- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LaciGSM
aktív tag
Sziasztok! Van egy Nokia 6260, illetve egy Nokia 7110 telóm! Mindkettő működik, korához képest nagyon szép állapotban vannak! A 7110 biztonsági kódot kér, a 6260 független, megy szépen! Érdekes lehet valamelyikőtöknek??? Szeretném eladni őket, teljesen felszàmoltam a gyűjteményem!
-
LaciGSM
aktív tag
Sziasztok! Találtam otthon pakolás közben egy Samsung P510 ( a motoros Flippes) ZSír új gyári akkumulátort!
Van valakinek ilyen teló a gyűjteményébe? -
LaciGSM
aktív tag
Sziasztok! Egy szép, dobozos SE P800 mozgat valakit? privátban írjon nyugodtan!
-
LaciGSM
aktív tag
Sziasztok. Egy dobozos Sony Ericsson P800 mennyit ér mostanság? Dobou, papirok, headset, töltő,dokkoló ,memoriakártya megvan. A ceruza hiányzik. Állapota elég jó!
-
LaciGSM
aktív tag
Sziasztok! Egy Nokia 6010 mit érhet most? teljesen karcmentes, új állapot! tökéletesen működik!
-
LaciGSM
aktív tag
Sziasztok ! Nokia 225 /lumia 620/ beszédhangszórót keresek.... bárnilyen formában érdekel...
-
LaciGSM
aktív tag
Sziasztok! rég jártam erre
Nokia 9300 communicator: Gyönyörűséges állapot, új gyári akku, gyári dokkolóval, független, hibátlanul működik! 12.000ft
Nokia N90 communicator: Szép állapot, szépen működik, napi használatban van, független. 20.000ft
Samsung N400 pininfarina. működik, de viseltes, saját dobozos!!
extra ritkaság!!! Motoros antennás..
ára: 10.000ft
Régi SONY pakk egyben eladó!
van közte viseltes, és nagyon szép állapotú is!
egyben szeretném eladni! 10.000ft
Aki mindent visz, 45.000-ért megteheti!hátha érdekes lehet valakinek!!
-
LaciGSM
aktív tag
Sziasztok! 8910 nokiához keresek alkatrészeket! előlap, nyitó mechanika, nagy akksi,ilyesmi... akinek van, vagy komplett teló alkatrésznek, kérem írjon! köszi!
-
LaciGSM
aktív tag
Sziasztok!
Módosítottam a hirdetést, darabonként is eladó a gyűjtemény!
Írjatok bátran! -
LaciGSM
aktív tag
itt a kép:[link]
-
LaciGSM
aktív tag
Sziasztok! Eladó a maradék gyűjteményem !
Kb 35-40 db készülék Samsungok, sok Sony, Siemens!
van ami karcmentes, van ami működik, de olyan is ami viseltes....Megpróbálok képet kitenni!
Elsősorban egyben szeretném eladni az egészet!
az egész pakk együtt 50.000ft tokkal vonóval!
Nem foglalkozom már vele!Van egy Samsung N400 Pininfarina ( motoros antenna) is, dobozos,viseltes, de működik szépen! 20.000ft
Samsung P510. ( motoros flip) nagyon szép állapot, hibátlanul működik, 10.000ftkeressetek bátran...
-
LaciGSM
aktív tag
A telók nincsenek tesztelve, nem tudom mi működik mi nem. valamelyikben nincs akku, hátlap!!
-
LaciGSM
aktív tag
Sziasztok!
Lesz egy rakás régi telóm eladó!
Képet megpróbálok ide feltenni!Ha valakinek megtetszik valamelyik, írjon rám!
-
LaciGSM
aktív tag
Sziasztok! Nokia 6310 Bronz esetleg elfekvőben valakinek??? elég lenne egy előlap+bill is, vagy komplett teló! pezsgő színből már van 4db, a fekete -aranyból is van 2, beszereznék melléjük egy bronzot is!!
-
LaciGSM
aktív tag
Szép, működő 8850, 8310, 8910 érdekel! Saját használatra venném, a céges kártyám menne bele, így mindenképpen jól működő darab érdekel! bátran keressetek privátban! köszi!
-
LaciGSM
aktív tag
Üdv. Ütésálló, csepp,porálló telókat kezdtem gyűjteni a változatosság kedvéért.😁
Ha bárkinek van bármilyen strapatelója amit eladna,cserélne,akkor keressetek bátran üzenetben... rakok fel hétfőn képeket hogy miktől szabadulnék..vagy cserealapnak..... -
LaciGSM
aktív tag
Gyors árazás segítséget kérek!
Szereztem egy Nokia 5610 xpress music-ot. fekete ,kék..
Gyakorlatilag karcmentes a teló, ( egy próbakártyával volt bekapcsolva egy ideig!
Life Timer 00000
mennyit ér??? -
LaciGSM
aktív tag
Sziasztok! valakinek eladó mini Panasonicja esetleg??? vennék párat
A100, A 200, G50, G51,G53, GD55 ilyesmi érdekel! csak működő!! -
LaciGSM
aktív tag
Van egy Szépe,hibátlunl működő Samsung P510 telóm, töltővel, gyári, nyakbaakasztós headset... motoros flip nyitás,csukás... ha valakit érdekel,privátban keressen.!
Van egy Samsung N400 is. hibátlanul működik. külsőre csúnya, viszont a gyári doboza is megvan!!Ez szintén eladó,ha valakit bolygat!
köszönöm....
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
Genova1983 #34620 üzenetére
Ha Dummy Samsung érdekel, akkor keress meg privátban!
V700 Galaxy gear okosóra, 5 féle színben
Galaxy Tab 7, 10.1
van pár galaxy teló is még... -
LaciGSM
aktív tag
hello skacok! segítsetek nekem légyszi árazásban!
Van pár telóm amitől megválnék, de nem tudom mi lenne a reális értük!
Nokia 7110, független, gyönyörűséges vitrin állapotban
Nokia 7270 Versace, szép állapot,díszdoboz, összes cuccával, 727 db készült belőle összesen. nagyon limitált.
Nokia 8910 sima, bézs, külsőleg szép, szokásos mikrofonhiba
Samsung N400 Pininfarnia, dobozos, sajnos külsőre csúnya, de hibátlanul működik. akku is jó
Samsung P510,, nagyon szép állapot, hibátlanul működik! motoros flip
Sony ericsson MBW150 óra. a kijekzője neki is kuka, de az óra működik.. normál állapot!
Nokia 7250 lila, független, normál állapot. jól működik
hirtelen ennyi!Ha valakinek kell valami, priviben kereshet!
köszönöm! Szép Napot!!!! -
LaciGSM
aktív tag
Szép állapotú Nokia 6310, 6310i lenne valakinek eladó???
-
LaciGSM
aktív tag
Sziasztok! Kaptam egy cipősdoboznyi Samsung gyári Headset-et... T100 gyári pl...( ezüst színű, nyakbaakasztós) de van több tipus és fajta!
illetve új ,utángyártott akksikat, nokia BLC-2 , Motorola T2288, Sagem V55/My-X5-2
Alcatel 3DS11080AAAA gyári!Ha valakinek kell valami, vagy minden
, privátban keressen. köszi!
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
Gaborpecs #32696 üzenetére
Üdv. én hirdetem. Nem tömeg telefon, de azt hiszem nem kell bemutatnom. külsőleg tényleg nem szép, az előző gazdája "lefestette". viszont működésileg hibátlan. akku is hibátlan! JAh és saját doboza megvan!
Nem olcsó, de a vitrinbe elfér, ha kapok rá valakitől egy korrekt ajánlatot, akkor eladom!
A többiek kijavítanak az árát illetően!
-
LaciGSM
aktív tag
Srácok!
Tud valaki eladó MŰKÖDŐ 8910 et? vagy 8910i-t?
Szivesen megvenném. van nekem egy sima 8910 bézs, de sajna mikrofonhibás, illetve a gyári "fék" is odavan! -
LaciGSM
aktív tag
Nokia 8910 hez keresek "fék" et. a komplett mechanika kéne... valakinek esetleg? bézs színű bölcső, előlap is érdekel, az alsó műanyag, stb... illetve Nokia 8850 GYÁRI HÁZ!!!!!
-
LaciGSM
aktív tag
Samsung C100 új, vagy jól működő akkumulátort keresek nagymamának!
Előre is köszi a segítséget!!!! -
LaciGSM
aktív tag
Valaki a múltkor kérdezte a Samsung P850-emet!
Dobozos, normál állapot, pót akksis.. hibátlanul működik!
Aki kereste, írjon privátba rám!!! köszönöm...
-
LaciGSM
aktív tag
Az van, hogy Lada szerelem van... volt is, és lesz is....
A GSM boltom miatt pedig egész nap telefonozok... hobbiként inkább Ladáznék -
LaciGSM
aktív tag
Eladó lesz 1-2 kincsem is Lada projekt miatt!
Csak komoly érdeklődők jelentkezzenek.... 1-2 ezer forintos áron nem eladó egyik sem!
Samsung N400 pininfarina, SAJÁT DOBOZOS, viseltes, de működik!
Samsung P510. hibátlanul működik, csodaszép állapot
Nokia 7270 VERSACE , szép állapot, doboz, összes cuccával, 727 darab készült belőle...
Motorola A920, 0 perces,fóliás, összes cuccával dobozában...
Nokia 7600, szép állapot, szürke... hibátlan működés, magyar nyelv nincs...
Nokia N91 8Gb. viseltes, szoftverezni kéne....
Samsung F110 Adidas. hatalmas dobozában, összes adidas-os kiegészítővel.......folyt.köv......
-
LaciGSM
aktív tag
Akkor egy kiinduló ár: a legelső kis nokia már nincs meg, stufen2 kolléga megvette!
Az összes többi cucc megvan!
Aki egyben elviszi az egész pakkot, 20K, és áldásom! -
LaciGSM
aktív tag
válasz
bunkomen #30385 üzenetére
Oké megértelek. de mivel magam sem tudom mit,mennyiért adjak, ezért kértem árajánlatot mindenkitől. írsz nekem egy üzenetet hogy : Hé haver, kéne ez meg ez, adok érte 3K OKÉ? énmeg visszaírok hogy gyere és vidd.... ennyi.
De ha ez így problémás, akkor kérdezd meg bátran hogy mennyit kérek azokért a gtelókért, amik téged érdekelnek! -
LaciGSM
aktív tag
válasz
shimano1978 #30381 üzenetére
P990. külsőleg nem rossz állapot, viszont hibás! nem kapcsol be.
Privátba kérem az ajánlatod.... köszi -
LaciGSM
aktív tag
Eladó lett pár telóm a gyűjteményemből... Leállok a gyűjtögetéssel, csak pár ritkaságot tartok meg! pl Versace nokia, 7600, Adidas samu, N400, stb....
Amik eladóak: Nokia 7710, 7110, 8800 black,8210, 5110, samu P300,siemens ME45, sam E700(karcmentes)
Nokia N95 8GB.Privátba írjon akit érdekel valami, ÁRAJÁNLATOT IS ÍRJ!!!!!
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
KSparrow #30132 üzenetére
Ha belegondolsz hogy kapsz-e itthon GYÁRI 5140 házat, szerintem nem drága!
Ismerem az eladót, azt is tudom hogy már az Ebay-en se nagyon találni gyári házat!
Pár 5140-et felújított már, elég szép áron elhordták tőle!
egy kotvány szar utgy házért is elkérnek 3 ezret simán, de azzal össze sem lehet rakni!!! -
LaciGSM
aktív tag
Hát srácok ez a bakancsos piac is a végét járja mobilos szemmel!
Csak a kilomizott szemét van, az is arany árba....
A belem kifordul lassan a helytől!
Nem tudtok jó bolhapiacot? -
LaciGSM
aktív tag
Kellene nekem egy nokia C2-01 LCD S.O.S.
bontott is jó, csak hibátlan legyen! 2700, 5000, 5130 tipus kompatibilis!Ha valaki be tud dobni nekem a boltba egyet, ma, legkésőbb holnap, nagyon hálás lennék!
Természetesen emberi áron -
LaciGSM
aktív tag
Ha bárkinek tudok segíteni alkatrész, telefon beszerzésben, szervízben, (szoftver és hardver is) bátran keressen meg!
Facebook oldalam: Laci Gsm. keressetek bátran.. -
LaciGSM
aktív tag
Nokia N91 8GB-hez van valakinek előlapja? vagy komplett ház? gyári érdekelne jó árban!
-
LaciGSM
aktív tag
Végre megvan az N400. Képek hamarosan..........
-
LaciGSM
aktív tag
Tudom hogy nem teló, de erősen retro!
ATARI portfolio , saját bőrtokban, elég szép állapot, 128kilobyte memóriakártyaés egy nyomtatóportos kiegészítő .... 3db ceruzaelemmel is megy, be is kapcsol.....
mit érhet egy ilyen kütyü?? -
LaciGSM
aktív tag
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #29003 üzenetére
Neked ezek szerint sosem volt Samsung N400 -ad
Amikor flippet nyitsz, és a kis antennát kitolja a motor...... nah az megfizethetetlen feeling!
Hasonló mint a P510-em.....De az N400 azért.... az akkun hátul a Pininfarina felirat......
És nem mellesleg szerintem szép kis teló.. Dizájnos.. -
LaciGSM
aktív tag
Valakinek nincs egészen véltlenül Samsung N400 előlapja? legalább előlap, gombsor kellene.
Úgy néz ki, szereztem egyet, de elég viseltes.... -
LaciGSM
aktív tag
válasz
golya32 #28984 üzenetére
Nekem volt Note 2, Note 3, G2, és most van a FLEX!
Azt kell hogy mondjam hogy az LG a Flexxel olyat tett az asztalra, mint senki más! ilyen jó, gyors, stabil telóm még nem volt!Bátran ajánlom neked a G2-őt is... nagyon jó teló lett! ne félj tőle! simán lemossa a Note 2-őt, de talán még a 3mat is! ( egyébként a Note 3 akkura nagyon sok a panasz! annyit sem bír mint a Note 2)
-
LaciGSM
aktív tag
Én nem márka szerint gyűjtök! olyan érdekel ami ritkaság, vagy régi nagy kedvenc volt...
-
LaciGSM
aktív tag
Vannak elvetemültek mindenhol!
Aki jár a bakancsos piacra, az tuti hogy találkozott már a legszélső (fedett) sorba egy idősebb házaspár árul mindenféle kínai vackot... Ők árultak 2db nokia 6630-at.Több mint 1 évig láttam kirakva őket ... Megkérdeztem a fickót.... 12 ezer!! mondom a kettő együtt? DEHOGYISSSS.. darabja... 100ezer forintos telefon vóót, mit képzelek én magamról
-
LaciGSM
aktív tag
Tud valaki eladó Mobiltelefon TOTEM-et? szükségem lenne, egy nagy műanyag totemre, vagy táblára! igazából a tipus mindegy! HA valakinek van, vagy tud esetleg, szóljon!
Illetve GSM bolt felszámolásból , pult, vitrin, fali akasztó, ilyesmi érdekel! Köszi!!!!! -
LaciGSM
aktív tag
válasz
zolikaDB #28694 üzenetére
A 6310i sajna hibás, nem kapcsol be!
Az Accompli nagy szám volt, amikor a Media MArkt akciózta, vettem is belőle anno.
A képen ha rendesen nézed, akkor a 008 alatt V50 motorola van, ha így nézed ahogy feltöltötte, akkor egy Motorola Flipout van alatta/mellette! Az is hibás sajnos -
LaciGSM
aktív tag
Egyébként van közte 1-2db ami esetleg eladó, vagy cserélhető! nem mindegyikhez ragaszkodom
Jah és a gyűjteményem nagy része, 1-2db kivételével mind működik! -
LaciGSM
aktív tag
Nah ha lesz egy kis időm (ami mostanság egyre kevesebb) akkor lefotózgatom a vitrinemet!
-
LaciGSM
aktív tag
Motorola eladó valakinek??? Emberi árban érdekel 3688,3690,V50,V51, V60, V70.... esetleg régi startac...illetve még mindig keresek Ericsson T68-at arany színben elsősorban!
-
LaciGSM
aktív tag
Gonoszak vagytok!
Szét kell szedni, a flip mechanikát jól meg kell takarítani, nézd át,semmi nem lóg, kikopva, stb.. esetleg rugón húzni picit, illetve nyomd összébb picit azt a lemezt, amibe beakad! (ha jól emlékszem) aztán hajrá. Nekem is volt ilyen gondom! de megcsináltam! 2db karcmentes 7110-em van, tökéletes a flip mindkettőn!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest