pláne.(#38264) Fancy-boy
persze, nem véletlenöl ORO a neveDe a Sapphire meg Arte - Na az amúgy sem az olcsó kategória, a gold felár már tényleg csak hab a tortán.
-
KSparrow
őstag
válasz
quailstorm #38262 üzenetére
Oh, az oro nem nagy extra, a FW felmegy C7-re (csináltam
) Bár utána nem sikerült visszatenni C7-re, szóval csak okosan. Mondjuk 2 extra téma, és minden ugyanaz... szóval csak extra.
-
Fancy-boy
addikt
válasz
quailstorm #38259 üzenetére
A nagyobb választék miatt megérhetné, de a haverodat kellemetlen helyzetbe hozhatod, ha egy vásárlás nem úgy sül el, ahogy tervezted.
Ki tudja mennyire megbízhatóak az eladók. Biztos bőven van ott is pár simlis.
Plusz ahogy Te is írtad, ez nem EU.
Maximum ritka darabokat lehet érdemes megkockáztatni. -
KSparrow
őstag
válasz
quailstorm #38259 üzenetére
Én nem néztem, mi van ott arrafele, de szerintem ha 1-2 dolgot összeszedsz, és a havernál is el tudnak pihenni egy drabig...
De szerintem leginkább úgy tudod meg, ha 1-2 kisebb próbába invesztálsz. Bár ha olyan, mint a jófogás, akkor szerintem eladója válogatja... -
quailstorm
félisten
válasz
quailstorm #38258 üzenetére
Oroszoktól (avito) próbált már bárki telefont rendelni? Elég korrekt a kínálat az itthonihoz képest.
Ez ugye a helyi lófogás. Elvileg haverom tudna magához rendelni és továbbpostázni, de nem tudom mennyire gördülékeny és nincs is vámunióban. -
KSparrow
őstag
válasz
quailstorm #38249 üzenetére
Egy 820-ast már egyszer kinyírtam azzal. Nem tudom frissíteni se, mert flash mode-ban meghal. Örülök, hogy végre van egy jó panelem, de beszélhetnénk, hátha jobban el tudod magyarázni nekem, mit is ronthatttam el
-
Fancy-boy
addikt
válasz
quailstorm #38228 üzenetére
1-2 éve vettem egy Új 6700 Classicot Angliából és kiderült, hogy a legutolsó szoftver volt rajta.
Magyar nyelvű csak kisebb verziószámú létezett, de ennek ellenére egy kollégának sikerült belevarázsolnia a nyelvet. Gondolom a verziószámot átírhatta.
Amikor megnéztem a menüben, akkor ugyanúgy a legfrissebbnek mutatta, amiből nem készült magyar változat. -
megariffer
csendes tag
válasz
quailstorm #38225 üzenetére
köszi, ezek nagyon jók, ezen már el tudok indulni! annyi csak a kérdésem, mit jelent ez, hogy "vissza magyarra már nem lehet menni"? emlékeim szerint én egy teljesen tégla telót flasheltem újra, be sem kapcsolt, nem töltött, USB-n sem ismerte fel a gép, mégis sikerült valahogy. nem cserélem le ilyenkor a teljes flash tartalmát? akkor nem mindegy, mi van rajta jelenleg?
ja és még plusz egy kérdés: a fieztős oldalon rengeteg verzió van, azok közül hogy tudom kiválasztani, pontosan melyik kell nekem? a legnagyobb verziószám mindig a legjobb? -
megariffer
csendes tag
válasz
quailstorm #38223 üzenetére
hali!
RM-170 és RM-469-ről van szó.
RM-469-re magyar lenne jó, RM-170-re full gyári angol.
egyébként szívesen fizetek is érte, ha úgy van... abból van megbízható?
ezt az E50-est szeretném magammal vinni a sírba -
törölt tag
válasz
quailstorm #38220 üzenetére
Nincs mit! Örülök, hogy más is hasznát veszi a linkeknek.
-
KSparrow
őstag
válasz
quailstorm #38203 üzenetére
A koronavírus miatt (Dafuq?) most Nokiához nem küldenek. áll egy pár, ami arra vár, hogy nyissák..
-
arkades
senior tag
válasz
quailstorm #38199 üzenetére
Hát, a fene tudja, hogy megy ez.
-
KSparrow
őstag
válasz
quailstorm #38181 üzenetére
Akkor egy Lumia Kamerát fel tudunk tolni a telefonra?
-
törölt tag
válasz
quailstorm #38174 üzenetére
Köszönöm szépen!
Azt hittem, hogy ilyen jellegű tartalom már semmi nem érhető el a nokia.com-ról. (Azt amúgy sose értettem, hogy miért kell minden tartalmat - tudást - elérhetetlenné tenni csak azért, mert fizikailag megszűnik egy termék.)
-
Fancy-boy
addikt
válasz
quailstorm #38174 üzenetére
DCT4-es, tehát valóban nem lehet otthon frissíteni. Legalábbis sima adatakábellel nem.
-
törölt tag
válasz
quailstorm #38171 üzenetére
Köszönöm. Hmm...
A ProfilMail-t annak idején szerettem, pár napja rá is néztem a weboldalukra és örömmel láttam, hogy ingyenessé tették őket.
A TLS patch-ről most hallottam először. Rákeresve találtam egy ígéretes cikket:
SHA-2 support for S60v3 phonesA cikk írója szerint E71-gyel, az egyik hozzászóló szerint pedig N95-tel működik.
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz
quailstorm #38127 üzenetére
Köszönöm!
-
zolikaDB
veterán
válasz
quailstorm #38032 üzenetére
XY-al beszelgettunk privatban egy masik feluletrol, a FB jott szoba leginkabb...
Masik, Xiaomis topikban van aki Telegramozik.
Ismeri vki ezt a feluletet?Ez a Discord kicsit olyan chat.hu-s nekem
-
válasz
quailstorm #38032 üzenetére
Téged nem zavar ezekkel a hatalmas közökkel a sorok között?
Ez a layout szerintem jobb sokkal. Több tartalom a képernyőn, ráadásul kis felbontású kijelzőre is le lehet skálázni a szöveget, tehát kb így néz ki az 1366-os notimon is, csak kevésbé éles. -
válasz
quailstorm #38028 üzenetére
Akkor csináld meg a Discordot, és összefoglalóba mehet egy inv link.
-
golya32
senior tag
válasz
quailstorm #38025 üzenetére
Átmegyek bárhová amit lehet telóról is nyomni és nincs agyon szabályozva.
A face-n van egy órás-topik meghívásos, jó az admin, ott megy a licites adásvétel, meg a fotós termékbemutató, ha valakivel gond van akkor azonnal repül, pl ha licittörlést kér vagy ha nem veszi meg a megnyert cuccot.
Talán lehetne egy ilyen Retro.fann topik is. -
kovy79
őstag
válasz
quailstorm #38022 üzenetére
Beszéltük xy-nal privátban. hogy lehetne egy zárt csoportot csinálni, csak itteni tagok (esetleg itteni tagok meghívásával) részvételével.
(#38019) ferret77, köszi, azt tudom, csak kíváncsi voltam, melyik az ajánlott.
-
golya32
senior tag
válasz
quailstorm #38011 üzenetére
Valahogy nagyon egyetértek veled, még járok ide olvasgatni, de a legutóbbi tiltásom óta már inkább nem írok semmit, ez az oldal most tényleg arról szól "ilyen is volt"
-
Bdanyy
addikt
válasz
quailstorm #37988 üzenetére
Köszi
-
ferret77
aktív tag
válasz
quailstorm #37984 üzenetére
S60v3-ra valót keresel? Valahol van nekem, csak elő kéne kaparni.
-
zolikaDB
veterán
válasz
quailstorm #37696 üzenetére
6630-al készült backup.arc-ot nem lát egy N70.
N70 jegyzetek alkalmazás kifagy bmilyen másik symbianossal készített notepad.dat feltöltésévelA 3650 mindent megeszik...
-
Elims
veterán
válasz
quailstorm #37952 üzenetére
Tegnap este rászántam magam és elkezdtem rátenni a magyar nyelvet.Készültem egy-két órára..aztán tovább tartott keresnem egy motorola usb driver-t,mint rátenni a magyar nyelvet. :-) Pikk-pakk ráment.
Mégegyszer köszi!
-
Elims
veterán
válasz
quailstorm #37952 üzenetére
Te most viccelsz ugye!!??
Honnan szerezted ezeket??? :-)
Több napig csak ilyeneket kerestem!!
Én is találtam lp fájlokat,de...Na mindegy..Köszi szépen!!!!!! :-)
-
Elims
veterán
válasz
quailstorm #37948 üzenetére
Na szép. :-)
Erről a programról még nem hallottam.Köszi!Akkor még keresgélek tovább.
Dz: Köszi,de nekem motorola v8-hoz kellene nyelvi fájl.
-
Elims
veterán
válasz
quailstorm #37946 üzenetére
Igen-igen,a privátosra gondoltam.
Megköszönném!Hátha lenne benne v8 nyelvi fájl.
8gb-os sajnos nem jó.Azért kérdeztem,mert van egy teljesen fölösleges bl-5f akksim,bontatlan,gyári.
Kereskedőnek nem szivesen adnám.. -
Elims
veterán
válasz
quailstorm #37941 üzenetére
Pár hónappal ezelőtt láttam egy s2-t egy "kereskedő" barátomnál.Hvégén megyek hozzá újra.Ha meg lesz még neki elhozom és elküldöm neked a múltkoriért...,ajánlott postát állom.
Dz: Dobozosan annyit 10-12e körül adnék érte.15e-t kicsit sokallnék.Van "pár" régi telefonom,de nem vagyok gyűjtő.Úgyis csak a szekrényben állna.
Köszi!Most jut eszembe..van itt vkinek n95-ös nokia-ja?Esetleg használja is?
-
dz1989
senior tag
válasz
quailstorm #37930 üzenetére
Szeritem minden képp van. Mert érdekes darab volt.
-
KSparrow
őstag
válasz
quailstorm #37930 üzenetére
Abból a szempontból szerintem van, hogy a divatkütyük egyike. Nem emlékszem pontosan, de nem volt azért túlzottan népszerű. Ugyanezért nem is túl ismert, és nem is túl keresett darab.
-
dz1989
senior tag
válasz
quailstorm #37928 üzenetére
Attól is függ hogy akku jó-e
Dobozos vagy nem.
Meg független-e -
Tim82
félisten
válasz
quailstorm #37917 üzenetére
Meglepő módon fotózgat a tulaja a 6230i remek
kamerájával. Mondjuk nyilván nem turistafotókat stb.
-
Tim82
félisten
válasz
quailstorm #37915 üzenetére
Nekem ugyanúgy jónak tűnik a célodra. (Van a családban egy Nokia 6230i, ahhoz kéne vennem egyet, ezért van az eBay-es watchlist-emben.)
-
Tim82
félisten
válasz
quailstorm #37908 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Synology NAS
- Milyen routert?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- LEGO klub
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- További aktív témák...
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest